2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar övgü geri geri emekleyerek her yeri dolaşıyor. ölüyoruz gülmekten. sizinkiler de öyle mi? ananem dediki öyle olur önce geri geri gider. doğru mu? bizim kızda bi terslik yok di mi?

mrb bizim kız totusunu kaldırıyoheyecanlanıp elleri çırpıyo amz ne ileri ne geri gidemiyo ekseni etrafında dönüyo anca.masallah kızına eminim izlemesi çok zevklidir.

canım çok geçmiş olsun

hiç biriniz de demiyosunuz yeni topik var oraya gelin diye...valla şimdi farkettim ben :)

canım hoşgeldin sendeee duymayan kaldı mı yaaa çok şasırdımm

Günaydiin herkesee kizlar gününüz güzel olsun ins..

DESTY, ZEYNOO hayirdir kizlar kim sıktı canınızı sabah sabah?

aynen bende aslında çok sinirliyimmmm ve tam olarak yazdıgın durum benim kideee

valla öyle zeyno. bildiğin kazık yedim. hem de hiç ummadığım bir zamanda ummadığım bir şekilde. söylenen yalanlara mı yanayım, yaptığım fedakarlıklara mı? en çok da ne koyuyor biliyor musun ben bişeyler iyi olsun diye, o insan için kızımla geçireceğim zamanlardan fedakarlık etmiştim, kendi hayatımdan vermiştim, resmen kullanılmış hissediyorum. içimde çok büyük bir sinir var. gerçi 2 gündür bu sinir beni çok diri tutuyor. hayat muhasebesi yapıyorum dedim ya. döndüm baktım bi hayatıma aslında ben bunu daha önce de yapmışım. hayatımdan bir sürü şeyi ertelemişim. kendimi bırakıp birileri için bişeyler yapmışım bazen. hayatımda verdiğimin karşılığını alamadığım kimseye fazlasını vermemeye karar verdim dün. kızım kocam ailem birkaç arkadaşım tamamdır. hedefler koydum kendime önümüzdeki bir sene için. umarım bu enerjim azalmaz. ay çok karışık anlattım :26:

Hoşbulduk zeynocum..
Benim selim emrem 7 sinde 5 ayını bitirdi ben 30 ekimden beri çalışıyorum ama hala sırf anne sütü içiyor.Bir an önce ek gıda zamanı gelse de bende banka da tuvaletlerde süt sağmaktan kurtulsam diyorum.Çok zor çalışıp bebeği olmak..

zeynocum şunu merak ettim niye haziran anneleri varken ayrı bir topik açtınız?öbür tarafta bir sorun mu oldu .çok merak ettim

çok geçmiş olsun. ben de uykusuzum dünden. bir de ofisteyim

mrb bizim kız totusunu kaldırıyoheyecanlanıp elleri çırpıyo amz ne ileri ne geri gidemiyo ekseni etrafında dönüyo anca.masallah kızına eminim izlemesi çok zevklidir.

evet çok tatlı oluyorlar, seninki de yapar yakında. bizimki dönemiyordu dert ediyordum, sonra yüzüstü dönmeye başladı ama düzelemiyordu yani sırt üstüne dönemiyordu. sonra onu da yapmaya başladı. sonra bir baktık birkaç tur atıyor dönerek fırıldak gibi.. iki gündür de geri geri gitme başladı. gerçekten çok komik oluyor.

bizim ev kira, köpek gibi de kirası var. O parayla ev kredisi ödenir yani. Gerçi semtimi seviyorum o ayrı ama napalım bizim semtte ev alamam Param yetmez

cnm o zaman hiç düşünmeyinn bencee çok mantıklı olurr
Bizde eger satış zor olursa burayı kiraya verip kendimiz kiraya çıkma ihtimalini de degerlendiriciiizzz

esracım günaydın hoşgeldin. benimki dünden bir mevzu, yeni yeni kabullenip aydım duruma. hiç anlatılacak bişey değil, sadece duygularımı paylaşmayı tercih ediyorum. valla bu sabah düşündüm burdaki kimsenin yüzünü bile görmedim henüz en fazla foto ama burdaki arkadaşlıklarım bile daha vefalı geliyor. çok sağolun

EVET ÇOK KARIŞIK ANLATMIŞSINN

valla kızlar benim canım hiç alakam olmayan bir konuda gördügüm tavır yüzünden acayip bozukk

sigortada bi kız 3 gün önce işten çıkarıldıı.. performans düşüklügü ve müdürüyle olan geçimsizligi yüzünden.

benimde aram gayet iiydi kendisiyle, hatta çıkışı verildii geldi konustuk falan vedalaşmiyim tekrar hesabı kapamak için gelicem zaten

dedi gittii.. dün akşam geldi gördümm yanına gittimm aman allahım bir afralar bir tafralar yüzüme bakmamalar şok oldumm
bi hışımla önümden geçtiii gitiiii bir içime oturduuu noldu kii böle yaptı diye dün gece yatana kadar içim içimi yedii

bu kendi müdüryle olan sorunları genel müdüre gidip anlatıyormuş, ikide bir şikayet ediyormuş, burdan başka bir bayan anlattı bana.. bende o an dedim kii keşke sorunlarını direk kendi müdürüyle konuşarak çözmeye çalışsaydıı :26:

kendi müdürü duymuş olabilir diye sadece fikrimi söyledim.. muhtemelen benim bunu söyledigim kıs da yememiş içmemiş gitmiş ona yetiştirmiş diye tahmin ediyorum.. ama bu kez ona söylemiş olsa bilebenim söyledigim şeyde ne var allah aşkınaaa

kötü bişey mi söylemişim arkasından atıp tutmuşmuyum ne demişim, keşke kendi müdüryle sorunlarını çözmeye calışsaydı.. bu cümlede ne var kiii hala aklım almıyorr :44:

bu muu onuda bilmiyorum ama gercekten hiç bişi yapmadım yaaa ben, benimle ne alakası olabilir diye düşünüp duruyorumm

zeynocum şunu merak ettim niye haziran anneleri varken ayrı bir topik açtınız?öbür tarafta bir sorun mu oldu .çok merak ettim

yoo sorun olmadı canımm,

burayıı genel olarak herseyden konuşabilelim diye açtık bebişler dışında..

fakat bir süre sonra bebişlerde burada konuşulmaya başlandı.

burayı oranın devamı gibi düşünebilirsinn

ne güzel annesi yanında olanlara çok özeniyor istanbulda genelde kız anneleri bakıyo ben calışacak olsam bile annem gelip bakmaz .

cnm o zaman hiç düşünmeyinn bencee çok mantıklı olurr
Bizde eger satış zor olursa burayı kiraya verip kendimiz kiraya çıkma ihtimalini de degerlendiriciiizzz

herkes diyor ki büyüdükçe masrafları artacak, okul falan başlayınca zaten iyice masraf olacak. eh bir de kardeş yapıcaz şimdiden alalım evimizi, sonra kısmetse satar daha iyisini alırız

kız sen bakma zeyno şimdi kibarlık yapıyor göstermelik, yalan söylüyor. orası çok kalabalık dedi, ordan çok sıkıldım dedi, sizleri seçtim dedi, tehdit yoluyla bizi de haremine aldı. burda zorla mesai tamamlıyoruz işte. he bir de geçen gün diyordu ki diğer topikte HGORGULU diye bir arkadaş vardı. hiç sevmezdim ordayken inşallah burayı duyup gelmez diye. sen de üstüne geldin neyse artık

Ayy canim benim seni cok iyi anliyorum okadar deger verip karsiligin da kötülük görünce insan kendini enayi aptal gibi hissediyor bak benim bütün sirlarimi anlatip kendimden biri gibi gordugüm 15 yillik arkadasim gecen yil düsük yapti ve kolay hamile kalamiyor suan okadar beraber yedigimiz ictigimiz dostlugumuz varken ben düsük yaptim da sen dogurabildin zoruma gidiyor diye ne hayirli olsun demeye geldi nede bir alo dedi dogum yaptigim hafta benimle kontagini kesti.. Bu zaman da herkes menfaati cikari icin seninle malesef onca yillik dost bildigin bile isine gelmeyince seni anin da silip atabiliyor.. İnsan ister istemez uzuluyor ama bosver canim uzerinde fazla durmamaya calis iyilik yap denize at misali sıkma canini

Zeynoom sizin is yerindekiler de bir aleem gecenlerde de isten atilan arkadaslarinla buna benzer bir durum yasamistin, anlattigina bakarak bana da diger arkadasin giip yetistirmis gibi geldi biraz yoksa sonra vedalasiriz deyipte birden bire neden boyle yapsin ki

ne güzel annesi yanında olanlara çok özeniyor istanbulda genelde kız anneleri bakıyo ben calışacak olsam bile annem gelip bakmaz .

canım vallahi çok şükür, öyle şükrediyorum ve anneme o kadar çok dua ediyorum ki. işe gidiyorum hiç aklım arkada kalmıyor, benden iyi bakıyor eminim. o olmasa nasıl çalışırdım ben. senin annen nerde? sen hangi şehirdesin o nerde? siz eşinden dolayı mı farklı şehirdesiniz? ay çok sordum

offf bankacı olup süt sağmak çok zor uygun yer yoktur şubede. ben odamda sağıyorum bazen o bile zor oluyor ki seni düşünemiyorum. işte bu yüzden cennet anaların ayakları altında demişler. Allah yardımcın olsun

töbeee yareppimmmmmmm

ben bir kurşun falan döktürsem iyi olacakkk
dün esraa bugun senn iftira üstüne iftiraya maruz kalıyorumm

ayagım bo... tan çıkmıyor bugunlerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…