iyi akşamlarrr
ben dün bebişimin kalp atışını duydummmmeleğim gayet iyi 2 cm olmuş ellerinizden öper.
arzu tatlım listeye eklersin 10.11.2012 kalp atışı duyulduuu
oyy gızlar gızlar yüreğim sızlarrrrrrrr...benim bu mide bulantılarım ne zaman gececek yavvvv..bu yaşıma kadar 5-6 kere istifra etmişimdir..maşallah hamilellik döneminde katladı da katladıı bu sayıııı...
bend e 9 kasımda duydum iki tane pıtpıtı... ikisinin kalbide atıyor ınsaalah sonuna kadar saglıklı biteriyi akşamlarrr
ben dün bebişimin kalp atışını duydummmmeleğim gayet iyi 2 cm olmuş ellerinizden öper.
[agızdaki metal tat ne zaman gececk bilen varmı?
iyi akşamlarrr
folıkasıtten değil canım benım içmedıgım zamnalr oluyor .ona baksan hamıle kalmadan öncede ıcıyodum ozaman olmuyorduBilmiyorum ama biran önce geçse çok iyi olur. Acaba Folic Asitten mi kaynaklanıyo diye düşündüm ben. İnşallah öyledir çünkü en azından bırakınca geçer.
MEHSEL_ERAY rüyana çok güldüm yaaa aksiyon filmi gibi resmen
canım cumartesi almıştım ama kararsızlığım yüzünden gitmedim bi kaç daha bahara gidicem sonra vericem kararımı ahmet bey iyi bidoktor ama muaynehanesi varmış ya çok yoğun olmazmı diye kafamda soru işareti oldu yani kendi muaynehanesindeki hastaları ön planda tutarmı tutmazmı acaba ?
ah ahh aynı dertten muzdaripim :s benden kötü olamazsın emin ol cnm baktığım şeye bile gidip kusuyorum anam bi bulantı hapı kullandım ilk gün iyiydi şmdi oda fayda etmio içmiom anasını satm ddm :s bütün iç organlarım dışıma çıkıo sanki kusunca
folıkasıtten değil canım benım içmedıgım zamnalr oluyor .ona baksan hamıle kalmadan öncede ıcıyodum ozaman olmuyordu
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer bulantıların. Bulantısı çok olanın kızı olurmuş derler bakarsın şeker bi kızın olunca tüm bu çektiğin sıkıntıları unutursun...
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer bulantıların. Bulantısı çok olanın kızı olurmuş derler bakarsın şeker bi kızın olunca tüm bu çektiğin sıkıntıları unutursun...
canım iyidir muhakkak bende duymuştum ama kararsız kaldım şimdilik 1-2 ay devam edicem bikereden anlayamam iyi yada kötü diye sonrasına bakıcam artık gene ilk tercihim ahmet bey olucakçok yanlış düşünüyorsun ahmet bey her hastasıyla aynı sekilde ilgileniyor hastaneye gidenlere muayenehanem var bile demiyor eşimin arkadası hastaneye gidiyordu eşimde söylemiş arkadasına biz muayenhanesine gidiyoruz diye arkadasıda ahmet beye sormus niye söylemediniz diye oraya gelirdik demiş ne gerek var aynı şeyler ordada fark yok demiş hem ben muayenhaneme gelin diyemem demiş cok mütevazidir kendisi gitsen ilgisni farkedersin böyle düşünmezsin
herkese merhaba,
bu güzel pazar gününü acilde geçirmek zorunda kaldım( sabah 7 de tuvalete kalktım bi ne göreyim klozet kan
hemen eşimi kaldırdım doğru hastaneye. acile gittik sadece acil doktoru var. kadın doğuma nöbetçi olan doktor ancak 9.30 da geliyormuş. kendi dr umu aradım adam uykulu bi sesle açtı teli dedim kanamam var, endişelenme bol sıvı al ve yat dinlen dr gelince kontolünü yapsın. ve 9.30 da geldi dr kzuzucuklarıma baktı kalplerini dinletti. 2,5 cm olmuşlar. herşey normal dedi. peki kanama??? onun için bişi diyemedi. tekrar acile gönderdi 2 lt serum, bir iğne verdi. idrar ve kan tahlili yaptı. sonuçlar normal çıktı. hiçbişi anlamadım. biraz önce yine gittim tuvalete ve yine peçeteye kan geldi pembe. kızlar ne olabilir aynı sorunu yaşayan oldu mu??? yarın kendi dr umuma da gidicem.
herkese merhaba,
bu güzel pazar gününü acilde geçirmek zorunda kaldım( sabah 7 de tuvalete kalktım bi ne göreyim klozet kan
hemen eşimi kaldırdım doğru hastaneye. acile gittik sadece acil doktoru var. kadın doğuma nöbetçi olan doktor ancak 9.30 da geliyormuş. kendi dr umu aradım adam uykulu bi sesle açtı teli dedim kanamam var, endişelenme bol sıvı al ve yat dinlen dr gelince kontolünü yapsın. ve 9.30 da geldi dr kzuzucuklarıma baktı kalplerini dinletti. 2,5 cm olmuşlar. herşey normal dedi. peki kanama??? onun için bişi diyemedi. tekrar acile gönderdi 2 lt serum, bir iğne verdi. idrar ve kan tahlili yaptı. sonuçlar normal çıktı. hiçbişi anlamadım. biraz önce yine gittim tuvalete ve yine peçeteye kan geldi pembe. kızlar ne olabilir aynı sorunu yaşayan oldu mu??? yarın kendi dr umuma da gidicem.
herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?