zeynom arkadaşın amacı tamda bu zaten takılmamızı sağlayıp huzur bozmak zira öyle olmasaydı yazacağımız cvpları belkemeden çıkıp gitmezdi vereceğimiz cvpları bizden daha iyi bildiği için okumaya cesaret edemedi zaar.....takılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...
sinirli oolduğu belli de zeki kısmını bilemeyeceğimben zeki ve sinirli olur diye biliyorm
sonuç:26::26::26::26:biliorum onu teyzemin oğlunda var
canım ya senin özür dileyecek bi durumun yok kibu nasıl bir densizliktir ben anlamıyorum ya...
olayın özünü bilip bilmeden nasıl böyle konuşabiliyor insanlar hayret bişey....
yaa arkadaşım sordun mu hiç niye böyle bi yer açma gereği duydunuz diye...
sen sorup sormadan yönetimi niye karıştırıyorsun mevzuya...
ayrıca sana ne sana neeeeee...
isteyen istediği yerde topiğini açar..okumayıverirsin olur biter...
şu zamana kadar ne öteki topikte ne de burda insanları kıracak en ufak birşey söylemedim...hep sözlerime konuştuklarıma dikkat ettim ama bu beni fazlasıyla çıldırtmaya yetti...
kızlar sizlerden de özür diliyorum böyle bi çıkış yaptığım için ama beni hassas noktamdan vurdu o yüzden çok sinirlendim...
canım sen yazınca hemen kaynatıp suyunu verdimcanım çok teşekkürler sende kayısıyı dene istersen işe yarar belki kıyamam ervaya çok zor çokkk
ya zeynom bırak yaatakılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...
kızlar takılmayın 1907 ye. popüler topiklerde böyle şeyler olabilio. biz keyfimize bakalım. 1500 gelio :) kaynatmam haberiniz ola
geçmiş olsun canım umarım önemli bişi diildirkızlar selam 3 gündür giremiyorum çocuklar hastalandı size bişey sorucam ben ek besine geçtim ama saat düzenlemesi yapamıyorum örneğin kızım 7 de uyanıyor siz nasıl yapıyorsunuz tüm gün boyunca bana yardımcı olur musunuz
Bende sirayla herseyi tattirmaya basliyayim tesekkur ederim.
istanbulizmir springbencede ver artık sıkıntı olmaz hem alışsın yavaş yavaş bakarsın sevmezse zorlama sonra tekrar dene
olur olur sen hiç merak etme annesi şimdiki çocuklar zeka küpü hemde çok şanslı bi de sana bişi sorcam seni hamileyken mayıs annelerinde görmüş olabilir miyimsanki öle hatırlıyorum dasinirli oolduğu belli de zeki kısmını bilemeyeceğim
saçını başını yolarım senin gdk ..yardımmm.
oğlum ne mama nede annesütü istemior. zorla yediriorum. aç ama . hatta başımın etini yiyor açlıktan.
dün 30 cc elma suyu verdim. biberonunu bile kendi tuttu severek içti. ama ek gıdaya dan diye geçememki. bi öğün ondan veremem. mecbur mama yada anne sütü almalı. bni emmiyor zaten. napsam ya. mamanın içine bişi mi katsam. mamada bebelac. sevebileceği bi mama. en iyi bunu içiodu önceden
ben kurulamıyorum bez zaten nemi aldığı için gerek kalmıyo ki..bide uzun zamandır sormak stediğim bişiler var.
1. bebeğin altını aldıktan sonra kuruluyor musunuz? ıslak mendilin ıslaklığını yani.
2. benmkini ayağı çok terliyor. çorapları ıslanıyor. sizde de böyle şeyler var mı?
A-a deli mi ne !!!bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli
takılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...
canım ya senin özür dileyecek bi durumun yok ki
doğru söze ne hacet
Neler oluyor burada biri kısaca özet geçebilir mi meraktan çatlamak üzereyim telden ilerlemek çok zor
işte tutamadım diye kendimi şeyettim canım:26:
halbüse ne güzel esprili bi giriş yapacaktım, sayfaya yapraklar savuraraktan ama yazıyı görünce tüm enerjim gitti...
ayy hala sinirliyim yaaa
işte tutamadım diye kendimi şeyettim canım:26:
halbüse ne güzel esprili bi giriş yapacaktım, sayfaya yapraklar savuraraktan ama yazıyı görünce tüm enerjim gitti...
ayy hala sinirliyim yaaa
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
az kaldı kuzum sen şimdiden savur yaprakları ancaaa
bu topik açıldıgı zaman ase dısındaa bir kişi çıkıppp diyebilir mi acaba zeyno bana özelden mesaj attııı
yeni topik açtık gelin ordan devam edelim diyee..
hatta gören geldiginde sitem etmedi mii niye haber vermiyosunuz diye..
kulis yapmadım kimseye gel burada konuş da demedim... faceden devam edilsin denldii hayır kopukluk olmasın diye
yanaşmadım.. yeni kıslar geldiii herkesden çok onları sohbete dahil etmeye çabaladımmm...
offff niye açıklama yapıyosam halaaa :44:
bencede zeynom ya salla gitsin bence unutalım gitsin ne gerek var canımızı sıkmayabu topik açıldıgı zaman ase dısındaa bir kişi çıkıppp diyebilir mi acaba zeyno bana özelden mesaj attııı
yeni topik açtık gelin ordan devam edelim diyee..
hatta gören geldiginde sitem etmedi mii niye haber vermiyosunuz diye..
kulis yapmadım kimseye gel burada konuş da demedim... faceden devam edilsin denldii hayır kopukluk olmasın diye
yanaşmadım.. yeni kıslar geldiii herkesden çok onları sohbete dahil etmeye çabaladımmm...
offff niye açıklama yapıyosam halaaa :44:
aman yapma ya boşver onu bak ne diicem ben bu kullanıcı adımı deiştirmek için kazene msj attım bi ay oluyo dönmedi bana ben kime msj atıyım yaa ..
bize ulaşın falan diye bi buton vardı bulamıyom nerdeydi bakem gösteriver bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?