2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yiyelim ekşiyi doğuralım ayşeyi şaka şaka hayırlısı olsun..ama cnm hiçmi hiç tatlı şeyler istemiyor..tabi daha erkendir de:78:

ay canım yaa sor bakalım napıcaz bu gazı,kabızlığı?

Benim o kadar çok midem bulanıyor ki bırakın balık yemeği ismi bile tiksindiriyor..Ne ceviz ne süt ne bişey.. ekmek peynir zeytin bunlar yiyebildiklerim..hergün yemek yerken oturup ağlıyorum..

tatlım hiç kendini strese sokma,bebek zaten senden geçinior simdi:) daha bugün kağan kocatepe midir nedir o adamı dinledim..folik asitini aldıysan sıkıntı etme..

naneli ekşi ne kız:)) ne bilemedim ama ağzım sulandı

ay maşallah darısı başımıza inşallahh..bak yine çok heyecanlandım bende dikkatlice bakayım belki bende görrüm:))

yiyelim ekşiyi doğuralım ayşeyi şaka şaka hayırlısı olsun..ama cnm hiçmi hiç tatlı şeyler istemiyor..tabi daha erkendir de:78:

valla bende normalde her yemeğin üzerine tatlı yiyen ,tatlısını yemezse fesat geçiren bi tipimdir:) ama hamıslık olduktan sonra aklıma bile gelmior tatlı..incir hurma o kadar severdim ki,şimdi ağır geliyor..

kızlar bende de gögüslerimde hiçbirşey yok anlamadım ki acaba erken mi 4 haftalık ama başlaması gerekmezmiydi bilemedim ben şimdi ben can çekmesi felan hiçbişey başlamadı tatlıda istiyor ekside

naneli ekşi ne kız:)) ne bilemedim ama ağzım sulandı

ay maşallah darısı başımıza inşallahh..bak yine çok heyecanlandım bende dikkatlice bakayım belki bende görrüm:))

küçükken yapardık hepp...nanenin içine kırmızı biber.sumak ekşisi tuz atıyosunnn ekşi ekşi yiyosun...offff...:82:ne bayılırdım küçükken ..15 yıldır canım çekmemişti ha

Kızlar ayaklarda üşüme bendede var, dün biraz başım dönmüştü, arada bulantım oluyor ama çok ilerlemiş değil. Ayrıca bu kasıkların arada batması olayı bende bitmedi, ara ara yokluyo beni benim sıpa Hııı birde göğüsler fenaa, bu gidişle 90 numara alıcam

Son düzenleme:
küçükken yapardık hepp...nanenin içine kırmızı biber.sumak ekşisi tuz atıyosunnn ekşi ekşi yiyosun...offff...:82:ne bayılırdım küçükken ..15 yıldır canım çekmemişti ha
nane kuru nane değil değilm mi bende limon yedim ve çok iyi oldu rahatladım resmen
canım benimde son 3 4 gündür kasıklarım ağrımıyor

nane kuru nane değil değilm mi Bende limon yedim ve çok iyi oldu rahatladım resmen

Canım benimde son 3 4 gündür kasıklarım ağrımıyor

kuru nane tabi:) bir de üzümün olmamışı var ya koruk içine ondan da koycan offff..ama mevsimi değilll

merhaba kızlar 4 5 gündür sancım olduğu için ilk dr hariç bir kaç dr gezdik yine kürkçü dükkanına döndük cts sabah 5 gibi büyük bir sancıyla uyandım 2 saat kadar sürdü sonra kananmam oldu ağlayarak ilk dr muzu aradım(daha ilgili geldiği için) hemen gel dedi ve gittik çok şükür kese ve içinde bebeğim duruyordu kese çevresinde kanama alanları olduğunu söylemişti kanama alanları büyümüş dedi ilaçların dozunu artırdı ve 10 gün rapor verdi...
yeni gelen anneler hoşgeldiniz allah sorunsuz hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin

benide eklermisiniz bat 29 ağustos bdt 5 haziran 2.gebelik 2. bebek

benide eklermisiniz bat 29 ağustos bdt 5 haziran 2.gebelik 2. bebek

arkadaşlar merhaba benimde sat 28 ağustos beklenen doğum tarihi 4 haziran...aranıza benide alımısınız :))) cuma günü kesemizi gördük bebişimizin haftayada bebeği görecekmişiz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…