arkadaslar valla benim bel ağrım 7.haftaya girdim,,Allaha sükürler olsun keseyi de kalp atısını da gördüm ama hala geçmedi
sanırım hep olacak..o yüzden hiç ümitlenmeyin geçecek ağrılarım diye:)) ama ben ağrımasından hoslanıom,doktor büyüdüğü için ağrıo karnın dedi..
bende üzülüodum..şimdi topık bobmbostur..tüm hamısler yatmıstır diye masallah uykusuz dolu bizim topık
kızlar biz hamileyiz uykumuzun gelmesi gerekmio mu? :) :44:
ben de tam tersine daha çok uykuya düştüm, zaten uykucuydum şimdi daha beter oldum.
gün içinde masamda uyukluyorum, evde de erkenden yatıyorum
Günaydın herkese
erkek bebişler uyku mu yapıyomuş ?desene erkek annesi olcan
erkek bebişler uyku mu yapıyomuş ?
hoşgeldin canımBende ınsallah hazıran annesı olacagım
bugun betahcg baktırdım 2 saate cıkacak oncekı 217 cıkdı bakalım yukselıyormu ?
2. Bebegım ılkı oglan buda ıcıme kız dıye doguyor :)
duygularımızı paylaşalım .
ben de öyle hissediyorum zaten canım.. kessinlikle cinsiyeti hiç önemli değil, sağlıklı bir şekilde gelsin hepimizin minişleriievet canım öle der büyüklerimiz.. :)) aman sağlıklı olsun kucağımıza alalımda kuzucuklarımızı baska bişey istemiyorum.ha bide sabah sabah bulantılarda olmasa coooookk dahi güzel olacakta neyse artık :)
Bende ınsallah hazıran annesı olacagım
bugun betahcg baktırdım 2 saate cıkacak oncekı 217 cıkdı bakalım yukselıyormu ?
2. Bebegım ılkı oglan buda ıcıme kız dıye doguyor :)
duygularımızı paylaşalım .
hoşgeldin canıminş güzel artmıştır değerin :))
ben de öyle hissediyorum zaten canım.. kessinlikle cinsiyeti hiç önemli değil, sağlıklı bir şekilde gelsin hepimizin minişlerii
benim bulantılarım başlamadı hala..
günaydın herkese,benim sat 28 ağustos arkadaşlar,bana yakın olan varmı?bulantılarınız ne durumda?
HOSBULDUM ALLAH HAYIRLI EVLAT VERSIN YA İŞ YERINDEYIM TANSIYONUM HEP 9-4 VE DAHA DA DUSUYOR :s BAKALIM ILK BEBEK BENI YORMEDI BU NASIL OLACAK .
canım bende istanbuldayım.öğretmenim özelde.ama bu sene herhangi biyerle anlaşma yapmamıştım,şimdilik evdeyim.özel ders falan veriyorum.şimdi yine aklıma takıldı vajinale niye karşıki doktorun?ilk bebeğin yüzün den mi?bana yarın napıcak acaba:44:
Bu arada ben daha eşime söylemedim.
Kalp atışını gormeden soylemıcem.
Özelde cd ye cektırıp evde seyrettırmeyı planlıyorum.
Herhalde soka gırecektir.
Ama o zamana kadar sabredersem tabii..
benimki 25 ağustos yakınım sna ve bulantılarım berbat durumda sabah kendimi yataktan lavaboya zor attım halada bahaneye bakıyor midem..offf nolacak böle
merhaba bende yeniyim :) benim sat 27 ağustos bakalım bugün doktora gideceğiz meraktan ölüyorum görsemde rahatlasam bende bulantı falan hiçbirşey yok bu arada inşallahta olmaz
Alttan muayene anneye ya da bebeğe zarar vermiyor. Daha net görmek için oraan bakmış ama neden görememiş bu değerde anlamadım. Cihazı mı eski acaba? Bir sorun olsa onu da görürdü,teşekküllü bir hastanede başka doktora da gidip muayene ol muhakkak.Selamlar bugün ilk kontrolümüz vardı.Benim dr.um yurtdışında olduğu için başka dr.gittim.Bi heyecanla girdim odaya alttan muayene edecem dedi itiraz etmeme rağmen mecbur kaldım.Ve malesef keseyi göremediğini söyledi.O anda herşey durdu sanki. Sonra kan testi istedi kan verdim en az 1500 - 2000 olması gerek dedi ve kan değerim çok şükür 2.296 çıktı. Eeee şimdi kana göre hamileyim ama kese görünmüyor ne anlamalıyım bilmiyorum.Kendi dr. umu sabırsızlıkla bekliyorum.Ve alttan muayene ettiği için hamileysem bile düşük olur mu diye yatıyorum şuanda.Allah ım sen yardım et yaşattığın bu mutluluğu geri alma
Normal canım. Allah size bağışlasın bebeğinizi.Bende hamileyim arkadaşlar. Kontrole gittiğimizde henüz çok yeniydi. 10 gün sonrası için randevu verdi. Yani haftaya cuma göreceğiz inşallah. 07-10 da 104, 09-10 da 324 çıktı değerim. Normal değil mi?
Çok güzel düşünmüşsün.İhtiyacı olanlar yararlanabilir.herkese merhabalar.inşallah hepiniz"sağ salim bebeklerınıze kavuşursunuz.bne 2009-hem 2012 hazıran annesıyim.eylul ayı bana yarıyo sanırım:)) neyse 2 kızım var.sizler için daha çok erken bılıyorum ama elimde dunya kadar az gıyılmiş bebek kıyafetı var.cinsıyetlerı bellı olunca eğer kızı olacak olan ve de ihtıyaç sahıbı olan varsa lütfen bana özelden ulaşsınlar.seve seve kızlarımın kıyafetlerını yollarım.ilk kızım 3,5 2.kızım ise 4 aylık.içlerınde sadece 1 kere giyilmiş kıyafetler bıle var.kıyamıyorum ınanın.
Alttan bile görünmesi için 1500- 2000 olması lazım ki karından görülmesi için daha da yüksek olması lazım. Biraz daha beklemen gerekiyor.Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Bugün beta hcg 1200 çıktı ama karından baktığı ultrasonda kese görünmedi( sizce bu normal mi?
Çok geçmiş olsun. İş meselesinde de sağlığından önemli değil ya hakkında hayırlısı olsungünaydın kızlaaarrr, bir haftadır giremiyordum , pazar günü kanamam oldu doktorum beni yüzüstübıraktı özel hastaneydi halbuki , devlet hastanesine gittim , istirahat verdiler 3 gün rporluydum şimdi iyiyim kesildi kanamam ama dikkat etmem lazımmış ,bugünden işten ayrılıyorum çok mutluyum :) çok yorulmuştum çünkü ,dualarınızı eksik etmeyin...
günaydın kızlaaarrr, bir haftadır giremiyordum , pazar günü kanamam oldu doktorum beni yüzüstübıraktı özel hastaneydi halbuki , devlet hastanesine gittim , istirahat verdiler 3 gün rporluydum şimdi iyiyim kesildi kanamam ama dikkat etmem lazımmış ,bugünden işten ayrılıyorum çok mutluyum :) çok yorulmuştum çünkü ,dualarınızı eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?