ilk sayılır. daha önce bir hamilelik geçirdim ma kendi isteğimizle sonlandırdık. ve 7 yıl aradan sonra 8. ayda normal yollardan hamile kaldım.
doktor düşük riski var. sürekli yatacaksın diyor. kanama maalesef giderek artıyor. geçen hafta hastanede yattım.
dua edin bebeğim için ne olur......
ilk sayılır. daha önce bir hamilelik geçirdim ma kendi isteğimizle sonlandırdık. ve 7 yıl aradan sonra 8. ayda normal yollardan hamile kaldım.
doktor düşük riski var. sürekli yatacaksın diyor. kanama maalesef giderek artıyor. geçen hafta hastanede yattım.
Güzelce dinlenip ilaçlarını aldıktan sonra bir şey olmaz inşallah. Biraz sıkıntılı olacak ama sabredeceksin bebeğin için. 3 ayı tamamlayınca rahatlarsın
dualarım seninle canımm üzme kendini yat dinlen sadece oluyor böyle kanama geçirenler b,r şey daha daha önceden de olmuştu hamileliğinin ilk başlarında ne zamandır kanaman başladı
yakın arkadaşım hamile ondada oldu 4. ayında hala oluyormuş az acile gidecek kadar nasipse kısmetse hiçbrşey olmaz sıkma tatlı canını tyat dinlen ama hiçbirşey senden ve bebğinden önemli değil bu arada kanaman ne zamndan beri var yoksa yeni mi başladı yoksa hamileliğini öğrendiğinden beri mi var
geçmiş olsun canım seninle aynı durumda sayılırız...dr unun dediklerini yap mümkün olduğunca kalkma yatarken insan çok sıkılıyor ama sonunu düşün herşeyi unutturur inan bana ben kızımda 2 ay oğlumda 7 ay yattım baksana akıllanmadık 3.de de yatıyoruz ama bil ki herşeye değer
yakın arkadaşım hamile ondada oldu 4. ayında hala oluyormuş az acile gidecek kadar nasipse kısmetse hiçbrşey olmaz sıkma tatlı canını tyat dinlen ama hiçbirşey senden ve bebğinden önemli değil bu arada kanaman ne zamndan beri var yoksa yeni mi başladı yoksa hamileliğini öğrendiğinden beri mi var
kızlarrr doktorun verdiği testleri yaptıran arkadaşlar testleri nerde yaptrdınız..önce kadın doğuma gidip bu testleri mi yaptırmak istediginizi mi söylediniz yoksa acilden falam yspılıyomu..özelde yaptıran varsa kaça malollu