Artık büyüyoruz boswer. Kıpırtılar da başladı. Babaya tekmeyi ne zaman sallayacak bebeğim, dört gözle bekliyorum benMerhabalar kızlar
Erkek bebekler çoğaldı topicte..Benim daha belli değil malesef...
Sanırsam bende 1 kilo aldım..Karnım çıktı iyice akşamları patlıyacak gibi oluyor..
canım sen yemeden genişledin ben yedimde genişledim seninde kız mı bebişin
Hangi hastanede bu doktor? Ben normal doğum yanlısı doktor bulmakta zorlanıyorum.
cAnım sana bir şey soracaktım sen kan sulandırıcı kullanıyorsun değil mi
kaçlık kullanıyorsun
bide hangi faktör seninki?
kızlar göbüşleriniz çıktı mı beni gören çıkmış diyor ???
Benim karnım çıktı canım aynanın karşısına geçip geçip yan profilden bakıyorum
ne yapayım çok hevesleniyorum
aaa kayseridemisin sende ÇETİN ARIK süper ya bi kere hastası olmuştum aacayiip ilgili malesef ben yozgattayım imkanım olsa kesin ona giderdimçok sağol canımm benim
ben kartal erciyeste çetin arık a gidiyorummm
kızlar merhaba, ben de allah kısmet ederse haziran annesi olucam.
yazılanları bir süredir takip ediyordum dedim ki artık ben de aranıza katılayım. bu benim ilk bebeğim olucak ve kısmetse kız :) aslında içime hep erkek doğmuştu, rüyalarımda hep oğlum olduğunu görürdüm, doktor kız deyince küçük çapta bir şok yaşadım :) sonra da kız fikrine öyle alıştım ki..
bu arada yazdıklarınız gerçekten çok aydınlatıcı. insan özellikle böyle zamanlarda kendisiyle benzer şeyler yaşayanları dinlemek, okumak istiyor. yani birbirimizi çok iyi anlıyoruz :)
kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize
Kızlar şuan koltukta oturuyorum sol ayağım sıcacık ama sağ ayağım neredeyse donmak üzere o derece soğuk sizde böle bişey var mı daha öncede fark ettim bu olayı ama önemsemedim ama şuan sol ayağım dizime doğru sıcacık ama sağ üşüyooo :44::44::44::44::44::44::44::44:
Hamilelikle alakası varmı acaba
Artık büyüyoruz boswer. Kıpırtılar da başladı. Babaya tekmeyi ne zaman sallayacak bebeğim, dört gözle bekliyorum ben
Çoğunun cinsiyeti belli olmuş. Genelde erkek. Kızlar karaborsa olacak bu gidişle
Ben de oğlum olacağını hissediyorum. Beni görenler de hep oğlun olacak diyor. PErşembe günü inşallah ben de öğreneceğim minikim prens mi prenses mi
cnm ya bana da aynını diyolar karnın top gibi çıkmış önden diyolar bazen acaba kilodanmı diye düşünüyorum ama eşimde öyle diyo göbeğin büyüdü artık top gibi önde belli oluyo diyoböyle bi garip hissediyorum mutlu oluyorum :26:
kilolar nasıl gidior kızlar ya uff ben 5,5-6 kilo civarında aldım
göbiş de hafif çıktı,
sizde durumlar nasıl
Ben de 2,5-3 kg aldım neredeyse ama 51 kg ile kalmıştım hepte zayıf olduğum için gören herkez ne kadar şişmişsin diyorciddi anlamda 6 aylık karnışım var.
valla kızlarbende 5 kılo aldımbelkıde 6 olmustr
bende sizdenimm 5 6 belkide 7 kg almışımdır. Tartılmaya korkuyorum :)))
birde erkek bebek iştah açar diyolar benim kızım erkek gibi olacak herhalde
kızlar bende sizdenimtam 5 kilo aldım hamilelik boyunca belkide 6 kilo olmuşumdur, cuma günü doktora gidecem bakalım ne diyecek bugun de işten bir arkadaş sen baya kilo aldın demez mi uyuz oldum
Aman yalnız değilim yani. herkes kilolardan bahsedince bi almayan ben miyim dedim. benim de bebişim çok iyi çok şükür. senle bebişin de iyiyse demek ki alınmasa da bi sorun olmuyor henüz :) :)
Dün akşam miniğimi 2 kere hissettim. Bugünde yine aynı yere tekme gibi bir şey hissettim( tekme değildir belki). hemen sonrasında hareket ettiği yere elimi hafif bastırdım, sen misin bastıran bir tekme daha geldi :) içim öyle tuhaf olduki elimle hissettim, karşılık görünce korktum bile :)) Şimdi de sanki sağımdan soluma doğru yılan gibi bir şey geçti.
Dün akşam miniğimi 2 kere hissettim. Bugünde yine aynı yere tekme gibi bir şey hissettim( tekme değildir belki). hemen sonrasında hareket ettiği yere elimi hafif bastırdım, sen misin bastıran bir tekme daha geldi :) içim öyle tuhaf olduki elimle hissettim, karşılık görünce korktum bile :)) Şimdi de sanki sağımdan soluma doğru yılan gibi bir şey geçti.
aayy ne güzel ya bende merakla 17. haftayı bekliyorum:18:tekmedir çünkü bu ayda bebiş ayaklarını hiç olmadığı kadar çok hareket ettirirmiş
aslında daha öncede hissedilebilirmiş ama tam 17. haftada pleseta annenin karnına tam olarak yaklaşıyormuş o yüzden hissediyormuşuz
çok hassas olanlar 17. haftada hissedermiş normali 20. hafta imiş hissetmeyenler üzülmesin
ayy sen anlatırken ben yaşadım sanki bi tuhaf oldum ne güzel bişeyben bi kere hisseder gibi oldum başka da bişey yok
kızlar bende sizdenimtam 5 kilo aldım hamilelik boyunca belkide 6 kilo olmuşumdur, cuma günü doktora gidecem bakalım ne diyecek bugun de işten bir arkadaş sen baya kilo aldın demez mi uyuz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?