2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın kızlar

Havalar biraz serinledi ama ben donuyorum resmen. Çorapla yattım dün, kalın pijamaları da giydim. Çok çabuk yoruluyorum ve hemen uykum geliyor. Hemencecik acıkıyorum. Dün biraz aç kaldım iş yapıcam derken karnıma ağrılar girdi, uzun süre de geçmedi.

Bulantılar da başladı yavaş yavaş

ve benide hani ben :):):) son adet tarihim 5 eylül tahmini doğum 13 haziran ve ilk hamileliğim

Günaydın canım.
Valla bendede üşüme var. Dün misafirim vardı. Evde yarım kolluyla oturdu ben üstümde ince uzun kollu bir kazak, onun üstünde aba gibi kalın bir hırkayla oturdum. Çok üşüyorum nedense. Yorgana geçtik bizde artık :))

kaç haftalık canım seninki bende bulantuılar başlamadı daha

Yorgana çoktan geçtik. Dün yorganla kardeş oldum öyle sarılmışım ki

kaç haftalık canım seninki bende bulantuılar başlamadı daha
6. haftamı bitirdim ben.

slm arkadaşlar bende 3 gün önce test yaptım ve çıktı.yarın doktora gidip kaç haftalık olduğumu öğrenicem.SAT 1 eylül.benim ikinci çocuğum.ALLAH hepimize çocuklarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

kan testi yaptır madınmı bence onuda yap ama genelde doğru çıkıyor tebrik ederim :):):)

7verengül merhaba,seninle doğum tarihlerimiz aynıbenimde son adet tarihim 31 ağustostu.sen doktora gittin mi?keseyi ve kalp atışlarını gördün mü?ben henüz gitmedim,sabırsızlıkla bekliyorum cumayı

süreyyacım çok çok geçmiş olsun,şükür atlatmışsın.Allah sana ve bebeğine sağlık versin canım

vaaay eskidik biz desenize kızlar ben 2012 haziran annesiyim uzun zamandır girmiyordum bir bakayımdedim yeni topik açılmış hepinize hayırlı olsun inş. sağlıcakla kucağınıza alırsınız hamilelik güzel bir dönem her anını doya doya yaşayın doğumdan sonrasıda ayrı bir neşe sevinç tabi umarım meleklerinize kavuşursunuz :)))

Aminn...

Çok teşekkür ederiz...
Sana da evladınla birlikte hayırlı bır omur dılıyoruz..

:))

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım dün test yaptım pozitif çıktı inanamıadım 2 tane daha yaptım sonuç pozitif bugunde kan verdim saglık ocagında sonuç yarın gelicek inşallah ondada bi terslik yoktur

tbr ederim aramızda iki gün var):)::):):).ben öğreneli 6 gün oldu :):):):)

Hayırlısı olsun yoktur bir terslik umuyorum..Güzel bir süreç seni bekliyor...

Hayırlısı olsun yoktur bir terslik umuyorum..Güzel bir süreç seni bekliyor...

İnş yoktur mayıs ayında 2 hafta sonra bi kanama yaşadım düşük olduydu o yüzden çok tedirginim korkuyorum açıkcası inş saglıklı sag salim kucagımıza almamızı nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…