2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben de keseyi gördüm ve kalp atışını gördüm kızlar. Darısı görmeyenlerin başına

bbeğin seninle kalsın arkadaşım bu arada ilk gebeliğin mi normal mi oldu yoksa tedavi ilemi klomen vs gibi

ilk sayılır. daha önce bir hamilelik geçirdim ma kendi isteğimizle sonlandırdık. ve 7 yıl aradan sonra 8. ayda normal yollardan hamile kaldım.
doktor düşük riski var. sürekli yatacaksın diyor. kanama maalesef giderek artıyor. geçen hafta hastanede yattım.
dua edin bebeğim için ne olur......

Güzelce dinlenip ilaçlarını aldıktan sonra bir şey olmaz inşallah. Biraz sıkıntılı olacak ama sabredeceksin bebeğin için. 3 ayı tamamlayınca rahatlarsın

dualarım seninle canımm üzme kendini yat dinlen sadece oluyor böyle kanama geçirenler b,r şey daha daha önceden de olmuştu hamileliğinin ilk başlarında ne zamandır kanaman başladı

Son düzenleme:
ya şu güzel dilekleriniz var ya.... hem mutlu oluyor, hem de rahatlıyorum.
tüm iyilikler sizinle olsun...

yakın arkadaşım hamile ondada oldu 4. ayında hala oluyormuş az acile gidecek kadar nasipse kısmetse hiçbrşey olmaz sıkma tatlı canını tyat dinlen ama hiçbirşey senden ve bebğinden önemli değil bu arada kanaman ne zamndan beri var yoksa yeni mi başladı yoksa hamileliğini öğrendiğinden beri mi var

ya şu güzel dilekleriniz var ya.... hem mutlu oluyor, hem de rahatlıyorum.
tüm iyilikler sizinle olsun...

geçmiş olsun canım seninle aynı durumda sayılırız...dr unun dediklerini yap mümkün olduğunca kalkma yatarken insan çok sıkılıyor ama sonunu düşün herşeyi unutturur inan bana ben kızımda 2 ay oğlumda 7 ay yattım baksana akıllanmadık 3.de de yatıyoruz ama bil ki herşeye değer

sağol. regl olmam gereken günün ertesinde çok hafif lekelenme ile başlamıştı. sonra aralıklarla oldu. son 4 gündür de hep var kanama..

sağol. regl olmam gereken günün ertesinde çok hafif lekelenme ile başlamıştı. sonra aralıklarla oldu. son 4 gündür de hep var kanama..

anladım canım aman dikkat kalbini ferah tut hiçbişey olmaz bak aynı örnekten verdim şuan 4 aylık hamile die :):):):

csnım meslektaşımm.Allah yardımcın olsunnn..içini rahat tut..inşsllsh bebişine birşey olmayacak

kızlarrr doktorun verdiği testleri yaptıran arkadaşlar testleri nerde yaptrdınız..önce kadın doğuma gidip bu testleri mi yaptırmak istediginizi mi söylediniz yoksa acilden falam yspılıyomu..özelde yaptıran varsa kaça malollu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…