2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Aaaa çok sevindim canım evet bizimki de 5 haziran doğumlu Miraç beyimiz seninkiler ikiz değil mi? ayy ben de çok isterdim ikiz ama zor oluyordur değil mi?

canım benim de oglanın göbek adı miraç olacaktı miraç kandili diye,ama isim ömer faruk olunca ispanyol ismi gibi upuzun olmasın dedik :)
evet canım ikiz ve gerçekten zor.annemle bakıyoruz.bakılır bakılmasına da ne yemege ne temizlige ne insanın kendisine hiçbirşeye vakit olmuyor. benim tedavisiz kendilignden oldu,ben de beklemiyordum.ama takdir-i ilahi,gücünü kolaylıgını veriyor bir yerden :)

Son düzenleme:
Tam bende ay i seyi sorcaktim sen yazmissin benm kizim eskiden daha cok sesler cikarirdi simdi sus pus heceleme falan yok sadece oyun oynuyor donuyor done done istedigi yere gidiyor Ama gel gelelimhic ses cikarmiyor doktora gidicem bunun icin nerdeyse yaa
(
canını sıkma canım bunlar robot değil ki herseyi günü gününe yapsınlar, fher bebeğin gelişimi farklı,mesela benim kızda 6,5 aylık heceler diyorlar ama hiç tık yok,hep dinlemede:))

canım ben isim taa hamile olduğumu ilk öğrendiğimde miraç düşünmüştüm eşim olmaz dedi sonra ben çok israr edince miraç kandiline denk gelirse olur dedi takdir-i ilahi işte dualarım kabul oldu Muhammed Miraç koyduk bizde :))) Rabbim isimleriyle yaşatsın hepsini :) iyiki annen yanındaymış benim ne anne ne kv.. öyle yalnız başıma hepsine yetmeye çalışıyorum ben bile zorlanıyorum bi tane olduğu halde sana Allah kolaylık versin maşallah bebişlerine

canım benimki de sırtüstü yatarken rahatlıkla yüzüstü dönüyor ama tekrar sırtüstü dönmüyo :)) ama kerata yapamadığından değil ha bazen bakıyorum bişeye ulaşmak isteyince dönebiliyo ama çoğunlukla dönmeyip ağlıyo ben dönderiyorum çok sıkıntı yapma bence önemli bi durum yoktur ama için rahat etmezse bi dr a danış :)

Cok kati olmuyor zaten yogurttan biraz koyu oluyor. Benim oglum cok sevdi damak tadi olayi simdiden var demek ki :)

Kızlar oğlum artık istediklerini çığlık atarak yaptırmak istiyor eskiden mızırdanır azcık ağlardı okadar fazlaki çığlığı sesi kısılmasın diye hemen yapmaya çalışıyorum.sizinkilerde çığlık ayıyormu böyle.dün 6 aylık aşılarını oldu birazda nezle olmuş dişler deseniz altlar tamamm üstleri bekliyoruz.ve hala yarım saatte bir uyanıyor gecede gündüzde aynı.daha nekadar devam eder acaba😔😔

benim oğlum da öyle arkadaşım.bizim alttan sadece bir dişimiz çıkmaya çalışıyo o da yetiyo aşılar cabası oluyo.istediklerini çığlıkla yaptırma başladı bu aralar.ben babannesi öğretiyor diyorum çığlık atmayı ama hepsi aynı sanırım. ama o bağırdıkça babannesi daha çok bağırıyor. hafta sonu o yokken daha sakin geciyor gibi geliyo bana :)

Her dönem bişey buluyorlar😄saplıklı olsunlarda.düşünüyorum 1-2gün sonra ne yapacak kimbilir diye sonra şükrediyorum sağlıklı diye.1yaşına kadar böyle artık diş olayı.

Lala benim durumda ayni ya benim oglumda kilikti simdide gece gunduz yarim saatte bir kalkiyor.delirnek uzereyim uykusuzluk ve yorgunluktan..

Lala benim durumda ayni ya benim oglumda kilikti simdide gece gunduz yarim saatte bir kalkiyor.delirnek uzereyim uykusuzluk ve yorgunluktan..

Ben 6 aydır aynı durumdayım hep böyleydi.dr sordum çocuk pediatrisine götürimmi diye artık napim.2 yaşından önce olmaz ve umut etme 1'5 yaşından önce düzelmez dedi.ile bile başlayamıcam sanırım ocakta iş başıydı ama bakalım bittik ama napıcaz gicicekndicez inş.

genel sıkıntı aynı galiba. yüksek çığlıklar sürekli mızırdanmalar bağırarak herşeyi yaptırmak istemeler uyumamalar uyusada yarım saatte uyanmalar...
dişte yok henüz bizde ama nasıl olacak bilmiyorum mızır mızır oyyyy

Aynı durum bizde de mevcut, hele bugün çok zor geçti. Sürekli bir ses evin içinde, uyku desen çok kısa. Sabırlı olmamız lazım, bunlar da geçecek :)

Yarın doktora gidiyoruz bakalım paşam ne kadar büyümüş. Kardan dolayı 1 hafta gecikmeli gidicez. Rota aşısı olacak 2. Doz, gecikme sorun olmaz umarım

kızlar doktorumun verdigi kurabiye tarifini paylaşmak istedim.belki biliyorsunuzdur belki de yaptınız ama ben yine paylaşmak istedim.ben henüz denemedim ama deneyecegim.

MALZEMELER
-10 yemek kaşığı tepeleme un
-100 gram oda sıcaklığında tereyağı
-1 çay bardağı üzüm pekmezi
-1 yumurta
-1 tutam vanilya tozu
HAZIRLANIŞI
-Bütün malzemeyi karıştırarak pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurunuz. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz) Bir merdane ile serçe parmağınız kalınlığında açınız. Çok ince olmamalı, pişince çok sert olur. Bir çay bardağı ya da kurabiye kalıpları ile kesiniz.
-Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişiriniz. Çok pişirirseniz bisküviler soğuyunca çok sert olur.

Kızlar yüz felci oldum.vee kortizon kullanmam gerekiyor.
Sabah 8 de 4 tane ilaç yutuyorum ve saat akşam 8 e kadar çocuğu emzirmiyorum sütümü sağıp çöpe atıyorum.akşam 8 den sabah 8 e kadar da emziriyorum.Umarım bir sorun olmaz.Konu hakkında bilgisi olan varmı?
Yüzüm yamuk,gözüm kayık ama ben çocuğu emzirip emzirmeme derdindeyim.Annelik işte:2:

geçmiş olsun.bence emzirme ilaç kullanırken.zaten 6 ayı doldurulr bebşlrmiz..ben hiç emzirmedm malesef 1-2 ay kdr emdi emmedi yani..pekte yoktu zaten..bide bizi düşün..

Kizlar bebegini bakiciya birakan var mi evde is falan da yapiyorlar mi bugun benimki basladi ise bir ay sonra baslicam sanki bi komsum oturmaya ve bebegimi sevmeye gelmis gibi oldu siz is de yapsin istiuo musunuz arada

Kizlar bebegini bakiciya birakan var mi evde is falan da yapiyorlar mi bugun benimki basladi ise bir ay sonra baslicam sanki bi komsum oturmaya ve bebegimi sevmeye gelmis gibi oldu siz is de yapsin istiuo musunuz arada

Benim bakıcım çocuk uyuduğunda ortalığı toplama bulaşık yemek vs yapıyor ama ev temizliği yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…