kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize
kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize
valla ben hiç bilmiyorum canım. ilk başta yaptırdıkları testlere göre mi veriyolar yoksa prosedür mü bende tam emin değilim.
valla ben hiç bilmiyorum canım. ilk başta yaptırdıkları testlere göre mi veriyolar yoksa prosedür mü bende tam emin değilim.
çok sağol canımm benim
ben kartal erciyeste çetin arık a gidiyorummm
bende cetın beyı ıstıyorum aslındada esım aytul hnm ı dıyor zekı beyden dolayı ercıyes hast.bıraz tavırlıı kısmet bakalım ama oda ı bır dr kg lermı dedınn hehe ben 2 kg almıstım 10 gunu gectın sıfır ıstah var sadece mıdemı doldursun dıe yıyorumm bır meyveyı ıseıklı yıyorum gerı vermısım 2 kg yıde sımdık nasılmı bılmem bulantılarım arttı cunkumm olsunn cok sukur bıze bu anları yasatana degılmıııı elhamdulıllahhcanım 1.5 kilo almışım gece yatarken ekmeği çok yedim bulantıyı bastırıyo diye almışım malesef üçüz olunca kilo alımı çok olacak sanırım
Uyku problem ceken birtek ben varim saniyordum. Yalniz olmadigima sevindim dogrusu:)
Gece12 den saat 4 kadar kvrandim en son uyumusum ama malesef 7 de geeri uyNmak zorundaydim
Simdi geri uyuyacam hehe size iyi sohbetler
Günaydin bu arada herkese,güzel bir gün olur umarim
sanada günaydın canımkabızlık çok zor bir rahatsızlık sadece bağırsakları rahatsız etse iyi insanın psikolojisi de bozuluyor halsiz düşüyor ben bilirim kabızlığı çok çektim. ama hamileliğimden beri kabızlık falan yok bende.herkes aynı şeyden şikayetçi ama bende binde bir oluyor. bulantılarımda kesildi sayılır. iştahım kesildi birde uyku halim hiç geçmeyecek gibi bulduğum yerde uyuyasım geliyor. sabah 5.30 da kalkıyorum servise yetişmek için. gölgencim bir şey söyledin bin ah işittin valla canım çok geçmiş olsun kabızlığın için bol bol kayısı kurusu ye bu arada sen ne zaman işe başlıyosun çok kötü bir durum olsa gerek koca bir tatilden sonra yine iş.havalarda çok soğuk bende diyorum ki doktorumu kafaya alsam da şöyle bir kafa izni mi yapsam
günaydın kızlar . bende grip oluyorum sanırım burnum ,gözüm sızlıyor . başım ağrıyor hapşurmaktan bir hal oldum . şimdi ıhlamurum kaynıyor birazdan alıp içeceğim
kızlar merhaba, ben de allah kısmet ederse haziran annesi olucam.
yazılanları bir süredir takip ediyordum dedim ki artık ben de aranıza katılayım. bu benim ilk bebeğim olucak ve kısmetse kız :) aslında içime hep erkek doğmuştu, rüyalarımda hep oğlum olduğunu görürdüm, doktor kız deyince küçük çapta bir şok yaşadım :) sonra da kız fikrine öyle alıştım ki..
bu arada yazdıklarınız gerçekten çok aydınlatıcı. insan özellikle böyle zamanlarda kendisiyle benzer şeyler yaşayanları dinlemek, okumak istiyor. yani birbirimizi çok iyi anlıyoruz :)
çok sağol canım . sabah işyerinde ıhlamur kaynatıp içtim . biraz sonra tekrar alıp içicem . zencefil ve balı duymuştum onuda akşam eve gittiğimde yapayım . çok şükür sabaha göre iyiyim şimdiOHHHH ne güzel simdi sen uyuyor olmalısın kıskandım valalaaa biz napalım işte masa başında mı uyuyalımgece 5 kez kalk yat bu ne bicim uyku yaaa:26:
sagol cnm , geldiğimden beri kuru kaysıı yiyorum umarım işe yarar , bende çok uyurdum ama son zamanlarda gece uyuyamıyorum yaaaa
tatlım geçmiş olsun , offffff hamile hamile grip olmak ta berbat bisey olsa gerek , ballı zencefil tavsiye ederim
hoş geldin aramızaaa , inan seni bizden baska kimse iyi anlayamazzzzz
Doktor vermeden almamalıyız diye biliyorum çünkü bana sağlık ocağında yazdılar demir ilacı ve vitamin ertesi gün kendi doktoruma gittim tahlil sonuclarımı alarak.
Kontrolden sonra şu anda kullanmana gerek yok sadece folic asite devam et dedi ve hiçbir ilaç vermedi. 4 hafta sonra tekrar gel dedi ki oda bu cuma oluyor, yeniden tahlil yapıp değerlerime bakacak, ihtiyaç olursa yazarım demişti.
ancak herkesin bünyesi farklı mutlaka doktora danışmak lazım.
al bendende o kadar.arti dun gecedende uykusuzumaksama kadar calis sabaha kadar uyuyamaa imdattttttttt
Kıyamam ya halen uyanıksın.. Ben 23:30 olduğunda göz kapaklarım aşağı iniyor sadece gece bir kaç defa tuvalet ihtiyacım oluyor onun için kaklıyorum.Gündüz uyumamaya çalış, öyle bir durumun varsa sabah 7 de uyanmaya alıştır kendini otamatik vücut saatin değişecektir eğer sabah geç uyanıyorsan hepsi birbirine girebiliyor.
Birde uyuduğumuz ortam karanlık olmalıymış hamilelikle ilgili bir durum değil herkes için geçerli bir durum, sadece gece uyurken karanlık ortamda vücut bir şey salgılıyormuş o da bizi kanserden özelliklede meme kanserinden koruyormuş.
Günayyydınn Hanımlarrrrr bebişlerrrrr
demir hapına başladık bu hafta gynoferro senol kullanan war mı ?
hoşbuldum golgencim çok teşekkür ederim :)
kızlar ben istanbulda oturan veya orayı iyi bilenlere bir şey sormak istiyorum. ben kocaelide oturuyorum, bu cumartesi eşimle istanbul a gelmeyi düşünüyoruz hem kendime hamile pantolonu vs, hem de bebeğimize bir şeyler bakmak için. yanlış hatırlamıyorsam bostancıda zaten yeni bir bebek mağazası açılışı vardı, oraya uğramak istiyorum. siz de bana tavsiyede bulunabilir misiniz hamile kıyafeti ve bebek eşyaları için nerelere uğramalıyım?
hangi semtler hangi mağazalar filan her konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var :)
bende henüz cinsiyet öğrenemeyenlerdenim ne yazık ki... sabırla bekliyorum hiiiiiiiiiiç acelem de yok :)
öncelikle ilgine teşekkür ederim canım ama malesef lekelenmem hala devam ediyor. çok yoğun değil ama yine de korkutuyor. Dualarınızı bekliyorum...
Allah hayırlı evlat nasip etsin canım, iki kızkardeş harika oluyor bence. Kızların çok şanslı olacaklar :)
kızlar göbüşleriniz çıktı mı beni gören çıkmış diyor ???
canım lekelenmeden korkma seninle aynı haftalarda lekelenmem benimde vardı ve 15. Haftamı doldurdum bıçak gibi kesti progestanı bıraktım çok şükür halada olmadı ama minikim minik prensesimçok iyiydi lekelenmen kırmızıya dönmedikçe korkma canım bende senin gibi korkuyodum o yüzden yazıyım sana dedim için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?