2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet malesef elimizde değil amin canım cümlemizden inşallah
yok lekelenmemin bir sebebini bulamadılar 3 farklı hastaneye gittim sebep yok yok canım ben iğne kullanmadım 200 mg. Prog. Günde 3 tane kullan demişti doktor 16. Haftama girdim lekelenmem geçince bıraktım

Canim dur panik yapma sen panik yaparsan ya ben ne yapayım bir ayın icinde 5 kilo verdim ben önemli olan bebeğinin saglıgı masallAh hersey yolunda bebisim iyi

Aman yalnız değilim yani. herkes kilolardan bahsedince bi almayan ben miyim dedim. benim de bebişim çok iyi çok şükür. senle bebişin de iyiyse demek ki alınmasa da bi sorun olmuyor henüz :) :)

bende sizdenimm 5 6 belkide 7 kg almışımdır. Tartılmaya korkuyorum :)))

birde erkek bebek iştah açar diyolar benim kızım erkek gibi olacak herhalde

Bir arkadşımın annesi cinsiyet tahmini yapıyormuş geneldede tutuyormuş neye göre dedim kız olduğunda anne daha çabuk kilo alıp genişliyormuş hafif bir şişkinlik oluyormuş..ilk dönem birdenbire şiştiğimi hissettim çok hızlı oldu fazla yemediğim halde birden genişlediğimi hissettim, ama şuan biraz daha normal gidiyor..

ben sadiye hanıma gidiyorum. Ama Sultan Hanımın da iyi oldugunu duymuştum.

evet sadiye hanıma gidecektim aaslında ama kendisi biraz normal doğumcu olduğu için tırstım açıkçası. sadiye hanım süper bir doktor işinde uzman hastanede çalışan tanıdıklarımda hep söylerler. ama sultan hanımda gayet iyi ikisi zaten sürekli dialog halinde. doğumda orda olacak nasipse :)

Merhaba kızlar
Nasılsınız nasıl gidiyor? Vukuat yok değil mi
Benim bebek göbeğimi aşağı aşağı çekiyor sanki. Göbeğim iyice büyüdü artık çok belli. Bu arada 1 kilo alarak kilo alma devresine grdim. Canım çok fazla tatlı istiyor
Veeeee asıl önemlisi... Galiba ben dün bebeğimi hissettim

canım sen yemeden genişledin ben yedimde genişledim seninde kız mı bebişin

cAnım sana bir şey soracaktım sen kan sulandırıcı kullanıyorsun değil mi
kaçlık kullanıyorsun
bide hangi faktör seninki?
mervem bende kan sulandırıcı kullanıyorum hıbor 3500 0.2 olanı benimki..faktör 5 heterezigot coraspini kesti doktor..sen ne kullanıyorsun?
canım ilk çocukta bende senin gibi hissediyordum ..tek sağlıklı olsunda diyordum..bunda cinsiyeti içime doğuyor ama bakalım doktor ne diycek 3 de kontrol var birazdan çıkıcam..gelince yazarım
canım demir iacıyla alma etksini azaltıyormuş..4 saat arayla iç dedi doktorum...sabah 6 da troidi iç sen..

kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize
2013 erkek senesi olacak heralde

ya arkadaşlar kendimi durduramıyorum habire yemeye başladım..birde canım hep hamur işi çekiyor..bu gidişi hiç iyi görmüyorum

Son düzenleme:
canım ilk çocukta bende senin gibi hissediyordum ..tek sağlıklı olsunda diyordum..bunda cinsiyeti içime doğuyor ama bakalım doktor ne diycek 3 de kontrol var birazdan çıkıcam..gelince yazarım

Merakla bekliyorum :) umarım gösterir bebeğin, tatlı bişiler atıştır istersen

ben de normal doğum yanlısı olduğu için Sadiye Hanıma gidiyorum. ilk kez iki hafta önce gittim ve onunla devam etme kararı aldık eşimle, güven veriyor insana.

Sen dün kontrole gidecektin değil mi? Nasılmış oğlun??

evet cnmmm çok şükür herşey yolundaymış.. 137 gr olmuş miniğim.. 1 dk yüzünü gördük görmedik sırtını döndü kuzucumm.. başka bi doktor denedik bu sefer bu doktoru daha çok sevdik buna devam edicez galiba..
kilolar nasıl gidior kızlar ya uff ben 5,5-6 kilo civarında aldım
göbiş de hafif çıktı,
sizde durumlar nasıl

bende 3,5-4 kilo aldım cnm malesef

dur bakalım panik yapma ben böle bişey yaşamadım ama topikte çok var uzun zaman sonra bebek sahibi olan.. Allah en yakın zamanda göndersin inşallah meleğini..

Bende bir anormallik mi var ya, hala kilo almadım. herkesler 3-5 kilolardan bahsediyor. perşembe günü sorayım ben bunu doktoruma en iyisi... korktum valla

ilk 3-4 ay kilo almamak normal diyolar cnm panik yapma keyfine bak

bende 1 kilo aldım ilk 20 haftaya kadar hiç kilo almamaktı hedefim ama hamileliği
bitirdiğimiz kilo önemli olan

Çoğunun cinsiyeti belli olmuş. Genelde erkek. Kızlar karaborsa olacak bu gidişle

Ben de oğlum olacağını hissediyorum. Beni görenler de hep oğlun olacak diyor. PErşembe günü inşallah ben de öğreneceğim minikim prens mi prenses mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…