2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

karman çorman bi sürü şey okudum ya. sanırım ondan böyle oldum :26:

tamam sizin dediğinizi yapcam. 2 hafta önce elma suyu ve armut püresi aldı. 2 gündür elma suyu aldı. bugün elma-havuç kavanoz maması yedi. ara arada kaşık maması işte. bütün geçmişimiz bu

ex lover:

yaa zeyno sen bana ne görev vercektin. meraktan çatlicimm

tefriciye zamanı power:

(o okusun, hayır o okusun, hayır diğeri okusun , 50 sana 60 ona 80 buna )

Tamam o gecmisi unut baştan başlıyoruz.

İstanbulizmir e yazdigim corba tarifini yap yarin.. öğleden sonra aciktigi bir sirada yarim cay bardagi icir.. icerse eger 3 gun sadece bu corbadan vercez tamam miii

geridönüşümkutusu müsaitseniz size gelmek istiyoruz kızım ve ben. agah paşaya yemek pişireceğim

Tamam o gecmisi unut baştan başlıyoruz.

İstanbulizmir e yazdigim corba tarifini yap yarin.. öğleden sonra aciktigi bir sirada yarim cay bardagi icir.. icerse eger 3 gun sadece bu corbadan vercez tamam miii

bi tane kavanoz mamasıda açtım ya. onu bitirsem olur mu?

Ben de cok buyutuyorum gozumde ek gidayi. Ben guncelanne nin ek gida yazilarini okudum. En aklima yatani o.

Avakado cok tavsiye ediyorlar bebek icin. Ben hic yemem ama bebek izin alayim bari

Ben de cok buyutuyorum gozumde ek gidayi. Ben guncelanne nin ek gida yazilarini okudum. En aklima yatani o.

Avakado cok tavsiye ediyorlar bebek icin. Ben hic yemem ama bebek izin alayim bari

ben daha okumucam sanırım. okudukça aklım karışıyor.

ben daha okumucam sanırım. okudukça aklım karışıyor.

Sen okuma bisii.. kendini benim guvenli kollarima birakkkk
bide tablo yaparim excelde..sanada atarim. Ordan birlikte takip eder planli programli hareket ederis taam mii sen beni dinle yeter

Ay dayanamiyorum yaticam artik yorgunum. Siz nasil bu saatte ayaktasiniz ya. Cogunuz calisiyorsunuz bi de. Bebeleriniz gece uyanmiyor mu hic

merve sen beğenmemiştin. bi daha paylaşayım senn için:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…