Kızlar gece gece içim yandı acılı şalgam suyu içiyorum bi zararı olurmuki:44:
Selam kızlar! Biz son adet tarihime göre tam 8 haftalığız ama doktoruma göre 7+1deyim şuan heme hemen 1 haftalık bir fark var.tahmini doğum tarihimizde 25 hazirandan 28 hazirana attı açıkçası biraz üzülüyorum bu duruma sizce normal mi? Ayrıca bana da 1 ay sonra gel dedi doktorum ama ikili testten bahsetmedi.Bu test için geç kalmış olmam değil mi?
Selam kızlar! Biz son adet tarihime göre tam 8 haftalığız ama doktoruma göre 7+1deyim şuan heme hemen 1 haftalık bir fark var.tahmini doğum tarihimizde 25 hazirandan 28 hazirana attı açıkçası biraz üzülüyorum bu duruma sizce normal mi? Ayrıca bana da 1 ay sonra gel dedi doktorum ama ikili testten bahsetmedi.Bu test için geç kalmış olmam değil mi?
amannnnnn ne kadar çok seçenek var öyleee ben bi elimde denim bide göbekte bakalım ne olcak :)))))... ama güzel oluyoooo böyleee eğlencelerrr:)))
Komedi gercekten. Ikisinide denedim erkek çıktı. Çin Takvimi'de erkek diyo ama bulantılarım kız olabilir diyo. Bulantı genelde kız hamileliklerinde olurmuş. Hayırlısı olsun inşallah:)
Birde bişey sorucam. Sizin saçlarınızda bir değişiklik oldumu. Benim saçlarım yıkandıktan sonra çok karışırdı hep fön çekmem gerekirdi. Yoksa keçe gibi olurdu. Şimdi yıkıyorum fönlü gibi oluyo. Ohhh yumuşacık ipek gibi. Çok rahat böyle kalsa hep ne iyi olur:))
kızlar ya zaman geçmiyor..ya hayırlıysa çabucak gecse..en azından cinsiyeti öğrnsek
ekleyebilirmiyim sizleriii benim face dışardan aramalara kapalı da ondan ....
canım benimkinde oğlumun resmi var..
kızlar ya zaman geçmiyor..ya hayırlıysa çabucak gecse..en azından cinsiyeti öğrnsek
Bazı doktorlar 2li teste gerek görmüyorlarmış.Bir yerde okumuştum
2 li test hava civa bence hasatane para kazanması için gerekli olan prosötürü...hem bi kere daha beyni tam gelişmedigi için bütün bebeklerin down sentromlu olabilir diyorlar...hem farzetinki öle bişey cıktı sanki aldırcakmısınız...zaten ters giden hersey ultrasonda gözüküyo 2 li teste gerek kalmıyo...bence çok gereksiz allaha karşı çıkmak gibi birsey ben ilk cocugumdada yaptırmadım bundada yaptırmıycam
2 li test hava civa bence hasatane para kazanması için gerekli olan prosötürü...hem bi kere daha beyni tam gelişmedigi için bütün bebeklerin down sentromlu olabilir diyorlar...hem farzetinki öle bişey cıktı sanki aldırcakmısınız...zaten ters giden hersey ultrasonda gözüküyo 2 li teste gerek kalmıyo...bence çok gereksiz allaha karşı çıkmak gibi birsey ben ilk cocugumdada yaptırmadım bundada yaptırmıycam
canımarkadaşımın ablasına da yengesine de dıwn sendromlu demişler..onlarda aldırmamış..sağasağlam sağlıklı olmuş çocukları...ama genede yaptırılsa iyi olur
canımarkadaşımın ablasına da yengesine de dıwn sendromlu demişler..onlarda aldırmamış..sağasağlam sağlıklı olmuş çocukları...ama genede yaptırılsa iyi olur
ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri tatlı tatlı burnumun ucu kaşınıyor yaa...bu nerden çıktı anlamadım? bebiş bana mesajmı vermeye çalışıyor acaba
bende o soruyu sormuştum aynen benimde kollarım çok kaşınıyo.acaba bebek cinsiyetiyle alakası varmıdır :)
kaşınanların kızı,kaşınmayanların oğlu olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?