ay evet canım aynen öyle az az ve sert yapıyor bakalım yarın da devam ederse eczaneden alıp yaparımcanım az ve sert yapıyorsa bağırsaklarını boşaltmalısın bence ki o sert kısımlar tamamen gitsin
gitmezse arkadan gelen kaka da bağırsakta bekleyeceği için o da sertleşecek ve kısır döngü olacak
bence hemen yarın eczaneden lağman al ve bebişini rahatlat yazık kıyamam ona
hastaneye gitsen de aynı şeyi yapacaklar bağırsaklarını lağmanla boşaltacaklar
sen al evde yap biz yeğenime öyle yapmıştık
Burasi geyik orasi bebek topigi protesto etmedim ki. Buradaki hiza yetisemiyorum ve geyik yapmaya vaktim olmuyo diye hep diger topike yaziyorum ben. Protestodan degil yaniDun listemden birkac kisiyi silerken senide sildim. Bu topige hic gelmiyorsun fkt diğer topige yazıyorsun yaa
seninde bu topigi protesto ettigini düşündüm. .hani dun o topikte konusulmus yaaa ona istinaden. Bu aksam seni görünce şaşırdim açıkçası.
ben geldim herşeyi telden okudum şimdi hepsine cvp vereceğim ama alıntı yapmadan bekleyin beni anacım
Seyzen canim benim sirke de arabada uzun süre kalan bir koku kahve de kokuyu hic götürmüyor malesef arabanin taaa dip köselerine kadar yayiliyor bakteri olarak ne lanet birseymis yaaa..
Zeynoo sen araba isin de calisiyorsun ya hani belki kiralik arabalar da temizlik isini yapanlar falan vardir orda onlar biliyordur belki ne yapmak lazim ne diyorsuuun
Ben nihayet kati gidaya basladim. Uc gundur oglenleri yogurt veriyorum. Uc kasiga ciktik bugun. Yarin da elma rendesi vereyim diyorum. Sen baya corba isine girmissin. O kadarini yiyor mu bebegin?kız ne ağır gelecek bu başlangıç çorbası zaten
zamanla içine kereviz ıspanak brokoli bilmemne ekleyeceksin
kız ne ağır gelecek bu başlangıç çorbası zaten
zamanla içine kereviz ıspanak brokoli bilmemne ekleyeceksin
benim anlamadığım şu. mesela ben ilk kez başladığımda bunu verebilir miyim. ağır gelmez mi?
benim anlamadığım şu. mesela ben ilk kez başladığımda bunu verebilir miyim. ağır gelmez mi?
zilli gdk dün sana o kadar yazdık ya daha hala neyi dert ediyorsun annecim.kız emeklerim boşa mı gitti o kadar anlattım
ben sana özel ders vericem o zmn bi o kaldı yani. haftada 2 gün 2şer saatten.
benim de aklıma kabarama kabarama kel fatma annen güzel sen çirkin geliyor
çok fenasın sen zeyno
bu yaptığım bildiğin hamur nette görmüştüm fırından ekmek hamuru alıp kızartırız ya onun evde yapılanı
internette adı kabaran hamurdu bizde de öyle kaldı
ekmek fırınından hamur alıp kızartırsak hamur kızartma, evde hamuru ben yaparsam kabaran hamur
gerçi bu sefer bana kabaran bişey yokmuş demekki falımda çünkü yaptım hamur hiç kabarmadı
Burasi geyik orasi bebek topigi protesto etmedim ki. Buradaki hiza yetisemiyorum ve geyik yapmaya vaktim olmuyo diye hep diger topike yaziyorum ben. Protestodan degil yani
Cnm ben okudum da bilmediğim icin bisi yazmadim.
yarin ise gidicem ben oglene kadar brunch varmış
O zaman sorcam o isleri yapanlara merak etme canim
sen gelince bana ayrı bi his oluyor. değişik şeyler hissediyorum ama nedense baskın hissim güven oluyorilk hastanede falan sana yazmıştım ya ondan mı bilemiyorum
bana çorba yap diyip duruyorsunuz ya. ben bi türlü bunu idrak edemiyorum. sanki çorba hemen başlancak bişi değil gibi geliyor. öyle olmadığını sizlerden biliyorum ama zihnime bunu kabul ettiremiyorum.
bide hani her sebzeyi 3 gün tek tek denioduk
canım zeytinyağını sebzeye ekliyorum ama meyveye eklemedim hiç kayısıyı yaptım geçende suyunu içirdim püresinden de verdim o gün işe yaradı gibi ama bugün tekrar aynı şey oldu yarın yine vereyim kayısı ben iyi yaptın zillim anlat tabi içinde kalmasıncanım bir de kızına ne veriyorsan içine azıcık zeytinyağı damlat bence zararı olmaz
yoğurt meyve püresi veya suyu çorbası ne olursa
bir de gün kurusu kayısıyı haşlayıp püre yapıp zeytinyağı ekleyip de verebilirsin
hoş zaten bir çoğunu yapmışsındır belki de bunların ama ben yine de anlatiyim dedim içimde kalmasın
kuzum yaa kayısı iyi gelmedi mi
bizde işe yaradı oysaki
ay çok kötü bişi yaa
aynı bizimkide Lina gibiydii
kuzum kıyamam içim gitti bizimkinden biliyorum
Sorun degilbenim nazarım degmistir ondan kabarmamistirrr
o zaman Özür diliyorum senden.. yanlis anlamışım demek kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?