2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slmlar muhtemel haziran dogumlu bi beegim olacak.2. bebegim.geçen hafta kan testi yaptırdım12500 çıktı deger...sizler test yaptırdıgınızda kaç haftalıkdı ve deger kaçdı.doktorm net bişey demedi haftasına?

slmlar muhtemel haziran dogumlu bi beegim olacak.2. bebegim.geçen hafta kan testi yaptırdım12500 çıktı deger...sizler test yaptırdıgınızda kaç haftalıkdı ve deger kaçdı.doktorm net bişey demedi haftasına?

test negatif çıkarsa yanlış olabilir ama pozitifte yanlış çıkmaz büyük bi ihtimalle.hayırlı olsun canım...

satın hangi gün ona göre belı olur benım 7 eylul 1000 çıktı bugun

işte o yok ortada :)) emzirdigim için düzensizdi.hatırlamıyorum arada bi iki damla iççamaşırımıkirletirdi o kadar.en son adet hazirandı.sonrası yok gibi olmuştu

aramıza yeni katılan tüm hamişler hoşgeldiniz
Allahım hepimize bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

Yeni hamişlerimiz gelmişler, hepside hoşgelmişler :)
İnşallah 2013 haziran anneleri olarak birbirimize karşı olabildiğince yardımsever oluruz.

7verengül merhaba,seninle doğum tarihlerimiz aynıbenimde son adet tarihim 31 ağustostu.sen doktora gittin mi?keseyi ve kalp atışlarını gördün mü?ben henüz gitmedim,sabırsızlıkla bekliyorum cumayı

Evet canım benimde sat 31 Ağustos :) Ben geçen hafta salı günü yani 2 ekimde gittim. Doktorum bana karından göremem vajinal bakmam gerekir dedi. Bende kabul ettim. O şekilde gördü keseyi Folik asit verdi, 2 hafta sonrasına çağırdı beni :) Fakat ben ayın 23'ünde gitmeyi düşünüyorum. Eğer bir değişiklik olmazsa, bakalım...
Sen cuma günü git bakalım, inşallah kalp atışlarınada şahit olursunuz

selam kızlar nasılsınız

keyifler nasıl yavaş yavaş kalp atışları duyulmaya başlamış
darısı duymayanların başına
bugün bende 2 kez kanda test yaptım 2993 değer çıktı
kontrolum yarın inş görebilriiz keseyii

Kizlar merhaba hesaplayicilara gore bugun adet gormem gerek hala olmadim bakalim
Kizimda adetim uc gun gecince silik cikmisti bundada cok gecmesi lazim varsa tabi

Ben size bisey demek icin girdim
Hamileligin ilk uc ayinda 70000 subhanallah cekildiginde bebis arizasiz olusurmus
Hamissem bende cekecegim
Kaldi iki ayiniz hemen baslayin :))

arızasız derken

aaa çok iyi çıkmış aç haftalıksın ki değerin baya yüksek naşallah benim 50ydi ya 6 gün önce:):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…