hadi edaaa- seyzen ve digerleri anlayan baksınnn
:118: sunlarin yanina bi tane daha ekleyinnn yeni üye yoldaaa
doğum hikayemi yazmadım ben.
yazmıcam merak etmeyinhatırlarsanız hazırlıklarla kafayı bozduğumdan oğluma hep gelme az daha bekle diodum. o da saolsun söz dinledi. 3 gün günü geçmişti. dr suyunun azaldığını artık bekleyemeyeceğimizi söyledi. yarın doğuma alcaz sabah şu saatte gel dedi.
ben dışarı çıktım. şoklardayım.sanki hamile olduğumu ilk kez o zaman öğrendim de yarın doğuma giriomuşum gibi şaşkınım. başladım ağlamaya
ameliyatta da çok ağladım. hastabakıcı bi kadına zorla elimi tutturdum. oda öylesine bi tuttu bıraktı
oldumuuuuu
geldik miiiiiii
gol miiiiiiiiiiiiiiiii
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
binbeşyüzdoksandokuz
veeeee
ikibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
bu kızaaa ne içirdiniz uleyyynnnnnnnnnnnnn
ay bende hazırlıklarımı bitirmediğim için erken gelmesinden korkuyordum
ama bizimki söz dinlemedi
1 ay erken geldi
ev hazırlık herşey herşeydeydi
gittiğim özel hastanede 37 haftadan sonrasını olıyordu diye devlete kalmıştım
şeerefsizleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
doğum sanıcıları çekerken yanımda bi kadın ölü doğum yapıyordu
offff gene kötü oldum
evet canım onu deniyorum bende
kuzum ben hiç anlamam ama ikinci resimde sag tarafta resmen allah yazısı var yada bismillah
offf off. bende uyumak istiyorum bu saate kadra. bende yayılmak istiyorum. kim temizlicek şimdi evi
Off bende kötü oldum şimdi insan erken dogum yaparken zaten korkuyor yeterince gelişdimi hayata tutunabikecekmi küveze girecekmi birsürü şeyler bide birin yanınölü dogum yapması allahım bida yaşatmasın banada sürekli biliyorsun erken doğuyor sana gösteremeyebiliriz hemen alıp götüreniliriz herşeyde hazırlıklı ol die konuştu durdular ebemin doktorumun bakışları o tedirgin halleriRabb'ime binlerce şükür
ay bende hazırlıklarımı bitirmediğim için erken gelmesinden korkuyordum
ama bizimki söz dinlemedi
1 ay erken geldi
ev hazırlık herşey herşeydeydi
gittiğim özel hastanede 37 haftadan sonrasını olıyordu diye devlete kalmıştım
şeerefsizleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
doğum sanıcıları çekerken yanımda bi kadın ölü doğum yapıyordu
offff gene kötü oldum
Teteleri benim kurabiye canavarından kahvelerimiz yanına birer kurabiye elleriyle yaptıEki Görüntüle 863495
hadi edaaa- seyzen ve digerleri anlayan baksınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?