2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gerçektenmı ya öluyorum korkudan eşimede belli edemiyorum kızıyo saat sayıyorum bılıyomusun salı ya gel dedi dr pnce cumaydı şimdi salı bır kesın oh be hamıleyım diyemedimmmmmmmmmmmmm

selam herkese 10 gundur hıc gırmemıstım..malesef benımde kanmam oldu hastanede yattım sımdı cok sukur ıyıyız.ılaclara devam

sorum var canım benım 19 mm mış acaba kese boyumu senın 10 mm gözüktü diyosun merak ettim

gerçektenmı ya öluyorum korkudan eşimede belli edemiyorum kızıyo saat sayıyorum bılıyomusun salı ya gel dedi dr pnce cumaydı şimdi salı bır kesın oh be hamıleyım diyemedimmmmmmmmmmmmm

canım sen içini ferah tut ve dua et ben de duymadan önce çok korkuyordum ama çok şükür duyduk ve daha çok küçük çok yeni dedi az kaldı inş duyacaksın bebişinin minicik kalbinin atışlarını :) az daha sabır.

önemli değil canım :)) sen bol bol yat progestana devam et bende de oluyordu kanamalar progestana devam ediyorum.

rahim kalp şeklinde olduğundan 3 3.5 ay böle benim kaçışım yokkkk ama bebek ii olsun da sorun değil ilacı alırım .....

selam herkese 10 gundur hıc gırmemıstım..malesef benımde kanmam oldu hastanede yattım sımdı cok sukur ıyıyız.ılaclara devam
geçmiş olsun....ya hatunlar yatın ya vallahi....ben yatıyorummm iş felan da yapmıyorum..sizde yatın kalmayın iyice bebek kendini toparlayana kadar anneannem hep öle diyor bebek toparlana kadar bişe yapmak yok en kısa zamanda daha da iii olursun bebişinle inşallah :))))

sorum var canım benım 19 mm mış acaba kese boyumu senın 10 mm gözüktü diyosun merak ettim

kese boyu değil bebiş in boyutu canım çünkü ultrasonda kesenin etrafını ölçmedi yakınlaştırdı ve bebişin kaç cm olduğuna baktı...

bana 19 mm dediği kese mı eğer oyleyse sence kaç haftalık

Sizede diğer arkadaşlarada geçmiş olsun bende 15 gün önce atlattım bir ay rapor aldım tembellik yapıyorum evde. Allah bir daha göstermesin. Rabbim hepimizi korusun inşAllah

korkma ben sana anlattım benim sorunlarımı değil mi??? ben ALLAH a emanet ediyorum hep bebişimi hepimizinki öle zaten ALLAH ın izniyle en kısa zmanda kalp atışını da duyacaksın inşallah :))) annem bana kızıyor nasıl bu kadar rahatsın diye bende diyorum ne yapabilrim ki dua etmekten başka ALLAH nasip etti beklemeden verdi ben Rabbimin koruduğuna da inanıyorum bütün kalbimle elimden başka birşey gelmez...

o yüzden Rabbim nasip etmiş vermiş bir bebek inşallah duyacaksınnnn kalbinin o hızlı atışlarını :))))

sağol canım dualarımızla rabbım buyuk işte adet tarıhı 20 neylulken nbeden görmedık sızler gördunuz maşallah o yuzden etkılenıyorum doğal olarak

sağol canım dualarımızla rabbım buyuk işte adet tarıhı 20 neylulken nbeden görmedık sızler gördunuz maşallah o yuzden etkılenıyorum doğal olarak

17 eylül benimkide ... bende zor gördüm canım doktor da ilk öğrendim hamile olduğumu keseyi göremedi ölecektim böle hastanede nasıl göremez diye. sonucu aldım karşı odadaki doktora gittim dedim böle böle değerin yüksek görünmesi lazım dedi kalbim duracak sandım boş mu acaba diye baktı neyse gördü ama içini göremiyom dedi git dedi 4 gün mü 3 gün sonra gel dedi aradan 2 gün geçti o zaman gittim dedim bekleyemiyorum baktı ufak bişe var dedi kalp atışı yok dedi...

süründürdüler beni resmen...dedim sizle uğraşamam özel e gittim 2 gün sonra allttan baktı direk ultrason a almadı...kalp atışı var dedi ama ben duymadım gene şüphedeyim tabii. gene 2 gün geçti araya hafta sonu girdi hem kanama var hem kalp atışını duymadım doktor duydu ama içim rahat değil işte başka bir özele gittim çok güvendiiğim biri yönlendirdi. ultrasonla baktı kalbi atmıyor dedi....şok oldum

dedim alttan bakın nolur baktı atıyor dedi inanmıyorum bana da dinletin dedim son sesi açtı odanın içinde duydum öle rahatladım ve en son gittiğim doktordan önce ikisi rahmimin şeklini bile bilemedi ... güvenmiyorum artık her doktora..

eğer sen ultrasonda bakıyorlarsa benimki gibi görünmemiş olabilir benim öle oldu.anca alttan bakarak gördüler...

hala 5 dedi anlayabılıyomusu n 20 eylule göre 7 haftanın içinde olmam lazım

anlıyorum canım biri de bana öle dedi 8 haftanın içine girecem bana kalktı 6 dedi neyyyy dedim doktoru değiştirdim direk zatenn sonra doğru olan ortaya çıktı...inşallah sende de güzel haberler alacaz canımmm....

Seldacim ekledim ben seni adimdan tanimissindir heralde ama diger arkadaslarin profil resimlerini bilemedigim icin eklemedim :)

Benim profilimde kucağımda bebek var yüzüm görünmüyor :) Buarada şimdiye kadar 2 editöre msj attım ama makarakukara yardım edemiyor yetkim var ama yasak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…