boşuna üzme kendini belki o doktor görememiştir benim eltimde baya görememişti kişiden kişiye değişiyor doktorunu bekle ne zaman gelecek biliyormusun
benim bugün tahmini 3000lerdeydii.karından baktı hemen gördü..inş sende görürsün canımm
Bende hamileyim arkadaşlar. Kontrole gittiğimizde henüz çok yeniydi. 10 gün sonrası için randevu verdi. Yani haftaya cuma göreceğiz inşallah. 07-10 da 104, 09-10 da 324 çıktı değerim. Normal değil mi?
aramıza hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişinmerak etme değerlerin gayet güzel
Desteğiniz için sağolun arkadaşlar. Bi çıkmaza girdim gibi oldu. Napacağımı bilemiyorum. Dr. um da p.tesi gelecek. O zamana kadar napacaksam. Zaten zor oldu tüp bebekti İnşallah bırakmamıştır beni bebişim çok alışmıştım şimdiden.
Desteğiniz için sağolun arkadaşlar. Bi çıkmaza girdim gibi oldu. Napacağımı bilemiyorum. Dr. um da p.tesi gelecek. O zamana kadar napacaksam. Zaten zor oldu tüp bebekti İnşallah bırakmamıştır beni bebişim çok alışmıştım şimdiden.
Çok teşekkür ederim. Keseyi görmediğimiz için tedirginim biraz. Kendimi de biraz garip hissediyorum.. Umarım herşey normaldir. Yolun başı bu kadar sıkıntı doluysa 9 ayı düşünemiyorum :)
canım hayırlı olsunüzülme ne güzel onada kardeş geliyor beraber büyürler
oyacım tebriklerseninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı birde bizimle 7verenGül arkadaşımızda var.üçümüzün tarihleri aynı,benim ilk kontrolüm yarın.heyecanlıyım benimde ilk değerim 58 di.merak etme,doktora gittin mi?
hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin
ewet busada bugün hava tam uyku havası cok güzel uyumuşuz bebişimleondan geç kalddık canım.. afiyet olsun size
bende cok yiyorum doymuyo karnım:18: yiyorum biraz geçikiyo hemen acıkıyorum kilomada bakmadım hiç :26: ama fil gibi olucam bu gidişle
kizlar bence korkmayin ben ilk hamileligimde tam 21 kilo aldim ama simdi ayni kiloma dondum ama yine hamileyim aradan 2yil gecti sadece(
Hayırlı olsun, ben senin durumunda değilim ama keske benimde olsa diye düşündüm. İlki kısmet olursa arayı pek açmadan ikinciyi düşünüyorum, imkanım olsun ücüncüyüde yaparım. Gerçi henüz ilkine hamileyken konusması kolay geliyor ama cocuk evde ses, nefes, bolluk, hareket bizimde hayat arkadasımız olacaklar.
Ben yıllarca tek cocuk olarak kaldım, annem ben ortaokula giderken kardesime hamile kalmıstı. Gece uyumadan önce bile dua ederdim kardesim hemen dogsa benim yanımda uyusa diye.
O yüzden kısmet olursa ben cocugumu mümkünse bol kardesli büyütmeyi düşünüyorum :))
Bence üzülmemelisin
Çok teşekkür ederim. Keseyi görmediğimiz için tedirginim biraz. Kendimi de biraz garip hissediyorum.. Umarım herşey normaldir. Yolun başı bu kadar sıkıntı doluysa 9 ayı düşünemiyorum :)
asilcim moralini yüksek tutmaya çalış,eminim bebişin seninledir,boş yere onu da üzme annesi
hiç üzme boşuna kendini değerin güzel artması gerektiği gibi artmış doktor görememiştir dedimya eltimde baya göremişler hatta şaka yapmışlardı gizlendi göstermedi bize kendini die bozma moralini sen hiç
canım doktorun cihazıda eski olabilir.. bir terslik olsa kanaman falan olurdu değerin yükselmezdi maşşallah değerinde cok güzeldoktorunu bekle evham yapıp üzme bebişini annesi bırakmaz merak etme p.tesi gösterir kendini sana.
İnş bebeğin seninledir cnm
cnm bebekler saglıklı olsunda biz kilo alalım bişey olmaz valla ben yiyorum takamam kilo falan karnım acıksın yeter ki
iyi akşamlar. Hamileliğini yeni öğrenen aramıza katılan herkese hoşgeldiniz diyerek Allah bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.Tabii kendimede gelsin yeni katılan olarak.muhtemel doğumtarihi 10 haziran olan arkadaşlar bulantı vs.. durumunuz nasıl hamilelik nasıl gidiyor.Mesela ben 3-4 gündür ara ara çok bulanıp çıkaracak gibi oluyorum başım dönüp ellerim titriyor. ayrıca arasıra alevlenen seboreik dermetit vardı yüzümde 1 haftadır gitgide çoğalarak yüzümün her yerine yayıldı çok kötü durumda yüzüm.Bu 2. bebeğim olacak inşallah. İlki çok ağır geçmişti hamilelik süreci.Bundanda çok korkuyorum inşallah olmaz birde çalışıyorum nasıl geçirecem endişeleniyorum.allah kimseyi darda bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?