Sen okuma bisii.. kendini benim guvenli kollarima birakkkk
bide tablo yaparim excelde..sanada atarim. Ordan birlikte takip eder planli programli hareket ederis taam mii sen beni dinle yeter
bebeğim yani yazmayayım dediiiim dediiim ama kurtlu totom durmadı
ya sen niye herkesi bu kadar ciddiye alıyorsun
burada olan olaylarda da iş yerindekilerde de bunu düşündüm
herkesi bu kadar önemseme güzelim
sana mesaj attılarsa ossurayım sizin topik sevdanıza de geç
arkadaşın sana ters mi yaptı totomu ye de geç
geç yani
uzatma üzerinde düşünme kafanı yorma
salla gitsin be güzelim sen enerjini düşürme son gaz devam :118:
bugün akşamki sohbetiniz pek tatlı esra
hiç bilmiyordum arabaya süt dökülünce öyle kokacağını:44:eşime söyledim o zaman araba almayalım ya da oğluşu arabaya sokmayalım diye saçma komik bir yorum yaptı
zeyno
bu akşam gözüme bi hoş göründün gel öpeyim
gdk
gel senin kullanıcı ismini kısaltalım
pdnk seni ne zamandır öpmedim
desty boşversene öyle sıcak bir ev bırakılır mı
gel evleri değişelim
bugün akşamki sohbetiniz pek tatlı esra
hiç bilmiyordum arabaya süt dökülünce öyle kokacağını:44:eşime söyledim o zaman araba almayalım ya da oğluşu arabaya sokmayalım diye saçma komik bir yorum yaptı
zeyno
bu akşam gözüme bi hoş göründün gel öpeyim
gdk
gel senin kullanıcı ismini kısaltalım
pdnk seni ne zamandır öpmedim
desty boşversene öyle sıcak bir ev bırakılır mı
gel evleri değişelim
yazmıcam merak etmeyin hatırlarsanız hazırlıklarla kafayı bozduğumdan oğluma hep gelme az daha bekle diodum. o da saolsun söz dinledi. 3 gün günü geçmişti. dr suyunun azaldığını artık bekleyemeyeceğimizi söyledi. yarın doğuma alcaz sabah şu saatte gel dedi.
ben dışarı çıktım. şoklardayım. sanki hamile olduğumu ilk kez o zaman öğrendim de yarın doğuma giriomuşum gibi şaşkınım. başladım ağlamaya
ameliyatta da çok ağladım. hastabakıcı bi kadına zorla elimi tutturdum. oda öylesine bi tuttu bıraktı
mutlaka izleyinn. bende kaçayım. zeyno exceli severim ben. küsümsediğimden değil. çok kullandığın için diyorum. excelin anası senin için doğurmuş onu :)
mutlaka izleyinn. bende kaçayım. zeyno exceli severim ben. küsümsediğimden değil. çok kullandığın için diyorum. excelin anası senin için doğurmuş onu :)
Anacım benim yarın misafirlerim gelecek
Ben daha burda.laf peşindeyim
Ama herseyim hazır valla ikramlarim temizliğim
Bebek görmeye geliyorlar benim kız 6 aylık oldu