2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Seyrettirim ben sana :) zeynocum su gdk bisey soylermisin bak ne zamandir gelinime sulanip duruyo nisan yapti gozu hala ovgude :)))

KIS BUNLARIN NİŞANII UZUN SÜRMEZ BEN SÖYLİMM
dousy geliyooo sitem edip gidiyooo, bu dönüşş hep isyankarrr

sen gelinine sahip çık nolur nolmazzz

canım ben burdakilerle konuştumm araca süt dökülmüş nedir çözümü diyee

tepkiler aynen şöyleee

offfffffff gitti arabaaaa senle birlikte ben ilkkez duydum sütün temizlenmediginiii

eger koltuga dökülmüşsee kaskoyu arayıp tutanak tuttursunlar, koltuk degişimii yapabilirler diyorlar..

ama koltuk degilseee yapılacak bişi yok sürekli derin derin temizleticekler diyorlarr :26:

Aaa evet bak sen simdi söyleyince fark ettim bende önün de schutzbügel yokmus bunun 30 euro kadar fiyati da cidden yaa ne yapalim biraz daha büyüsün onu da aliriz mecbur
Milchzucker i sirf cayina ve suyuna atiyorum oda en fazla 40 ml iciyor bukadarciktan birsey olmaz sanirim meyve sularini kendisi severek iciyor zaten

Burda eczane sorsan combiotiki kabizlik gaz sancisi fln diye satiyorlar.
Artik piyasada cok fazla olmamasinin sebebi comfort fln satilacak demekki

Canim belki oda iyi geliyordur kabizliga falan ama hipp in kendi sayfasina girip sayfayi ingilizce yapip bakarsan kendin de daha detayli görürsün combiotik bildigimiz normal mama digeri özel siskinlik, gaz sancisi, kabizlik icin.. Sizin eczacilar karistiriyor olabilir belki

Günaydın bebeklerim

Yataktan kalkmış hallerimizde buldum itiraf edin şu anda herkes büle dimi

Eki Görüntüle 863396

Bu Bebişlerde biraz sonra kocişlerle hafta sonu gezmesine gederkenki hallerimiz

Eki Görüntüle 863415

Hangii kociss??? Bugün ve yarin nöbeti var yine calismaya gitti askosum oglusla tek kaldik yine(((

Hadi yaa (((( off daha gecen yil aldik arabayi canim yaa azda degil 20 bin euro verdik birde keske koltuga dökülse malesef ayaklarimizi koydugumuz paspasin oldugu yere döküldü ve taa dibe kadar inip tüm araca dagilmis hep benim bu salak kafam yüzünden ne diye iki cam siseyi yanyana koyarim ki ( dün yine yikattirmis bugün kurudugu gibi koku tekrar cikmis ben en iyisi almanya,hollanda hatta amerika heryerden kurtaricak bir cözüm arayayim okadar aracina süt dökülen insan varken illaki biryerler de bu soruna cözüm olarak kimyasal ürününü cikarmislardir diye ümitliyim hala bakalim

Sordugun icin cok saol canim cok tesekkür ederim

Aman olanlarda napıyor sanki kavga sabahtan beri çırağı oldumbilgisayarının monitör su bozulmuş şunu tut konrol kalemi ver bu getir şu götür eee yeter dedim kaçtım merveninkide başka cins boşver kuzum hadi sende kap gel kahveni burda daha mutlu daha huzurluyuz

birazdan annemler gelcek ve ev çok dağınık :18::18: o kadra dağınıkki nasıl toplayacağımı bilemiyorum:18::18:

Hepsini okudum canim saol acaba nerden bulabilirim bu doktor MAT tekstil temizleyici yurtdisina kargo varsa hemen siparis vereyim yeter ki ise yarasin

Haklisin aslin da evdeyken 1 saat cicim aylarinda ki gibi asiklar gibiyiz 2 saat birbirimizi yiyoruz evde olmayinca da özleyip duruyor insan yinede offff

araçiçi ozonlama diye bişi varmış bide. onuda bi araştır istersen

birazdan annemler gelcek ve ev çok dağınık :18::18: o kadra dağınıkki nasıl toplayacağımı bilemiyorum:18::18:

Canım ya onlar senin annen ailen görmezler bile dağınık olduğunu:82: görüyorlarsada sıvasınlar kollarını bu günler için varlar sonuç olarak sen bebekli ve çalışan birisin herşeyin 4 4lük olamaz

hadi edaaa- seyzen ve digerleri anlayan baksınnn

Eklentiler

• $1-horz.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 80
Geridönüsüm:
Simdi baktim nette sirf yurt ici kargo off

satıcı ile telde bi konuş. kargoyu sen karşılarsan oraya yollar belki. yada yaın zamanda tr ye gidiş geliş yapacak kimse var mı bide diyorki keçeye kadar döküldü ise çözüm olmayabilir vs dio altında

Dr.MAT HİJYEN SPREY ?>
Aracınıza süt mü döküldü ? Hiç bir ürünün gideremediği süt kokusunu tamamen giderir.Bir daha o kokuyu almazsınız.(Aracınıza dökülen sütü hangi deterjanla silerseniz silin,veya nereye temizletirseniz temizletin bakterilerin sütün proteinlerini ayrıştırırken oluşturacağı pis kokudan kurtulamazsınız.Dr.Mat Hijyen Sprey sayesinde hem bakteriler ölür hemde hijyen sagalayarak asla bu kokuyu birdaha almazsınız.süt dökülen yere uygulamadan önce yüzeyi iyice kurutmanız tavsiye edilir.veya temizletip kuruttuktan sonra uygulayınız.)

(AYRICA:Eger aracızınız paspas veya döşeme kısmına sut dokuldu ise nekadar dokulduğü onemli.Araba doşemelerinin altında keçeler vardır.o keçelere gececek kadar döküldü ise siz döşeme yuzeyine sıksanızda bir muddet sonra o alt taraftaki keçelere geçmiş sütten kaynaklanan bir koku oluşabilir.Bu sebeple keçelere geçecek kadar dökenler arabanın doseme ve kecelerini sokturup kurutup uygulayabilir.veya yıkattıktan sonra kurutup uygularlarsa daha saglıklı sonuc alırlar.ama bu kadar ugraşmak veya masraf etmek istemiyorsanız.öncesinde söktürmeden spreyi kullanıp bir deneyin.çünkü bu şekilde kullanıp kurtulan da çok kişi var.

Aracınız sigara kokabilir.Ürünümüzü kumaş yüzeylere sıktığınızda sigara kokusu tamamen giderilmiş olur.
Ve bunun gibi aracınızın koltuğuna paspasına döşemesine tavanına dökülmüş sinmiş çıkartamadığınız kokuların tek bir kesin çözümü var. Dr.MAT Hijyen Spreydir
Özellikleri
Otomobil koltuk ve döşemelerinde oluşan kötü kokuları yok eder.Sıkıldığı kumaş yüzeyine derinlemesine nüfuz ederek kötü koku partiküllerini parçalayarak uzaklaştırır.Kullanıldığı yüzeyde Hijyen sağlar.Özellikle süt,et suyu, rutubet kokusu,sigara kokusu,evcil hayvanların oluşturduğu kötü kokuyu ve toz kokusunu giderir.Leke yapmaz.İz bırakmaz.
Kullanım Alanları
Araçta koltuk ,paspas,halı,kapı içlerindeki kumaş yüzeylerde ve tavan gibi araç içindeki kumaş olan heryer de Hijyen Sprey kullanabilirsiniz.

nasıl uygulanır

Yüzeye yakından sıkınız ve yüzeyin ıslanmasını sağlayınız.Hijyen Spreyi uyguladıktan sonra bir müddet bekleyiniz.Silmenize gerek yoktur bu şekilde kokular %100 gitmiş olucaktır.
AMBALAJ
400 ml aerosol

oldumuuuuu
geldik miiiiiii
gol miiiiiiiiiiiiiiiii
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

annem sen stres yapma falan der ki demin konuştum öyle dedi. ama çok dağınık olduğu içinde illa eleştiriyor tutamıyor kendini

önce başka bi yere uğracaz dedi. sen stres yapma dedi. o bahaneyle temizlenmiş olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…