Seyrettirim ben sana :) zeynocum su gdk bisey soylermisin bak ne zamandir gelinime sulanip duruyo nisan yapti gozu hala ovgude :)))
Afiyet olsun kuzum götür götürkahve yapacaktın bizede yap :44:
saol bebişimmkahveyi yaptırdım geldii şimdi içiyomm
hadi sizde yapın da karsılıklııı içelimmm
Tamam hemen yapıp geliyorum ben nescafe ciyim türkkahvesini sevmiyorumhatta yaptım bile mmm afiyet olsun [/
aaaa bana yok miiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben gibi bi kahve dedlisine
Yok kuzum bee maşallah sen elma görmemizin elma tipler büyük memeli kolarda tombik bide sırt kat kar oluyor senin beren elma(elma dersem çık armut dersem çıkma) seninki can simiti
Güle güle iyi günlerde kullansın kuzumbenim en çok sevdiğim özelliği bebebiş içinde uyuyunca tamamen yatar pozisyona gelmesi ve pratiktikliği kemeri hiç dikkatimi çekmedi ama bende hani önünde korkuluk gibi bebeğin yapıştıgıyeroluyır o yok exra almamız lazım okadar para veriyosun ersatz teiler exra para
Canım milch zuckeri abartmadan kullan bebekte karın ağrısı yapıyor fazlası
Benide arayıp soranlar merak edenler varmış tişikkür eddimdün kocişin horlamasından uyuyamassam oğlum gece 1densabah 5ekadar uyumadı ondan sonraki uykularda hep yarım saat bi saat ölüyordum uykusuzluktan akşam8gibi uyuttum oğluşum bende hemen kıvrıldım yanına şimdiye kadar uyudum
Pulibetle ben getirdim tanımda gelirken burda şimdi artık daha geç geliyor
Burda eczane sorsan combiotiki kabizlik gaz sancisi fln diye satiyorlar.
Artik piyasada cok fazla olmamasinin sebebi comfort fln satilacak demekki
Günaydın bebeklerim
Yataktan kalkmış hallerimizde buldum itiraf edin şu anda herkes büle dimi
Eki Görüntüle 863396
Bu Bebişlerde biraz sonra kocişlerle hafta sonu gezmesine gederkenki hallerimiz
Eki Görüntüle 863415
hımmmmmmmm missssssss içmiş kadar oldum sağol canımmm
canım ben burdakilerle konuştumm araca süt dökülmüş nedir çözümü diyee
tepkiler aynen şöyleee
offfffffff gitti arabaaaasenle birlikte ben ilkkez duydum sütün temizlenmediginiii
eger koltuga dökülmüşsee kaskoyu arayıp tutanak tuttursunlar, koltuk degişimii yapabilirler diyorlar..
ama koltuk degilseee yapılacak bişi yok sürekli derin derin temizleticekler diyorlarr :26:
Aman olanlarda napıyor sankikavga sabahtan beri çırağı oldum bilgisayarının monitör su bozulmuş şunu tut konrol kalemi ver bu getir şu götür eee yeter dedim kaçtım merveninkide başka cins boşver kuzum hadi sende kap gel kahveni burda daha mutlu daha huzurluyuz
birazdan annemler gelcek ve ev çok dağınık :18::18: o kadra dağınıkki nasıl toplayacağımı bilemiyorum:18::18:
Geridönüsüm:
Simdi baktim nette sirf yurt ici kargooff
Canım ya onlar senin annen ailen görmezler bile dağınık olduğunu:82: görüyorlarsada sıvasınlar kollarını bu günler için varlarsonuç olarak sen bebekli ve çalışan birisin herşeyin 4 4lük olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?