aslinda baslanabilecek en saglikli sey sebze corbasi..
meyve suyunda seker var.. meyvede seker var.. yogurt desen icine tatli bisi katmadan yiyen cok az.. eee ne kaldii geriyee
sen kendini inandirmissin biseye kendinde işin icinden çıkamıyor sun..
yanlış dusunuyosun istee kabul et dinle bizii biz ne dersek onu uygula sennn offff icim sistiii heeee
karman çorman bi sürü şey okudum ya. sanırım ondan böyle oldum :26:
tamam sizin dediğinizi yapcam. 2 hafta önce elma suyu ve armut püresi aldı. 2 gündür elma suyu aldı. bugün elma-havuç kavanoz maması yedi. ara arada kaşık maması işte. bütün geçmişimiz bu
tamam sizin dediğinizi yapcam. 2 hafta önce elma suyu ve armut püresi aldı. 2 gündür elma suyu aldı. bugün elma-havuç kavanoz maması yedi. ara arada kaşık maması işte. bütün geçmişimiz bu
İstanbulizmir e yazdigim corba tarifini yap yarin.. öğleden sonra aciktigi bir sirada yarim cay bardagi icir.. icerse eger 3 gun sadece bu corbadan vercez tamam miii
yaa nedense bu konuyu bi türlü anlamıyorum. o gün anladım. bi tanede başka yerden örnek liste bulmuştum. ikisini harmanlayıp kendime göre ve oğluma göre yapcaktım. bugün plan program liste yapmaya çalıştım. cuvalladım sonra. üstüne bide agah efendiden azarı yedik. iyice çuvalladım.
İstanbulizmir e yazdigim corba tarifini yap yarin.. öğleden sonra aciktigi bir sirada yarim cay bardagi icir.. icerse eger 3 gun sadece bu corbadan vercez tamam miii
sen gelince bana ayrı bi his oluyor. değişik şeyler hissediyorum ama nedense baskın hissim güven oluyor ilk hastanede falan sana yazmıştım ya ondan mı bilemiyorum
Sen okuma bisii.. kendini benim guvenli kollarima birakkkk
bide tablo yaparim excelde..sanada atarim. Ordan birlikte takip eder planli programli hareket ederis taam mii sen beni dinle yeter