2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya şu güzel dilekleriniz var ya.... hem mutlu oluyor, hem de rahatlıyorum.
tüm iyilikler sizinle olsun...

Kuzucummm...
İnşallah Rabbim sabrının mükafatını verecek..
Belki son kez seni sınamak istemiştir.. İçini ferah tut..
O'ndan ne gelirse kabulumüz; her işinde mutlak bir hayır vardır..
Benim de kafam dumanlı, işlerim karışık..
Ama diyorum ki Allah Kerim..
O ne derse o olacaksa;
ben tedbirimi almışsam;
geriye sadece tevekkül kalacak..
Zor belki beklemek ama
kolay olan ne güzel olmuş ki;
zorlukte güzellik daha kıymetli olur..
İnşallah hakkımızda en hayırlısı ne ise o olacak..
Belki biz idrak edemeyeceğiz ama
doğrusu bu..

Sevgilerimle..

kesinlikle taktir allahın vardır bir hayır nasıl ki her şerrinde bir hayır her hayrında şer bulunur yaaaa o gibi yaradan ne taktir ettiyse onu yaşıcaz ötesi yok

Canim ins bebisin kalir seninle, kotu dusunme.. dualarim seninle olucak
Ben de keseyi gördüm ve kalp atışını gördüm kızlar. Darısı görmeyenlerin başına
Cok sukur darisi bizlere ins..

Yeni hamisler gelmis topige, hosgelmisler

nerde oturuyosun canım ne zamn basladı usumeye yenı mı
canım ben yalovada oturuyorum.aslında havalar çok soğuk değil ama ben yinede donuyorum

canım ya benimde ayaklarım buz gibi.battaniyenin altındayım genede ısınmadıı
aynen öyle..valla yatarken bile çıkaramıyorum çoraplarımı o derece yani

arkadaşlar merhaba benimde sat 28 ağustos beklenen doğum tarihi 4 haziran...aranıza benide alımısınız :))) cuma günü kesemizi gördük bebişimizin haftayada bebeği görecekmişiz inşallah..
hoşgeldin aramıza.umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..sat ve doğum tarihlerimiz aynı seninle
amin canımm..tebrik ederim senide.hoşgeldin aramıza
canım sabret iyi düşünmeye çalış.zor günler geçiriyorsun ama geçecek inşallah.dualarımız seninle

sanırım son adetımız aynı sen nasıl ogrendın hamıs oldugunu
benım gunum yarın olmazsam hamısım dıyecegım bakalım
ıdrarda cıkmıyor yaaa
kızımdada uc gun gectıkten sonra cıkmıstı
off sıkıldım beklemekten var mı yok mu bılmek ıstıyorum artıkkk

kızlar ben 6 haftalık hamileyim ama hiçbir belirti hissetmiyorum ne yorgunluk ne ağrı ne sancı ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiçbiri yok çok nadir adet ağrısı gibi oluyo ama geçiyo hemen geçen hafta öğrendiğimde çok sevinmiştim ama şimdi hiç yokmuş gibi bazen unutuyorum bile yani hiç bir belirti olmaması anormal bi durum gibi gelmeye başladı sizde durum nasıl ? var mı bnm gibi olan ?

Canimm evet son adetimiz ayni seninle ben de en son 9 eylulde olmustum, benim 6 gun once idrarda cikti.. cumartesi de kan testi yaptirdim, kesinlesti hamile oldugum.. darisi sana ins canim, kan testi yaptirma sansin varsa yaptir, varsa mutlaka cikar, beklemek cok stresli evet

yok canım daha yeni olmak zorunda değil bende sadece kasık ağrısı var başkada bişey yok bende daha yeni takma böyle şeyleri sonuçta test yaptın dimi kan testi felan

yok canım daha yeni olmak zorunda değil bende sadece kasık ağrısı var başkada bişey yok bende daha yeni takma böyle şeyleri sonuçta test yaptın dimi kan testi felan

evet evet geçen hafta 5.haftamdı 2230 iki gün sonra da 4211 çıktı ama hç belirti yok çok şükür diyorum bi yandan ama bi yandan da içime sıkıntısı düşüyo

canım senin ve bebeğinin sağlığı için çok dua edicem.sende nolur içini ferah tutmaya çalış ve bugünlerin geçeceğine hiç şüphe duymadan inan.inancının gücü herşeyi düzeltmeye yeticektir.Allah' a emanet olun...

evet evet geçen hafta 5.haftamdı 2230 iki gün sonra da 4211 çıktı ama hç belirti yok çok şükür diyorum bi yandan ama bi yandan da içime sıkıntısı düşüyo

keseyi gördünmü canım..gördüysen kaçtayken gördünnn

gebelik var hiç düüşünme canım gayet iyi iki katına çıkmış değerin illa belirti olacak die sıkıntı etme canım bendede yok:):):):)

ben ilk hamileliğimde bu testleri yaptırmıştım ama bunlar bu kadar erken miydi ya:)ben hepsini vakıf gureba hastanesinde bedavaya yaptırıp doktoruma götürmüştüm.yine öyle yaparım heralde...
hayırlı olsunnnn.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ne güzel işte inşallah rahat bi hamileliğin olacak.

arkdaşlar bişey sprucam sadece meraktan mol gebelik nedir ki bilen varmı boş gebelik mi demek acaba birde boş gebelikte hcg gene aynı şeilkde mi yükseliyor nette daha fazla bile olabilir diyor sadece merak ettim

arkdaşlar bişey sprucam sadece meraktan mol gebelik nedir ki bilen varmı boş gebelik mi demek acaba birde boş gebelikte hcg gene aynı şeilkde mi yükseliyor nette daha fazla bile olabilir diyor sadece merak ettim

Cnm mol gebelikte bchg de çok asırı artıs oluyor,
boş gebelıkte ıse normal olarak artıyor..

Mol gebelıkte embrıyo var ama kromozom olarak anomali sozkonusu.
Boş gebelıkte ıse kese var ama ıcınde embrıyo yok..

Boş gebelik görülme sıklığı yüksek,
mol gebelik ise oldukça düşük..

selam kızlar. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim satım 03.Eylül. Geçen çarşamba akşamı 342 ydi bhcg. cumartesi günü de 830 du. evvelsi güne kadar halsizlik, karnımda bir sürü kıpırtı vardı ama şimdi hiç bişi yok. bi terslik yoktur umarım :/ Perşembe günü doktora gidicem ama bekleyemiyorum resmen!

Merhabalar..
Dün kan testimin sonucunu aldım, henüz adetim 3 gün gecikmişti. Kan değerim 790 çıktı.
Bugün saat 2 de doktor randevusu aldım.
SAT:6 Eylül
Tahmini doğum tarihi 14.06.2013
Herkesin bebeği hayırlı olsun.

evet bendede var ama o kadar çok degil kasıklarımda bide böbreklerime doru agr baya oluyo korkuyorum vala:44:

benimde ilk baslarda asırı kasık ağrım ve bel ağrım vardı..hatta dediğiniz gibi arada bir böbreklerim ağrıyo gibime gelirdi..simdi geçti çok sükür..darısı basınıza
bu arada herkesğe GÜNAYDIIINNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…