kızlarrr doktorun verdiği testleri yaptıran arkadaşlar testleri nerde yaptrdınız..önce kadın doğuma gidip bu testleri mi yaptırmak istediginizi misöylediniz yoksa acilden falam yspılıyomu..özelde yaptıran varsa kaça malollu
kızlarrr doktorun verdiği testleri yaptıran arkadaşlar testleri nerde yaptrdınız..önce kadın doğuma gidip bu testleri mi yaptırmak istediginizi misöylediniz yoksa acilden falam yspılıyomu..özelde yaptıran varsa kaça malollu
ya şu güzel dilekleriniz var ya.... hem mutlu oluyor, hem de rahatlıyorum.
tüm iyilikler sizinle olsun...
Doktorum bana 11 tane test verdi geçen gün yazdım buraya, onları mı diyorsun?
Eğer onları diyorsan henüz yaptırmadım. Doktorum bir labarotuvar önerdi ama fiyatları sormadım henüz. Eltim 6-7 tanesini sağlık ocağında ücretsiz yaptırmıştı. O yanlış hatırlamıyorsam 500 tl gibi bir rakam almıştı özelden. Sadece 4 tanesini özelde 150 gibi bir rakama yaptırdı sanırım. Sağlık ocağında yapılmayanları.
Ben testlerimi önümüzdeki p.tesi yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat alınca söylerim sana da. Cuma günü de kontrole :)
bunlar ne testleri arkadaşlar ne için daha 6. haftandasın erken değil mi merak ettim valla
sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik. Kaç haftalık oldu şimdi ?? Hangi testleri soruyosun
Yarın 6. haftamın son günü benim. 7 ye giriyorum. Doktorumun istediği testler şunlar
Tam kan sayımı
Tam idrar
HbsAP
Anti HCV
Anti HV
TSH
F T3
FT4
Rubella ig G yazıyor sanırım (yanlış anlamasıysam kızamıkçıkla ilgili bir şeymiş)
Toxo igm
Toxo ig G buda sanırım hayvanlardan bulaşan bir şey için bakılan bir şeymiş.
doktorum bana 11 tane test verdi geçen gün yazdım buraya, onları mı diyorsun?
Eğer onları diyorsan henüz yaptırmadım. Doktorum bir labarotuvar önerdi ama fiyatları sormadım henüz. Eltim 6-7 tanesini sağlık ocağında ücretsiz yaptırmıştı. O yanlış hatırlamıyorsam 500 tl gibi bir rakam almıştı özelden. Sadece 4 tanesini özelde 150 gibi bir rakama yaptırdı sanırım. Sağlık ocağında yapılmayanları.
Ben testlerimi önümüzdeki p.tesi yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat alınca söylerim sana da. Cuma günü de kontrole :)
hımm iyi testlermiş ben aynı zamanda troid hastasıyım bir yıldır ilaç kullanıyorum onlar normal kanım düşük önemli testler geç kalma bence ilk 3 ayda önemli testler bunlart
ya şu güzel dilekleriniz var ya.... hem mutlu oluyor, hem de rahatlıyorum.
tüm iyilikler sizinle olsun...
3 ay önce başka bir şeyden dolayı tiroidlerime, şekerime, kan sayımıma falan bakılmıştı çok şükür her şey normaldi. 19 unda randevum var. O zamana kadar yaptırmam lazım işte bakalım. Hamilelikle birlikte sapıtan değerler olmuş mu :)
Doktorum bana 11 tane test verdi geçen gün yazdım buraya, onları mı diyorsun?
canım peki bir kere kan testi veriyoz da hepsi onların üzerinden mi yapılıyo...tabi bide idrar
merhaba
ben de aranıza katıldım sanırım.. dün öğrendim hamile olduğumu ve biraz sürpriz oldu..hala olayın şokundayım zaten..henüz doktora gitmedim..ve hazırlıksız yakalandığımdan olsa gerek ne yapacağımı pek bilmiyorum..
Sanırım 5 tüp kan alınıyor :)
selam arkadaşlar. yaklaşık 15 gündür hayatım bu 3 lü arasında gidip geliyor. yani hiçbişey yolunda değil. progestan denen aptal ilaçları içiyorum, iğne yaptırıyorum, hastaneye yatıp çıkıyorum ve srekli bir uyku hali olduğundan sersem gibiyim ve hiçbirşeye konsantre olamıyorum. yazım yanlışları ypabilirim affola...
niye böyle oldu bilmiyorum....
kanamam artarak devam ediyor. mutsuzum, ağrım var. ne olur benim iöçin dua edin, bebeğim kalsın benimle....
tbr ederimm hayırlı uğurlu olsun aLLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN :):):)
teşekkür ederim.. hepimize nasip etsin inş :) bu duayı duymak bile ilginç geliyor, ilk ya ondan heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?