2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaslar oto koltugu alan var mi? Biz bakiyoruz ama henuz karar veremedik. İlgilenenler bilir. Romer trifix ve cybex sirona var ama pahali..romer king plus daha eski bir model ve fiyati daha uygun. İnsan tabi son modeli almak istiyor ama fiyatlar ucmus. Oto koltuklarinin fiyatlari yaz doneminde arttigi icin en kisa zamanda almak gerekiyor. Fikirlerinizi bekliyorum

Bende araştırıyorum en iyisi romer sanırım ama çok pahalı istanbuldamısın bilmiyorum ama çamlıca e bebek de ikinci el ürünler geliyor kuru temizlemesinide yapıyorlar ve çok uygun ben maxi cosi anakucağını oradan almıştım neredeyse yarısının yarı fiyatına almıştım şimdi onu götürüp oto koltuğu alıcam ara ara soruyorum romer gelince gidip bakıcam o kadar para vermeye değmez bence yakınsan bakmanı tavsiye ederim

Arkadaşlar oğlum ilk 6 ay sadece anne sütü aldı şuan ek gıdalar tamamen oturdu ama size sormak istedim gece sabaha kadar zaten meme ağzında gündüzde 2-3 kere emiyor ama öğün gibi değil sizde durum nedir öyle öğün olarak doyurmak için veriyormusunuz sütüm var ama ben ek gıda düzenimize göre bu şekilde emziriyorum.

Arkadaslar oto koltugu alan var mi? Biz bakiyoruz ama henuz karar veremedik. İlgilenenler bilir. Romer trifix ve cybex sirona var ama pahali..romer king plus daha eski bir model ve fiyati daha uygun. İnsan tabi son modeli almak istiyor ama fiyatlar ucmus. Oto koltuklarinin fiyatlari yaz doneminde arttigi icin en kisa zamanda almak gerekiyor. Fikirlerinizi bekliyorum

Römer trifix kullanıyoruz. Çok memnunum. Kullandıkları malzeme çok iyi. 900 lira civarına almıştık 9-18 kiloluğunu. Römerin tüm ürünleri iyi. Alman markasını gözüm kapalı alırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar oğlum ilk 6 ay sadece anne sütü aldı şuan ek gıdalar tamamen oturdu ama size sormak istedim gece sabaha kadar zaten meme ağzında gündüzde 2-3 kere emiyor ama öğün gibi değil sizde durum nedir öyle öğün olarak doyurmak için veriyormusunuz sütüm var ama ben ek gıda düzenimize göre bu şekilde emziriyorum.

Bizde gün içinde 2-3 kere anca emiyor. O da toplam tek emzirmede 10 dakika. Yemekten önce aperatif niyetine, gece de uyanırsa emziriyorum. Gün içinde de 4 kere yemek öğünü var.
Sütüm azaldı diye çok stres yapmıştım ama her halükarda sütle doymuyor.

İnek sütü veren var mı bebişine? Bir de kabızlık sorunu yaşayan?

Arkadaşlar bebim oğlum günde 6-7 kez emiyor.ek gıda bizim de oturdu çok şükür her öğünden sonra emziriyorım ben.sabah 6 da uyanıyor emziriyorım 8 de kahvaltı sonra meme ama tok olduğu için 5dk anca emiyor.10 da meyve sonra yine 5-10 dk meme 1 de sebze maması yada çorba sonra 5 dk meme,3 te ev yapımı yoğurt yüne 5 dk meme 6 da gece maması ve emerek uyuma.gece 1 max 2 kere kalkıyor o zman da emziriyorım.fazla sürmüyor onlar da max 10 dk.
Bi ara gündü uykusunu sormuştu bi arkadaş benim oğlum günde 2 kez uyuyor sabah 9-10 gibi uyuyor 1-1.30 saat bide öğleden sonra uyuyor 1-1.30 saat akşam da 8 de gece uykusuna geçiyor.diş miş hastalık galan yoksa böyle tıkır tıkır gidiyoruz çok şükür:)

Benim kızım kabak yemeğini yemisti. Umarım seninkiler de yemistir. Bak bu yoğurt çorbasıni deneyeceğim tsk ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kizim sevdi ama oglum pek sevmedi gibi.gerci bu aralar herseye agiz kilitliyor sanirim dis cikaracak.gece de hic uyutmadi ve 5.30 ta bir dikildi uyutana kadar esimle benim canimiz cikti sonra kizim uyandi...derken gune uykusuz basladik.bakaljm bu gece nasil olacak.

Nefisebrk canım tarif şöyle; biraz kırmızı mercimeği haşlıyoruz bilenderdan geçiriyoruz.daha sonra biraz unu yağda kokusu çıkana kadar kavurıyoruz üzerine haşladığımız mercimekleri ekleyip karıştıryoruz azda böyle pişiriyoruz.et suyu yada tavuk suyu da koyabilirsin ben hazırlayıp küplere kıyıyorum derin dondurucuya herşeyine ekliyorum iyi oluyor severek yiyor bu çorbayı;)

Degisik bir tarif tesekkur ederim deneyecegim :-)
Benimkiler mercimekci zaten,mercimegi her sekilde yiyorlar :-)

Oto koltuklarimizi abim ben dogum yapar yapmaz hediye olarak almisti, belleli marka leonardo modeli idi 0 18 kilo icin,italyan markasi.adedi 200 tl kadardi.benimkiler ikiz oldugu icin,abime de hediye de cok yuklenmek istemedim.yaklasik 4 aydir oglumda kullaniyorum ana kucagina sigmadigi icin.tavsiye ederim fena degil,fiyati da uygun.

Divasatanica,canim 900 tl cok degil mi yahu oto koltuguna :-) iyi ki ikizin yok :1:

Son düzenleme:
slm bayanlar....bende nasipse 2014 haziran annesi olacağım...bebeklerinize hangi marka,model bebek arabası aldınız?

Maclaren techno xt siddetle tavsiye ederim... Coook hafif icinde bebek varken bile kaldirabiliyrum gerektiginde (6,8 kg) yenidogandan itibarrn kullaniliyor ayrica. Defalarca Iyi ki almisiz dedigim bir araba:) hayirli dogumlar saglikla

Canim kizim sevdi ama oglum pek sevmedi gibi.gerci bu aralar herseye agiz kilitliyor sanirim dis cikaracak.gece de hic uyutmadi ve 5.30 ta bir dikildi uyutana kadar esimle benim canimiz cikti sonra kizim uyandi...derken gune uykusuz basladik.bakaljm bu gece nasil olacak.

Degisik bir tarif tesekkur ederim deneyecegim :-)
Benimkiler mercimekci zaten,mercimegi her sekilde yiyorlar :-)

Oto koltuklarimizi abim ben dogum yapar yapmaz hediye olarak almisti, belleli marka leonardo modeli idi 0 18 kilo icin,italyan markasi.adedi 200 tl kadardi.benimkiler ikiz oldugu icin,abime de hediye de cok yuklenmek istemedim.yaklasik 4 aydir oglumda kullaniyorum ana kucagina sigmadigi icin.tavsiye ederim fena degil,fiyati da uygun.

Divasatanica,canim 900 tl cok degil mi yahu oto koltuguna :-) iyi ki ikizin yok :1:

Evet biraz çok ama uzuuuun bir süre kullanacağız. Sonraki çocuklarıma kadar dayanır tahmin ediyorum. Dedesiyle babaannesinin hediyesiydi zaten :)

selam annisler nasilsiniz. bebisleriniz neler yapabiliyor bu aylarda konusmalari nasil yürüme cabalari basladimi, yani tam olarak ayakta tutunmadan bir süre kalabiliyorlarmi. neler yediriyorsunuz bebislere.. benim kizimda

konusmalarimiz cok gc basladi en cok kullandigi kelimeler baba, mama; buey(bu ne demek istiyor) abiy,apiy ( ANNE DEMEK YOK aglarken diyordu simdi oda yok.) ama annanne diyor cok lgnc ama anne yrin bu kelimeyi mi kulaniyor yoksa anneannesinemi diyor anlamiyorum bu net soylediklri kendi kendine anlamsiz yada farkli seylerde soyleyebiliyor. aslinda cenesi hic durmuyor masallah birde söyledikleri net anlasilsa yandik biz:1:

yürüme cabasina gelince tutunarak istedigi heryere gidebiliyor koltuktan inme cikmayi basarabiliyor, yaklasik bir aydan fazladir tam olarak tay durmaya baslamisti hic biryerden tutunmadan ayakta bir süre kalabiliyor,bir haftadirda adim atma cabalari basladi korkmasa cesaret gösterse yürüyecek karsina oturup tutmaya calisiyorum birakinca o korkuyla bir iki adimla kucagima atiliyor hemen.

yemek konusuna gelince bu haftadan itibaren artik yedigimiz herseyden vermeye basladim ben öncedende veriyordum ama ara ara ve az vriyordum simdi bizle birlikte oturup herseyden yediriyorum. arada yine ona özel yemeklr hazirlayabilriim ama byle bizim yediklerime alismaya baslasin istiyorum artik. bizden bu kadar...

selam annisler nasilsiniz. bebisleriniz neler yapabiliyor bu aylarda konusmalari nasil yürüme cabalari basladimi, yani tam olarak ayakta tutunmadan bir süre kalabiliyorlarmi. neler yediriyorsunuz bebislere.. benim kizimda

konusmalarimiz cok gc basladi en cok kullandigi kelimeler baba, mama; buey(bu ne demek istiyor) abiy,apiy ( ANNE DEMEK YOK aglarken diyordu simdi oda yok.) ama annanne diyor cok lgnc ama anne yrin bu kelimeyi mi kulaniyor yoksa anneannesinemi diyor anlamiyorum bu net soylediklri kendi kendine anlamsiz yada farkli seylerde soyleyebiliyor. aslinda cenesi hic durmuyor masallah birde söyledikleri net anlasilsa yandik biz:1:

yürüme cabasina gelince tutunarak istedigi heryere gidebiliyor koltuktan inme cikmayi basarabiliyor, yaklasik bir aydan fazladir tam olarak tay durmaya baslamisti hic biryerden tutunmadan ayakta bir süre kalabiliyor,bir haftadirda adim atma cabalari basladi korkmasa cesaret gösterse yürüyecek karsina oturup tutmaya calisiyorum birakinca o korkuyla bir iki adimla kucagima atiliyor hemen.

yemek konusuna gelince bu haftadan itibaren artik yedigimiz herseyden vermeye basladim ben öncedende veriyordum ama ara ara ve az vriyordum simdi bizle birlikte oturup herseyden yediriyorum. arada yine ona özel yemeklr hazirlayabilriim ama byle bizim yediklerime alismaya baslasin istiyorum artik. bizden bu kadar...

Benim oğlumda tayvtay yapıyor. Koltuktan iniyor ama çıkamıyor. Emekleyerek arkamdan heryere geliyor. Koltuk boyunca yada eşyalara tutunarak geziyor.. El sallayınca karşılık veriyor. Sürekli avizeleri işaret ediyor.

Kabızlık sorunu yzünden hergün yeşil yapraklı sebze veriyorum ben. Onun dışında sofrada ne varsa veriyorum. Ben de düzenli yemeye çalıştığım için yemek saatlerimiz aynı.

Uyku düzeninde değişiklik yaptık. Sabah 8 de kaldırıyoruz. Akşam 9 da yatırıyoruz. Oturtabilirsek ne ala. Hala 45 dakikada bir uyanıyor. Beni görüp uyuyor. Benimle yatmaya alışmıştı sıpa.

Bacaklarında kırmızı kabartılar var. Umarım büyük bir sorun değildir.

merhaba arkadaşlar.kavgamızi size anlatmıştım ondan sonra daha büyük kavga ettik.görümcemde vardı ağzıma geleni saydım anne babasıyla ilgili hep benimkilermi kötü dedim.artık eşim eşyalarını topladı ben gidiyorum dedi kal demedim defolun dedim cok üzüldüm ağladım tabi Bekleyin çocuğu ilaç yazdırıcam kendime sonra defolun deli ettiniz beni dedim eşim dayanamamis peşimden geldi hemen odaya gitme diye.sarıldı falan bana.sonrasında yine konuştuk biraz akıllanmis gibi.ınş bi daha olmaz.bir gün sonrasında babası geldi bir gün sonrasında annesi halbuki herşeyi biliyo yüzsüzler.şimdiyse ikiside burda.gece yatamadim gribim başım cok ağrıyo.hanfendi beyefendi öğle uykusunda.bense yemek yapıyorum mecbur yoksa birazdan ne yenecek.eşimde cok yorgun ama dışarı çıktı bişeyler almaya.iyi ağırlamamiz lazımya!Allah bilsin ne diyim

Lala bizimde durum aynı sabaha kadar meme ağzında olsun diyor ama bizimki sadece dudak tiryakisi gece çok emmese de ağzında dursun istiyor :) Gündüzleri de daha çok ek gıda yemek istiyor uykuya dalarken istiyor memeyi :(

Canım Romer çok iyi ama çok pahalı .. Bizde iki araba var dolayisi ile iki koltuk biri Kraft biri chicco ikisinden de çok memnunuz oğlum 6 yıldır kullaniyordu şimdi sıra kizimda sırtı kademeli uyunca da rahat ediyoruz

Nefisebrk canım ben senin kavrulmuş un la yaptığın yoğurt çorbasıni yaptım hatta içine kıyma koydum çok az. Ama rengi biraz karardi undan dolayi sanırım senin ki de mi öyle oluyordu

Benim oğlumda tayvtay yapıyor. Koltuktan iniyor ama çıkamıyor. Emekleyerek arkamdan heryere geliyor. Koltuk boyunca yada eşyalara tutunarak geziyor.. El sallayınca karşılık veriyor. Sürekli avizeleri işaret ediyor.

Kabızlık sorunu yzünden hergün yeşil yapraklı sebze veriyorum ben. Onun dışında sofrada ne varsa veriyorum. Ben de düzenli yemeye çalıştığım için yemek saatlerimiz aynı.

Uyku düzeninde değişiklik yaptık. Sabah 8 de kaldırıyoruz. Akşam 9 da yatırıyoruz. Oturtabilirsek ne ala. Hala 45 dakikada bir uyanıyor. Beni görüp uyuyor. Benimle yatmaya alışmıştı sıpa.

Bacaklarında kırmızı kabartılar var. Umarım büyük bir sorun değildir.

Masallah oglusuna. Cok iyi gelisimi. Avize hastaligi bizdede var ya 2aylikken baslamistik hala bitmedi.

Bu arada cok cok gecmis olsun insallah kizarikliklar önemli birsey degildir.

Masallah oglusuna. Cok iyi gelisimi. Avize hastaligi bizdede var ya 2aylikken baslamistik hala bitmedi.

Bu arada cok cok gecmis olsun insallah kizarikliklar önemli birsey degildir.

Umarım :( yarın kontrolümüz var. Asıl bu kabızlık mahvetti bizi. Bağırsak ağrısı yüznden uyanıp duruyor çocuk. Hala gazı var bir de :(

Teyzeleri bu da benim minik oğlum. :)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397391503.384323.webp

Lala bizimde durum aynı sabaha kadar meme ağzında olsun diyor ama bizimki sadece dudak tiryakisi gece çok emmese de ağzında dursun istiyor :) Gündüzleri de daha çok ek gıda yemek istiyor uykuya dalarken istiyor memeyi :(

2 yaşına kadar durum bu olacak sanırım.ne kadar emzirmeyi düşünüyorsun acaba.dr larda 2 sene diyor ama aynen ağzında duruyor gece yatarken güzdüzde az faydası elbet vardır.

Back
X