2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaslar, kati gidaya gecince bebeginiz kabiz oldu mu? eyve püresi ve muhallebi verdim Biraz da sebze puresi Kabız icin ne yapmak gerekir?

evet benim iki bebegim de kabız oldu.bir buçuk ay oldu hala tam düzelmiş sayılmazlar.
doktor katı gıdaya geçen bebekelrde bu durum normal dedi.hatta popişlerimiz kırmızı ve yer yer de küçük küçük kanıyordu.maflor prebiyotik verdi yogurda katmak için.bio gaia bagırsak düzenleyici verdi.

çok geçmiş olsun... allah sana kolaylık versin.
nasıl oldu peki?

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.. emzirme konusunu bilmiyorum dr unun önerisini dinle bence..

Yüzümün nasıl yamulduğunu söyleyeyim size ki sizde kendinize dikkat edin.Özellikle Emziren anneler risk altındaymış haberiniz olsun
Emmek vücud direncini düşürdüğü için en ufak bir tetikleyici(havanın soğuk olması,grip sonrası alınan virüs) yüzü felç etmeye yetiyormuş.
Doktor bu havalarda nasılki çocuğunuzu sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıyorsanız aynısını kendinize de yapmalısınız diyor.

Bence beni mahfeden yani direncimi bitiren ; iki çocukla çalışmak oldu havaların soğuk olması da tetikledi sadece.
Çünkü hayatım boyunca hep kalın giyinmden dışarı çıkarıp hiç de hasta olmazdım.
Ya yaşlandım(33 yaşındayım) ya da 2 çocuk ve çalışmak bana fazla geldi gerçekten...

Çok geçmiş olsun canım..

Ben tek çocuk ve çalışmadığım halde zorlanıyorum yoruluyorum senin durumun çok daha zor Allah kolaylık versin..

Dediğin gibi annelik böyle bir şey..

Ama yaşlandım deme sakın ben de 33 olmak üzereyim :)

Şartların seni fazlasıyla yormuş olabilir..

Sağol canım..
Ben şunu bir kez daha anladım ...
Ben çevremde hep beğenilen bir kadındım hatta şöleki.İş yerinde karnım masanın altında kaldığından bir müşteri benim hamile olduğumu anlamamış.yüzük de kullanmam aleji yapıyor bana 7 aylık hamileyken sizinle ciddi düşünüyorum demişti.

Ama şuan o güzelliğin g si bile kalmadı.İnsan hayatı 1 saniye de değişebiliyor.Ben sağlıklıyım,güzelim,.... bu lafların hepsi hikaye..
veren de allah alan da...şifayı verecek olan da...
Rabbim tez zamanda şifamı verir inşallah.
Canım çok acıyor aynaya baktığımda :2::2::2:

Ben düzeleceğinden eminim..

Senin yaşadığın daha özel bir durum elbette.. Ben de doğum sonrası benzer hislere sağlıklı olmama rağmen kapıldım sırf pasaklılıktan..

Evlenmeden önceki ve evliliğimin ilk zamanlarındaki halime bakıyorum bir de şimdiki halime..
Fotoğraflarıma bakıp ağladığımı bilirim ne hale geldim diye..

Ama kuzucuğuma bakıyorum içimden hep Allahım benden al ona ver diyorum...

yine de biz kadınlar için aynaya baktığımızda gördüğümüz şey önemli bir kadın olarak anlıyorum seni..

stresini azaltıp yüklerini paylaştır biraz kendine vakit ayır iyi gelecektir mutlaka..

kizlar 6 aylik asimizi bir ay gecikmeli oluyoruz yani 7, ayda kizimin bugun hafif burnu akti o kadar dikkat ettim birde grip yada nezleyken asi oluyormu bilginiz varmi insallah grip degildir

Çok geçmiş olsun..Rabbim şifanı versin inşallah...

canım süt veren giyimine dikkat etmeli falan filan ama
bence nazara geldin sen.
iki çocugun var çalışıyorsun maşallah güzelsin üstüne bir de dogum kilolarını hemen verdiysen
ve prestijli bir işte çalışıyorsan tamam işte.
büyüklerimiz mezarların yarısı nazardan ölenlerle doludur der. allah muhafaza.
tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda daha da güzel olursun.
şimdi nasılsın??

Son düzenleme:
kizlar 6 aylik asimizi bir ay gecikmeli oluyoruz yani 7, ayda kizimin bugun hafif burnu akti o kadar dikkat ettim birde grip yada nezleyken asi oluyormu bilginiz varmi insallah grip degildir

biz de 6. ay aşımızı 2 ocakta yani 7 aylık olmak üzereyken olucaz.
4. ay aşısını da 5 aylık olmuşlardı.hapşurup tıksırıyorlar alerjileri depreşti diye aşı ertelenmişti.
kızım 6. hastalıga yakalandıgı için 6 gün antibiyotik igne olmuştu.neyse.
ertelenir büyük ihtimalle.

geçmiş olsun canım
eğer ateşi yoksa yapıyorlar ama tercih senin tabi
biz bugün olduk dört aşının ikisi bugün yapıldı
ikisini de haftaya yaptırcam hepsi birden ağır gelmesin kuzuma

çok geçmiş olsun neden oluyormuş acaba
umarım en kısa zamanda eski halinize dönersiniz

canım bir konuya değinmek isterim.
pekmezin yüksek ısı görmemesi gerekiyor. yani tarife göre pişir bebeğine yedireceğin zaman ekle pekmezi istersen.
vanilya da gereksiz. aldığımız hazır vanilya tozları direkt sentetik ürün bilgin olsun...

çok geçmiş olsunnnn

canım ya bende iki çocukla kariyer hayatıma maalesef ara vermiş bulunmaktayım (öğretmenim)
ilk doğumdan sonra eşim arkadaşlarına hala beni hiç bakımsız görmediğini
hep üstüm başım düzgün tırnaklarımın ojeli olduğundan bahsetmiş bunu arkadaşı söylemişti
2. çocuktan sonra artık hiç kendine bakmıyorsun
vakit ayırmıyorsun dedi belli etmesemde çok üzüldüm aslında ayıracak vaktim yok..
dediğin gibi bence çocukların stresi ve iş yükü psikolojik ve bedenen yıpratıyor insanı
kendine dikkat et canım tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar daha önce kendi bebegim için dua isteömiştim Allah razı olsun hepinizden çok şükür bebegim iyi şimdide ablamın bebegi için istiyorum lütfen dualarınızda ona da yer verin 20 haftalık hamile ve spina bifida ve down sendromu riski çok yüksek Rabbim bizi evlatlarımızla sınıyor bunada şükür.. inşallah bi şey çıkmaz sağlıkla dogar yavrumuz aminn Allah ım

Ben de hamileliğimi bu risklerle dolu geçirdim zordur bilirim..
Umarım sağlıklı haberlerini alırsınız..

canım bitkisellikle dogallıkla kafayı bozmuş doktorumun tarifiydi bu.
inanır mısın yaptım ve begenmedim ben de.
hipp in bisküvisi de çok pahalı geldi bana.kutuda da azıcık var.doktor yapmıcaksan hipp al demişti.
eti cici bebe vercem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…