2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kuzuyu güzelce cekip koy allah aşkına
hep kaymış fotolar
hiç beğenmedimm haa

aman o zeyno başka zeynoymuş
zeynolar karışmış şekerim kusura bakma

Son düzenleme:
Öncelikle hasta bebişlerimize gecmiş olsun bizimki bir gece 20.00 da uyuyor diğer gece 24.00 da ama sabah 8 de kalkıyoruz gece de 2 defa uyanıp emiyoruz saat 4 civarı ve 6 civarı gece sallanmak istemiyoruz kendi kendimize uyuyoruz ama gündüz ayakta sallanıyoruz :) derin Elif bebek gündüz hep kucak istiyor çok yoruyor beni :)

senin kuzu fazla zeki şekerim ağzında tutup tükürmeler
ay bi an önce her şeyi yer inş. canım üzme kendini
dönemsel bişi anlaşılan
ben bunların içinde ahada şu aşağıdaki yaptığın sarı kafayım
ne çıtırım ama işte beeen

Ayyyy supeeerrr hayatim herkesi tam uydurmussun ase birazcik olmamiis sirf :))

ne uyması beeeee beni zenci yapmış nerem zenci benim kabul etmiyorum ben hıh küstüm

Eki Görüntüle 861367

Taliacım bu gizemlide sensin anacım
görmediklerin yüzünü gözünü kaşını saçını
cix bunu begenmedimm :44:daha SIK giyen birisi olsun

kuzum sütle ilgili bi soru sordum bakar mısın ya
2-3 sayfa geride

canim gördüm o sorunu ama hic bir fikrim olmadigi icin birsey yazmamistim anlasilan kimsenin fikri yok:44: madem buzluga atilacak acaba sen simdi buzluga koyup ordan kv denlere götursen erimemesini saglayacak buz cantasi flnda varsa cok ideal olurdu hani

rezenecim aynısı kızımda oldu, üstelik daga fazlası. doktorum kortizonlu ilaç vermek istemiyorum, Babe'nin atopşk cikter için losyonunu al hergün kullan gecene kadar dedi, 4 günde düzeldi epey, gün asırı da yıkadım. bir de gectikten sonravher banyo sonrası mutlaka nemlendşr ama yağ şle değil losyonla dedi. ben düzelince töpfer kullanmaya devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…