2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aaaa bu oyun hala devam ediyormu kizlar denoz g.dönüsüm aciklamadinizmi kizlar ya bizim kizlara saka yaptigimizii inanmiyorum yaa asil sazan onlar olmus yemis hepsidee numaramiziineyse ben yorumlari yapip geliyorumm

Dediğin gibi de olabilir, kivrim yeri diye
Bende diyecektim, ayağının tam üstü ya.. acaba surekli giydigi bi patik, corap, ayakkabi varmi orayi kesiyor yada surtuyor olabilirmi diye:44:

Ahhh işte ahhhhh..
kendim ettim kendim buldum

aaaa bu oyun hala devam ediyormu kizlar denoz g.dönüsüm aciklamadinizmi kizlar ya bizim kizlara saka yaptigimizii inanmiyorum yaa asil sazan onlar olmus yemis hepsidee numaramiziineyse ben yorumlari yapip geliyorumm

üzülmeyin kızlar olur böyle şeyler
bugün o saatte birileri nescafesini içmemiş anlaşılan

bakın söz veriyorum eğer 1500. sayfaya yaklaştığımızda burada olursam kapıları tutacağım sizden önce kimse girmeyecek
sizden başka o sayfaya yazan olursa mesajlarını sildireceğim

Yaaaa şimdi yemeee bizi öyle, numeroooydu felann filann

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendee gidip güzellik uykuma yatayımm
Saat 00.00 olmuş bile. . Arabam bal kabagina dönüşmeden yol alayım
Cümleten iyi geceler, datlı rüyalar:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle katiliyorum sana canim sinsi sinsi bejkliyordu hepsii arkada 1500 gelince yazcakalrdii sonra daha oldugunu anlayinca yazmadilar guya uyanik ayaklarini yattilarzeynoooda yazmusti bir keremm heee

Ay kızlar şaka maka çok tatlısınız ya ben de ne zamandır bu kadar gülmemiştim moral oldunuz valla hepimize cansınız

hemde 1 kere savurduuuuuu baktı 1450 ye görünmüyorrrr

arkasından bir dahaa savurduuuuuuuuuuu

acikcasi yapraklari savurduugnu görunce bende sok olmustum
anaam ben burdaki komediyi yeni görüyorum
dalağım patlayacak gülmekten

gol kuzum gol

he ya bi senin bide dönüşümün aklına girmiş
:119::119::119:savur kuzum savur yapraklarını
savura savura bulursun 1500ü
daha çok savurursun

heyo bide kutlamış sesli sesli

he he az kalmış

geldiin geldiin
fazla gitmede 1501de çıkmayasın

hele şüküüüüüüürr[/QUOTE]
ölkdümn bittim senin yorumlari okurken gunduz guldugumden daha fazla guldum ya gözlerimden yaslar akiyor ama nasil agliyor sanir biri görse

he bu arada zeynoom
kızlara atıp tutuyon ama bak burda ne yazmışsın
gözümüzden kaçtı sandın dimii

bidaha döndüm bi daha okudum güldüm gözümden yaş gelene kadar. bundan sonra her moralim bozulduğunda 1450. sayfayı okuyacam[/QUOTE]

bende bendeeeeee favori sayfam olduu 1450
bende bende. oğlumda bana bakıp gülüyor ben öyle sesli sesli gülünce. yaa denoz de çok komik ama. buda mı gol değil deyip sonra bu sefer golmüş demesi

denöz gene gol değil anacım gene değil

yeter ulennn bu kadar iskence yapilmaz bir insana yikildim ya gzulmekten

çok tatlısınız aksam aksam bunca insanı güldürdünüZ allahta sizi güldürsün:)
aminnnnnnnn cümlemizin insallahh
Artık favorim 1450 Allahta sizi güldürsün kızlar gözümden yaş geldi vallahi:)
aminnnnnnnnnnnn cümlemizin canim benimde favori saydam olduu

Komedi Dans Üçlüsü - Ali Veli Deli | Vidivodo.com

denöz-dönüşüm-talia dan topiğimize gelsinnnn
kendim ettim kendim buldumuda ben hediye ediyorum

cok tsk ederim canim okudugn icin okudugnu yazan ASE; RETBUL VE SEN OLDUN notumu aldimm
evet canim yürütecinde gidiyordu kardeslerinin odasindan oyuncaklar fln ilgisini cekiyor artik ama neden korkupta agladi cözemedim yine disardan bir sesmi duydu acaba:44: ilk okulmu bence krese gidelim kresee

atos ve portossssssss
canlarım benimmmmmmmmm

ayrıca niran-pdnk ve zeynonun yorumlarına da serviste okurken koptum...
benden gülmeyle ağlama arası sesler çıktı...bi de az daha altıma kaçırıyordummm
iste bu gülmekten yerlere yatan sari kafayi hak ettiii bitimm bittimm
evet kuzum kimse ayıramaz bu sazanlarıııı
DDT

ne sazanı aşkkımm. unuttun mu bütün bunları organize ettiğimizi. bütün amacımızın arkadaşlarımızı eğlendirerek moral vermek olduğunu
bizi kimse ayiramazzzzzzzzzzzz artik sazankotiskolarrrrrrrrrrrrrrrimmmmmmmmmmmmm benimmm

niran yazdıklarına çok güldüm ya

bu arada ben de 1450 yi kaçırdım ama 1460 a yazma şerefine ulaştım
kaldı 40 sayfa[/QUOTE]

birde senin yorumlara koptumm he az kalmismissbugn ben dolduruacam hih buraya görceksiniz

anam yerim ben bunlarii elma sekerleirm benimmmm askitolarim cok tatlisin masallah masallahh yanlarinda benim kizimda olsaydiya
Ben en çok buna güldüm nerenle takip ediyon Dio bide bak bu sana fena gol olmuş

Kızlar tuttunuz altın olsun emii
hee aynenn kendi gaza getiriyor birde ben yanlis anlamisim gibi beni sucluyacaktiiahh denoz ahh kos koca topigin 3 maskarasi olduk bugunn
En sazan k.v de de bade nin olmus olduuu

Bide ömer innn
sittttttt waitt duymasin bunu suss:26::26:

yerin dibinee actik topigii canim gelcekmisiniz sizdee

o bana gol değil kapak oldu
hayır o değil kendi sazanlığım yetmemiş gibi bi de ikisine laf yetiştirmişim

heheheh kiz benim gözuim 2000 deydi aslinda 1500 denozdan ciktii ben niye atladim olaya anladim tamda cikiylordum yaa :44::44:
Yaaaa şimdi yemeee bizi öyle, numeroooydu felann filann
yok kizz numerooo fln yapmiyorumm mm tamamen bir oyundu bu size oynanan

Bendee gidip güzellik uykuma yatayımm
Saat 00.00 olmuş bile. . Arabam bal kabagina dönüşmeden yol alayım
Cümleten iyi geceler, datlı rüyalar:79:
iyi geceelr kük kedisii ayrica rezene katiliyorum biz niye hic seni göremiyoruz kiz oglusunun fotosunu bile eklemyorsun hic:44::44:süpheli sakincali bir durumm ( TAMAMEN KONUYU BASKA YÖNE CEKMEYE CALISAN SAIR KAFA .))

başlamadan önce bi tuvalete git
gülmekten altına kaçırma

kos koca denoz ablamis kacirmiss yscm kacirmis cokmuu

benim buraya gelmeden önce ne uykum vardi gözumu acamiyordum güya bir bakip cikcaktim buraya simdi uyku muyku kalamdi gülmekten yikildim resmen bugunn allahim hergunumuu böyle olsun insallahhh AMINNNNNNNNNNNN

offf ya rüyamda da gülerim ben bu gidişle

Sen nasil bi insansin ya orjinalin nasil en cok seni merak ediyom :) yerim ruyaya bak catlaksin valla
senin yapraklara cok guldum yazdiklarimizin sag kosesinde sayfa numarasi var ya bende ona bakiyorum diyorum 1449 goruyorum ama tamda anlayamiyorum yazi kucuk astigmatim var yanlis goruyorum sandim asagidki sayfa sayisina bakiyorumdaha cok var heralde sayfa atlamaya calisiyolar oyle birseyler yazip gecmeye calisiyorsunuz diye dusundum.
Goruyor musunuz kondurmadim
ama gozum kapaniyi dayanamiyom insallah bundan sonra daha komik diyaloklar yoktur kacirmak istemiyorum

hımmm doğru söylüyorsun
anladım sabunu kullanmayım o zaman
siz ne kullanıyorsunuz vücuduna
banyo köpüğü felan mı

tüm vucutu yikana bilen sampuan kullaniyorum canim :)) baskada birsey kullanmiyorum ben dedigin gibi o kivrim yerlerin kurumasindan olmustur canim ben ilk baktigimda kivrim yeri dikkatimi cekmemisti sonra bakinca gördüm yorumumuda birza o yuzden degisirdim bugun akil makil kalmadi bende

kuzum çoşmuşsun bugün valla
gecenin bi vakti döktürmüşünde döktürmüşsün
yarın bi ara yazılanların hepsini okuyup yorumluyacaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…