Tatlım kayboldum dimi😄bu ara fırsat bulamıyorum 1 hafta kaldı taşınmama yaman uyuyunca ufak ufak topluyorum özel şeyleri.süt alerjisi çıktıpından beride menüsünü oturtmaya çalıştım şuan iyiyiz ya diet işe yaradı yada yanımda uyuyor ondan 5-6 kez uyanmaya başladı ama tabi meme emmek için kalkıyor odasında yatarken çok yoruluyormuşum meğer en azından şimdi yataktan kalkmıyorum düZelecekler umutluyum👍👍bu arada alltsn diş çıkardık.bi koşuşturmaca işte.emzirirken çok fazla ısırmaya başladı oğlum inan canım öyle yanıyorki gündüz uyuturken ısırdı can havliyle bağırdım nasıl ağladı anlatamam hareketlerimizi anlıyorlar lütfen sakin ol onlar geleceğe yatırımımız yaşlandığımızda bize böyle davrandıklarını düşün canım.senin işin 2 kat daha zor ama şanslısın hep bunu düşün bidr kız evladım olsun çok isterdim sana ömür boyu arkadaş olucak.ona göre yanii😜😜
Kolay gelsin canim,epeydir gorunmeyince oglusa birsey mi oldu dedim.devamli bahsediyordun ama tasinacagin da cikmis aklimdan.nasil cocukla zor oluyor mu toplanmak,allah yardimcin olsun.
Diyeti oturtmussun ne guzel kolaylamistir isin.duzen cok onemli ama sabir da lazim.
Sen de salonun ortasına bir şişme havuz koy canı isteyen girsin. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kocaaa bir balkon var evde,yazin epey de gunes aliyor,sisme havuzu oraya dusunuyorum bakalim
nefiseberk;telden yazıyorum bir türlü alıntılayamadim.ınan senin kızına yaptığıni ben oğluma cok yapar oldum.gece defalarca ağlayarak kalkıyo bense geri hemen uyuyamıyorum sabah artık uykusuzluktan yorgun bi şekilde başlıyorum her güne.bazen daha abartıp bağırdığım oluyo cok kötü sonradanda cok üzülüyorum yaptığıma bilmiyorum nasıl düzelecek.arkadaşlar kaç defa yatıyolar sizinkiler günde.saatler ileri alınalı daha kötü oldu bizim.gece onbirden önce yatmıyo sabah dokuzda falan kalktı ağlaya uyuya kesintisiz değil tabi:)geri bir buçukta yattı ilk defa bu kadar uyudu dört buçukta kalktı geri.e bi daha yatırmadim bende sekiz gibi geldi uykusu uyanır diye dokuzda yatırdım oyalayıp bilmiyorum uyanırmi.yani bir defa uyutmakla iyimi ettim.artık üç saatte uykusu gelmiyo benim canım çıkıyo uyutucam diye ama gündüz uykularıda önemli.bir defa uyutursam her zaman bu kadar uyuyacagini sanmam illa yine uykusu gelecek gece olmadan ama o zamanda cok geç yatıyo artık ben dayanamıyorum
Nevinmat;gitmedim canım doktora bende bilmiyorum aşıyı ne yapıcam
Bu sabah yine sinirlendim bu sefer oglum uyandi altida,bagira bagira kizimi da uyandirdi.anam kalkar kalkmaz oyun oynamaya basliyorlar bense uykudan goz acamiyorum.7.30 a kadar ikisini de salladim,o arada babamiz ise gitti.uyumadilar ama uykulular kolum bacagim koptu biraktim ben de yere,ne yapayim oglen uyurlar dedim,lavaboya gittim.dondugumde oglum uyumustu,kizimsa ogluma sokulmus uyumaya calisiyordu,sok oldum o kadar guzel bir manzaraydi ki,sanki anne karninda tekrar gordum onlari.butun sinirim gecti,ama bu sabah hirpalamamistim,dunden cok vicdan yaptigim icin.ama cok zor tuttum kendimi.o goruntuden sonra kizimi ayagima aldim sallayarak uyuduk ikimiz de.
Cok zor cocuk buyutmek,bir de bende oteki uyanacak korkusu var,o zaman uyumam imkansiz iste.
Allah tum annelerin yardimcisi olsun.
Peygamberimizin bir hadisini okumustum gecen gun,butun gun cocuklariyla ugrasip didinen kadindan daha hayirli bir kadin yoktur diyordu.insallah biz de o kadinlardanizdir.
Benimkiler gun icinde oglen ve aksam uzeri olmak uzere iki kere uyuyorlar ama suresi her gun degisiyor.bazen iki uc saatuyuyorlar bazen yarim saatte kalkiyorlar.grce 11 12 arasi yatiyorlar,sabah kalkis her gun degisiyor.ama sanirim boluk porcuk de olsa 9a kadar yatiyorlar,gece en az her biri iki kere kalkiyor.
Uc saatte bir uykulari geliyor,ben biraz uzatiyorum.9da kalktilarsa 12.30ta,sonra 5 6 gibi tekrar yatiriyorum.aksam 8den sonra genelde yatirmiyorum,gece uykusundan once en az uc saat ayik tutuyorum,sanirim hepimiz boyle yapiyoruz.