2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay evet canım aynen öyle az az ve sert yapıyor bakalım yarın da devam ederse eczaneden alıp yaparım

benim de aklıma kabarama kabarama kel fatma annen güzel sen çirkin geliyor

çok fenasın sen zeyno
bu yaptığım bildiğin hamur nette görmüştüm fırından ekmek hamuru alıp kızartırız ya onun evde yapılanı
internette adı kabaran hamurdu bizde de öyle kaldı
ekmek fırınından hamur alıp kızartırsak hamur kızartma, evde hamuru ben yaparsam kabaran hamur
gerçi bu sefer bana kabaran bişey yokmuş demekki falımda çünkü yaptım hamur hiç kabarmadı

Burasi geyik orasi bebek topigi protesto etmedim ki. Buradaki hiza yetisemiyorum ve geyik yapmaya vaktim olmuyo diye hep diger topike yaziyorum ben. Protestodan degil yani

ben geldim herşeyi telden okudum şimdi hepsine cvp vereceğim ama alıntı yapmadan bekleyin beni anacım

sen gelince bana ayrı bi his oluyor. değişik şeyler hissediyorum ama nedense baskın hissim güven oluyor ilk hastanede falan sana yazmıştım ya ondan mı bilemiyorum

Cnm ben okudum da bilmediğim icin bisi yazmadim.
yarin ise gidicem ben oglene kadar brunch varmış
O zaman sorcam o isleri yapanlara merak etme canim

kız ne ağır gelecek bu başlangıç çorbası zaten
zamanla içine kereviz ıspanak brokoli bilmemne ekleyeceksin
Ben nihayet kati gidaya basladim. Uc gundur oglenleri yogurt veriyorum. Uc kasiga ciktik bugun. Yarin da elma rendesi vereyim diyorum. Sen baya corba isine girmissin. O kadarini yiyor mu bebegin?

kız ne ağır gelecek bu başlangıç çorbası zaten
zamanla içine kereviz ıspanak brokoli bilmemne ekleyeceksin

bana çorba yap diyip duruyorsunuz ya. ben bi türlü bunu idrak edemiyorum. sanki çorba hemen başlancak bişi değil gibi geliyor. öyle olmadığını sizlerden biliyorum ama zihnime bunu kabul ettiremiyorum.

bide hani her sebzeyi 3 gün tek tek denioduk

zilli gdk dün sana o kadar yazdık ya daha hala neyi dert ediyorsun annecim. kız emeklerim boşa mı gitti o kadar anlattım
ben sana özel ders vericem o zmn bi o kaldı yani. haftada 2 gün 2şer saatten.

yaa nedense bu konuyu bi türlü anlamıyorum. o gün anladım. bi tanede başka yerden örnek liste bulmuştum. ikisini harmanlayıp kendime göre ve oğluma göre yapcaktım. bugün plan program liste yapmaya çalıştım. cuvalladım sonra. üstüne bide agah efendiden azarı yedik. iyice çuvalladım.

benim nazarım degmistir ondan kabarmamistirrr

Burasi geyik orasi bebek topigi protesto etmedim ki. Buradaki hiza yetisemiyorum ve geyik yapmaya vaktim olmuyo diye hep diger topike yaziyorum ben. Protestodan degil yani

o zaman Özür diliyorum senden.. yanlis anlamışım demek kii

Son düzenleme:
evet çok sıcak, geçen kış en çok verdiğim doğalgaz parası 85 tl idi bununla birlikte 1250 lira kira veriyorum kirada oturmaktan pek tabiki memnun değilim istanbulun en ünlü avmlerinden biri dibimde, lüks bir semt ama benim banyomda hala duşakabinim bile yok. bina 15 yıl önce yapılmış hala ilk yapıldığı malzemelerle. ev sahibi bişey yapmaya meraklı değil. gerçi ben bu evinin nerde olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim. biz adamla hiç tanışmadık geçen gün yanlışlıkla eşime çağrı bırakmış eşim de dönmüş buna ben kiracınız falan diye hangi evin kiracısısınız siz demiş. benimki de tarif etmiş falan bu da hıııı kirayı zamanında yatırıyorsunuz herhalde bi sorunumuz yok yanlış kişiyi aramışım demiş
neyse nerden nereye geldim.
evimin yakınında yürüme mesafesi bi bakkal bi fırın market yok. burda herkes sosyete kapımın önünden geçen bi tanecik otobüs var. kimse otobüs kullanmıyor diye koymuyorlar. ana hatta çıkmak için yol yürümen gerekiyor.
falan filan....
sonuç olarak taşınmak istiyorum

Cnm ben okudum da bilmediğim icin bisi yazmadim.
yarin ise gidicem ben oglene kadar brunch varmış
O zaman sorcam o isleri yapanlara merak etme canim

Tamam canim benim ins bir bilen vardir simdiden cook tsk ettim

Herkese iyi geceler kizlar gidip yatayim artik bende kocis hadi hadi diye dürtüp duruyor zaten.

kaçın kaçın. talia ve çoklu alıntıları geliooo:18::18::18:

esraların ülkenin hipp sitesine girdim. esra doğru söylüyor. orda combiotik mama var bir de özel diyetler bölümünde comfort var üzerinde şişkinlik ve kabızlık için yazıyor.
bir de sanırım ambalaj yenilemeye gitmişler. sanırım powerın söylediği şey de buydu türkiyede de böyle bir yenilemeye gidecekler büyük ihtimal...

şimdi aslında olayın özü şu ; mama prebiyotik içerirse bu bağırsak sistemini düzenler.

hippteki combiotik'in açıklaması
Prebiyotik ve Probiyotik Kombinasyonu, Kombiyotik probiyotik mikroorganizma içerir. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur

türkiyedeki dostlar ; milupa comformil hipp combiyotik ya da prebiyotik takviyesi (ki ben kullandım esranın süt şekeri dediği şey sanırım bu) kullanabilirsiniz. prebiyotik takviyesini bana bizim doktor söylemişti. herşeyin içine katabiliyorsunuz.

Yeter uleynnn

aslinda baslanabilecek en saglikli sey sebze corbasi..
meyve suyunda seker var.. meyvede seker var.. yogurt desen icine tatli bisi katmadan yiyen cok az.. eee ne kaldii geriyee

sen kendini inandirmissin biseye kendinde işin icinden çıkamıyor sun..
yanlış dusunuyosun istee kabul et dinle bizii biz ne dersek onu uygula sennn offff icim sistiii heeee

topiğimiz:

bizim gördüğümüz:

zeynonun gördüğü :

canım zeytinyağını sebzeye ekliyorum ama meyveye eklemedim hiç kayısıyı yaptım geçende suyunu içirdim püresinden de verdim o gün işe yaradı gibi ama bugün tekrar aynı şey oldu yarın yine vereyim kayısı ben iyi yaptın zillim anlat tabi içinde kalmasın

kuzum yaa kayısı iyi gelmedi mi
bizde işe yaradı oysaki
ay çok kötü bişi yaa
aynı bizimkide Lina gibiydii
kuzum kıyamam içim gitti bizimkinden biliyorum

gelmişti canım ama bugün yine aynı oldu:18: yoğun bir gündü misafir geldi dışarı alışverişe gitmemiz gerekiyordu kayısı yapıp vermeye fırsat bulamadım yarın yapıcam ama basur falan olur diye korkuyorum inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…