şimdi hatırlayamadım acaba bebek yağı sürdüm mü?:26:
ilk aylarda olan döküntüye benzemiyor
o soyulma gibiydi
bu döküntü gibi
ha bi de eksik bilgi olmasın ayrıntı vereyim
ben elimle tutuyorum ki fotoğraf çekebileyim orası kıvrım yerine denk geliyor
ben tutarak düzleştirmişim acaba kıvrıldığı için terleyip deri mi dökülüyor ki:26:
ben yatar kızlarrrrr
ayyy uzun zamandır böyle neşeli olmamıştımmm...iyi ki varsınız heeee
ama o 1500. sayfada olmazsam hatta geridönüşüm ve taliaa da olmazsa hepinizin saçını başını yolarımmmmm
Ahhh işte ahhhhh..
kendim ettim kendim buldum
aaaa bu oyun hala devam ediyormu kizlar denoz g.dönüsüm aciklamadinizmi kizlar ya bizim kizlara saka yaptigimiziiinanmiyorum yaa asil sazan onlar olmus yemis hepsidee numaramizii neyse ben yorumlari yapip geliyorumm
aaaa bu oyun hala devam ediyormu kizlar denoz g.dönüsüm aciklamadinizmi kizlar ya bizim kizlara saka yaptigimiziiinanmiyorum yaa asil sazan onlar olmus yemis hepsidee numaramizii neyse ben yorumlari yapip geliyorumm
madem moralin bozuk. dorudan 1448. sayfaya git.
iyi geceler kül kedisiBendee gidip güzellik uykuma yatayımm
Saat 00.00 olmuş bile. . Arabam bal kabagina dönüşmeden yol alayım
Cümleten iyi geceler, datlı rüyalar:79:
kesinlikle katiliyorum sana canim sinsi sinsi bejkliyordu hepsii arkada 1500 gelince yazcakalrdii sonra daha oldugunu anlayinca yazmadilar guya uyanik ayaklarini yattilardenöz , talia toplanın size bişi dicem. diğerleri duymasın.
(bunların hepsi şimdi dicek biz bilioduk 1449 dan sonra 1500 gelmio diye. ama aslında hiçbiri bilmiodu bikerem. hııhhh....biz söylemesek anlamıcaklardı bilee....)
Ay kızlar şaka maka çok tatlısınız ya ben de ne zamandır bu kadar gülmemiştim moral oldunuz valla hepimize cansınız
hemde 1 kere savurduuuuuu baktı 1450 ye görünmüyorrrr
arkasından bir dahaa savurduuuuuuuuuuu
:119::119::119:savur kuzum savur yapraklarınıanaam ben burdaki komediyi yeni görüyorum
dalağım patlayacak gülmekten
gol kuzum gol
he ya bi senin bide dönüşümün aklına girmiş
he bu arada zeynoom
kızlara atıp tutuyon ama bak burda ne yazmışsın
gözümüzden kaçtı sandın dimii
bende bende. oğlumda bana bakıp gülüyor ben öyle sesli sesli gülünce. yaa denoz de çok komik ama. buda mı gol değil deyip sonra bu sefer golmüş demesi
denöz gene gol değil anacım gene değil
aminnnnnnnn cümlemizin insallahhçok tatlısınız aksam aksam bunca insanı güldürdünüZ allahta sizi güldürsün:)
aminnnnnnnnnnnn cümlemizin canim benimde favori saydam olduuArtık favorim 1450Allahta sizi güldürsün kızlar gözümden yaş geldi vallahi:)
cok tsk ederim canim okudugn icin okudugnu yazan ASE; RETBUL VE SEN OLDUN notumu aldimmokudum canım
ben bütün yazılarını okuyorum da cevap yazamıyorum
bazen alıntı yapıyorum sonra araya başka şeyler giriyor
ne yazacağımı bile unutuyorum
şu an oğlum biraz kendi kendine takılıyorda anca yazabiliyorum
yürüteçte mi gidiyor dilayım
olsa da yesek ya
of ya amma komik
güvenliği çağır bunları ilkokula öğretmenlerine teslim etsin
saymayı öğrenmeden de gelmesinler
alemsiniz ya
atos ve portossssssss
canlarım benimmmmmmmmm
iste bu gülmekten yerlere yatan sari kafayi hak ettiii bitimm bittimmayrıca niran-pdnk ve zeynonun yorumlarına da serviste okurken koptum...
benden gülmeyle ağlama arası sesler çıktı...bi de az daha altıma kaçırıyordummm
evet kuzum kimse ayıramaz bu sazanlarıııı
DDT
bizi kimse ayiramazzzzzzzzzzzz artik sazankotiskolarrrrrrrrrrrrrrrimmmmmmmmmmmmm benimmmne sazanı aşkkımm. unuttun mu bütün bunları organize ettiğimizi. bütün amacımızın arkadaşlarımızı eğlendirerek moral vermek olduğunu
:119::119::119:savur kuzum savur yapraklarını
savura savura bulursun 1500ü
daha çok savurursun
heyo bide kutlamış sesli sesli
he he az kalmış
geldiin geldiin
fazla gitmede 1501de çıkmayasın
hele şüküüüüüüürr
hee aynenn kendi gaza getiriyor birde ben yanlis anlamisim gibi beni sucluyacaktiiBen en çok buna güldümnerenle takip ediyon Dio bide bak bu sana fena gol olmuş
Kızlar tuttunuz altın olsun emii
sittttttt waitt duymasin bunu suss:26::26:En sazan k.v de de bade nin olmus olduuu
Bide ömer innn
yerin dibinee actik topigii canim gelcekmisiniz sizdeeherkes bi anda kayboldu
acaba talia-denoz-geridönüüm yeni bi topik açtı da oraya mı gittiler
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-6195.html#post32649947
diğer topikte bişey sordum bi bakar mısınız kızlar
o bana gol değil kapak oldu
hayır o değil kendi sazanlığım yetmemiş gibi bi de ikisine laf yetiştirmişim
üzülmeyin kızlar olur böyle şeyler
bugün o saatte birileri nescafesini içmemiş anlaşılan
bakın söz veriyorum eğer 1500. sayfaya yaklaştığımızda burada olursam kapıları tutacağım sizden önce kimse girmeyecek
sizden başka o sayfaya yazan olursa mesajlarını sildireceğim
yok kizz numerooo fln yapmiyorumm mm tamamen bir oyundu bu size oynananYaaaa şimdi yemeee bizi öyle, numeroooydu felann filann
iyi geceelr kük kedisii ayrica rezene katiliyorum biz niye hic seni göremiyoruz kiz oglusunun fotosunu bile eklemyorsun hicBendee gidip güzellik uykuma yatayımm
Saat 00.00 olmuş bile. . Arabam bal kabagina dönüşmeden yol alayım
Cümleten iyi geceler, datlı rüyalar:79:
başlamadan önce bi tuvalete git
gülmekten altına kaçırma
offf ya rüyamda da gülerim ben bu gidişle
birde senin yorumlara koptumm he az kalmismissbugn ben dolduruacam hih buraya görceksiniz
anam yerim ben bunlarii elma sekerleirm benimmmm askitolarim cok tatlisin masallah masallahhyanlarinda benim kizimda olsaydiya
hee aynenn kendi gaza getiriyor birde ben yanlis anlamisim gibi beni sucluyacaktiiahh denoz ahh kos koca topigin 3 maskarasi olduk bugunn
sittttttt waitt duymasin bunu suss:26::26:
yerin dibinee actik topigii canim gelcekmisiniz sizdee
hülya senle ilgili rüyam :
sen ben pdnk bi araba seyahat edioz. çift katlı. karavan gibi biişi. birden senn göğsün fışkırıyor. dumanlar çıkıo. hatta sarsıntının etkisiyle göğsün sallanıyor. süt çıkıyor. hatta fışkırıyor. pdnk seni olduğun pozisyonda tutmaya çalışıo. yatıomuşsun. ben kalk diyorum. bide hemen oğlunu emzir geri gitmesn diorum. oğlun üst kattaymış. sen bi türlü çıkmıyorsun.. sonrra diosun aslında dünde gelmişti. ben emzirmşştim biraz diosun. neyse ben ısrar edince oğlunu üsk kattan indip emzirdin
offf ya rüyamda da gülerim ben bu gidişle
hımmm doğru söylüyorsun
anladım sabunu kullanmayım o zaman
siz ne kullanıyorsunuz vücuduna
banyo köpüğü felan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?