2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayyy mal gibi tek başımayım topikte, 7de kalktım süt sağıyorum. 8i 10 gece evden cıkıcam, calışmaktan yoruldum

acaba kimse gelmese ben 1500e kdr böyle konuşsam nasıl olur? gerçi kesin bizim muhteşem üçlüden biri çılıp 1489da falan hayırlı olsun diyip yapmak savurur

wait zeyno taşınmayı düşünen sizlerdiniz di mi? biz de taşınıcaz kısmetse, mart nisan gibi kışı burda geçirip. kızkardeşimin oturdugu semtte ev alıcaz. annemler de oraya gelecek hatta ananem de giriş kat bi ev tutup oraya gelmek istiyor

powerrrrrrrrrrrrr canım dünürüm nasılsınız? yahu okudukça kendi çocugum gibi üzüldüm, Allahtan hepsi geçici bikac günü bişeyciğiniz kalmaz iyi olun hep he mi

pazarı söylemişsin allah razı olsun, kasımpaşanın neresinde acaba? pek bilmem oraları da eşime tarif ederim cumartesi gidemezsek pazar gideriz

bir de gelininin fotosunu istemişsin, ay buraya yüklemeye coğu zaman üşeniyorum, face açmışsın yabir de ınstagram hesabı açsana yaw sevabına orda fotoları var gelinininburdan yazışır ordan foto bakarız cok masraflıyım di mi?

hkn canım cok geçmiş olsun dün yazamadım, daha ıyıce misin allah beterinden korumuş. valla senin olmadıgın zamanda ben de pek birşey yazamadım ama okurken yokluğun cok hissediliyordu

pdnk kilo mu vermek istiyorsun sıkılaşmak mı? 2 kilo versem iyi olur bir de sıkılaşayım diyorsan pilates ama 10 kilo fazlam var diyorsan kondisyonsuz olmaz. yanıbaşımda bir aletli pilates hocası var günün 12 saati ders veriyor da ondan biliyorum

Günaydın canımm, bende işe gidiyorum yoldan yazıyorum:) trafiğin tam göbeğindeyim kesin taşınıcam ben kesinn anneni yanına al oh misss, kızınada bakar rahat rahat

Günaydın canımm, bende işe gidiyorum yoldan yazıyorum:) trafiğin tam göbeğindeyim kesin taşınıcam ben kesinn anneni yanına al oh misss, kızınada bakar rahat rahat

annem şimdi bende kalıyor. pazartesi geliyor perşembe akşamı gidiyor. ama babam evde, bişey demiyor ama zor yani kadına, bi de şimdi kiradayız artık kendi evim olsun istiyorum. gerçi şuanda evim ve işim çok yakın o zmn biraz trafik çekicem ama napalım diğer türlü de kızıma anneme hatta eşime bile zor, adam annemle yaşamak zorunda mı

kızlar övgü geri geri emekleyerek her yeri dolaşıyor. ölüyoruz gülmekten. sizinkiler de öyle mi? ananem dediki öyle olur önce geri geri gider. doğru mu? bizim kızda bi terslik yok di mi?

he bu arada ben çok sinirliyim aslında çeneme vurdu sanırım. sinirden böyle tek kaşım havada, savaş boyalarımı sürmüş yaşıyorum. 3 kuruşluk adamlara 5 kuruluş değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satmalarını diyelim özetle... hayatıma dair hesap yaptığım günler bugün...

acaba kimse gelmese ben 1500e kdr böyle konuşsam nasıl olur? gerçi kesin bizim muhteşem üçlüden biri çılıp 1489da falan hayırlı olsun diyip yapmak savurur

işte bu çok iyiii bebişimmmmmmmmmmm

canım biz düşünüyoruz ama şuan sadece düşünme aşamasındaa
biz ev kredili, kredili ev satılır mı nolur henüz arastırmadık, bi bakalımm duruma göree yani olmayadabilirr

2 numara mamaya hangi ayda başlanmalı. 5 ayımız bitti, 6 . aya girdik. 2 numara mama 6. ayı tamamlayıncamı kullanılır yoksa 6. aya girdiğimizdemi kullanılır? yardımcı olursanız sevinirim.

günaydınn zillii zarifelerrr

saftirikoo tayfasıı sizede günaydınnn

canım biz düşünüyoruz ama şuan sadece düşünme aşamasındaa
biz ev kredili, kredili ev satılır mı nolur henüz arastırmadık, bi bakalımm duruma göree yani olmayadabilirr

bizim ev kira, köpek gibi de kirası var. o parayla ev kredisi ödenir yani. gerçi semtimi seviyorum o ayrı ama napalım bizim semtte ev alamam param yetmez

Günaydın canlar.....
Çok uykum var çoooookkk,bide kızlar kızımın vücudunda kırmızı kırmızı bişeler çıkmış geçen bi arkadaş burda bebeğim su çiçeği çıkarıyor demişti yanılmıyorsam o aklıma geldi dün akşam üzeri apar topar hemen drumuza götürdüm çok şükür çiçek değilmiş alerji dedi herhangi birşeye olmuş olabilir dedi bi losyon bide damla şurup verdi akşam kullandık ilaçlarımızı biraz daha iyiyiz çok şükür.

aynen bende aslında çok sinirliyimmmm ve tam olarak yazdıgın durum benim kideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…