Yiğit Ali ilk düşüşünü yaşadı bugün. Akşam dışarı çıkıcaz diye erken yıkayayım dedim. Kendi yatağımın üstüne tam ortaya yatırdım gidip kovasını alacaktım. Daha arkamı dönüp odanın kapısından adımımı sttım ki bi patıırtı geldi. Sadece 10-15 sn yalnız kaldı.
Arkamı döndüm ki yerde sırtüstü yatıyor bakıyor. Ben korkup bağırınca ağlamaya başladı hemde ne ağlamak.
Hemen hastaneye gittim eşimde oraya geldi. Hiçbir şeyi yok çok şükür.
Şişlik morluk yok. Kusarsa her zamankinden çok uyumak isterse ya da her zaman ilgi gösterdiği oyuncaklarına tepki vermezse getir dedi.
Bu dönemdeki bebeklerde kırık kolay kolay olmaz. Halının üstüne düşmüş ve yükseklikte çok değil korkma dedi.
Her zamankinden farklı bir şey yedirme dedi.
Uyutmayayım süre dimi dedim. Hayır tabiki de uyut öylr bir şey yok şehir efsanesi onlar dedi.
Ama benim ömrümden ömür gitti.
kızlar ya ikinizede çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm neseki bişileri yokCanim cok cok geçmiş olsunn
Allah koruyor yavrularımizi
Benim oglumda 10 gun kadar once düştü ..ilk defa:S
Gorunce elim ayağım boşaldı resmen.dr.umuz düşme anında bayılma yada kusma yoksa korkmayin demişti
Cok hareketliler artık
aman ne bileyim
uyma sen onlara
o kadar da değil ömeri ben de öpüyorum
he güzelmişBaby&Plus Mama Sandalyesi Lacivert - ebebek.com
kızlar ya şu mama sandalyesi nasıl chico baya bi pahalı mubarek şundan alsammı:44:
kız deli niye depresyona giriyosunMerhaba hanımlar nasılsınız? Beni hep aşağıda görmüs olmalısınız. Telden girdiğim için çoğu zaman sessiz okur oldum.
Bugün moralim çok bozuldu ve iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ve sanırım birazcık da gaza..
Normalde annem doğumumdan beri yanımda ve kızıma birlikte bakıyoruz. Tabi ben 2 ay önce calısmaya basladım, anasınıfı ögretmeniyim. Yarım gün fazla zorlamıyor. Bayramda memlekete gittik ve kayınvalidem tutturdu bende gelicem diye.. Evim kücük, zaten zor sıgıyorduk ama anlatamadık. Neyse.. Ben hamileliğimde cok kilo aldım, haliyle veremedim. Hepsi üstümde su an. Depresyona girmek üzereym. Ve cok sevgili kayınvalidecigm bugün yemekte (esimde yanımızdaydı) 'sen evlenirken cok zayıftın' dedi. Lokma bogazımda kaldı tabi... Kaldım öyle, bisey diyemedim. öğleden beri berbat durumdayım. Moral sıfır.imddaaaat (((
benimkide filipis azurcnm benim ütüm philips. öyle çok yogun kullanmıyorum ama güzelll yaniii kırışıklıkları açıyor hemen
Ya hic deme. . Arabalar cd sini bilmem kac kere izledi.cd cazirdamaya basladi artık, çizilmis bazi yerleri
2 gun once babasi uçaklar i getirdi. 2 günde 6 kere izledi sanırım:26: dusty e de saracak belli:112:
Kolay gelsinn)
uyyyy arzumda uzak dur dandik markaaaa ıyımısc fıyatı canım dur ben bır bakıyım benım aklımda arzum veye tefal var ama ıkısı hakkında da bır fıkrım yok
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNayy çok şükürr, 3 düşükten donra Rabbim buna sağlık versin inşallah, darısı denozumun başına:)))))
ben şu ütüyü tavsiye ederim eğer kazanlı almayacaksanbende almısken ıyı bısey almak ıstıyorum canım ama sımdı fıyatlara baktım butcemı baya asar
face olan var olmayan varGeridönüşüm dünürüm nerelerdesin bugün merak ettim seni gelin kızının fotolarını yükledim face ye sırf senin için heeeeeaa:)))))
ayy çok şükürr, 3 düşükten donra Rabbim buna sağlık versin inşallah, darısı denozumun başına:)))))
Baby&Plus Mama Sandalyesi Lacivert - ebebek.com
kızlar ya şu mama sandalyesi nasıl chico baya bi pahalı mubarek şundan alsammı:44:
Cok sagol canimkızlar ya ikinizede çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm neseki bişileri yok
bende yanına yastık koyup bırakıyorum kanepede
bizimki hala dönmediği için dikkat etmiyorum tırstım şimdi daha dikkat edeyim
kız deli niye depresyona giriyosun
burda hepimiz şişkoyuz vede mutluyuz
bende 48 kiloydum evlenmeden önce sonra hamile olduğumu öğrendiğimde 52 kilo olmuşum şimdide göbekli ve 60 kiloyum
kondisyon bisikleti bana bakıyor ama tınmıyorum
çocuk doğurduk şekerim (kendine teselli veren sarı kafa) olecek okkaaa
kvalideninde başınızın üstünde yeri varbaşkada yere koymayın kurtluyu
bide önce o dönsün kendi koca totosuna baksın
ne oluyo yaaTaliacım yok kız Ömer'de sanşlı tabi hemde çok kaynanadan yanada çok şanslı onu demek istemedim benim ogluştan bile yakışıklı senin damatvalla ondan dedim
Tabi ben dilayı çatık kaşlı falan die sevince öle sandın yanlış anlaşılabilir olmuş yok kuzum öle bişey öyle sevmek geldi içimden gel öptüm barışalım dişi Coşkun modundayım
seninkininde maşallahı var şekerimCok sagol canim
Yinede bırakma niran sen
Bende 2 büyük yastık koymustum, yastiklari aşmış. .yastiklar bile yerindeydi ama üstünden kaymış nasıl yapmışsa:26:
Cok hareketli ya..
Yine kendi yatağına yatiriyorum şimdi.
Allah korusun cümlesini
Bu arada sende Mevlüt u yapmışsın
Allah kabul etsin canim
ne oluyo yaa
valla yazdığından bişi anlamadımama sanırım taliaada bişileri totosundan anlamış
pışt Taliaa sıra sana mı geldi höt
şimdide senlemi uğraşalım
seninkininde maşallahı var şekerim
engelleri aşıyo valla
burda okuduklarımdan sonra bi daha öle bırakmam:18::18:
ay sağol tatlım çok şükür gelin etmeden yaptık mevlütü
Kızıma meyve filesiyle muz verdim cork cork nasıl emiyorama daha tam anlamıyla kavrayıp ağzına götüremediğinden benim yardımımla emdi. Olsun yine de çok sevdi :>
Vallahi.. hemde ne aşmak
Olimpiyatlara hazirlayacagim onu
Kis güldürdün benii..gelin etmeden he
Bebo da kayboldu bu aradakıs bebo ydu sanırım
ona çiko yiyip beni zayıflatabilirmisin demişsin
çok güldüm
alıntılardan görmüştüm
söyleyiimde içimde kalmasın şişmeyeyim dedim
Ayy cok gecmis olsun hayatım yagünaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee
Retbul, nasılsın sugarımmm
Iyiyim canım benim seni gördüm daha iyi oldum
Hazır Coşkun modundayken bide seni öpim tatlımözledim
Kızlar emzırmeme ve dıkkat etmeme ragmen dogum kılolarımı veremedım
Persembe sağlam bır dıyetısyene gıdıcem
Yarın kan tahlıllerımı yaptırıcam
Dıyetısyenden sonra tuyoları paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?