2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım bende sana özel mesaj çekmiştim. Okuyunca üzüldüm canım. Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah.. Canım üzülme. Veren Rabbim alan da Rabbim. Rabbim hayırlısını versin inşaAllah...

Kızlar 2 li testi yaptıran var mı? nasıl birşey normal kan testimi yapıyorlar. şimdiye kadar 2 farklı doktora gittim. ikiside 3'er 5'er tüp kan aldı. Kansız kalıcam artık. 3 hafta sonrasına 2'li test için randevu verdiler. bakalım hayırlısı.

[
en kısa zamnada deneyecegım benimkiler ikiz .. sırayla cıktıgına göre cıkar sanırım zevklıymıs
ben alyansla olanı biliyordum oda sonuc verıyor ama sadece karnındakılerı soyluyor

kaşınanların kızı,kaşınmayanların oğlu olurmuş
benim ilk hamileliğimde kasıntım olmustu kızım oldu.ikincide kasınma yok bud aoğlandır

zaman ılerledıkce yakalıyor canım tarıhını erken şimdi
[

benım ikizolduhu için ikili taraama testi sonuc vermıyormus canım detaylı ultrasonu bekliyorum.
bunun için yer arstırıyorum ankarada ...tavsıyerınız varsa yazın kızlar

pazar pazar kimsecikler yok sessiz sedasızzzzzz :))) karın altınız sizlerinde sızı sızı mı kızlarr benim öylee ağrı değil ama sızı gibiii..

Selam kızlar, ben kendime resmen nazar değdirdim. iki gün iyi olan midem bugün o iki günün acısını aldı resmen. Ögürmekten boğazlarım acimaya, karnım ağrımaya başladı. Daha önce ne iyi geldiyse denedim ama bu sefer banamısın demedi, hiçbirşey iyi gelmedi. En güzeli aç kalmak ve uyumak o zaman dedim ve sabahın dördünden beri sarhoş gibiyim. Yazık eşimin de bi pazar günü vardı onu da mahvettim. Artık bitsin şu rahat döneme bir an önce girelim istiyorum...

benım ikizolduhu için ikili taraama testi sonuc vermıyormus canım detaylı ultrasonu bekliyorum.
bunun için yer arstırıyorum ankarada ...tavsıyerınız varsa yazın kızlar
Canım selam, hastane mi düşünüyorsun özel mi? Ona göre bikaç yer söyleyebilirim.

pazar pazar kimsecikler yok sessiz sedasızzzzzz :))) karın altınız sizlerinde sızı sızı mı kızlarr benim öylee ağrı değil ama sızı gibiii..
İyi pazarlar canım. Umarım benim gibi olduğu icin giremeyen yoktur. Herkes çok güzel bir pazar geçiriyordur inşallah. Bugün benim de alt karında ağrım var ama benimki çıkartmaktan. Dün senin dediğin gibi sızı hissediyordum, hatta farketmeden elimi oraya koymuşum. Annem hemen karnın büyüyordur merak etme dedi. Senin de oyledir mutlaka canım. :)

herkese merhaba,
bu güzel pazar gününü acilde geçirmek zorunda kaldım( sabah 7 de tuvalete kalktım bi ne göreyim klozet kan
hemen eşimi kaldırdım doğru hastaneye. acile gittik sadece acil doktoru var. kadın doğuma nöbetçi olan doktor ancak 9.30 da geliyormuş. kendi dr umu aradım adam uykulu bi sesle açtı teli dedim kanamam var, endişelenme bol sıvı al ve yat dinlen dr gelince kontolünü yapsın. ve 9.30 da geldi dr kzuzucuklarıma baktı kalplerini dinletti. 2,5 cm olmuşlar. herşey normal dedi. peki kanama??? onun için bişi diyemedi. tekrar acile gönderdi 2 lt serum, bir iğne verdi. idrar ve kan tahlili yaptı. sonuçlar normal çıktı. hiçbişi anlamadım. biraz önce yine gittim tuvalete ve yine peçeteye kan geldi pembe. kızlar ne olabilir aynı sorunu yaşayan oldu mu??? yarın kendi dr umuma da gidicem.

canım gene özlem hanımamı devam ediyorsun ben gene bahara devam etmeye karar verdim bi kaç ay gideyim sonra vericem kararımı
yok canım çarşamba günü için ahmet beye aldım randevu ona gitcem sende gittin ona noldu memnun kalmadın mı

hiç sıkma canını kanama olabiliyor benim arkadaşımdada oluyordu şimdi 6. ayda:)

yok canım çarşamba günü için ahmet beye aldım randevu ona gitcem sende gittin ona noldu memnun kalmadın mı
canım cumartesi almıştım ama kararsızlığım yüzünden gitmedim bi kaç daha bahara gidicem sonra vericem kararımı ahmet bey iyi bidoktor ama muaynehanesi varmış ya çok yoğun olmazmı diye kafamda soru işareti oldu yani kendi muaynehanesindeki hastaları ön planda tutarmı tutmazmı acaba ?

TEŞEKKÜRLER canım ...
farketmez sonucta bul bebekler için cok harcama yaptık hangisi iyiyse özel yada hastane. tavsıyerınıze ihtıyacım var

Allah yardimcin olsun inşallah bir sorun çıkmaz. Bol bol su iç ve uzanıp dinlen. Yasin oku veya dinle. Dua etmek iyi geliyor. İkizler bekleyenlerde olabiliyor diye duymuştum. Bide normal yollardanmı hamıle kaldın? yarın Kendi doktorun belki kanamayı durduran iğne yapabilir. Bir çeşit Progesterone şekli böyle durumlarda yapılıyor. Doktoruna mutlaka sor. İnşallah bu günleri atlatır bebişlerini sağ salim alırsın kucağına.

geçmiş olsun canım benim...
haalla devam edıyor mu? progestan varsa kullan.. dktorunada onu verır

oyy gızlar gızlar yüreğim sızlarrrrrrrr...benim bu mide bulantılarım ne zaman gececek yavvvv..bu yaşıma kadar 5-6 kere istifra etmişimdir..maşallah hamilellik döneminde katladı da katladıı bu sayıııı...

cnım kendini üzme..pembeyse bişey olmaz..yarın git hemen doktora sen ihmal etme aman.Allahın izniyle bişey olmaz

ah ahh aynı dertten muzdaripim :s benden kötü olamazsın emin ol cnm baktığım şeye bile gidip kusuyorum anam bi bulantı hapı kullandım ilk gün iyiydi şmdi oda fayda etmio içmiom anasını satm ddm :s bütün iç organlarım dışıma çıkıo sanki kusunca

Ah canım benim nasıl korkmuşsundur kanı görünce ben bile mesajın devamını korkarak okudum neyseki kuzucuklar iyiymiş çok şükür inşallah hayırlı haberlerle gelirsin kendi doktotundan da. Çok geçmiş olsun.

Allah sabır versin, en kısa zamanda kucakları doluverir inşallah:105:

Bugün Ulu Önderimiz Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümü. Aramızda değil ama hep içimizde.. Olmasaydı olmazdık...Fikirlerini sadakatla çocuklarıma taşıyacağım Atam..

Katılıyorum, böyle bir hatırlatmayı yapman çok yerinde olmuş.

günaydın güzel anneler
sonunda bebişimizin kalp atışını duyduk
maşallah gayet iyiymiş

sosyolog kalp atışı duyma tarihimiz: 09.11.2012

Gözün aydın şeker Allah kucağına almayı da nasip etsin

Ne yaratıcı rüyan varmış gözümden yaş geldi gülmekten dayanamadım eşime anlattım birlikte güldük
Ayy ben de kayınvalidemin bütün salatalıklarını yemiştim geçen gün o aklıma geldi bana da ceza keser mi

Ne kadar çok uyuyorum ben böyle ya!! Kendime engel olamıyorum Aranızda benim gibi çok uyuyan var mı? Psikolojim bozulacak böyle giderse

Ne kadar uyanık kalıyorsun diye sorsana Uyumaktan şuursuzlaşmıştım neyseki yavaş yavaş geçmeye başladı. Fırsatın varken uyu zaten demişti doktor vücudun isteklerine kulak vermek lazımmış:109:

kızlar 11-12 haftalıklardan haftaya kontrolü olan var mı? cinsiyet öğrenmeye başlarız artık di mi

Sanırım ilk ben gidiyorum ikili teste salı günü sabahtan gidiyorum teste doktoru sıkıştırıcam bakalım söleyecek mi?:26: O söylemezse kendi doktoruma sonuclarla gidicem belki ondan öğrenebilirim.:18:

Çok geçmiş olsun canım, miniklerin iyiymiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…