2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bi sorunum daha var
şimdi biz face de ekleştik yazıştık bakıştık ya
ben hala bazılarınızın kim olduğunu bilemiyorum

benim çocukta emmiyor bende sıyırcam yakında. biberon da emmiyor deli oluyorum. 12-18 ay aralığındaki biberon başlığı ile bile verdim emmiyor. mamayı değiştirdim yok gene emmiyor. kaşıkla verince alıyor ama. anlamadım gitti:44::44: suyu ve elma suyunu biberonla verdiğimde içiyor :44: kafamı allak bbullak etti bu çocuk

hehe resim cuk oturmuş dimi

4-5 kayısıyı yumuşayana kadar haşladım blenderden geçirdim 1-2 çay kaşığı verdim suyunuda biberona koydum içirdim verebilirsin bence bişey olmaz

bi sorunum daha var
şimdi biz face de ekleştik yazıştık bakıştık ya
ben hala bazılarınızın kim olduğunu bilemiyorum

boşver öyle kalsın. gizemli gizemli daha hoş. ben bi seni bilememiştim. aslında tahmin etmiştim ama sonra bi burcu daha ekleyince kafam karışmıştı

bizimki de beni deli etti doğru düzgün ne emiyor ne yiyor bugünlerde ha birde uyumuyor

boşver öyle kalsın. gizemli gizemli daha hoş. ben bi seni bilememiştim. aslında tahmin etmiştim ama sonra bi burcu daha ekleyince kafam karışmıştı

gizemli gizemli

ya kızlar bana bi akıl verin nolur oğlum sadece emmek istiyo haliyle süt olmuyo biberon alan kaşıkla yiyen çocuk ve hepsini de severek yapıyodu şimdi hepsini reddediyo ee bu durumdada aç

Uyutmaya gotururken havaya kaldip indiriyordum(oyun gibi)
Kapidan gecerken kaldirmisim. Kut diye kafasini vurdum. Agladi sustu ama ben cooook korktum.esim uyutma dedi ama oglum bu saate kadar uyumamisti. Simdi uyuyor icim icimi kemiriyorr. Ses cok kotu geldi:18:

aaaaa çok geçmiş olsunnn üzüldüm bakk:26:

üzülme sendee gözün üstünde olsunnn canımmm bişiden şüphelenirsen götür bi doktoraaa

kız deminden beri arabasına süt dökülmüş insanların yazılarını okuyorummm belki vardır bir çaresi diee
anacım ne illetmiş buuuuuu şaşırdım kaldımmm :26: allahtan ögrenmiş olduk senle birlikteee

arabaya süt müttt yanaştırmam vallaaaa

Aynen ben yandim siz yanmayin..
İlk döküldügün de bende benimkine diyorum ki canim bir temizlemeye götür birsey kalmaz oda bana alayci bir gülümsemeyle bakip sadece saglik olsun dedi simdi anliyorum niye öyle yapmis alti üstü bir süt ama valla arabaya binilmiyor daha kapisini acinca bildigin les kokusu geliyor insanin burnuna, dün baktim benim ki 10 tane araba parfümü almis bana birsey demese de bayagi üzülüyor off insallah bir cözümü vardir bu hafta özel bir temizlemeye götürücekmis eger oda fayda etmezse bu geridönüsümün paylastigi konu da ki ürünü alicam yarin bir arayip sormak istiyorum yurtdisina kargo yaparlarmi diye..

ya arkadaşlar size bir sorum olucak oglum uykudan kaltıgında bi 45 dakika sakin ondan sonra yerde yatarken paso çıglık atıyo ama ne çıglık sesi kısılacak diyorum artık aglamıyo ama sadece kuru bir çığlık ve bu akşama kadar böyle sürüyor 4 gündr böyleyiz bu normalmi yoksa maması mı az geliyor acaba diyorum anlamadım daha önceden de bebek tecrübem olmadığı için ve başımda bir büyük olmadığı için çok deneyimsizim cevaplarsanız çok sevinirim

Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii

Canim cok gecmis olsun yazik insallah cok acimamistir

Ya allahim bana sabir ver ya rabbim bela ojycam olmicak kufur edicem olmicak biktim artik esimin ailesi yuzunden kavga etmekten ben yaa suan evi terkedesim var (((

bişey olmaz inş canım ya kusma falna yoksa

koskoca topiğin veziri azamına haa kesin kellesini

gelininin yüzüne kara çal o zaman. çok güzel napim. facede de izliyorum zatenn
kız sen daha dün bürokrat değilmiydin ne açbuk vezir oldun
power o nasıl bi face açmaktır ya. bi türlü ekleyemedim
kız kör cahil ben bi girip düzeltemedim ayarlarımı kardeşim ayar yaptı herkes görmesin seni diye denyo tümden kapamış

KIS BUNLARIN NİŞANII UZUN SÜRMEZ BEN SÖYLİMM
dousy geliyooo sitem edip gidiyooo, bu dönüşş hep isyankarrr

sen gelinine sahip çık nolur nolmazzz

valla herkes sahip çıksın bu gdk sağı solu belli olmaz

geçmiş olsun canım korkma bişey olmamıştır farklı bi durum görürsen doktora götürürsün

canım hayırdır nolduuuu :26:
ya neresinden başlayım bilemedimki her hafta görüşüyoruz ailesiyle 3 gündür annemdeydim e dün akşam evime geçtim bugüne çamaşır ütü birsürü şey birikti tutturdu gidelim laftan anlamıyo derken kavga geçmişe doğru kaydı gitti sonuç birbirimize girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…