2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize

valla ben hiç bilmiyorum canım. ilk başta yaptırdıkları testlere göre mi veriyolar yoksa prosedür mü bende tam emin değilim.

kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize

cnm 3. aydan sonra alman lazım
doktor unutmus da olabılır yazmayı
kansızlık olmas abıle bebegın gelısımındne dolayı annede kansızlık baslayabılıor bu aylardan sonra
bence en kotu saglık ocagına gıt yazdır
vucudundakı kan mıktarı gebelık sonuna dek nerdeyse %50 artacak
bunu desteksız saglaman cok zor..

valla ben hiç bilmiyorum canım. ilk başta yaptırdıkları testlere göre mi veriyolar yoksa prosedür mü bende tam emin değilim.

Benim ilk testlerim çok iyiydi canım. 6. haftamda yapılmışlardı. İlacı daha bu hafta verdi bana. O testlerle alakalı olduğunu düşünmüyorum.:44:

Doktoruna sor canım, sormadan alma.

Yalnız bir şeyi merak ettim. Benim daktır tetanoz aşısından hiç bahsetmedi bana. Bir daha ki kontrolüm 20+0 da. O zaman mı söyleyecek acaba ya da yaptırmayacak mı bakalım?:44:

testlere göre baştan başlatabilirler belki ama belli bi haftaya geldikten sonra direk veriyorlar bana şu an verdi testlerin gayaet iyi dedi ben test sonuçlarımı daha yeni gösterdim herşey normaldi

çok sağol canımm benim
ben kartal erciyeste çetin arık a gidiyorummm

canım 1.5 kilo almışım gece yatarken ekmeği çok yedim bulantıyı bastırıyo diye almışım malesef üçüz olunca kilo alımı çok olacak sanırım
bende cetın beyı ıstıyorum aslındada esım aytul hnm ı dıyor zekı beyden dolayı ercıyes hast.bıraz tavırlıı kısmet bakalım ama oda ı bır dr kg lermı dedınn hehe ben 2 kg almıstım 10 gunu gectın sıfır ıstah var sadece mıdemı doldursun dıe yıyorumm bır meyveyı ıseıklı yıyorum gerı vermısım 2 kg yıde sımdık nasılmı bılmem bulantılarım arttı cunkumm olsunn cok sukur bıze bu anları yasatana degılmıııı elhamdulıllahh

OHHHH ne güzel simdi sen uyuyor olmalısın kıskandım valalaaa biz napalım işte masa başında mı uyuyalım gece 5 kez kalk yat bu ne bicim uyku yaaa:26:

sagol cnm , geldiğimden beri kuru kaysıı yiyorum umarım işe yarar , bende çok uyurdum ama son zamanlarda gece uyuyamıyorum yaaaa
günaydın kızlar . bende grip oluyorum sanırım burnum ,gözüm sızlıyor . başım ağrıyor hapşurmaktan bir hal oldum . şimdi ıhlamurum kaynıyor birazdan alıp içeceğim

tatlım geçmiş olsun , offffff hamile hamile grip olmak ta berbat bisey olsa gerek , ballı zencefil tavsiye ederim

hoş geldin aramızaaa , inan seni bizden baska kimse iyi anlayamazzzzz

bana da demir hapı vermedi ben sadece decavit vitamin hapı kullanıyorum bu cuma kontrolüm var cinsiyeti de netleşir belkim bakalım ek ilaç verecek mi

Doktor vermeden almamalıyız diye biliyorum çünkü bana sağlık ocağında yazdılar demir ilacı ve vitamin ertesi gün kendi doktoruma gittim tahlil sonuclarımı alarak.
Kontrolden sonra şu anda kullanmana gerek yok sadece folic asite devam et dedi ve hiçbir ilaç vermedi. 4 hafta sonra tekrar gel dedi ki oda bu cuma oluyor, yeniden tahlil yapıp değerlerime bakacak, ihtiyaç olursa yazarım demişti.
ancak herkesin bünyesi farklı mutlaka doktora danışmak lazım.

hoşbuldum golgencim çok teşekkür ederim :)
kızlar ben istanbulda oturan veya orayı iyi bilenlere bir şey sormak istiyorum. ben kocaelide oturuyorum, bu cumartesi eşimle istanbul a gelmeyi düşünüyoruz hem kendime hamile pantolonu vs, hem de bebeğimize bir şeyler bakmak için. yanlış hatırlamıyorsam bostancıda zaten yeni bir bebek mağazası açılışı vardı, oraya uğramak istiyorum. siz de bana tavsiyede bulunabilir misiniz hamile kıyafeti ve bebek eşyaları için nerelere uğramalıyım?
hangi semtler hangi mağazalar filan her konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

çok sağol canım . sabah işyerinde ıhlamur kaynatıp içtim . biraz sonra tekrar alıp içicem . zencefil ve balı duymuştum onuda akşam eve gittiğimde yapayım . çok şükür sabaha göre iyiyim şimdi

benim cumartesi günü kontrolüm vardı benim doktorum magnezyum , kalsiyum ve balık yiyemediğim için balık takviyesi verdi

al bendende o kadar.arti dun gecedende uykusuzumaksama kadar calis sabaha kadar uyuyamaa imdattttttttt

seninki daha zormuş canım.Allah kolaylık versin.ben çalışmıyorum,en azından sabahları bi kaç saat uyuyabiliyorum...

evet aynen bir kısır döngünün içindeyim.geceleri uyuyamayınca sabah uyuyorum ve gece yine uykum kaçıyor.gündüz tutmaya çalışıyorum uyumamak için ama dayanamıyorum başıma ağrılar saplanıyor

Günayyydınn Hanımlarrrrr bebişlerrrrr

demir hapına başladık bu hafta gynoferro senol kullanan war mı ?

ben kullanıyorum,akşamları yatarken içiyorum.bi sakıncası olur mu aceb:26:

canım ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. evet bostancıda bu cumartesi çok büyük bir bebek mağazası açılıyormuş. sabah erkenden bende orda olucam. %80 indirim olacakmış. kaçırmak istemiyorum. ama hamile kıyafetleri de olurmu acaba bende almak istiyorum birkaç birşey. orada bulamazsan hamile kıyafeti kadıköye geçersin orada ne ararsan var.

canım lekelenmeden korkma seninle aynı haftalarda lekelenmem benimde vardı ve 15. Haftamı doldurdum bıçak gibi kesti progestanı bıraktım çok şükür halada olmadı ama minikim minik prensesim çok iyiydi lekelenmen kırmızıya dönmedikçe korkma canım bende senin gibi korkuyodum o yüzden yazıyım sana dedim için rahat olsun

bdamlagozbebegm çok teşekkür ederim, mesaj alıntısı nasıl yapılıyor bilmiyorum cehaletime verin onun için isim isim yazıyorum :)
o zaman hem bostancıya hem kadıköye uğramak gerekicek canım anladım. umarım birbirine yakın semtlerdir yoksa istanbul trafiğinde perişan olmak istemem.. sabah erken gitmek konusunda da çok haklısın. valla biz evden arabayla 6 buçuk gibi çıksak 8 de ancak oralarda oluruz tahminim.
kısmet olurda gidersek o mağazaya, buradan bir çok anne adayı da oralarda olur heralde :) keşke birbirimizi tanıyabilseydik :)

Kızlar şuan koltukta oturuyorum sol ayağım sıcacık ama sağ ayağım neredeyse donmak üzere o derece soğuk sizde böle bişey var mı daha öncede fark ettim bu olayı ama önemsemedim ama şuan sol ayağım dizime doğru sıcacık ama sağ üşüyooo :44::44::44::44::44::44::44::44:
Hamilelikle alakası varmı acaba

HAFZAk canım aynı durum benim ellerimde oluyor bazen. bir elim sıcacık oluyor diğeri buz gibi. hatta bazen öyle garip şeyler oluyor ki birine sorsam bana güler mi acaba diyorum :) mesela bir saat filan önce sağ ayak parmağımın biri uyuştu resmen en küçük olanı :)) sadece o yani diğerleri değil çok enteresandı..

kızlar göbüşleriniz çıktı mı beni gören çıkmış diyor ???

cnm ya bana da aynını diyolar karnın top gibi çıkmış önden diyolar bazen acaba kilodanmı diye düşünüyorum ama eşimde öyle diyo göbeğin büyüdü artık top gibi önde belli oluyo diyo böyle bi garip hissediyorum mutlu oluyorum :26:

çok teşekkür ederim canım ama insan elinde olmadan korkuyor... böyle örnekleri görünce yüreğine bi nebze olsun su serpiliyor, Allah razı olsun...sende kanamanın nedenini tespit edebilmiş miydi doktor? bende kese rahmi kapatmış durumda şu anda.bir de progestanı tam olarak ne zaman bıraktın? iğne de kullandın mı? çok teşekkürlerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…