2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
:118: sunlarin yanina bi tane daha ekleyinnn yeni üye yoldaaa

ay bende hazırlıklarımı bitirmediğim için erken gelmesinden korkuyordum
ama bizimki söz dinlemedi
1 ay erken geldi
ev hazırlık herşey herşeydeydi
gittiğim özel hastanede 37 haftadan sonrasını olıyordu diye devlete kalmıştım
şeerefsizleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
doğum sanıcıları çekerken yanımda bi kadın ölü doğum yapıyordu
offff gene kötü oldum

dan diye daldım bi günaydın demediiim
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
ben yeni uyandııım
Evoşun yanına gidiiiiiiiim

oldumuuuuu
geldik miiiiiii
gol miiiiiiiiiiiiiiiii
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

binbeşyüzdoksandokuz
veeeee
ikibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

bu kızaaa ne içirdiniz uleyyynnnnnnnnnnnnn

Off bende kötü oldum şimdi insan erken dogum yaparken zaten korkuyor yeterince gelişdimi hayata tutunabikecekmi küveze girecekmi birsürü şeyler bide birin yanınölü dogum yapması allahım bida yaşatmasın banada sürekli biliyorsun erken doğuyor sana gösteremeyebiliriz hemen alıp götüreniliriz herşeyde hazırlıklı ol die konuştu durdular ebemin doktorumun bakışları o tedirgin halleri Rabb'ime binlerce şükür

offf off. bende uyumak istiyorum bu saate kadra. bende yayılmak istiyorum. kim temizlicek şimdi evi

konu ne tam olarak bilemiiicimmm ama aynı şeyleri yaşamısız kızım 36 haftalık doğdu neyseki haftasonuydu ve eşim yanımdaydı akşam saat 10 da ve kendi doktorum nöbetçiydi Allahtan. eşimde sözde benimle doğuma girecekti ama bebeğimin durumu hiç iyi görünmüyordu ve doktor eşimi almadı hatta ben gözyaşlarıyla yalvardım. ama burcucum bebeğin durumunu bilemiyoruz birde orda eşinle uğraşamayız dedi ve ben korkudan uyuşamadım bile doğru düzgün neyseki hastane etrafımda toplanmıştı doktorum bütün ekibi evden getirtti ama kızıım doğduğunda bir süre ağlamadı doktorum bir kaç defa hadi kızım ağla dediğini hatırlıyorum ömründen ömür gitti ve sonra müthiş ağlama sesi.... eşimde kapıda duymuş ve çocuk doktoru çok sağlıklı kızın sakın korkma küveze bile girmeyecek dedi ve mutlu son

kızlar bu ek gıdalara başladık ya
ben şimdi kadar sıklıkla beslicem kızımı ayarlayamıyorum :44:
sizinkilerin beslenme sıklığı ne iki öğün arası kaç saat oluyo
zaten çok iştahlı değil kızım iyice acıkınca verim diyorum o zamanda
kaşığa tahammül edemiyo hemen memeye saldırıyo şaşırdım kaldım yafff

Eki Görüntüle 863505 geldim Zeynep anne geldim korksunlar bizdennnnn

heytt be doğuştan topik sahibi gibi duruyor. haadii lina hadi topiği sen devral artık..

melinnaz o kayısı şeyini nasıl yapmıştın. biz daha tam ek gıdaya başlamadık. başındayız. bizde yapsak olur mu. kaç gün oldu çocuk kakasını yapamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…