ya şu güzel dilekleriniz var ya.... hem mutlu oluyor, hem de rahatlıyorum.
tüm iyilikler sizinle olsun...
kesinlikle taktir allahın vardır bir hayır nasıl ki her şerrinde bir hayır her hayrında şer bulunur yaaaa o gibi yaradan ne taktir ettiyse onu yaşıcaz ötesi yokKuzucummm...
İnşallah Rabbim sabrının mükafatını verecek..
Belki son kez seni sınamak istemiştir.. İçini ferah tut..
O'ndan ne gelirse kabulumüz; her işinde mutlak bir hayır vardır..
Benim de kafam dumanlı, işlerim karışık..
Ama diyorum ki Allah Kerim..
O ne derse o olacaksa;
ben tedbirimi almışsam;
geriye sadece tevekkül kalacak..
Zor belki beklemek ama
kolay olan ne güzel olmuş ki;
zorlukte güzellik daha kıymetli olur..
İnşallah hakkımızda en hayırlısı ne ise o olacak..
Belki biz idrak edemeyeceğiz ama
doğrusu bu..
Sevgilerimle..
selam arkadaşlar. yaklaşık 15 gündür hayatım bu 3 lü arasında gidip geliyor. yani hiçbişey yolunda değil. progestan denen aptal ilaçları içiyorum, iğne yaptırıyorum, hastaneye yatıp çıkıyorum ve srekli bir uyku hali olduğundan sersem gibiyim ve hiçbirşeye konsantre olamıyorum. yazım yanlışları ypabilirim affola...
niye böyle oldu bilmiyorum....
kanamam artarak devam ediyor. mutsuzum, ağrım var. ne olur benim iöçin dua edin, bebeğim kalsın benimle....
Cok sukurBen de keseyi gördüm ve kalp atışını gördüm kızlar. Darısı görmeyenlerin başına
canım ben yalovada oturuyorum.aslında havalar çok soğuk değil ama ben yinede donuyorumnerde oturuyosun canım ne zamn basladı usumeye yenı mı
aynen öyle..valla yatarken bile çıkaramıyorum çoraplarımı o derece yanicanım ya benimde ayaklarım buz gibi.battaniyenin altındayım genede ısınmadıı
hoşgeldin aramıza.umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..sat ve doğum tarihlerimiz aynı seninlearkadaşlar merhaba benimde sat 28 ağustos beklenen doğum tarihi 4 haziran...aranıza benide alımısınız :))) cuma günü kesemizi gördük bebişimizin haftayada bebeği görecekmişiz inşallah..
amin canımm..tebrik ederim senide.hoşgeldin aramızaslm arkadaşlar bende 3 gün önce test yaptım ve çıktı.yarın doktora gidip kaç haftalık olduğumu öğrenicem.SAT 1 eylül.benim ikinci çocuğum.ALLAH hepimize çocuklarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
canım sabret iyi düşünmeye çalış.zor günler geçiriyorsun ama geçecek inşallah.dualarımız seninleselam arkadaşlar. yaklaşık 15 gündür hayatım bu 3 lü arasında gidip geliyor. yani hiçbişey yolunda değil. progestan denen aptal ilaçları içiyorum, iğne yaptırıyorum, hastaneye yatıp çıkıyorum ve srekli bir uyku hali olduğundan sersem gibiyim ve hiçbirşeye konsantre olamıyorum. yazım yanlışları ypabilirim affola...
kanamam artarak devam ediyor. mutsuzum, ağrım var. ne olur benim iöçin dua edin, bebeğim kalsın benimle....
sanırım son adetımız aynı sen nasıl ogrendın hamıs oldugunu
benım gunum yarın olmazsam hamısım dıyecegım bakalım
ıdrarda cıkmıyor yaaa
kızımdada uc gun gectıkten sonra cıkmıstı
off sıkıldım beklemekten var mı yok mu bılmek ıstıyorum artıkkk
kızlar ben 6 haftalık hamileyim ama hiçbir belirti hissetmiyorum ne yorgunluk ne ağrı ne sancı ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiçbiri yok çok nadir adet ağrısı gibi oluyo ama geçiyo hemen geçen hafta öğrendiğimde çok sevinmiştim ama şimdi hiç yokmuş gibi bazen unutuyorum bileyani hiç bir belirti olmaması anormal bi durum gibi gelmeye başladı sizde durum nasıl ? var mı bnm gibi olan ?
yok canım daha yeni olmak zorunda değil bende sadece kasık ağrısı var başkada bişey yok bende daha yeni takma böyle şeyleri sonuçta test yaptın dimi kan testi felan
selam arkadaşlar. yaklaşık 15 gündür hayatım bu 3 lü arasında gidip geliyor. yani hiçbişey yolunda değil. progestan denen aptal ilaçları içiyorum, iğne yaptırıyorum, hastaneye yatıp çıkıyorum ve srekli bir uyku hali olduğundan sersem gibiyim ve hiçbirşeye konsantre olamıyorum. yazım yanlışları ypabilirim affola...
evet evet geçen hafta 5.haftamdı 2230 iki gün sonra da 4211 çıktı ama hç belirti yok çok şükür diyorum bi yandan ama bi yandan da içime sıkıntısı düşüyo
evet evet geçen hafta 5.haftamdı 2230 iki gün sonra da 4211 çıktı ama hç belirti yok çok şükür diyorum bi yandan ama bi yandan da içime sıkıntısı düşüyo
ben ilk hamileliğimde bu testleri yaptırmıştım ama bunlar bu kadar erken miydi ya:)ben hepsini vakıf gureba hastanesinde bedavaya yaptırıp doktoruma götürmüştüm.yine öyle yaparım heralde...Doktorum bana 11 tane test verdi geçen gün yazdım buraya, onları mı diyorsun?
Eğer onları diyorsan henüz yaptırmadım. Doktorum bir labarotuvar önerdi ama fiyatları sormadım henüz. Eltim 6-7 tanesini sağlık ocağında ücretsiz yaptırmıştı. O yanlış hatırlamıyorsam 500 tl gibi bir rakam almıştı özelden. Sadece 4 tanesini özelde 150 gibi bir rakama yaptırdı sanırım. Sağlık ocağında yapılmayanları.
Ben testlerimi önümüzdeki p.tesi yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat alınca söylerim sana da. Cuma günü de kontrole :)
hayırlı olsunnnn.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.merhaba
ben de aranıza katıldım sanırım.. dün öğrendim hamile olduğumu ve biraz sürpriz oldu..hala olayın şokundayım zaten..henüz doktora gitmedim..ve hazırlıksız yakalandığımdan olsa gerek ne yapacağımı pek bilmiyorum..
ne güzel işte inşallah rahat bi hamileliğin olacak.kızlar ben 6 haftalık hamileyim ama hiçbir belirti hissetmiyorum ne yorgunluk ne ağrı ne sancı ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiçbiri yok çok nadir adet ağrısı gibi oluyo ama geçiyo hemen geçen hafta öğrendiğimde çok sevinmiştim ama şimdi hiç yokmuş gibi bazen unutuyorum bileyani hiç bir belirti olmaması anormal bi durum gibi gelmeye başladı sizde durum nasıl ? var mı bnm gibi olan ?
arkadaşlar sat ve beta hcg leri yazsak.çok merak ediyorum.ben başlıyım
sat:28 ağustos beta:1000
arkdaşlar bişey sprucam sadece meraktan mol gebelik nedir ki bilen varmı boş gebelik mi demek acaba birde boş gebelikte hcg gene aynı şeilkde mi yükseliyor nette daha fazla bile olabilir diyor sadece merak ettim
arkdaşlar bişey sprucam sadece meraktan mol gebelik nedir ki bilen varmı boş gebelik mi demek acaba birde boş gebelikte hcg gene aynı şeilkde mi yükseliyor nette daha fazla bile olabilir diyor sadece merak ettim
evet bendede var ama o kadar çok degil kasıklarımda bide böbreklerime doru agr baya oluyo korkuyorum vala:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?