çok teşekkür ederim canım ama insan elinde olmadan korkuyor... Böyle örnekleri görünce yüreğine bi nebze olsun su serpiliyor, allah razı olsun...sende kanamanın nedenini tespit edebilmiş miydi doktor? Bende kese rahmi kapatmış durumda şu anda.bir de progestanı tam olarak ne zaman bıraktın? Iğne de kullandın mı? çok teşekkürlerr...
ben sadiye hanıma gidiyorum. Ama Sultan Hanımın da iyi oldugunu duymuştum.bende başından beri sultan hanıma gidiyorum sen kime gidiyosun canım ?
ümraniyedeyim istanbul
maşallahhh sende bendensin :d:d:d
Canim dur panik yapma sen panik yaparsan ya ben ne yapayım bir ayın icinde 5 kilo verdim ben önemli olan bebeğinin saglıgı masallAh hersey yolunda bebisim iyi
bende sizdenimm 5 6 belkide 7 kg almışımdır. Tartılmaya korkuyorum :)))
birde erkek bebek iştah açar diyolar benim kızım erkek gibi olacak herhalde
ben sadiye hanıma gidiyorum. Ama Sultan Hanımın da iyi oldugunu duymuştum.
ümraniyedeyim istanbul
bir arkadşımın annesi cinsiyet tahmini yapıyormuş geneldede tutuyormuş neye göre dedim kız olduğunda anne daha çabuk kilo alıp genişliyormuş hafif bir şişkinlik oluyormuş..ilk dönem birdenbire şiştiğimi hissettim çok hızlı oldu fazla yemediğim halde birden genişlediğimi hissettim, ama şuan biraz daha normal gidiyor..
mervem bende kan sulandırıcı kullanıyorum hıbor 3500 0.2 olanı benimki..faktör 5 heterezigot coraspini kesti doktor..sen ne kullanıyorsun?cAnım sana bir şey soracaktım sen kan sulandırıcı kullanıyorsun değil mi
kaçlık kullanıyorsun
bide hangi faktör seninki?
canım ilk çocukta bende senin gibi hissediyordum ..tek sağlıklı olsunda diyordum..bunda cinsiyeti içime doğuyor ama bakalım doktor ne diycek 3 de kontrol var birazdan çıkıcam..gelince yazarımHafta olarak benden daha geride olanlar bile cinsiyeti öğrendiler ben hala öğrenemedim.
Gerçi pek merak etmemiştim ama artık etraftan sıkıştırmaya başladılar.
Sorduklarında içimden bir şey geçmiyor diye hiç tahminde bulunmadım ama içime doğanı da söylemedim
Bu cuma kontrolümüz var eğer gösterirse cinsiyeti öğreniriz.
Ben de tuhaflık var sanırım çünkü bebeğime cinsiyet konduramıyorum.
canım demir iacıyla alma etksini azaltıyormuş..4 saat arayla iç dedi doktorum...sabah 6 da troidi iç sen..Bilmiyorum ki canım. Eczacı sabah aç karnına iç dedi diye eziyet çekiyorum ama.
Benim için tiroid ilacı daha önemli acaba sabah 6 da önce tiroid ilacını mı içsem. Sonra 10 gibi demir ilacını. :44::44:
4 saat arayla içiyorum ama eğer tiroid ilacımın etkinin azaltıyorsa o demir ilacını ben var ya.
2013 erkek senesi olacak heraldekızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize
canım ilk çocukta bende senin gibi hissediyordum ..tek sağlıklı olsunda diyordum..bunda cinsiyeti içime doğuyor ama bakalım doktor ne diycek 3 de kontrol var birazdan çıkıcam..gelince yazarım
ben de normal doğum yanlısı olduğu için Sadiye Hanıma gidiyorum. ilk kez iki hafta önce gittim ve onunla devam etme kararı aldık eşimle, güven veriyor insana.evet sadiye hanıma gidecektim aaslında ama kendisi biraz normal doğumcu olduğu için tırstım açıkçası.sadiye hanım süper bir doktor işinde uzman hastanede çalışan tanıdıklarımda hep söylerler. ama sultan hanımda gayet iyi ikisi zaten sürekli dialog halinde. doğumda orda olacak nasipse :)
Sen dün kontrole gidecektin değil mi? Nasılmış oğlun??
kilolar nasıl gidior kızlar ya uff ben 5,5-6 kilo civarında aldım
göbiş de hafif çıktı,
sizde durumlar nasıl
bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduumbole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın
Bende bir anormallik mi var ya, hala kilo almadım. herkesler 3-5 kilolardan bahsediyor. perşembe günü sorayım ben bunu doktoruma en iyisi... korktum valla
ben de normal doğum yanlısı olduğu için Sadiye Hanıma gidiyorum. ilk kez iki hafta önce gittim ve onunla devam etme kararı aldık eşimle, güven veriyor insana.
Hangi hastanede bu doktor? Ben normal doğum yanlısı doktor bulmakta zorlanıyorum.
Beykoz-Kavacık Medistate HastanesiHangi hastanede bu doktor? Ben normal doğum yanlısı doktor bulmakta zorlanıyorum.
medistate kavacık hastanesi canım Dr. Sadiye Eren .
Beykoz-Kavacık Medistate Hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?