2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet bembeyaz resmen peçeteye geliyor kötü birşeymi kasıklarımda ağrı var ama hafif bazen artabiliyor çok ayakta kalırsam vs işte sende varmı normal mi akıntı

evet bendede var ama o kadar çok degil kasıklarımda bide böbreklerime doru agr baya oluyo korkuyorum vala:44:

Evet canım benimde sat 31 Ağustos :) Ben geçen hafta salı günü yani 2 ekimde gittim. Doktorum bana karından göremem vajinal bakmam gerekir dedi. Bende kabul ettim. O şekilde gördü keseyi Folik asit verdi, 2 hafta sonrasına çağırdı beni :) Fakat ben ayın 23'ünde gitmeyi düşünüyorum. Eğer bir değişiklik olmazsa, bakalım...
Sen cuma günü git bakalım, inşallah kalp atışlarınada şahit olursunuz [/QUOTE]

saol canım inşallah bende görürüm hem kesemi hemde pıtpıtlarısen baya erken gitmişsin doktora ne güzel.inşallah bir an önce cuma olur.hayırlısıyla görürüm bebişimi.buarada benim gögüslerim çok felaket taşıyamıyorum.çok sızlıyor,birde kasıklarıma ağrı griyor zaman zaman.normal heralde.Allah ım cümlemize sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

saol canım inşallah bende görürüm hem kesemi hemde pıtpıtlarısen baya erken gitmişsin doktora ne güzel.inşallah bir an önce cuma olur.hayırlısıyla görürüm bebişimi.buarada benim gögüslerim çok felaket taşıyamıyorum.çok sızlıyor,birde kasıklarıma ağrı griyor zaman zaman.normal heralde.Allah ım cümlemize sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah[/QUOTE]

AMİNNNN CANIM en önemlisi hepimiz için sağlıklı huzurlu bir hamillelik gecirerek beebişlerimizi kucağımıza almak
Rabbim herkesin gönlüne göre versin ben ilk hamileliğimi 6,5 iken kaybettim zor bi sürectenzorlu günlerden gectim

Kızım bana kardeş gönderdi Çok sükür rabbime diyeceğim oki Rabbim sağ sağlım kıcaklarımıza alacağımız günleri nasip etsin

saol canım inşallah bende görürüm hem kesemi hemde pıtpıtlarısen baya erken gitmişsin doktora ne güzel.inşallah bir an önce cuma olur.hayırlısıyla görürüm bebişimi.buarada benim gögüslerim çok felaket taşıyamıyorum.çok sızlıyor,birde kasıklarıma ağrı griyor zaman zaman.normal heralde.Allah ım cümlemize sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah[/QUOTE]

bu kasık ağrıları çoğumuzda var heralde.bende de var.gülerken bile ağrıyo.ve aşırı derecede halsizlik var kolumu bile kaldıramıyorum.9 ay böyle olmaz inşallah

Herkese selamlar;
Kizim bu sene ilk defa anasinifina basladi. Gecen hafta okuldan bulasmis, hasta oldu hala oksuruyor. Dun de hastaligi bana bulastirdi, sabahtan beri gripten oluyorum. Yataktan kalkip kizimi hazirlayip ise nasil geldim bilmiyorum. İlac da alamicam, nasil iyilesicem bilemiyorum(
Sizlerde nasil durumlar?

Evet ben biraz sabırsızımda erken gittim

Söylediklerin bende de mevcut, ama bugün kasık sancım hiç olmadı Şuan için kolay geçiyo günler, inşallah hep böyle olur

Güzel annişkolar nasılsınız;

Ben bugun yine kan verdim bhcg için..
Meraktan ölmek üzereyim.
Çizelgeye göre 2000 i geçmesi lazım, yoksa minimum artışın altında kalmıs olacagım..
Püff..
Topik de bana devredildi..
Sorun yaşarsam, haziran annesi olmayan bir haziran annesi topic sahibi olucam..

Maaşallah burda da genellıkle cıfter cıfter artmıs bhcg ler..
Benımkı cok gerıden gelıyor.
Hayırlısı ne yapalım..
Allah Kerim, diyorum,
o neylerse güzel yler diyorum..
Hepimiz için dua ediyorum..
Güzel, mutlu, sevinçli haberler alalım..

Amin...

Hey sosyoloji12 nerelerdesin, altta ismini gördüm, sevindim;
profiline bakmıştım bayadır girmiyordun..

İyi misin, herşey yolunda mı?

Hey sosyoloji12 nerelerdesin, altta ismini gördüm, sevindim;
profiline bakmıştım bayadır girmiyordun..

İyi misin, herşey yolunda mı?
selam arkadaşlar. yaklaşık 15 gündür hayatım bu 3 lü arasında gidip geliyor. yani hiçbişey yolunda değil. progestan denen aptal ilaçları içiyorum, iğne yaptırıyorum, hastaneye yatıp çıkıyorum ve srekli bir uyku hali olduğundan sersem gibiyim ve hiçbirşeye konsantre olamıyorum. yazım yanlışları ypabilirim affola...
niye böyle oldu bilmiyorum....
kanamam artarak devam ediyor. mutsuzum, ağrım var. ne olur benim iöçin dua edin, bebeğim kalsın benimle....

Ben 2012 haziran annelerindenim. hayırlı olsun demeden geçmek istemedim. inşallah hepiniz sağsalim kucaklarınıza alın bebişlerinizi.

amin bende birkez yaptırdım doktordan istedim gerek yok dedi : şuan herhangi bir akıntım yok sorun yoktur inşallah belki perşembe isterim doktordan

SAT: 29 Ağustos. En son 10 gün önce bakıldı hcg ye. 538,4 dü. Bugün 17.000 lerde olması lazım. Gerçi belli bi yerden sonra 2 katından az artıyormuş diye duydum ama?

Bu kadar sıkıntının ardından inşallah mükafatını alacaksın. Bebeğin seninle kalsın diye dua edeceğim sana. Rabbim kabul eyler inşallah dualarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…