Aaaa çok sevindim canım evet bizimki de 5 haziran doğumlu Miraç beyimizseninkiler ikiz değil mi? ayy ben de çok isterdim ikiz ama zor oluyordur değil mi?
canını sıkma canım bunlar robot değil ki herseyi günü gününe yapsınlar, fher bebeğin gelişimi farklı,mesela benim kızda 6,5 aylık heceler diyorlar ama hiç tık yok,hep dinlemede:))
canım ben isim taa hamile olduğumu ilk öğrendiğimde miraç düşünmüştüm eşim olmaz dedi sonra ben çok israr edince miraç kandiline denk gelirse olur dedi takdir-i ilahi işte dualarım kabul oldu Muhammed Miraç koyduk bizde :))) Rabbim isimleriyle yaşatsın hepsini :) iyiki annen yanındaymış benim ne anne ne kv.. öyle yalnız başıma hepsine yetmeye çalışıyorum ben bile zorlanıyorum bi tane olduğu halde sana Allah kolaylık versin maşallah bebişlerinecanım benim de oglanın göbek adı miraç olacaktı miraç kandili diye,ama isim ömer faruk olunca ispanyol ismi gibi upuzun olmasın dedik :)
evet canım ikiz ve gerçekten zor.annemle bakıyoruz.bakılır bakılmasına da ne yemege ne temizlige ne insanın kendisine hiçbirşeye vakit olmuyor. benim tedavisiz kendilignden oldu,ben de beklemiyordum.ama takdir-i ilahi,gücünü kolaylıgını veriyor bir yerden :)
canım benimki de sırtüstü yatarken rahatlıkla yüzüstü dönüyor ama tekrar sırtüstü dönmüyo :)) ama kerata yapamadığından değil ha bazen bakıyorum bişeye ulaşmak isteyince dönebiliyo ama çoğunlukla dönmeyip ağlıyo ben dönderiyorumTam bende ay i seyi sorcaktim sen yazmissin benm kizim eskiden daha cok sesler cikarirdi simdi sus pus heceleme falan yok sadece oyun oynuyor donuyor done done istedigi yere gidiyor Ama gel gelelimhic ses cikarmiyor doktora gidicem bunun icin nerdeyse yaa
(
canım anlattıgın gibi peyniri yaptım ama yogurt gibi sulu oldu biraz yani yogurttan farklı olmadı..
benimkiler pek begenmediler.kızım oldugu gibi yedigini çıkarttı.
ben bir de 10 saatlik zamanda yapmıştım.
süt ılıktı sanki biraz da sıcaktı ondan mı tutmadı?? ya da tuttu normali bu da bana mı olmamış gibi geldi??
benim oğlum da öyle arkadaşım.bizim alttan sadece bir dişimiz çıkmaya çalışıyo o da yetiyo aşılar cabası oluyo.istediklerini çığlıkla yaptırma başladı bu aralar.ben babannesi öğretiyor diyorum çığlık atmayı ama hepsi aynı sanırım. ama o bağırdıkça babannesi daha çok bağırıyor. hafta sonu o yokken daha sakin geciyor gibi geliyo bana :)
Lala benim durumda ayni ya benim oglumda kilikti simdide gece gunduz yarim saatte bir kalkiyor.delirnek uzereyim uykusuzluk ve yorgunluktan..Kızlar oğlum artık istediklerini çığlık atarak yaptırmak istiyor eskiden mızırdanır azcık ağlardı okadar fazlaki çığlığı sesi kısılmasın diye hemen yapmaya çalışıyorum.sizinkilerde çığlık ayıyormu böyle.dün 6 aylık aşılarını oldu birazda nezle olmuş dişler deseniz altlar tamamm üstleri bekliyoruz.ve hala yarım saatte bir uyanıyor gecede gündüzde aynı.daha nekadar devam eder acaba😔😔
Lala benim durumda ayni ya benim oglumda kilikti simdide gece gunduz yarim saatte bir kalkiyor.delirnek uzereyim uykusuzluk ve yorgunluktan..
genel sıkıntı aynı galiba. yüksek çığlıklar sürekli mızırdanmalar bağırarak herşeyi yaptırmak istemeler uyumamalar uyusada yarım saatte uyanmalar...
dişte yok henüz bizde ama nasıl olacak bilmiyorum mızır mızır oyyyy
Arkadaslar, kati gidaya gecince bebeginiz kabiz oldu mu? eyve püresi ve muhallebi verdim Biraz da sebze puresi Kabız icin ne yapmak gerekir?
Evde kuru kayısı varsa biraz suda kaynatın püre yapip yedirin rahatlatiyo bebeği inşallah size de faydasi olur
Kızlar yüz felci oldum.vee kortizon kullanmam gerekiyor.
Sabah 8 de 4 tane ilaç yutuyorum ve saat akşam 8 e kadar çocuğu emzirmiyorum sütümü sağıp çöpe atıyorum.akşam 8 den sabah 8 e kadar da emziriyorum.Umarım bir sorun olmaz.Konu hakkında bilgisi olan varmı?
Yüzüm yamuk,gözüm kayık ama ben çocuğu emzirip emzirmeme derdindeyim.Annelik işte:2:
Kizlar bebegini bakiciya birakan var mi evde is falan da yapiyorlar mi bugun benimki basladi ise bir ay sonra baslicam sanki bi komsum oturmaya ve bebegimi sevmeye gelmis gibi oldu siz is de yapsin istiuo musunuz arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?