2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kaç zamandır eşimle cok kavga ediyoz sizin fikrinizi almak istiyorum.benim ailem istemediği için cok zor evlendik evlilik sonrasıda hep soğuk durdular eşime.en son geçenlerde annemle babam trafik kazası yapmışlar bide hac çıktı bişeyleri yok şükür eşime dedim başta anneni arayım dedi bende aslında babamı araman lazım dedim geçiştirdi beni.sonra sonra cok koydu bana kaç gün konuşmadım senin aileninde bana cok yanlısı var o zaman onlarda gelmesin benimkilere böyle yapıyon kendininkilere hizmet ettiriyon dedim bende gitmiycem sizinkilere dedim.gitmezsen gitme söylerim gelmezler dedi.bi kaç gün sonra geldi aylarca konuşmadım babanla utandim dedi gidelim bigün dedi öyle kaldı.bugün eşim hastaydi babasıni aramış doktora götür beni diye(araba onda)ablasinida çağırmış hem iş yapıp hem çocukla ilgilemiyorum.kafamın tasi attı çağırdım deyince ağzıma geleni saydım.beni enayi yerine koyuyon benim ailemi yok sayıp kendininkilere farklı davranıyon dedim.gelmesin soyle ben sana demiştim dedim epey tartıştık sende git baksınlar sana dedim tabi cok masum durmadı beni kıracak laflar oda söyledi.ilaçlarını aldı çıktı.birazdan kapı çaldı ablası gelmiş gelebilirmiyim kalmaya geldim dedi peşinden eşim gelir diye gel dedim.zaten gelme diyemem ben.eşimde babasıyla gitmiş anladığım kadarıyla.hiç sohbet etmedik.eşimle mesajlastik o bana ben ona cok kızgıniz ablanida götür istemiyom dedim.oda dilekçeni ver olmuyo dedi.ne yapacagimi bilmiyorum.aileme beni mahcup etti iki dk aramadı sindirmek istemiyorum.öneriniz varmi:(

bebeğini düşün ani karar verme,eski konuları kapatmayı deneyin,üzüldüm gercekten ama hepimizin evinde neler oluyor.ama aileni aramamakla ayıp etmiş bence

Son düzenleme:
Tatlım kayboldum dimi😄bu ara fırsat bulamıyorum 1 hafta kaldı taşınmama yaman uyuyunca ufak ufak topluyorum özel şeyleri.süt alerjisi çıktıpından beride menüsünü oturtmaya çalıştım şuan iyiyiz ya diet işe yaradı yada yanımda uyuyor ondan 5-6 kez uyanmaya başladı ama tabi meme emmek için kalkıyor odasında yatarken çok yoruluyormuşum meğer en azından şimdi yataktan kalkmıyorum düZelecekler umutluyum👍👍bu arada alltsn diş çıkardık.bi koşuşturmaca işte.emzirirken çok fazla ısırmaya başladı oğlum inan canım öyle yanıyorki gündüz uyuturken ısırdı can havliyle bağırdım nasıl ağladı anlatamam hareketlerimizi anlıyorlar lütfen sakin ol onlar geleceğe yatırımımız yaşlandığımızda bize böyle davrandıklarını düşün canım.senin işin 2 kat daha zor ama şanslısın hep bunu düşün bidr kız evladım olsun çok isterdim sana ömür boyu arkadaş olucak.ona göre yanii😜😜

Kolay gelsin canim,epeydir gorunmeyince oglusa birsey mi oldu dedim.devamli bahsediyordun ama tasinacagin da cikmis aklimdan.nasil cocukla zor oluyor mu toplanmak,allah yardimcin olsun.
Diyeti oturtmussun ne guzel kolaylamistir isin.duzen cok onemli ama sabir da lazim.

Sen de salonun ortasına bir şişme havuz koy canı isteyen girsin. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kocaaa bir balkon var evde,yazin epey de gunes aliyor,sisme havuzu oraya dusunuyorum bakalim :-)

nefiseberk;telden yazıyorum bir türlü alıntılayamadim.ınan senin kızına yaptığıni ben oğluma cok yapar oldum.gece defalarca ağlayarak kalkıyo bense geri hemen uyuyamıyorum sabah artık uykusuzluktan yorgun bi şekilde başlıyorum her güne.bazen daha abartıp bağırdığım oluyo cok kötü sonradanda cok üzülüyorum yaptığıma bilmiyorum nasıl düzelecek.arkadaşlar kaç defa yatıyolar sizinkiler günde.saatler ileri alınalı daha kötü oldu bizim.gece onbirden önce yatmıyo sabah dokuzda falan kalktı ağlaya uyuya kesintisiz değil tabi:)geri bir buçukta yattı ilk defa bu kadar uyudu dört buçukta kalktı geri.e bi daha yatırmadim bende sekiz gibi geldi uykusu uyanır diye dokuzda yatırdım oyalayıp bilmiyorum uyanırmi.yani bir defa uyutmakla iyimi ettim.artık üç saatte uykusu gelmiyo benim canım çıkıyo uyutucam diye ama gündüz uykularıda önemli.bir defa uyutursam her zaman bu kadar uyuyacagini sanmam illa yine uykusu gelecek gece olmadan ama o zamanda cok geç yatıyo artık ben dayanamıyorum
Nevinmat;gitmedim canım doktora bende bilmiyorum aşıyı ne yapıcam

Bu sabah yine sinirlendim bu sefer oglum uyandi altida,bagira bagira kizimi da uyandirdi.anam kalkar kalkmaz oyun oynamaya basliyorlar bense uykudan goz acamiyorum.7.30 a kadar ikisini de salladim,o arada babamiz ise gitti.uyumadilar ama uykulular kolum bacagim koptu biraktim ben de yere,ne yapayim oglen uyurlar dedim,lavaboya gittim.dondugumde oglum uyumustu,kizimsa ogluma sokulmus uyumaya calisiyordu,sok oldum o kadar guzel bir manzaraydi ki,sanki anne karninda tekrar gordum onlari.butun sinirim gecti,ama bu sabah hirpalamamistim,dunden cok vicdan yaptigim icin.ama cok zor tuttum kendimi.o goruntuden sonra kizimi ayagima aldim sallayarak uyuduk ikimiz de.
Cok zor cocuk buyutmek,bir de bende oteki uyanacak korkusu var,o zaman uyumam imkansiz iste.
Allah tum annelerin yardimcisi olsun.
Peygamberimizin bir hadisini okumustum gecen gun,butun gun cocuklariyla ugrasip didinen kadindan daha hayirli bir kadin yoktur diyordu.insallah biz de o kadinlardanizdir.

Benimkiler gun icinde oglen ve aksam uzeri olmak uzere iki kere uyuyorlar ama suresi her gun degisiyor.bazen iki uc saatuyuyorlar bazen yarim saatte kalkiyorlar.grce 11 12 arasi yatiyorlar,sabah kalkis her gun degisiyor.ama sanirim boluk porcuk de olsa 9a kadar yatiyorlar,gece en az her biri iki kere kalkiyor.
Uc saatte bir uykulari geliyor,ben biraz uzatiyorum.9da kalktilarsa 12.30ta,sonra 5 6 gibi tekrar yatiriyorum.aksam 8den sonra genelde yatirmiyorum,gece uykusundan once en az uc saat ayik tutuyorum,sanirim hepimiz boyle yapiyoruz.

Canim bilsen bende neler neler var,ben de cok. Uzuldum sana,esinin dilekce lafina da sinirlendim acikcasi.konusup halledilebilir ama,insanlarin yapici ve anlayisli olmalari,hep ben ben dememeleri lazim,insallah cozebilirsiniz.
Allah yardimcin olsun.

Kizlar bebeklerinize neler yediriyorsunuz? Ben butun gun ne yediricem deyip duruyorum ve sanki hep ayni seyleri yediriyormusum gibi geliyor.
Benim donusumlu olarak yedirdiklerim soyle:
Kahvalti;evde mayalanmis peynir,haslanmis yumurta,pekmez,cekilmis ceviz veya findik,ekmek.
Omlet: misir unu,yumurta sarisi,kucuk bir bardak gunluk sut,rendelenmis kasar,biraz nane,evde mayalanmis peynir ile.
Ya da tereyaginda kasarli ya da sade yumurta.yaninda evde mayalanmis peynir ve ekmek.
Recele gecen var mi?
Ara ogunler,cogunlukla elma,arada kivi muz,haslanip rondoda cekilmis kuru incir kuru kayisi,ceviz findik
Sade yogurt veya meyveli yogurt.dun aksam yaptigim kekten ufaladim sanirim sevmediler.ama artik. Sade yogurt benimkileri tok tutmuyor nasil verecegimi sasirdim.
Ana yemekler: tarhana corbasi
Kavrulmus bugday unuyla yogurt corbasi
Mercimekli bulgurlu corba
Mevsim sebzeleri eklenerek yapilan corbalar.
Dolma icleri
Domatesli makarna.oglum yemiyor ama.
Bir iki kere enginar vermistim,bugun markete bakayim da alip yapayim cocuklara.
Bir kere de maydonozlu sehriye corbasi vermistim,onu da sevmediler.
Gece: bebelac sutlu irmikli muhallebi
Milupa yedi tahilli gece muhallebisi
Ari sutlu pirinc unu.ama artik vermicem sanirim icindeki laktoz kizimin alerjisini azdirdi hem de kabiz yapti.

Yogurt yedirip yatirdim mi bir saat sonra muhakkak acikiyorlar.muhallebi ile daha uzun uyuyorlar.

Sizler neler veriyorsunuz? Ben de artik farkli seyler denemek istiyorum.
Farkli ne yedirebilirim?

cevap yazan arkadaşlar sağolun.evet ailem eşime az cinslik yapmadı ama onun aileside bana yaptı hemde hemen doğum sonrasında.şimdi güllük gulistanlik gelip gidip buraya soframa oturuyolar.aileme cok mahcup oldum bana bişey demediler hiç ama eminim içten içe diyolardir.bilmiyorum kafam cok karışık kimseye derdimi bile açamıyorüm,eşim hala gelmedi eve.zoruma gidiyo bana yaptığı.dua edin hakkımda hayırlısı olsun

cevap yazan arkadaşlar sağolun.evet ailem eşime az cinslik yapmadı ama onun aileside bana yaptı hemde hemen doğum sonrasında.şimdi güllük gulistanlik gelip gidip buraya soframa oturuyolar.aileme cok mahcup oldum bana bişey demediler hiç ama eminim içten içe diyolardir.bilmiyorum kafam cok karışık kimseye derdimi bile açamıyorüm,eşim hala gelmedi eve.zoruma gidiyo bana yaptığı.dua edin hakkımda hayırlısı olsun

Bir dogum yapiyoruz tadinabile vardirmiyorlar degil mi,herkesgerekli gereksiz eve dolusuyor bir ise yaramadiklari halde.kaynanalar gorumceler luzumsuz bir suru insan.insan ailesiyle bile dalasmaya basliyor durduk yere.eminim bu tip sebeplerden kavga ediyorsunuzdur,cogumuz oyleyiz.
İste kapimizi kapatinca herkesi,ailemizi bile fikren kapinin disinda birakabilmek gerek ama olmuyor.insallah eskisinden daha buyuk bir sevgi ve anlayisla toparlarsiniz yuvanizi,anliyorum ki esini seviyorsun,ailesini istemiyorsun hepimiz gibi.rabbim yar ve yardimcin olsun.

Parktan geldik kizlar hava mukemmeldi hrmen ciikartayim dedim kizimi salincaktan indiremedim resmen :-)
İkizler topigini okuyorum da kimse bir basina iki cocugu cikaramiyormus meger,cok sukur benim bir sikintim olmuyor.tabii bizim bebek arabasi boyunda buyuk bir asansor var apartmanda,onun avantaji var tek basima gidip gelebiliyorum.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.

Marketten kabak aldm ben onu soracaktim,ne yapabilirim bu kabakla,verilir mi kabak?

Selam kızlar bEN de yazamadım ne zamandir ama takipteyim. Tabletten yaziyirum alıntı yapamıyorum:( denizana diger arkadaş lara katılıyorum ben de aileler icin kendiyuvanizi bozmayin saygu duyun birbirinozib aileler ine demesi kokay biliyorum ama inan hepimizin yasadigi şey ler:( aklah kolaylikversin canım..

Nefisebrk vakla ben de aşağı yukarı ayni seyleri yapiyirum bebegime. Seninklere eek olarak un terbiyeli mercimek corbasi ve kavrulmus tam bugdayunu corbasi yapiyirum. Gecenlerde sıkıldığını yazmistin ben de sıkılıyorum bazen ama bu aralarhava miss hemen parka atiyorum kendimi oglumla alışveriş egidiyirum oyle boyle geçiyor gunleryarin da annecigime gidicem:) allah hepimizekolaylik vrrsinbazen beb de kızıyorum ogluma sonra kendime geliyorum ozur diliyorum kucagimda taşıyorum affettirmeye çalışıyorum kendimi:)annelik zor zanaat allah sabir versin hepimize:)

Nefisebrk canım bizimki kahvaltı yapmıyor :( bazen yumurta yiyor ama biraz ceviz.. çorbalar ise genelde et suyu ile hazırlanan tarhana mercimek. Yoğurt çorbası ama ben kavrulmuş un ile yapılani bilmiyorum.. meyve ve yemiyor ne yaptıysam. . Bir de ben yağda unu kavuruyorum içine bir çeşit sebze rendeliyorum mesela kabak patates vs. Onunla pisiyor sonra içine biraz süt ekliyorum krema niyetine oldu sana kremalı sebze çorbası 😊 bazen sutlac

Parktan geldik kizlar hava mukemmeldi hrmen ciikartayim dedim kizimi salincaktan indiremedim resmen :-)
İkizler topigini okuyorum da kimse bir basina iki cocugu cikaramiyormus meger,cok sukur benim bir sikintim olmuyor.tabii bizim bebek arabasi boyunda buyuk bir asansor var apartmanda,onun avantaji var tek basima gidip gelebiliyorum.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.

Marketten kabak aldm ben onu soracaktim,ne yapabilirim bu kabakla,verilir mi kabak?

Amin canım. sen sanliymisin. Bende her gün dışarı çıkmaya çalışıyorum. Zaten üstünü giyerken anlıyor sevinmeye başlıyor. Yalnız sabah o uyuma işine bittim ben kızının uyumaya çalışmasına. .. kardes şart :) :)

Son düzenleme:
Hanimlar Merhaba,
Oglum ilk kez hasta oldu.daha dogrusu dogdugunda kutlamaya gelen kuzenlerinin dibinden ayrilmamasi ve surekli oksurmesi yuzunden hasta olmus ama kolay gecirip ilacsiz atlatmisti.(hatirladikca sinir oluyorum)bu kez oksuruk burun akintisi ve atesle basladi. Ates en fazla 38.1di ama oksurugu cok kotuydu.hic ilac vermeden acile gittik. İdrar tahlilinde birsey cikmayinca dr. sadece bogaz enfeksiyonu viral atlatabilir takip edelim dedi.2 gun sonra oksuruk daha da kotulesince tekrar gittik. Oksurugu azaltmaj icin sanirim ventolin dedikleri hava verdiler ve augmentin antibiyotik basladilar. Cunku oksuruk ilerledi cigere inmesini ve kulaga ilerlemesini engellemek gerekiyormus. Ne asida ne baska zaman calpol bile kullanmaktan sakinirken yavrucugum simdiden antibiyotik aldi :-( surekli dusunup surdan burdan oldu diye kendime kiziyorum.sanirim anne sutu aliyor, hic hasta olmadi, bunyesi guclu diye rahat davrandim. Biraz agresif anne olmam lazim.biri geliyor elini tutuyor, biri geliyor yaninda oksuruyor carlayamiyorum biraz da abartmayayin vucudu alissin diye..bir yerde okumustum annelik hic bitmeyen bir vicdan azabi..niye aglattim, niye altini daha once temizlemedim,niye isi bitirmeyi bekledim..:'( kuzum koca insan gibi kooho koho oksurutor, balgaimi var atamiyo, burnu tikali, istahi, uykusu, duzeni bozuldu.insallah cabucak gecer.Allah herkese sifalar versin.bu. u arada ankarada olanlara baskent uni.cocuk acili oneririm. Biz ilgiden memnun kaldik

Hanimlar Merhaba,
Oglum ilk kez hasta oldu.daha dogrusu dogdugunda kutlamaya gelen kuzenlerinin dibinden ayrilmamasi ve surekli oksurmesi yuzunden hasta olmus ama kolay gecirip ilacsiz atlatmisti.(hatirladikca sinir oluyorum)bu kez oksuruk burun akintisi ve atesle basladi. Ates en fazla 38.1di ama oksurugu cok kotuydu.hic ilac vermeden acile gittik. İdrar tahlilinde birsey cikmayinca dr. sadece bogaz enfeksiyonu viral atlatabilir takip edelim dedi.2 gun sonra oksuruk daha da kotulesince tekrar gittik. Oksurugu azaltmaj icin sanirim ventolin dedikleri hava verdiler ve augmentin antibiyotik basladilar. Cunku oksuruk ilerledi cigere inmesini ve kulaga ilerlemesini engellemek gerekiyormus. Ne asida ne baska zaman calpol bile kullanmaktan sakinirken yavrucugum simdiden antibiyotik aldi :-( surekli dusunup surdan burdan oldu diye kendime kiziyorum.sanirim anne sutu aliyor, hic hasta olmadi, bunyesi guclu diye rahat davrandim. Biraz agresif anne olmam lazim.biri geliyor elini tutuyor, biri geliyor yaninda oksuruyor carlayamiyorum biraz da abartmayayin vucudu alissin diye..bir yerde okumustum annelik hic bitmeyen bir vicdan azabi..niye aglattim, niye altini daha once temizlemedim,niye isi bitirmeyi bekledim..:'( kuzum koca insan gibi kooho koho oksurutor, balgaimi var atamiyo, burnu tikali, istahi, uykusu, duzeni bozuldu.insallah cabucak gecer.Allah herkese sifalar versin.bu. u arada ankarada olanlara baskent uni.cocuk acili oneririm. Biz ilgiden memnun kaldik

Cok gecmis olsun.
Ben de carlayamiyorum kimseye,esimin ailesi cok kalabalik ne zaman yanlarina gitsem cocuklarim ya hasta oluyor ya da mikrop kapiyor o yuzden neredeyse her ay hastalar. Ben ayni biberonla bile icirmiyorum,ayni tabaktan yedirmiyorum,tavalari tencereleri bizimkilerden ayri diye,bu kadar koruma omur boyu koruyamazsin diyorlar.iyi de ben temeli iyi attiktan sonra omur boyu korumama gerek yok ki.olay saglikli ve saglam bir bebeklik donemi gecirtebilmekte.anlamiyorlar cunku dar gorusluler.
Ventolini biz de cok kullandik,iyi bir surup,cok yedirip kusturmaya bak ancak oyle cikiyor balgam.ya da kakada.sari sari gorunuyor valla.
Antibiyotigi hele hic sorma,biz de cok kullandik maalesef.allah tum bebekleri hastaliktan korusun hepsine sifa versin insallah.

Hanimlar Merhaba,

Çok geçmiş olsun. Bizde de olmuştu. Antibiyotik ve prednol verdiler bu kortizon. Yanında verilen öksürük şurubu ve ağrı kesicileri saymıyorum bile.. ama sadece burun spreyi ve petitus verdim arada rahatlasin diye bir kez de fitil ateş için. . Bir şekilde geçti ben ilaç vermeyi sevmiyorum. Ayrıca her gören bir elini atıp bir opuyor ya gıcık oluyorum yolda, AVM de tanımadığım insanlar yahu. Hayır diyorum lütfen dokunmayın hatta içinde ısrar edenler bile oluyor muhattap olmuyorum. Arkamdan eminim bir ton laf soyluyorlardir ama ben böyleyim arkadaş ben öpmeye kiyamiyorum yoldan geçen hiç söylemeden yüzünü gözünü minciklayip bir de şapp diye optuklerinde cevaplarını alıyorlar. Bu konudan muzdaripim :(

Amin canım. sen sanliymisin. Bende her gün dışarı çıkmaya çalışıyorum. Zaten üstünü giyerken anlıyor sevinmeye başlıyor. Yalnız sabah o uyuma işine bittim ben kızının uyumaya çalışmasına. .. kardes şart :) :)

Bir de kizim o esnada kardesinin saclarini oksuyordu agzim acik bakakldim keske resimlerini cekseydim aklimada gelmedi ki :-)
Bu aralar ayaga kalkma cabalari oldugu icin devamli birbirilerine tutunup kalkmaya calisiyorlar,alt alta ust uste gulusuyorlar :-) gecip karsilarina izliyorum,cok zor gecen gunlerin ardindan simdi cok keyifliyim rabbime sonsuz kere sukurler olsun...

Nefisebrk canım bizimki kahvaltı yapmıyor :( bazen yumurta yiyor ama biraz ceviz.. çorbalar ise genelde et suyu ile hazırlanan tarhana mercimek. Yoğurt çorbası ama ben kavrulmuş un ile yapılani bilmiyorum.. meyve ve yemiyor ne yaptıysam. . Bir de ben yağda unu kavuruyorum içine bir çeşit sebze rendeliyorum mesela kabak patates vs. Onunla pisiyor sonra içine biraz süt ekliyorum krema niyetine oldu sana kremalı sebze çorbası 😊 bazen sutlac

Burcucum yogurt corbasina pirinc degil de tereyaginda kavurdugum unu koyuyorum o sekilde yani,daha besleyici oldugunu dusunuyorum.tavsiye ederim guzel yiyorlar.
Pirincli naneli kabak yemegi yaptim ilk defa,bakalim yiyecekler mi.

Selam kızlar bEN de yazamadım ne zamandir ama takipteyim. Tabletten yaziyirum alıntı yapamıyorum:( denizana diger arkadaş lara katılıyorum ben de aileler icin kendiyuvanizi bozmayin saygu duyun birbirinozib aileler ine demesi kokay biliyorum ama inan hepimizin yasadigi şey ler:( aklah kolaylikversin canım..

Nefisebrk vakla ben de aşağı yukarı ayni seyleri yapiyirum bebegime. Seninklere eek olarak un terbiyeli mercimek corbasi ve kavrulmus tam bugdayunu corbasi yapiyirum. Gecenlerde sıkıldığını yazmistin ben de sıkılıyorum bazen ama bu aralarhava miss hemen parka atiyorum kendimi oglumla alışveriş egidiyirum oyle boyle geçiyor gunleryarin da annecigime gidicem:) allah hepimizekolaylik vrrsinbazen beb de kızıyorum ogluma sonra kendime geliyorum ozur diliyorum kucagimda taşıyorum affettirmeye çalışıyorum kendimi:)annelik zor zanaat allah sabir versin hepimize:)

Un terbiyeli mercimek nasil ooluyor canim anlatabilir misin?
Ben de dun cikardim disari,uyandiklarinda tekrar cikarmayi dusunuyorum ama basim cok agriyor bu havalardan bilmem cikarabilecek miyim.

Çok geçmiş olsun. Bizde de olmuştu. Antibiyotik ve prednol verdiler bu kortizon. Yanında verilen öksürük şurubu ve ağrı kesicileri saymıyorum bile.. ama sadece burun spreyi ve petitus verdim arada rahatlasin diye bir kez de fitil ateş için. . Bir şekilde geçti ben ilaç vermeyi sevmiyorum. Ayrıca her gören bir elini atıp bir opuyor ya gıcık oluyorum yolda, AVM de tanımadığım insanlar yahu. Hayır diyorum lütfen dokunmayın hatta içinde ısrar edenler bile oluyor muhattap olmuyorum. Arkamdan eminim bir ton laf soyluyorlardir ama ben böyleyim arkadaş ben öpmeye kiyamiyorum yoldan geçen hiç söylemeden yüzünü gözünü minciklayip bir de şapp diye optuklerinde cevaplarını alıyorlar. Bu konudan muzdaripim :(

Sen yine cevabini veriyorsun.iste ben onu yapamiyorum sonra da icim icimi yiyor. Avmde dolasanlar, gittigim kuafordeki kizlar, tezgahtarlar..kim bilir elleri ne kadar kirli dusunsene opmeye cesaret etmeseler de elini tutuyorlar, yanagina dokunuyorlar sinir oluyorum. Bir de sigara icen arkadaslar..bize geldiklerinde ya da biz onlara gittigimizde balkomda sigara icip gelip kucaklarina almak istiyorlar. Acikca bisey soyleyemiyirum altina bakayim, acikmistir diye kiviriyorum ama ben senin o sigarali nefesine tahammul edemezken, bebecigimi nasil sigarali ellerine verip dumanli opucuklerine terk edeyim? Offf off cok dertliyim bu konuda. Azicik sakayla karisik lafini soyleme yonumu gelistirmem lazim. Hic de beceremem :-|

Bir de kizim o esnada kardesinin saclarini oksuyordu agzim acik bakakldim keske resimlerini cekseydim aklimada gelmedi ki :-)
Bu aralar ayaga kalkma cabalari oldugu icin devamli birbirilerine tutunup kalkmaya calisiyorlar,alt alta ust uste gulusuyorlar :-) gecip karsilarina izliyorum,cok zor gecen gunlerin ardindan simdi cok keyifliyim rabbime sonsuz kere sukurler olsun...

Burcucum yogurt corbasina pirinc degil de tereyaginda kavurdugum unu koyuyorum o sekilde yani,daha besleyici oldugunu dusunuyorum.tavsiye ederim guzel yiyorlar.
Pirincli naneli kabak yemegi yaptim ilk defa,bakalim yiyecekler mi.

Benim kızım kabak yemeğini yemisti. Umarım seninkiler de yemistir. Bak bu yoğurt çorbasıni deneyeceğim tsk ;)

Sen yine cevabini veriyorsun.iste ben onu yapamiyorum sonra da icim icimi yiyor. Avmde dolasanlar, gittigim kuafordeki kizlar, tezgahtarlar..kim bilir elleri ne kadar kirli dusunsene opmeye cesaret etmeseler de elini tutuyorlar, yanagina dokunuyorlar sinir oluyorum. Bir de sigara icen arkadaslar..bize geldiklerinde ya da biz onlara gittigimizde balkomda sigara icip gelip kucaklarina almak istiyorlar. Acikca bisey soyleyemiyirum altina bakayim, acikmistir diye kiviriyorum ama ben senin o sigarali nefesine tahammul edemezken, bebecigimi nasil sigarali ellerine verip dumanli opucuklerine terk edeyim? Offf off cok dertliyim bu konuda. Azicik sakayla karisik lafini soyleme yonumu gelistirmem lazim. Hic de beceremem :-|

Bak bugün market alisverisinde eline meyve verdim o onunla ilgilenirken bende alışveriş yapacağım sözde. Adamın biri geldi çocuğun elinden meyveyi çekiyor ağzından çıkarmaya çalışıyor. Boğazına kaçar diyor :)

Nefisebrk canım tarif şöyle; biraz kırmızı mercimeği haşlıyoruz bilenderdan geçiriyoruz.daha sonra biraz unu yağda kokusu çıkana kadar kavurıyoruz üzerine haşladığımız mercimekleri ekleyip karıştıryoruz azda böyle pişiriyoruz.et suyu yada tavuk suyu da koyabilirsin ben hazırlayıp küplere kıyıyorum derin dondurucuya herşeyine ekliyorum iyi oluyor severek yiyor bu çorbayı;)

Arkadaslar oto koltugu alan var mi? Biz bakiyoruz ama henuz karar veremedik. İlgilenenler bilir. Romer trifix ve cybex sirona var ama pahali..romer king plus daha eski bir model ve fiyati daha uygun. İnsan tabi son modeli almak istiyor ama fiyatlar ucmus. Oto koltuklarinin fiyatlari yaz doneminde arttigi icin en kisa zamanda almak gerekiyor. Fikirlerinizi bekliyorum

Back
X