Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
en kısa zamnada deneyecegım benimkiler ikiz .. sırayla cıktıgına göre cıkar sanırım zevklıymısBugün kayınvalideden bir yöntem öğrendim. 20 kişide denedik doğru çıktı. Denemek isteyen deneyebilir.
Malzemeler:
1 iğne
40 cm kadar İplik
Silgili kurşunkalem
İpliği iğneden geçirdikten sonra kurşunkalemin silgisinden batırarak geçirin. Sonra ipliğin iki ucunu birleştirip kalemi aşağı doğru sallandırın. Sonra sol bileğinizin üzerine getirip hiç hareket etmeden bekleyin. Zaten kalemin Hareketi'de duracak. Bekleyin. Bir süre sonra sallanmaya başlayacak. İleri geri sallanırsa erkek yanlara doğru sallanırsa kız. Bu sizin ilk hamileliğiniz ise direk karnınızdaki bebeğin cinsisyetini gösteriyor. Eğer daha önceden düşük yaptıysanız yada başka çocuğunuz varsa ilk hamileğinizden başlıyor. Diyelimki 5. Hamileliğiniz. 1. Den başlıyor sonra duruyor yeniden sallanmaya başlıyor duruyor yeniden. Böylece hepsinin cinsiyetlerini söylüyor en sonda karnınızdakininkini söylüyor. 7 çocuklu komşumuzun hepsini doğru bildi. Şaşkınlıktan dilimi yutacaktım. Mesela ben 5 düşük yaptım ikisi kız üçü erkekmiş. Bu seferkide erkek çıktı. Bakalım. Bu seferkide doğru Çıkacakmı? Elbetteki böyle şeylere yüzde yüz güvenilmez ama yinede paylaşmak istedim. İsteyen eğlence olsun diye yapar. Herkese iyi geceler.
benim ilk hamileliğimde kasıntım olmustu kızım oldu.ikincide kasınma yok bud aoğlandırkaşınanların kızı,kaşınmayanların oğlu olurmuş
zaman ılerledıkce yakalıyor canım tarıhını erken şimdiSelam kızlar! Biz son adet tarihime göre tam 8 haftalığız ama doktoruma göre 7+1deyim şuan heme hemen 1 haftalık bir fark var.tahmini doğum tarihimizde 25 hazirandan 28 hazirana attı açıkçası biraz üzülüyorum bu duruma sizce normal mi? Ayrıca bana da 1 ay sonra gel dedi doktorum ama ikili testten bahsetmedi.Bu test için geç kalmış olmam değil mi?
benım ikizolduhu için ikili taraama testi sonuc vermıyormus canım detaylı ultrasonu bekliyorum.Kızlar 2 li testi yaptıran var mı? nasıl birşey normal kan testimi yapıyorlar. şimdiye kadar 2 farklı doktora gittim. ikiside 3'er 5'er tüp kan aldı. Kansız kalıcam artık. 3 hafta sonrasına 2'li test için randevu verdiler. bakalım hayırlısı.
Canım selam, hastane mi düşünüyorsun özel mi? Ona göre bikaç yer söyleyebilirim.benım ikizolduhu için ikili taraama testi sonuc vermıyormus canım detaylı ultrasonu bekliyorum.
bunun için yer arstırıyorum ankarada ...tavsıyerınız varsa yazın kızlar
İyi pazarlar canım. Umarım benim gibi olduğu icin giremeyen yoktur. Herkes çok güzel bir pazar geçiriyordur inşallah. Bugün benim de alt karında ağrım var ama benimki çıkartmaktan. Dün senin dediğin gibi sızı hissediyordum, hatta farketmeden elimi oraya koymuşum. Annem hemen karnın büyüyordur merak etme dedi. Senin de oyledir mutlaka canım. :)pazar pazar kimsecikler yok sessiz sedasızzzzzz :))) karın altınız sizlerinde sızı sızı mı kızlarr benim öylee ağrı değil ama sızı gibiii..
yok canım çarşamba günü için ahmet beye aldım randevu ona gitcem sende gittin ona noldu memnun kalmadın mıcanım gene özlem hanımamı devam ediyorsun ben gene bahara devam etmeye karar verdim bi kaç ay gideyim sonra vericem kararımı
herkese merhaba,
bu güzel pazar gününü acilde geçirmek zorunda kaldım( sabah 7 de tuvalete kalktım bi ne göreyim klozet kan
hemen eşimi kaldırdım doğru hastaneye. acile gittik sadece acil doktoru var. kadın doğuma nöbetçi olan doktor ancak 9.30 da geliyormuş. kendi dr umu aradım adam uykulu bi sesle açtı teli dedim kanamam var, endişelenme bol sıvı al ve yat dinlen dr gelince kontolünü yapsın. ve 9.30 da geldi dr kzuzucuklarıma baktı kalplerini dinletti. 2,5 cm olmuşlar. herşey normal dedi. peki kanama??? onun için bişi diyemedi. tekrar acile gönderdi 2 lt serum, bir iğne verdi. idrar ve kan tahlili yaptı. sonuçlar normal çıktı. hiçbişi anlamadım. biraz önce yine gittim tuvalete ve yine peçeteye kan geldi pembe. kızlar ne olabilir aynı sorunu yaşayan oldu mu??? yarın kendi dr umuma da gidicem.
canım cumartesi almıştım ama kararsızlığım yüzünden gitmedim bi kaç daha bahara gidicem sonra vericem kararımı ahmet bey iyi bidoktor ama muaynehanesi varmış ya çok yoğun olmazmı diye kafamda soru işareti oldu yani kendi muaynehanesindeki hastaları ön planda tutarmı tutmazmı acaba ?yok canım çarşamba günü için ahmet beye aldım randevu ona gitcem sende gittin ona noldu memnun kalmadın mı
Selam kızlar, ben kendime resmen nazar değdirdim.iki gün iyi olan midem bugün o iki günün acısını aldı resmen. Ögürmekten boğazlarım acimaya, karnım ağrımaya başladı. Daha önce ne iyi geldiyse denedim ama bu sefer banamısın demedi, hiçbirşey iyi gelmedi. En güzeli aç kalmak ve uyumak o zaman dedim ve sabahın dördünden beri sarhoş gibiyim. Yazık eşimin de bi pazar günü vardı onu da mahvettim. Artık bitsin şu rahat döneme bir an önce girelim istiyorum...
Canım selam, hastane mi düşünüyorsun özel mi? Ona göre bikaç yer söyleyebilirim.
İyi pazarlar canım. Umarım benim gibi olduğu icin giremeyen yoktur. Herkes çok güzel bir pazar geçiriyordur inşallah. Bugün benim de alt karında ağrım var ama benimki çıkartmaktan. Dün senin dediğin gibi sızı hissediyordum, hatta farketmeden elimi oraya koymuşum. Annem hemen karnın büyüyordur merak etme dedi. Senin de oyledir mutlaka canım. :)
herkese merhaba,
bu güzel pazar gününü acilde geçirmek zorunda kaldım( sabah 7 de tuvalete kalktım bi ne göreyim klozet kan
hemen eşimi kaldırdım doğru hastaneye. acile gittik sadece acil doktoru var. kadın doğuma nöbetçi olan doktor ancak 9.30 da geliyormuş. kendi dr umu aradım adam uykulu bi sesle açtı teli dedim kanamam var, endişelenme bol sıvı al ve yat dinlen dr gelince kontolünü yapsın. ve 9.30 da geldi dr kzuzucuklarıma baktı kalplerini dinletti. 2,5 cm olmuşlar. herşey normal dedi. peki kanama??? onun için bişi diyemedi. tekrar acile gönderdi 2 lt serum, bir iğne verdi. idrar ve kan tahlili yaptı. sonuçlar normal çıktı. hiçbişi anlamadım. biraz önce yine gittim tuvalete ve yine peçeteye kan geldi pembe. kızlar ne olabilir aynı sorunu yaşayan oldu mu??? yarın kendi dr umuma da gidicem.
geçmiş olsun canım benim...herkese merhaba,
herkese merhaba,
oyy gızlar gızlar yüreğim sızlarrrrrrrr...benim bu mide bulantılarım ne zaman gececek yavvvv..bu yaşıma kadar 5-6 kere istifra etmişimdir..maşallah hamilellik döneminde katladı da katladıı bu sayıııı...
herkese merhaba,
[agızdaki metal tat ne zaman gececk bilen varmı?
Sayfaya yazıp yazmamak arasında kaldım ama dua isteyeceğim sizden kızlar.
Arkadaşım 2 gün sonra doğum yapacaktı. Bugün doğum öncesi son kontrolüne gitti ve bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi.Sezeryanla aldılar bebeğini. Görünürde hiçbir sebep yokmuş doktorunun söylediğine göre anneciğinin karnında ölmesi için. Onun yanındaydım çok kötüyüm.
Sizden istediğimde Eylül bebek için dua.Ve anneciği, babacığı için. Rabibm sabırlar versin, kimselere göstermesin.
Bugün Ulu Önderimiz Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümü. Aramızda değil ama hep içimizde.. Olmasaydı olmazdık...Fikirlerini sadakatla çocuklarıma taşıyacağım Atam..
günaydın güzel anneler
sonunda bebişimizin kalp atışını duyduk
maşallah gayet iyiymiş
sosyolog kalp atışı duyma tarihimiz: 09.11.2012
GÜNAYDIN ANNELER VE MİNİŞLEEEERR
kızlar sabahın köründe ağlayarak uyandım ağlamaktan yastığım sırılsıklam olmuştu.rüya gördüm tabiki.önce marsa gittik ben eşim babam ve annem.ama marsa gittiğimiz cihaz bildiğiniz şu fuardaki hızlı tren, korunaksız bşy.tren uzayda ters dönüyo falan biz düşmemek için demirlerine resmen yapşıyoruz felaket bi korkuydu.marsa giderken yanlış bi yerde indik oras çizgifilm karakterlerinin dünyasıymış.sonunda marsa geldik.bu sefer de kaçıyoruz sokaklarda çünkü bizim geldiğimizi öğrenince peşimize düşmüşler öldürecekler.karnım burnumdaymış bu arada .sonra ben yakalandm koşamadğm için bide baktım ki kaynanam orda yüz aynı ama şekil kaymış marslı olmuş .beni yakalatan o beni hapse attırdı dünyaya asla dönemiyim diye sebep de dolaptaki bütün salatalıkları yememmiş ya şu an geberiyorum gülmekten ama nasıl korktum nasıl ağladım anlatamam böyle işte ben şimdi geçmişe bi bakıp geliyorum.
Ne kadar çok uyuyorum ben böyle ya!! Kendime engel olamıyorumAranızda benim gibi çok uyuyan var mı? Psikolojim bozulacak böyle giderse
kızlar 11-12 haftalıklardan haftaya kontrolü olan var mı? cinsiyet öğrenmeye başlarız artık di mi
herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?