2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bazı doktorlar 2li teste gerek görmüyorlarmış.Bir yerde okumuştum

İkili test 11-14 haftalar arasında yapılıyor. 1 ay sonraki kontrolünde söyleyecektir.

amannnnnn ne kadar çok seçenek var öyleee ben bi elimde denim bide göbekte bakalım ne olcak :)))))... ama güzel oluyoooo böyleee eğlencelerrr:)))

Komedi gercekten. Ikisinide denedim erkek çıktı. Çin Takvimi'de erkek diyo ama bulantılarım kız olabilir diyo. Bulantı genelde kız hamileliklerinde olurmuş. Hayırlısı olsun inşallah:)
Birde bişey sorucam. Sizin saçlarınızda bir değişiklik oldumu. Benim saçlarım yıkandıktan sonra çok karışırdı hep fön çekmem gerekirdi. Yoksa keçe gibi olurdu. Şimdi yıkıyorum fönlü gibi oluyo. Ohhh yumuşacık ipek gibi. Çok rahat böyle kalsa hep ne iyi olur:))

bulantısı olan bir arkadaşımın oğlu, bulantısı olmayan başka arkadaşımda kıza hamile :)

Benimde çin takviminde erkek ama kız geçiyor içimden

Saçlarım benim aynı ya bir değişiklik yok..

kızlar ya zaman geçmiyor..ya hayırlıysa çabucak gecse..en azından cinsiyeti öğrnsek

ekleyebilirmiyim sizleriii benim face dışardan aramalara kapalı da ondan ....

cnm benimkide kapalı aramalara ama mehsel arkadaşımızın arkadaşları gözüküyosa onu ekledim kabul ettiğinde görebilirsin belki başka nasıl olucak bilmiyorum :)

canım benimkinde oğlumun resmi var..

bursalımısın cnm bitane buldum ama arkadaş ekle butonu yok bide o yüzden ekleyemedim :)

bende 5 haz,randa allah kısmet edrse bebegimi kucagıma alacagım.rabbim hepimizin bebeklerini saglıklı ,eli ayagı düzgün hayırlısıyla kucagımıza alıp kokusunu almayı nasip etsin..... şimdi hepimiz cinsiyet merakı içindeyiz çok heycanlıyım

Bazı doktorlar 2li teste gerek görmüyorlarmış.Bir yerde okumuştum

2 li test hava civa bence hasatane para kazanması için gerekli olan prosötürü...hem bi kere daha beyni tam gelişmedigi için bütün bebeklerin down sentromlu olabilir diyorlar...hem farzetinki öle bişey cıktı sanki aldırcakmısınız...zaten ters giden hersey ultrasonda gözüküyo 2 li teste gerek kalmıyo...bence çok gereksiz allaha karşı çıkmak gibi birsey ben ilk cocugumdada yaptırmadım bundada yaptırmıycam

ben bu testleri yaptırmak istemiyorum.Dediğin gibi sorun olsa aldırmamki..Ama eşime anlatamıyorum durumu..

canımarkadaşımın ablasına da yengesine de dıwn sendromlu demişler..onlarda aldırmamış..sağasağlam sağlıklı olmuş çocukları...ama genede yaptırılsa iyi olur

ya kızlarrrrr kaşıntısı olan varmı özellikle kollarım çok kaşınıyo kaşımaktan yara yaptım hamileleikten tabiki ama ilk hamileligimde böyle degildi..kaşıntı için bildiginiz hamillee4r için krem yada jel varmı.bide bebeginin hareketlerini hissedeniniz oldumu....

Son düzenleme:
canımarkadaşımın ablasına da yengesine de dıwn sendromlu demişler..onlarda aldırmamış..sağasağlam sağlıklı olmuş çocukları...ama genede yaptırılsa iyi olur

benim yeğenim için sorun var dediler.Ablam çok üzüldü..Sonra ayyy labboratuarda sorun varmış sizin testi yaptığımız gün demişlerdi..Sinir olmuştuk..Yeğenim şimde 4 yaşında maaşallah çok akıllı

benim eltimdende istemiş doktoru %50 dawn sontromlu demiş...üzülmüşler flan 3 lü test yapcaz demişler .3 lü testin sonucu çıkana kadar zaten dogum yapmış...ve çocuk allaha şükür saglıklı dogmuş ve sınıf birincisi cocuk..demem o ki doktorlar ultrasonda ayak parmagının boyunu bile hesap ediyo yani herşey ortada oluyo.benim arkadaşımın bebegine beyni su topluyo diye ultrasonda gördmüş. ama 2 li teste bişey çıkmamıştı. ve şimdi çocuk özürlü dogdu yani kader canım. allahım yardım etsin

ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri tatlı tatlı burnumun ucu kaşınıyor yaa...bu nerden çıktı anlamadım? bebiş bana mesajmı vermeye çalışıyor acaba

ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri tatlı tatlı burnumun ucu kaşınıyor yaa...bu nerden çıktı anlamadım? bebiş bana mesajmı vermeye çalışıyor acaba

bende o soruyu sormuştum aynen benimde kollarım çok kaşınıyo.acaba bebek cinsiyetiyle alakası varmıdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…