kızlar bu ek gıdalara başladık ya
ben şimdi kadar sıklıkla beslicem kızımı ayarlayamıyorum :44:
sizinkilerin beslenme sıklığı ne iki öğün arası kaç saat oluyo
zaten çok iştahlı değil kızım iyice acıkınca verim diyorum o zamanda
kaşığa tahammül edemiyo hemen memeye saldırıyo şaşırdım kaldım yafff
heytt be doğuştan topik sahibi gibi duruyor. haadii lina hadi topiği sen devral artık..
melinnaz o kayısı şeyini nasıl yapmıştın. biz daha tam ek gıdaya başlamadık. başındayız. bizde yapsak olur mu. kaç gün oldu çocuk kakasını yapamadı
bi sorunum daha var
şimdi biz face de ekleştik yazıştık bakıştık ya
ben hala bazılarınızın kim olduğunu bilemiyorum
bizimki de beni deli etti doğru düzgün ne emiyor ne yiyor bugünlerde ha birde uyumuyorbenim çocukta emmiyor bende sıyırcam yakında. biberon da emmiyor deli oluyorum. 12-18 ay aralığındaki biberon başlığı ile bile verdim emmiyor. mamayı değiştirdim yok gene emmiyor. kaşıkla verince alıyor ama. anlamadım gitti:44::44: suyu ve elma suyunu biberonla verdiğimde içiyor :44: kafamı allak bbullak etti bu çocuk
boşver öyle kalsın. gizemli gizemli daha hoş. ben bi seni bilememiştim. aslında tahmin etmiştim ama sonra bi burcu daha ekleyince kafam karışmıştı
Uyutmaya gotururken havaya kaldip indiriyordum(oyun gibi)
Kapidan gecerken kaldirmisim. Kut diye kafasini vurdum. Agladi sustu ama ben cooook korktum.esim uyutma dedi ama oglum bu saate kadar uyumamisti. Simdi uyuyor icim icimi kemiriyorr. Ses cok kotu geldi:18:
kız deminden beri arabasına süt dökülmüş insanların yazılarını okuyorummm belki vardır bir çaresi diee
anacım ne illetmiş buuuuuu şaşırdım kaldımmm :26: allahtan ögrenmiş olduk senle birlikteee
arabaya süt müttt yanaştırmam vallaaaa
Kapidan gecerken kaldirmisim. Kut diye kafasini vurdum. Agladi sustu ama ben cooook korktum.esim uyutma dedi ama oglum bu saate kadar uyumamisti. Simdi uyuyor icim icimi kemiriyorr. Ses cok kotu geldi:18:
ayyyy yok artık maşallahBiraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii
Eki Görüntüle 863553
ne oldu canım yaaaYa allahim bana sabir ver ya rabbim bela ojycam olmicak kufur edicem olmicak biktim artik esimin ailesi yuzunden kavga etmekten ben yaa suan evi terkedesim var(((
bişey olmaz inş canım ya kusma falna yoksa
ya allahim bana sabir ver ya rabbim bela ojycam olmicak kufur edicem olmicak biktim artik esimin ailesi yuzunden kavga etmekten ben yaa suan evi terkedesim var(((
kız sen daha dün bürokrat değilmiydin ne açbuk vezir oldunkoskoca topiğin veziri azamına haakesin kellesini
gelininin yüzüne kara çal o zaman. çok güzel napim. facede de izliyorum zatenn
kız kör cahil ben bi girip düzeltemedim ayarlarımı kardeşim ayar yaptı herkes görmesin seni diye denyo tümden kapamışpower o nasıl bi face açmaktır ya. bi türlü ekleyemedim
KIS BUNLARIN NİŞANII UZUN SÜRMEZ BEN SÖYLİMM
dousy geliyooo sitem edip gidiyooo, bu dönüşş hep isyankarrr
sen gelinine sahip çık nolur nolmazzz
geçmiş olsun canım korkma bişey olmamıştır farklı bi durum görürsen doktora götürürsün
ya neresinden başlayım bilemedimki her hafta görüşüyoruz ailesiyle 3 gündür annemdeydim e dün akşam evime geçtim bugüne çamaşır ütü birsürü şey birikti tutturdu gidelim laftan anlamıyo derken kavga geçmişe doğru kaydı gitti sonuç birbirimize girdikcanım hayırdır nolduuuu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?