Arkadaslar, kati gidaya gecince bebeginiz kabiz oldu mu? eyve püresi ve muhallebi verdim Biraz da sebze puresi Kabız icin ne yapmak gerekir?
Kızlar yüz felci oldum.vee kortizon kullanmam gerekiyor.
Sabah 8 de 4 tane ilaç yutuyorum ve saat akşam 8 e kadar çocuğu emzirmiyorum sütümü sağıp çöpe atıyorum.akşam 8 den sabah 8 e kadar da emziriyorum.Umarım bir sorun olmaz.Konu hakkında bilgisi olan varmı?
Yüzüm yamuk,gözüm kayık ama ben çocuğu emzirip emzirmeme derdindeyim.Annelik işte:2:
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.. emzirme konusunu bilmiyorum dr unun önerisini dinle bence..Kızlar yüz felci oldum.vee kortizon kullanmam gerekiyor.
Sabah 8 de 4 tane ilaç yutuyorum ve saat akşam 8 e kadar çocuğu emzirmiyorum sütümü sağıp çöpe atıyorum.akşam 8 den sabah 8 e kadar da emziriyorum.Umarım bir sorun olmaz.Konu hakkında bilgisi olan varmı?
Yüzüm yamuk,gözüm kayık ama ben çocuğu emzirip emzirmeme derdindeyim.Annelik işte:2:
Yüzümün nasıl yamulduğunu söyleyeyim size ki sizde kendinize dikkat edin.Özellikle Emziren anneler risk altındaymış haberiniz olsun
Emmek vücud direncini düşürdüğü için en ufak bir tetikleyici(havanın soğuk olması,grip sonrası alınan virüs) yüzü felç etmeye yetiyormuş.
Doktor bu havalarda nasılki çocuğunuzu sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıyorsanız aynısını kendinize de yapmalısınız diyor.
Bence beni mahfeden yani direncimi bitiren ; iki çocukla çalışmak oldu havaların soğuk olması da tetikledi sadece.
Çünkü hayatım boyunca hep kalın giyinmden dışarı çıkarıp hiç de hasta olmazdım.
Ya yaşlandım(33 yaşındayım) ya da 2 çocuk ve çalışmak bana fazla geldi gerçekten...
Sağol canım..
Ben şunu bir kez daha anladım ...
Ben çevremde hep beğenilen bir kadındım hatta şöleki.İş yerinde karnım masanın altında kaldığından bir müşteri benim hamile olduğumu anlamamış.yüzük de kullanmam aleji yapıyor bana 7 aylık hamileyken sizinle ciddi düşünüyorum demişti.
Ama şuan o güzelliğin g si bile kalmadı.İnsan hayatı 1 saniye de değişebiliyor.Ben sağlıklıyım,güzelim,.... bu lafların hepsi hikaye..
veren de allah alan da...şifayı verecek olan da...
Rabbim tez zamanda şifamı verir inşallah.
Canım çok acıyor aynaya baktığımda :2::2::2:
kizlar 6 aylik asimizi bir ay gecikmeli oluyoruz yani 7, ayda kizimin bugun hafif burnu akti o kadar dikkat ettim birde grip yada nezleyken asi oluyormu bilginiz varmi insallah grip degildir
Sağol canım..
Ben çevremde hep beğenilen bir kadındım hatta şöleki.İş yerinde karnım masanın altında kaldığından bir müşteri benim hamile olduğumu anlamamış.yüzük de kullanmam aleji yapıyor bana 7 aylık hamileyken sizinle ciddi düşünüyorum demişti.
Ama şuan o güzelliğin g si bile kalmadı.İnsan hayatı 1 saniye de değişebiliyor.Ben sağlıklıyım,güzelim,.... bu lafların hepsi hikaye..
kizlar 6 aylik asimizi bir ay gecikmeli oluyoruz yani 7, ayda kizimin bugun hafif burnu akti o kadar dikkat ettim birde grip yada nezleyken asi oluyormu bilginiz varmi insallah grip degildir
Sağol canım..
kızlar doktorumun verdigi kurabiye tarifini paylaşmak istedim.belki biliyorsunuzdur belki de yaptınız ama ben yine paylaşmak istedim.ben henüz denemedim ama deneyecegim.
MALZEMELER
-10 yemek kaşığı tepeleme un
-100 gram oda sıcaklığında tereyağı
-1 çay bardağı üzüm pekmezi
-1 yumurta
-1 tutam vanilya tozu
HAZIRLANIŞI
-Bütün malzemeyi karıştırarak pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurunuz. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz) Bir merdane ile serçe parmağınız kalınlığında açınız. Çok ince olmamalı, pişince çok sert olur. Bir çay bardağı ya da kurabiye kalıpları ile kesiniz.
-Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişiriniz. Çok pişirirseniz bisküviler soğuyunca çok sert olur.
Yüzümün nasıl yamulduğunu söyleyeyim size ki sizde kendinize dikkat edin.Özellikle Emziren anneler risk altındaymış haberiniz olsun
Emmek vücud direncini düşürdüğü için en ufak bir tetikleyici(havanın soğuk olması,grip sonrası alınan virüs) yüzü felç etmeye yetiyormuş.
Doktor bu havalarda nasılki çocuğunuzu sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıyorsanız aynısını kendinize de yapmalısınız diyor.
Bence beni mahfeden yani direncimi bitiren ; iki çocukla çalışmak oldu havaların soğuk olması da tetikledi sadece.
Çünkü hayatım boyunca hep kalın giyinmden dışarı çıkarıp hiç de hasta olmazdım.
Ya yaşlandım(33 yaşındayım) ya da 2 çocuk ve çalışmak bana fazla geldi gerçekten...
arkadaşlar daha önce kendi bebegim için dua isteömiştim Allah razı olsun hepinizden çok şükür bebegim iyi şimdide ablamın bebegi için istiyorum lütfen dualarınızda ona da yer verin 20 haftalık hamile ve spina bifida ve down sendromu riski çok yüksek Rabbim bizi evlatlarımızla sınıyor bunada şükür.. inşallah bi şey çıkmaz sağlıkla dogar yavrumuz aminn Allah ım
canım bir konuya değinmek isterim.
pekmezin yüksek ısı görmemesi gerekiyor. yani tarife göre pişir bebeğine yedireceğin zaman ekle pekmezi istersen.
vanilya da gereksiz. aldığımız hazır vanilya tozları direkt sentetik ürün bilgin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?