inş canım ya hayırlı haberlerini alırız benim de sat 20 eylül ama senin ki geç döllenme olmuş belli ki sen merak etme hayırlısıyla duyacaksın sen de bebişinin pıt pıtlarını benim ki de mesela çok yeniydi kalp atışları yeniden doktora gitmek için sabırsızlanıyorum :))
anaaaaa yanlışlık oldu canım fatosss;_86 kusura bakma
iii canım çok iii sevindim valla ben iyiyim çok şükür kanama durdu 3 gündür kahve leke eliyor ama sorun değil cuma doktora gittim 7+1 dedi 10.4 mm miş bugün 7+2 oldu işte... sorun yok 3 3.5 ay a kadar dikkat et ev temizliği felan yasak dinlen yat otur gez dedi ama dikkat et dedi. progestan a devam. ii görünüyor dedi..böle işte.ben geriden geliyor zannediyodum ilerlemiş 1 gün geride sorun değil dedi...dinleniyorum bende işte... bütün işler eşimdesefa sürüyorum :))))))
sana ne dedi doktor sende kanama varmıydı ?
gerçektenmı ya öluyorum korkudan eşimede belli edemiyorum kızıyo saat sayıyorum bılıyomusun salı ya gel dedi dr pnce cumaydı şimdi salı bır kesın oh be hamıleyım diyemedimmmmmmmmmmmmm
selam herkese 10 gundur hıc gırmemıstım..malesef benımde kanmam oldu hastanede yattımsımdı cok sukur ıyıyız.ılaclara devam
önemli değil canım :)) sen bol bol yat progestana devam et bende de oluyordu kanamalar progestana devam ediyorum.
geçmiş olsun....ya hatunlar yatın ya vallahi....ben yatıyorummm iş felan da yapmıyorum..sizde yatın kalmayın iyice bebek kendini toparlayana kadar anneannem hep öle diyor bebek toparlana kadar bişe yapmak yokselam herkese 10 gundur hıc gırmemıstım..malesef benımde kanmam oldu hastanede yattımsımdı cok sukur ıyıyız.ılaclara devam
sorum var canım benım 19 mm mış acaba kese boyumu senın 10 mm gözüktü diyosun merak ettim
selam herkese 10 gundur hıc gırmemıstım..malesef benımde kanmam oldu hastanede yattımsımdı cok sukur ıyıyız.ılaclara devam
rahim kalp şeklinde olduğundan 3 3.5 ay böle benim kaçışım yokkkk ama bebek ii olsun da sorun değil ilacı alırım .....
geçmiş olsun....ya hatunlar yatın ya vallahi....ben yatıyorummm iş felan da yapmıyorum..sizde yatın kalmayın iyice bebek kendini toparlayana kadar anneannem hep öle diyor bebek toparlana kadar bişe yapmak yoken kısa zamanda daha da iii olursun bebişinle inşallah :))))
kese boyu değil bebiş in boyutu canım çünkü ultrasonda kesenin etrafını ölçmedi yakınlaştırdı ve bebişin kaç cm olduğuna baktı...
gerçektenmı ya öluyorum korkudan eşimede belli edemiyorum kızıyo saat sayıyorum bılıyomusun salı ya gel dedi dr pnce cumaydı şimdi salı bır kesın oh be hamıleyım diyemedimmmmmmmmmmmmm
bana 19 mm dediği kese mı eğer oyleyse sence kaç haftalık
korkma ben sana anlattım benim sorunlarımı değil mi??? ben ALLAH a emanet ediyorum hep bebişimi hepimizinki öle zaten ALLAH ın izniyle en kısa zmanda kalp atışını da duyacaksın inşallah :))) annem bana kızıyor nasıl bu kadar rahatsın diye bende diyorum ne yapabilrim ki dua etmekten başka ALLAH nasip etti beklemeden verdi ben Rabbimin koruduğuna da inanıyorum bütün kalbimle elimden başka birşey gelmez...
o yüzden Rabbim nasip etmiş vermiş bir bebek inşallah duyacaksınnnn kalbinin o hızlı atışlarını :))))
kese dir o heralde canım tam bilemiyorum şimdi... son adet tarihine göre kaç haftalık dedi sana peki 5 mi 6 mı...
sağol canım dualarımızla rabbım buyuk işte adet tarıhı 20 neylulken nbeden görmedık sızler gördunuz maşallah o yuzden etkılenıyorum doğal olarak
hala 5 dedi anlayabılıyomusu n 20 eylule göre 7 haftanın içinde olmam lazım
Seldacim ekledim ben seni adimdan tanimissindir heralde ama diger arkadaslarin profil resimlerini bilemedigim icin eklemedim :)
Seldacim ekledim ben seni adimdan tanimissindir heralde ama diger arkadaslarin profil resimlerini bilemedigim icin eklemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?