ayyy keşke kızım olsa inşlalah...dogrudur çünkü ben oglumda kaşınma ne bilmezdim...oglumda midemde yanmazdı bunda çok yanıyo..
salladım tabi ama kızı görünce bende kaşınmaya başladım
Sormayin kizlar bende yatakta uyuyana kadar kasinmayan yerim kalmiuo bugun gobegim kasinip durdu. Zar zor uyuyorum bu seferde tuvalete kalkmak yokmu en az 3-4 kere kalkiyorum
kızlar ya zaman geçmiyor..ya hayırlıysa çabucak gecse..en azından cinsiyeti öğrnsek
Canım ben Ankara'dayım. Esra_ogt de ankaralı. Bir arkadas daha vardı sanirim ama onun nickini hatırlayamadım. Sen nerdesin? Doktora nereye gidiyorsun canım?Ankara da olan var mı kızlar?
Tatlım 7+ 1 demek 8. Haftanın içindesin demek. İlk başlarda bende karıştırıyordum, belki sende karıştırmışsındır. Doğum tarihi için aslında son 3 ay gelişim önemliymiş. O yüzden şimdilik kafana takma tatlım.Selam kızlar! Biz son adet tarihime göre tam 8 haftalığız ama doktoruma göre 7+1deyim şuan heme hemen 1 haftalık bir fark var.tahmini doğum tarihimizde 25 hazirandan 28 hazirana attı açıkçası biraz üzülüyorum bu duruma sizce normal mi? Ayrıca bana da 1 ay sonra gel dedi doktorum ama ikili testten bahsetmedi.Bu test için geç kalmış olmam değil mi?
Tatlım benim bi arkadaşım 9 ay boyunca midesi bulandı ve çok tatlı bir oğluşu var. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin:) benim saçlarda çok kötüleşti. O kadar çabuk yağlanıyorki ve çok cansızlaştı. Sanırım saçlara yararlı vitaminleri alamıyorum.Komedi gercekten. Ikisinide denedim erkek çıktı. Çin Takvimi'de erkek diyo ama bulantılarım kız olabilir diyo. Bulantı genelde kız hamileliklerinde olurmuş. Hayırlısı olsun inşallah:)
Birde bişey sorucam. Sizin saçlarınızda bir değişiklik oldumu. Benim saçlarım yıkandıktan sonra çok karışırdı hep fön çekmem gerekirdi. Yoksa keçe gibi olurdu. Şimdi yıkıyorum fönlü gibi oluyo. Ohhh yumuşacık ipek gibi. Çok rahat böyle kalsa hep ne iyi olur:))
Canım, ablam benim erkek çocuğa hamile ve son aylarında. Böyle kırmızı döküntüsü ve çok kaşıntısı var. Doktora sorduğumuzda erkek bebek bekleyenlerde görülebilecek bir hastalık olduğunu ve buna özel bir krem ile tedavinin sağlandığını söyledi. Senin kasıntılar karında falansa belki göbüşün büyüyo diyedir:)bende o soruyu sormuştum aynen benimde kollarım çok kaşınıyo.acaba bebek cinsiyetiyle alakası varmıdır :)
beni ekleyebilirsin :)
aynı şekilde ben de geçen pazartesi gittim, 7,8 mm idi ve doktor 5+6sın ya da 6+0sın dedi, kk'nın takvimine göreyse gerçekten 7 sonu görünüyordum. bence kk'nın gün gün gebelik takvimi çok daha açıklayıcı ve doğru gidiyor şimdilik...
Komedi gercekten. Ikisinide denedim erkek çıktı. Çin Takvimi'de erkek diyo ama bulantılarım kız olabilir diyo. Bulantı genelde kız hamileliklerinde olurmuş. Hayırlısı olsun inşallah:)
Birde bişey sorucam. Sizin saçlarınızda bir değişiklik oldumu. Benim saçlarım yıkandıktan sonra çok karışırdı hep fön çekmem gerekirdi. Yoksa keçe gibi olurdu. Şimdi yıkıyorum fönlü gibi oluyo. Ohhh yumuşacık ipek gibi. Çok rahat böyle kalsa hep ne iyi olur:))
bulantısı olan bir arkadaşımın oğlu, bulantısı olmayan başka arkadaşımda kıza hamile :)
benim de bulantım yok :)))))
Benimde çin takviminde erkek ama kız geçiyor içimden
Saçlarım benim aynı ya bir değişiklik yok..
cnm benimkide kapalı aramalara ama mehsel arkadaşımızın arkadaşları gözüküyosa onu ekledim kabul ettiğinde görebilirsin belki başka nasıl olucak bilmiyorum :)
tamam canım denicem bakalımm inşallah olur..:)))
bursalımısın cnm bitane buldum ama arkadaş ekle butonu yok bide o yüzden ekleyemedim :)
Bugün kayınvalideden bir yöntem öğrendim. 20 kişide denedik doğru çıktı. Denemek isteyen deneyebilir.
Malzemeler:
1 iğne
40 cm kadar İplik
Silgili kurşunkalem
İpliği iğneden geçirdikten sonra kurşunkalemin silgisinden batırarak geçirin. Sonra ipliğin iki ucunu birleştirip kalemi aşağı doğru sallandırın. Sonra sol bileğinizin üzerine getirip hiç hareket etmeden bekleyin. Zaten kalemin Hareketi'de duracak. Bekleyin. Bir süre sonra sallanmaya başlayacak. İleri geri sallanırsa erkek yanlara doğru sallanırsa kız. Bu sizin ilk hamileliğiniz ise direk karnınızdaki bebeğin cinsisyetini gösteriyor. Eğer daha önceden düşük yaptıysanız yada başka çocuğunuz varsa ilk hamileğinizden başlıyor. Diyelimki 5. Hamileliğiniz. 1. Den başlıyor sonra duruyor yeniden sallanmaya başlıyor duruyor yeniden. Böylece hepsinin cinsiyetlerini söylüyor en sonda karnınızdakininkini söylüyor. 7 çocuklu komşumuzun hepsini doğru bildi. Şaşkınlıktan dilimi yutacaktım. Mesela ben 5 düşük yaptım ikisi kız üçü erkekmiş. Bu seferkide erkek çıktı. Bakalım. Bu seferkide doğru Çıkacakmı? Elbetteki böyle şeylere yüzde yüz güvenilmez ama yinede paylaşmak istedim. İsteyen eğlence olsun diye yapar. Herkese iyi geceler.
çocuk var kucağında doğru değil mi ??beni ekleyebilirsin :)
cnm benimkide kapalı aramalara ama mehsel arkadaşımızın arkadaşları gözüküyosa onu ekledim kabul ettiğinde görebilirsin belki başka nasıl olucak bilmiyorum :)
bursalımısın cnm bitane buldum ama arkadaş ekle butonu yok bide o yüzden ekleyemedim :)
Sormayin kizlar bende yatakta uyuyana kadar kasinmayan yerim kalmiuo bugun gobegim kasinip durdu. Zar zor uyuyorum bu seferde tuvalete kalkmak yokmu en az 3-4 kere kalkiyorum
Günaydın güzel anneleeer .....
herkese mutlu,huzurlu bir pazar diliyorum...biz huzurlu olalım ki meleklerimiz de bunu hissetsin...hatta klasik müzik dinleyin,gevşersiniz,tüm gerginliğiniz yok olur...bebişlerimize de dinletmeye başlayacağız ilerleyen zamanlarda :)
bununla ilgili bir yazı paylaşmak istiyorum...
sevgiler
hamilelikte anne karnnda bebee mzik dinletmenin faydalar yararlar gebelikte bebee hangi mzik tr
yüzümde de var, kollarımda oldu bi de, tövbe tövbe neler ediyor bana bu sıpa böyledöküntü mü nerede oldu yüzünde mi
süslü kokoş kız mı
kıyamam, senin de mi dudaklar kuruduay kızlar çok komik bişi oldu
annemlerdeyim ya ben şimdi, yatak odasında tv izliyoruz annemle, annem de uzanıyodu oturmuş yatağa bişi konuşuyoruz.
"N.. senin kızın olacak" dedi. Nerden çıktı dedim.
çaktırmadan kafana yuz attım diyo, ilk burnuna dokunursan erkek ağzına dokunursan kızın oluyomuş dedi, ben de tam o sırada üst dudağımdan deri parçacığı kopartmaya çalışıyodum
annem yaahurafe bu diyorum, göreceksinnn diyo
kaşıntı için olan ilaçların pek çoğu hamilelikte kullanılmıyor bir de kaşıntının nedeni önemli canım, mutlaka doktor kontrolünde ilaç kullanya kızlarrrrr kaşıntısı olan varmı özellikle kollarım çok kaşınıyo kaşımaktan yara yaptım hamileleikten tabiki ama ilk hamileligimde böyle degildi..kaşıntı için bildiginiz hamillee4r için krem yada jel varmı.bide bebeginin hareketlerini hissedeniniz oldumu....
canım ikili testte su toplanması vs. çıkmaz zaten, kromozomlara bakılıyor ve sadece 2 tane durum çıkabiliyor. Onun dışında daha yüzlerce neden ve hastalıktan çocuk özürlü olabilir ve de o testlerde çıkmaz. Allah korusun hepimizi yabenim eltimdende istemiş doktoru %50 dawn sontromlu demiş...üzülmüşler flan 3 lü test yapcaz demişler .3 lü testin sonucu çıkana kadar zaten dogum yapmış...ve çocuk allaha şükür saglıklı dogmuş ve sınıf birincisi cocuk..demem o ki doktorlar ultrasonda ayak parmagının boyunu bile hesap ediyo yani herşey ortada oluyo.benim arkadaşımın bebegine beyni su topluyo diye ultrasonda gördmüş. ama 2 li teste bişey çıkmamıştı. ve şimdi çocuk özürlü dogdu yani kader canım. allahım yardım etsin
evet topiğimiz ikili test konusuna geldi, beni de sıkıntılar bastı. Şöyle düşünüyorum, çok düşük bir olasılık sonuçta, yolda giderken kafamıza saksı da düşebilir ne bileyim bir araba yoldan çıkıp bizi ezebilir (Allah korusun) ama bunlar olacak diye sokağa çıkmamazlık etmiyoruz. Elisa testi yaptırdık, sonuçta AIDS de çıkabilirdik, çıkmadık. Bunu da yaptıracağız ve temiz çıkacak diye düşünmeye çalışıyorum....ya ben bu ikili testten korkuyorum ya :18::18:
evwt canım burssalıyım mehselde ekliyim yada ötekilerde ordan ekleyebilirsin yada söle ben ekliyim senicnm benimkide kapalı aramalara ama mehsel arkadaşımızın arkadaşları gözüküyosa onu ekledim kabul ettiğinde görebilirsin belki başka nasıl olucak bilmiyorum :)
canım gene özlem hanımamı devam ediyorsun ben gene bahara devam etmeye karar verdim bi kaç ay gideyim sonra vericem kararımıbenimki de öle canım özellikle sabhları çok üzüyo annesini ama idare ediyoruz artık
zaman geçmiyo canım bende 1 ay sonra gel dedi doktor dayanamadım çarşamba gününe aldım randevuyu 2 hafta zor geçiyo bir hafta nasıl dayancaz biilmem
Merhaba herkese hayırlı pazarlar kızlar bende ilk hamileliğimde çok rahatım ama bunda sanki sürekli hasta gibiyim hiç bı is yapasım yok Çin takvimi de kız dıyo birde bı arkadasım 2013 kız senesiymis dedi oda hamile ve kızı olacak
yani bende aynı şeyi düşünüyorum gerçi duymadan içimiz rahatlamaıyor ama..geçen gün uzman tvde söylüyordu sağlıklı bir hamilelik değile zaten düşükle onuçlanıyormuş %90ı yani allahın hikmeti vücüt yabancı bi madde gibi atıyormormuş gene hayılrlı haberler götersin inşşalah rabbim..canım ikili testte su toplanması vs. çıkmaz zaten, kromozomlara bakılıyor ve sadece 2 tane durum çıkabiliyor. Onun dışında daha yüzlerce neden ve hastalıktan çocuk özürlü olabilir ve de o testlerde çıkmaz. Allah korusun hepimizi ya
evet topiğimiz ikili test konusuna geldi, beni de sıkıntılar bastı. Şöyle düşünüyorum, çok düşük bir olasılık sonuçta, yolda giderken kafamıza saksı da düşebilir ne bileyim bir araba yoldan çıkıp bizi ezebilir (Allah korusun) ama bunlar olacak diye sokağa çıkmamazlık etmiyoruz. Elisa testi yaptırdık, sonuçta AIDS de çıkabilirdik, çıkmadık. Bunu da yaptıracağız ve temiz çıkacak diye düşünmeye çalışıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?