2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
salladım tabi ama kızı görünce bende kaşınmaya başladım

Sormayin kizlar bende yatakta uyuyana kadar kasinmayan yerim kalmiuo bugun gobegim kasinip durdu. Zar zor uyuyorum bu seferde tuvalete kalkmak yokmu en az 3-4 kere kalkiyorum

kızlar ya zaman geçmiyor..ya hayırlıysa çabucak gecse..en azından cinsiyeti öğrnsek

Bugün kayınvalideden bir yöntem öğrendim. 20 kişide denedik doğru çıktı. Denemek isteyen deneyebilir.

Malzemeler:
1 iğne
40 cm kadar İplik
Silgili kurşunkalem

İpliği iğneden geçirdikten sonra kurşunkalemin silgisinden batırarak geçirin. Sonra ipliğin iki ucunu birleştirip kalemi aşağı doğru sallandırın. Sonra sol bileğinizin üzerine getirip hiç hareket etmeden bekleyin. Zaten kalemin Hareketi'de duracak. Bekleyin. Bir süre sonra sallanmaya başlayacak. İleri geri sallanırsa erkek yanlara doğru sallanırsa kız. Bu sizin ilk hamileliğiniz ise direk karnınızdaki bebeğin cinsisyetini gösteriyor. Eğer daha önceden düşük yaptıysanız yada başka çocuğunuz varsa ilk hamileğinizden başlıyor. Diyelimki 5. Hamileliğiniz. 1. Den başlıyor sonra duruyor yeniden sallanmaya başlıyor duruyor yeniden. Böylece hepsinin cinsiyetlerini söylüyor en sonda karnınızdakininkini söylüyor. 7 çocuklu komşumuzun hepsini doğru bildi. Şaşkınlıktan dilimi yutacaktım. Mesela ben 5 düşük yaptım ikisi kız üçü erkekmiş. Bu seferkide erkek çıktı. Bakalım. Bu seferkide doğru Çıkacakmı? Elbetteki böyle şeylere yüzde yüz güvenilmez ama yinede paylaşmak istedim. İsteyen eğlence olsun diye yapar. Herkese iyi geceler.

Ankara da olan var mı kızlar?
Canım ben Ankara'dayım. Esra_ogt de ankaralı. Bir arkadas daha vardı sanirim ama onun nickini hatırlayamadım. Sen nerdesin? Doktora nereye gidiyorsun canım?
Tatlım 7+ 1 demek 8. Haftanın içindesin demek. İlk başlarda bende karıştırıyordum, belki sende karıştırmışsındır. Doğum tarihi için aslında son 3 ay gelişim önemliymiş. O yüzden şimdilik kafana takma tatlım.
Tatlım benim bi arkadaşım 9 ay boyunca midesi bulandı ve çok tatlı bir oğluşu var. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin:) benim saçlarda çok kötüleşti. O kadar çabuk yağlanıyorki ve çok cansızlaştı. Sanırım saçlara yararlı vitaminleri alamıyorum.
bende o soruyu sormuştum aynen benimde kollarım çok kaşınıyo.acaba bebek cinsiyetiyle alakası varmıdır :)
Canım, ablam benim erkek çocuğa hamile ve son aylarında. Böyle kırmızı döküntüsü ve çok kaşıntısı var. Doktora sorduğumuzda erkek bebek bekleyenlerde görülebilecek bir hastalık olduğunu ve buna özel bir krem ile tedavinin sağlandığını söyledi. Senin kasıntılar karında falansa belki göbüşün büyüyo diyedir:)

beni ekleyebilirsin :)

tamm canım tşkler :))))

ilk başta bana uymuyordu kk nın takvimi ama şimdi düzeldi..evet dediğin gibi açıklayıcı ve güzel oluyor :))))

valla bende denedim erkek çıktı ama çin takvimi kız diyor...bulantım hiç yok çok şükür :))) valla benim saçlar öncedende düz dü şimdi de düz ve yumuşak değişen bişi olmadı saçlarda ama göğüslerimi çok sever oldum gerçi ağrı vr biraz ama olsun 80 di dik duruyodu ama sanki daha dik durmaya başladı :))))))) evet hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez :))) ama eşim kız istiyor

bende çin takvimine göre kız ama beklicez başka çare yok :))))

vayyyyyy denicem bunu bugün bakaalım ne olcak sonuç :))))))

eklicem ama profilinde ne var bilmiyorum :)))

Sormayin kizlar bende yatakta uyuyana kadar kasinmayan yerim kalmiuo bugun gobegim kasinip durdu. Zar zor uyuyorum bu seferde tuvalete kalkmak yokmu en az 3-4 kere kalkiyorum

günaydın öncelikjle...ben bugün 10-15 kere kalktım..uykumdan da bişey anlamadım..bişey de çıkmıyo ki

ben yavruma bi sürü şarkı söylerim..şarkı söylemeyi çok seviyorum çünküsesim de fena değil

döküntü mü nerede oldu yüzünde mi
süslü kokoş kız mı
yüzümde de var, kollarımda oldu bi de, tövbe tövbe neler ediyor bana bu sıpa böyle

kıyamam, senin de mi dudaklar kurudu

kaşıntı için olan ilaçların pek çoğu hamilelikte kullanılmıyor bir de kaşıntının nedeni önemli canım, mutlaka doktor kontrolünde ilaç kullan

canım ikili testte su toplanması vs. çıkmaz zaten, kromozomlara bakılıyor ve sadece 2 tane durum çıkabiliyor. Onun dışında daha yüzlerce neden ve hastalıktan çocuk özürlü olabilir ve de o testlerde çıkmaz. Allah korusun hepimizi ya

ya ben bu ikili testten korkuyorum ya :18::18:
evet topiğimiz ikili test konusuna geldi, beni de sıkıntılar bastı. Şöyle düşünüyorum, çok düşük bir olasılık sonuçta, yolda giderken kafamıza saksı da düşebilir ne bileyim bir araba yoldan çıkıp bizi ezebilir (Allah korusun) ama bunlar olacak diye sokağa çıkmamazlık etmiyoruz. Elisa testi yaptırdık, sonuçta AIDS de çıkabilirdik, çıkmadık. Bunu da yaptıracağız ve temiz çıkacak diye düşünmeye çalışıyorum....

bir rüya gördüm uyanınca afalladım.Rüyamda ben ikili teste gitmişim hemşire beni ultrasona aldı annemde var odada hemşire dioki aaa snn dün doğum gününmüş nie gelmedin dio dün doğurman gerekiodu dio seni hemen sezaryene alalım dio ben ya daha 3 aylığım ne sezaryeni ne doğumu diorum ben normal doğurcam hem diorum.Hemşire kesiı biçio neyse beni ben bi erkek çocuk dünyaya getrmişim çocukta öyle tatlı ki bakmaya kıyamıorum gözümden sakınıorum kmselere göstermiorum yengemin 3 aylık oğlu var ondanda iri büyük bi bebek diolarki 3 aylık bebek nasıl bu kdr gelişir hayırlar olsun çocukta mavi gözlü diorum değişir rengi bizde renkli gözlü yok cam gibi bi mavisi var bebeğin gözlerinin.Neyse hastane çıkışı yapıp eve gelioruz emzircem ama sütüm gelmio göğüs uçlarım yok sol göğsümün ucu var bebek onu çekio ama 5 sn snra ağlıo süt gelmediği için üzülüorum ağlıorum yengeme diorum ki sen emzirir misin süt anası ol oğlumun bnm sütüm yok anne sütü alması gerek bebeğin emzirio bebek öyle keyiflenio ki uyandım eşime anlattım güldü yatakta ddm aşk görsen öyle güzel bi bebekti ki hepte içime erkek doğuo bu aralar çoğu kişi kızın olucak dio ama hayırlısı olsun yani kızlar burdan şunu çıkarıoruz böyle rüyaları hamişler çok görüo :) rabbim hepimize sağlıklar bebişler versin 2li testi burda herkes çok kafaya takmış sanırım ama niyeyse içim rahat bnm korkmorum bu zamana kdr çok korktum ya kese görülmezse ya bebek görülmezse ya kalbi atmazsa korku iyi değil iyi düşünün iyi olsun canlarım

Merhaba herkese hayırlı pazarlar kızlar bende ilk hamileliğimde çok rahatım ama bunda sanki sürekli hasta gibiyim hiç bı is yapasım yok Çin takvimi de kız dıyo birde bı arkadasım 2013 kız senesiymis dedi oda hamile ve kızı olacak

evwt canım burssalıyım mehselde ekliyim yada ötekilerde ordan ekleyebilirsin yada söle ben ekliyim seni

canım gene özlem hanımamı devam ediyorsun ben gene bahara devam etmeye karar verdim bi kaç ay gideyim sonra vericem kararımı

aman rahat ol arkadasım ben bas dönemsı mıde bulantısı benı yıktı ...
cinsıyetlerı bend ecok merak etmeye basladım

yani bende aynı şeyi düşünüyorum gerçi duymadan içimiz rahatlamaıyor ama..geçen gün uzman tvde söylüyordu sağlıklı bir hamilelik değile zaten düşükle onuçlanıyormuş %90ı yani allahın hikmeti vücüt yabancı bi madde gibi atıyormormuş gene hayılrlı haberler götersin inşşalah rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…