2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
iyi akşamlarrr

ben dün bebişimin kalp atışını duydummm meleğim gayet iyi 2 cm olmuş ellerinizden öper.
arzu tatlım listeye eklersin 10.11.2012 kalp atışı duyulduuu

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer bulantıların. Bulantısı çok olanın kızı olurmuş derler bakarsın şeker bi kızın olunca tüm bu çektiğin sıkıntıları unutursun...

iyi akşamlarrr

ben dün bebişimin kalp atışını duydummm meleğim gayet iyi 2 cm olmuş ellerinizden öper.
arzu tatlım listeye eklersin 10.11.2012 kalp atışı duyulduuu
bend e 9 kasımda duydum iki tane pıtpıtı... ikisinin kalbide atıyor ınsaalah sonuna kadar saglıklı biter

[agızdaki metal tat ne zaman gececk bilen varmı?

Bilmiyorum ama biran önce geçse çok iyi olur. Acaba Folic Asitten mi kaynaklanıyo diye düşündüm ben. İnşallah öyledir çünkü en azından bırakınca geçer.

MEHSEL_ERAY rüyana çok güldüm yaaa aksiyon filmi gibi resmen

folıkasıtten değil canım benım içmedıgım zamnalr oluyor .ona baksan hamıle kalmadan öncede ıcıyodum ozaman olmuyordu

çok yanlış düşünüyorsun ahmet bey her hastasıyla aynı sekilde ilgileniyor hastaneye gidenlere muayenehanem var bile demiyor eşimin arkadası hastaneye gidiyordu eşimde söylemiş arkadasına biz muayenhanesine gidiyoruz diye arkadasıda ahmet beye sormus niye söylemediniz diye oraya gelirdik demiş ne gerek var aynı şeyler ordada fark yok demiş hem ben muayenhaneme gelin diyemem demiş cok mütevazidir kendisi gitsen ilgisni farkedersin böyle düşünmezsin

ben bu yüzden folik asit vs..hiçbişey oum..inş bebişimi etkilemez

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer bulantıların. Bulantısı çok olanın kızı olurmuş derler bakarsın şeker bi kızın olunca tüm bu çektiğin sıkıntıları unutursun...

Benim bulantılarım öğlene doğru başlıyor ve yatana kadar devam ediyor ama sadece bir kaç kez çıkardım bugüne kadar o çıkardıklarımdada ilaç almıştım ilacı çıkardım. Yinede çok rahatsız edici bir durum özellikle aç iken yada tiksindiğim bir yiyecek gördüğümde yada bazı kokulardan dolayı anında öğürmeye başlıyorum. Kuru kuru öğürüyorum. Bu arada Bende duymuştum bulantısı olanın kızı olur diye

Bu arada metal test 12. Haftadan sonra genellikle geçiyormuş.

canım benim de gönlümden gecen hep kız..ama bu aralar erkekte olabilir diye düşünüyorum.Allah versin haırlısını versin öncelikle tabi

canım iyidir muhakkak bende duymuştum ama kararsız kaldım şimdilik 1-2 ay devam edicem bikereden anlayamam iyi yada kötü diye sonrasına bakıcam artık gene ilk tercihim ahmet bey olucak

çook büyük geçmiş olsun cnm umarım biran önce durur kanaman, bebişlerinin sağlıklı olmalarına gerçekten çok sevindim evde yatarken ayaklarının altına minder koy yükseğe kaldırarak uzan canım kanamanın durmasına yardımcı oluyo tekrar geçmiş olsun cnm.

yarın doktor kontrolum var,kanamam olduğunda 10 gün sonra gel demişti, bakalım ne söyleyecek,
merak ediorum.
sizlerede yazarım hemen.
şimdilik iyi geceler.

cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ediyorum, dua edin benim için çok ihtiyacım var, benim dualarımda sizlerle, allah sağlıklı doğum haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin inş..

geçmiş olsun canım..Bebeklerin iyiymiş çok şükür..

çok geçmiş olsun, çok şükür ki bebeklerin iyiymiş... böyle durumlarda bol bol meryem suresi okumak ya da dinlemek iyi olabilir... insallah bir an önce kanaman durur canım ve bebişlerin büyümeye devam ederler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…