Öncelikle hasta bebişlerimize gecmiş olsun bizimki bir gece 20.00 da uyuyor diğer gece 24.00 da ama sabah 8 de kalkıyoruz gece de 2 defa uyanıp emiyoruz saat 4 civarı ve 6 civarı gece sallanmak istemiyoruz kendi kendimize uyuyoruz ama gündüz ayakta sallanıyoruz :) derin Elif bebek gündüz hep kucak istiyor çok yoruyor beni :)
ahhh ne denemdimkiii çorba olarak.agzını kitliyor resmen sıpa. ağzına zorla soktuğum şeyleri de agzında biriktirip tukuruyorr .şaştım kaldım ne yapacam diye ( saol yinedee benim oğlumda cok duzenliydı mama yemesı.goren herkes nasıl şapur şupur yiyor derdı.. şimdi hiçbişey yemiyor yavrum aççç( kafayı yiycemm resmen.sabah labne peynir yumurta sarısı deniycem bakalım.inşallah yerr (
Ilk soldaki kahküllü wait onun yanındakini :44: onun yanındaki siyah saçlı Esra onun yanındaki denoz onun yanındaki ben benim yanımdaki Hkn yanımdakionun yanındaki küt saçlı Hülya onun yanındaki ase nin yanındaki :44nun yanındaki melinnaz
canim gördüm o sorunu ama hic bir fikrim olmadigi icin birsey yazmamistim anlasilan kimsenin fikri yok:44: madem buzluga atilacak acaba sen simdi buzluga koyup ordan kv denlere götursen erimemesini saglayacak buz cantasi flnda varsa cok ideal olurdu hani
sağolun ilginiz için
tanıdığım bi doktora foto gönderdim
o bana bi krem ismi verdi
bilmiyorum ya
içinde kortizon var yanlış okumadıysam
ama yenidoğan bebeklerde bile kullanılıyor dedi. kendisine güveniyorum aslında
rezenecim aynısı kızımda oldu, üstelik daga fazlası. doktorum kortizonlu ilaç vermek istemiyorum, Babe'nin atopşk cikter için losyonunu al hergün kullan gecene kadar dedi, 4 günde düzeldi epey, gün asırı da yıkadım. bir de gectikten sonravher banyo sonrası mutlaka nemlendşr ama yağ şle değil losyonla dedi. ben düzelince töpfer kullanmaya devam edicem.