selam annisler nasilsiniz. bebisleriniz neler yapabiliyor bu aylarda konusmalari nasil yürüme cabalari basladimi, yani tam olarak ayakta tutunmadan bir süre kalabiliyorlarmi. neler yediriyorsunuz bebislere.. benim kizimda
konusmalarimiz cok gc basladi en cok kullandigi kelimeler baba, mama; buey(bu ne demek istiyor) abiy,apiy ( ANNE DEMEK YOK aglarken diyordu simdi oda yok.) ama annanne diyor cok lgnc ama anne yrin bu kelimeyi mi kulaniyor yoksa anneannesinemi diyor anlamiyorum bu net soylediklri kendi kendine anlamsiz yada farkli seylerde soyleyebiliyor. aslinda cenesi hic durmuyor masallah birde söyledikleri net anlasilsa yandik biz
yürüme cabasina gelince tutunarak istedigi heryere gidebiliyor koltuktan inme cikmayi basarabiliyor, yaklasik bir aydan fazladir tam olarak tay durmaya baslamisti hic biryerden tutunmadan ayakta bir süre kalabiliyor,bir haftadirda adim atma cabalari basladi korkmasa cesaret gösterse yürüyecek karsina oturup tutmaya calisiyorum birakinca o korkuyla bir iki adimla kucagima atiliyor hemen.
yemek konusuna gelince bu haftadan itibaren artik yedigimiz herseyden vermeye basladim ben öncedende veriyordum ama ara ara ve az vriyordum simdi bizle birlikte oturup herseyden yediriyorum. arada yine ona özel yemeklr hazirlayabilriim ama byle bizim yediklerime alismaya baslasin istiyorum artik. bizden bu kadar...