2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sorma bende sizlei okudukça psikopat oldum ağrısın istiyorum buy arada ne zaman duydun ve gördün

bende üzülüodum..şimdi topık bobmbostur..tüm hamısler yatmıstır diye masallah uykusuz dolu bizim topık
kızlar biz hamileyiz uykumuzun gelmesi gerekmio mu? :) :44:

ben de tam tersine daha çok uykuya düştüm, zaten uykucuydum şimdi daha beter oldum.
gün içinde masamda uyukluyorum, evde de erkenden yatıyorum

Günaydın herkese

Bende ınsallah hazıran annesı olacagım
bugun betahcg baktırdım 2 saate cıkacak oncekı 217 cıkdı bakalım yukselıyormu ?
2. Bebegım ılkı oglan buda ıcıme kız dıye doguyor :)
duygularımızı paylaşalım .

erkek bebişler uyku mu yapıyomuş ?

evet canım öle der büyüklerimiz.. :)) aman sağlıklı olsun kucağımıza alalımda kuzucuklarımızı baska bişey istemiyorum.ha bide sabah sabah bulantılarda olmasa coooookk dahi güzel olacakta neyse artık :)

hoşgeldin canım inş güzel artmıştır değerin :))
ben de öyle hissediyorum zaten canım.. kessinlikle cinsiyeti hiç önemli değil, sağlıklı bir şekilde gelsin hepimizin minişlerii
benim bulantılarım başlamadı hala..

inşallah gönlümüze göre verir rabbim

benimkide son 1 haftadır başladı.6.hafta itibariyle başlıyor

HOSBULDUM ALLAH HAYIRLI EVLAT VERSIN YA İŞ YERINDEYIM TANSIYONUM HEP 9-4 VE DAHA DA DUSUYOR :s BAKALIM ILK BEBEK BENI YORMEDI BU NASIL OLACAK .

günaydın herkese,benim sat 28 ağustos arkadaşlar,bana yakın olan varmı?bulantılarınız ne durumda?

benimki 25 ağustos yakınım sna ve bulantılarım berbat durumda sabah kendimi yataktan lavaboya zor attım halada bahaneye bakıyor midem..offf nolacak böle

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız bakalım çok şükür biz iyiyiz çalışıyoruz bugün bıtsede tatıle girsek
ay ne güzel olur ama ya ben sarımsağı ılk kez duydum tansıyona yada bebeğe zararlı olmasın :44:

canım benım dr. yapmıyor çünkü bütün dr. lar 3 ay ilişkiyi yasaklıyor farkeden ne var ha o altı sokmuş ha ılışkı olmuş kımısıne zararı olmuyor kımısıne oluyor ama ben altan bakma taraftarı değilim belkı sen görürüsün kalp atışını inş.

Bu arada ben daha eşime söylemedim.
Kalp atışını gormeden soylemıcem.
Özelde cd ye cektırıp evde seyrettırmeyı planlıyorum.
Herhalde soka gırecektir.
Ama o zamana kadar sabredersem tabii..

söyleme canım ne güzel bende söylemek ıstemezdım ama bizimkı sağolsun ne zaman adet olacağımı benden önce hesaplıyor
ay inş. kalp atışını da duyarsın arzucum benıde listeye eklemeyı unutma

günaydın kızlaaarrr, bir haftadır giremiyordum , pazar günü kanamam oldu doktorum beni yüzüstübıraktı özel hastaneydi halbuki , devlet hastanesine gittim , istirahat verdiler 3 gün rporluydum şimdi iyiyim kesildi kanamam ama dikkat etmem lazımmış ,bugünden işten ayrılıyorum çok mutluyum :) çok yorulmuştum çünkü ,dualarınızı eksik etmeyin...

Ben kadın dogum hastanesınde sekreterım zaten ıcınde olunca dahada kotu oluyor :d dusuk tansıyon gebelıkde zordur ama ıyıdır yuksek tansıyonun tehlıkesı var..
Oglenı yapıyoruz az kaldı tatıle

benimki 25 ağustos yakınım sna ve bulantılarım berbat durumda sabah kendimi yataktan lavaboya zor attım halada bahaneye bakıyor midem..offf nolacak böle

merhaba bende yeniyim :) benim sat 27 ağustos bakalım bugün doktora gideceğiz meraktan ölüyorum görsemde rahatlasam bende bulantı falan hiçbirşey yok bu arada inşallahta olmaz

merhaba bende yeniyim :) benim sat 27 ağustos bakalım bugün doktora gideceğiz meraktan ölüyorum görsemde rahatlasam bende bulantı falan hiçbirşey yok bu arada inşallahta olmaz

merhaba cnm benım bebegım usg de gorulmedı kanda cıkıyor ama alttan bakarsa gozukur ama ben bırazdaha bekleyım dıyorum :)) ınsallah sag saglım kucagımıza almak nasıp olur Allah hayırlı evlat versın

Günaydın taze anne adayları ve hayırlı cumalar
Alttan muayene anneye ya da bebeğe zarar vermiyor. Daha net görmek için oraan bakmış ama neden görememiş bu değerde anlamadım. Cihazı mı eski acaba? Bir sorun olsa onu da görürdü,teşekküllü bir hastanede başka doktora da gidip muayene ol muhakkak.
Bende hamileyim arkadaşlar. Kontrole gittiğimizde henüz çok yeniydi. 10 gün sonrası için randevu verdi. Yani haftaya cuma göreceğiz inşallah. 07-10 da 104, 09-10 da 324 çıktı değerim. Normal değil mi?
Normal canım. Allah size bağışlasın bebeğinizi.
Çok güzel düşünmüşsün.İhtiyacı olanlar yararlanabilir.
Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Bugün beta hcg 1200 çıktı ama karından baktığı ultrasonda kese görünmedi( sizce bu normal mi?
Alttan bile görünmesi için 1500- 2000 olması lazım ki karından görülmesi için daha da yüksek olması lazım. Biraz daha beklemen gerekiyor.
Çok geçmiş olsun. İş meselesinde de sağlığından önemli değil ya hakkında hayırlısı olsun

canım cok geçmiş olsun dıkkat et kendıne bol bol su içi rabbım şifa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…