kızlar benim bulantıla başladı çıkarıyorum hattadaha cok erken ama ya
Ne güzel bir duygudur. Keşke ben de rüyamda görsem de ismi rüyada gelse. Ben kız ve erkek için isim belirledim sayılır. Birkaç alternatif belirleyeceğim. Çocuk doğunca yüzüne baktığımda en çok hangisi yakışırsa onu koyacağız.Erkek ismi eşimin de çok hoşuna gitti ama kız ismi garibine gitti galiba
Günde yarım kilo dondurma hem de yaz kış? Ben de kendime dondorma delisi diyordum, önünde saygıyla eğiliyorum. Kilo alacağım diye tatlı bile yiyemiyorum doğru düzgün
hoşgeldin canım,inşallah bu kez bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın
Bende 30 yaşındayım ilk gebeliğim allah kısmet edersebenimde sat 31 ağustos.tahmini doğum tarihlerimiz aynı ne güzel benim ilk kontrolüm yarın.bende kalp atışlarını duyarım belki diyordum,sen duyamadıysan henüz bende duyamam ozaman.üzüldüm bak şimdi...
Allah korusun. Kötü ihtimalleri çıkar aklından. Olur da başına gelirse kader der sineye çekersin ama şimdiden yok yere telaş yapma
Hayırlı olsun bebişleriniz. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
oyamert doktorun normal diyorsa vardır elbet bir bildiği, sıkma canını. Burda iki arkadaş vardı değerleri az artan ama şimdi bebekleri sağlıklı, kalp atışlarını duydular maşallah.
Ne güzel bir duygudur. Keşke ben de rüyamda görsem de ismi rüyada gelse. Ben kız ve erkek için isim belirledim sayılır. Birkaç alternatif belirleyeceğim. Çocuk doğunca yüzüne baktığımda en çok hangisi yakışırsa onu koyacağız.Erkek ismi eşimin de çok hoşuna gitti ama kız ismi garibine gitti galiba
Günde yarım kilo dondurma hem de yaz kış? Ben de kendime dondorma delisi diyordum, önünde saygıyla eğiliyorum. Kilo alacağım diye tatlı bile yiyemiyorum doğru düzgün
ben de adetımmın gectıgı ılk gun 3 bulantı ve kusma yasadım sonra yok allaha sukur usutmus oldugum kanaatıne vardım ama mıde agrım da cok oluyodu
Herkes rüyalardan bahsetmiş, sıra bende.
Ben dün bütün gece kuyumcuda gezdim. Önce küpe baktım sonra yüzük.
Hayırdır inşallah.
Kızlar ne tesadüf bende rüya gördüm dün gece oğlum olmuş yeşil gözlü topmiş nasıl bağrıma basıyorum
Allah hepimizin rüyasını hayır etsin
amin canım,ben şimdilik bi kaç tane kötü rüya gördüm.çok kafaya takmaktan sanırım.buarada ilk bebeğini niye aldırmak zorunda kaldın?kalp atışı yüzünden falan mı?
canım ne güzel hayır dr. Bana herşey normal dedi bol bol su iç dedi ceviz süt felan çok yemek yeme 12 haftadan sonra başlıyacağız suan bebek kanla beslenıyor dedi çiğköfte çiğ et salam sosis vs. Saç boya ma yasak inş. Canım sen de bır kaça haftaya duyarsın acele etme ben vajınal baktırmadım eğer vajınal baktırırsan belkı görürüsün benım dr. Vajınal bakmaya karsı 3 ay ilşki yasak dedi dr. Bülent alpaydın bu arada ankara yaşıyorum yeknık ressamım
canım bende istanbuldayım.öğretmenim özelde.ama bu sene herhangi biyerle anlaşma yapmamıştım,şimdilik evdeyim.özel ders falan veriyorum.şimdi yine aklıma takıldı vajinale niye karşıki doktorun?ilk bebeğin yüzün den mi?bana yarın napıcak acaba:44:
abimin eşi hamıleyken yuzuk taktıgını gormustu ruyasında herkez kız çocuguna yorumlamıstı ama erkek bebkmıs demekkı hepsının bı yorumu var hayırlara cıksın ınsallah
boyumuzu da yazalık yoksa benim kılom asırı fazla olurçizelgeye hamile kaldığımız kiloyu da eklsek nasıl olur canım, nekadar kilo aldığımızı da takiplemiş oluruz
Merhaba haziranın tatlı anne adayları :)
Rüyalardan bahsetmişsiniz bende bugün sabaha kadar uğraştım kabuslarla, kalp atışını duymadım ya daha, rüyamda bebeğin kalp atışı duruyor ve ben o şekilde birkaç hafta bekliyorum haberim olmuyo ve zehirlenmeye başlıyorum
Şu ilk 3 ayı hayırlısıyla bir atlatsaydık... :106:
Herkes rüyalardan bahsetmiş, sıra bende.
Ben dün bütün gece kuyumcuda gezdim. Önce küpe baktım sonra yüzük.
Hayırdır inşallah.
Selam arkadaşlar. Bu topiğe ilk yazıyorum. Çok beklediğim bebeğim artık gelecek inşallah bugün ilk kontrolümüz var o minik kalbini duyacaz inşallah. Hepinizin bebeğinizi sağsalim kucağınıza almanızı diliyorum.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Selam arkadaşlar. Bu topiğe ilk yazıyorum. Çok beklediğim bebeğim artık gelecek inşallah bugün ilk kontrolümüz var o minik kalbini duyacaz inşallah. Hepinizin bebeğinizi sağsalim kucağınıza almanızı diliyorum.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
ay bu bilinçaltımız bize daha ne rüyalar gösterecek kim bilir
Sana yarın karından bakar canım, vajinal bakmaz. Çünkü yarın tam 6 haftalık oluyoruz sat.a göre :)
Belki kalp atışlarını bile duyabilirsin
altın görünce kız evlat demekmiştopikte kızlar demisti hadı hayırlısı
altın görünce kız evlat demekmiştopikte kızlar demisti hadı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?