2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

25 kılo aldım :)))) 1.5 sene sonra ancak eskı kıloma dondum 3 ay once bı kurtaj gecırmıstım onda da bembeyaz yuzlu tombıs çok tatlı bı kız gormustum ( rabbim haytırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...

Kızlar ne tesadüf bende rüya gördüm dün gece oğlum olmuş yeşil gözlü topmiş nasıl bağrıma basıyorum
Allah hepimizin rüyasını hayır etsin

canım ne güzel hayır dr. Bana herşey normal dedi bol bol su iç dedi ceviz süt felan çok yemek yeme 12 haftadan sonra başlıyacağız suan bebek kanla beslenıyor dedi çiğköfte çiğ et salam sosis vs. Saç boya ma yasak inş. Canım sen de bır kaça haftaya duyarsın acele etme ben vajınal baktırmadım eğer vajınal baktırırsan belkı görürüsün benım dr. Vajınal bakmaya karsı 3 ay ilşki yasak dedi dr. Bülent alpaydın bu arada ankara yaşıyorum yeknık ressamım

Allah korusun. Kötü ihtimalleri çıkar aklından. Olur da başına gelirse kader der sineye çekersin ama şimdiden yok yere telaş yapma

Yok canım telaş falan yaptığımda yok aslında, dün gece topikte yazılanları okudum, genel olarak kalp atışlarından bahsetmişler ya sanırım onun etkisinde kaldım :)
Hayırlısı bakalım inşallah...

bir yandan bunları görünce doktorum acaba haklımıydı diyorum ben bta hcg testini tekrarlamak istedim gerek yok dedi kafanı bulandırısın sadece dedi kanama yoksa sorunda yok dedi ki boş gebelikte felan aa değerin artmıyor sen boş gebesin denilmiyır ki keseyi göremeyince konuşuyorlar tekrar yaptıracaktım ama vazgeçtim ondan sonra arttı artmadı canımı sıkıcam en iyisi ultrosanda görmek offfffffffff zor işler ne değerli şeyler yaa

sen ne sectin isim olarak ben kız olsaydı elıf zumra erkek te yusuferen dusunmustum

Herkes rüyalardan bahsetmiş, sıra bende.

Ben dün bütün gece kuyumcuda gezdim. Önce küpe baktım sonra yüzük.
Hayırdır inşallah.

abimin eşi hamıleyken yuzuk taktıgını gormustu ruyasında herkez kız çocuguna yorumlamıstı ama erkek bebkmıs demekkı hepsının bı yorumu var hayırlara cıksın ınsallah

canım bende istanbuldayım.öğretmenim özelde.ama bu sene herhangi biyerle anlaşma yapmamıştım,şimdilik evdeyim.özel ders falan veriyorum.şimdi yine aklıma takıldı vajinale niye karşıki doktorun?ilk bebeğin yüzün den mi?bana yarın napıcak acaba:44:

Selam arkadaşlar. Bu topiğe ilk yazıyorum. Çok beklediğim bebeğim artık gelecek inşallah bugün ilk kontrolümüz var o minik kalbini duyacaz inşallah. Hepinizin bebeğinizi sağsalim kucağınıza almanızı diliyorum.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Sana yarın karından bakar canım, vajinal bakmaz. Çünkü yarın tam 6 haftalık oluyoruz sat.a göre :)
Belki kalp atışlarını bile duyabilirsin

abimin eşi hamıleyken yuzuk taktıgını gormustu ruyasında herkez kız çocuguna yorumlamıstı ama erkek bebkmıs demekkı hepsının bı yorumu var hayırlara cıksın ınsallah

Hamile kalmadan önce hep kızım olsun diyordum Çok seviyorum kız çocuklarını.
Ama şimdi kızım olsun ya da oğlum olsun diyemiyorum nedense. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize. İster kız ister erkek ama hayırlı evlat olsunlar.

çizelgeye hamile kaldığımız kiloyu da eklsek nasıl olur canım, nekadar kilo aldığımızı da takiplemiş oluruz
boyumuzu da yazalık yoksa benim kılom asırı fazla olur

ay bu bilinçaltımız bize daha ne rüyalar gösterecek kim bilir

A.s, hoşgeldin.. :) Hayırlı olsun hamileliğin, dilerim gönlünce olur herşey
Rabbim kucağında sağlıcakla görmeyide nasip etsin inşallah

A.s, hoşgeldin.. :) Hayırlı olsun hamileliğin, dilerim gönlünce olur herşey
Rabbim kucağında sağlıcakla görmeyide nasip etsin inşallah

Sana yarın karından bakar canım, vajinal bakmaz. Çünkü yarın tam 6 haftalık oluyoruz sat.a göre :)
Belki kalp atışlarını bile duyabilirsin

ağzından bal damlıyor canımhadi bakalım inşallah,yarın söylerim inşallah pıtpıtlarımısenin diğer kontrolün ne zaman?herhangi bir test verdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…