2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canm ben adetime 2 gün kala ögrendim hem idrarla hem kan testyle ama bu bünye meselesi deil yumurtlama ve döllenmeyle alakalı birşey bence.İnşallah hamilesindir hayırlısı olsun ama bence bir doktora görün kist durumuda olabilir.. hakkında hayırlı olsun.

ne kaa güsell inşallah bizlerde görürüz bebişlerimizi..hayırlsııyla kalpatışlarınıda duyarsın ve duyarız inşallah

bende senin gibi düşünüyorum canım bu ilk bebğim olucak inşallah hemen arasını vermeden 2 düşünüyorum ve allah nasip ederse sonrada 3yü düşünüyorum

çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olur inş. sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız..

adetim 4 gün gecikti o gün test yaptım pozitif çıktı, 3 gün sonra da doktora gittim kesesi görünüyordu haftaya kalp atışlar için gideceğiz inş.

Tatlım, 6 eylül son adet tarihim. 8 ekimde yani 3 gün gecikme ile gittim sabahtan kan tahlilimi yaptırdım 793 çıktı.
Rabbim gönlüne göre versin..

bir sürü yeni hamişler gelmişler, hoşgelmişler.. Allah hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inş..

gözün aydınnn..Allah kalp atışını da duymayı nasip etsinn..

Merhabalar,
Doktordan geldim..Ultrason günü bugün değilmiş.Yanlış görmüşüm kağıtta.ı.Dr baktı idrar da az bakteri var dedi,ben dedim hamilelik değerim düşük gibi(219.98) 10 gün sonra hem ona hem idrar bakarız dedi..Kötü bişey olsa 10 gün sonra demez heralde di mi kızlar..Ben satıma göre 5 haftalık hamileyim ama değerime göre 3

Geç yumurtlamışsındır ve geç döllenmiştir canım. Strese sokma kendini. Takip ettin mi değer artışını??

Geç yumurtlamışsındır ve geç döllenmiştir canım. Strese sokma kendini. Takip ettin mi değer artışını??

Hayır cnm .Bugün 2. kez gitti doktora zaten..1 kez kan tahlili yapıldı..İnş dediğin gibidir cnm.Belirsizlik yüzünden hamile çizelgesi yapmadım daha

canım bence normal değerin ama çok kafana takılıyorsa 1 tane daha kan testi yap..kişiden kişiye değişiyor sonucta değer..

Hayır cnm .Bugün 2. kez gitti doktora zaten..1 kez kan tahlili yapıldı..İnş dediğin gibidir cnm.Belirsizlik yüzünden hamile çizelgesi yapmadım daha

Keşke gitmişken bir tahlil daha yaptırsaydın ya canım. Aklın rahat olurdu. Böylesi daha kötü acaba mı diyorsun.

SATa göre hesaplamalarda genelde yanılma oluyor canım. Çünkü kimisi erken yumurtluyor kimisi geç. Bebişin büyüsün biraz daha o zaman doktor boyuna göre kesesine göre belirleyecek haftasını kesin olarak zaten.

canım bence normal değerin ama çok kafana takılıyorsa 1 tane daha kan testi yap..kişiden kişiye değişiyor sonucta değer..

Devlete gidiyorum cnm.Çok kalabalık oluyo ve doktorun uygun gördüğü zamanlarda gitmelisin..Özele gitsem dediğini yapardım.Bulunduğum şehirde özel hst yok..Ama doktor 10 gün sonra gel yaparız dedi biraz içim rahatladı..

ooo seninde başlamış..Az zaman var bunlar bitince cinsiyet ondan sonra tekmeler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…