2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhabalar kızlar

Erkek bebekler çoğaldı topicte..Benim daha belli değil malesef...

Sanırsam bende 1 kilo aldım..Karnım çıktı iyice akşamları patlıyacak gibi oluyor..

Merhabalar kızlar

Erkek bebekler çoğaldı topicte..Benim daha belli değil malesef...

Sanırsam bende 1 kilo aldım..Karnım çıktı iyice akşamları patlıyacak gibi oluyor..
Artık büyüyoruz boswer. Kıpırtılar da başladı. Babaya tekmeyi ne zaman sallayacak bebeğim, dört gözle bekliyorum ben

Hangi hastanede bu doktor? Ben normal doğum yanlısı doktor bulmakta zorlanıyorum.

Benim doktorum normal doğum yanlısıymış, kozyatağı Central hospital hastanesinde Narter Yeşildağlar...Bende şuan için normal istiyorum umarım karnım şiştiğindede korkmayıp normal doğumu isterim..Genelde sancı başladığı an vazgeçiyoruz umarım kolay olur ve normal doğurabilirim..

Selam hamiş anneleer?nasılsınız bugün???biz ev temizliyoruz bebişle :)) nasıl bir temizlemeyse,2 oda süpürüyorum,yarım saat dinleniyorum,sonra tekrar salona geçiyorum o bitince bi 15 dk. dinleniyorum :))) çok çabuk yoruluyorum,resmen nefes nefese kalıyorum süpürge yaparken nolcak bu halim yaww?neyse yavaş yavaş yapayım dedim kafama vuran yok...

cAnım sana bir şey soracaktım sen kan sulandırıcı kullanıyorsun değil mi
kaçlık kullanıyorsun
bide hangi faktör seninki?

ewet canım claxen 0,4 lük iğne kullanıyorum günlük
mthfr c677t---mthfr a1298c bu faktörler sorunlu canım genetik benimki babadan geçme ablamdada aynı sorun vardı
neden sordun sendedemi var:26:

kızlar göbüşleriniz çıktı mı beni gören çıkmış diyor ???

eee çıkssın artık bi zahmet beni görende çıkmış diyor ama bildikleri için anlıyolar yoksa o kadar anlaşılır değil zaten göbüşlü bi bayaaaan olarak

Benim karnım çıktı canım aynanın karşısına geçip geçip yan profilden bakıyorum
ne yapayım çok hevesleniyorum

bende aynenn ya sürekli çıplak aynanın karşısında oturmak istiyorum
çok sağol canımm benim
ben kartal erciyeste çetin arık a gidiyorummm
aaa kayseridemisin sende ÇETİN ARIK süper ya bi kere hastası olmuştum aacayiip ilgili malesef ben yozgattayım imkanım olsa kesin ona giderdim
hastası olmadan öncede mail atmıştım hemen cewap gelmişti başhekimdi o zaman hala öylemi bilmiyorum:44:

gözün aydın canım aramıza hoşgeldin inşallah allahım hamişliğini tamamına erdirir kucağımıza aldığımız günleride görürüz
kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize

yok canım dr. veriyo kendin almıyosunvücut ihtiyacına göre bakılıyor ama kontrole gittiğinde sor istersen arkadaşın dediği gibi belki dr. unutmuştur
kan çok önemli çünküben onun kokusunada tadına dayanamıyorum iğrenç henüz benim dr. da vermedi
ama bi kitapta okudum günlük 21 adet kuru üzüm yemek bebişin kan ihtiyacını karşılıyormuş

Son düzenleme:

bence hamilelikle alakası yoktur :26:

YE TATLIYI DOĞUR HAKKIYI derler 17. haftaya girmişsin daha cinsiyet öğrenmedinmi ben çatlıyoruum ya nasıl dayanıyosun

kilolar nasıl gidior kızlar ya uff ben 5,5-6 kilo civarında aldım
göbiş de hafif çıktı,
sizde durumlar nasıl

Ben de 2,5-3 kg aldım neredeyse ama 51 kg ile kalmıştım hepte zayıf olduğum için gören herkez ne kadar şişmişsin diyorciddi anlamda 6 aylık karnışım var.

valla kızlarbende 5 kılo aldım belkıde 6 olmustr

bende sizdenimm 5 6 belkide 7 kg almışımdır. Tartılmaya korkuyorum :)))

birde erkek bebek iştah açar diyolar benim kızım erkek gibi olacak herhalde

kızlar bende sizdenim tam 5 kilo aldım hamilelik boyunca belkide 6 kilo olmuşumdur, cuma günü doktora gidecem bakalım ne diyecek bugun de işten bir arkadaş sen baya kilo aldın demez mi uyuz oldum

kızlar bende sizdenim tam 5 kilo aldım hamilelik boyunca belkide 6 kilo olmuşumdur, cuma günü doktora gidecem bakalım ne diyecek bugun de işten bir arkadaş sen baya kilo aldın demez mi uyuz oldum

ama baya almışsın gerçektenama zayıfsan sorun etme boşver yemen iyimi barii
dr. kilo kontrolü yapmıyoda sağlık ocağındaki ebeler takip ediyo ben 3 kilo aldım bana kızdı çok almışsın diye
kendisinide bi görseniz hamileyken davul gibi geziyodu hıhhh kıskanç şey nolcak dedim

Son düzenleme:
Dün akşam miniğimi 2 kere hissettim. Bugünde yine aynı yere tekme gibi bir şey hissettim( tekme değildir belki). hemen sonrasında hareket ettiği yere elimi hafif bastırdım, sen misin bastıran bir tekme daha geldi :) içim öyle tuhaf olduki elimle hissettim, karşılık görünce korktum bile :)) Şimdi de sanki sağımdan soluma doğru yılan gibi bir şey geçti.

Aman yalnız değilim yani. herkes kilolardan bahsedince bi almayan ben miyim dedim. benim de bebişim çok iyi çok şükür. senle bebişin de iyiyse demek ki alınmasa da bi sorun olmuyor henüz :) :)

Rabbim sanada bebişinede iyilikler versin önemli olan annenin değil cocuğun kilo almadı zaten doktorlarda anne adayının fazla kilo almamasından yana canim biz bebeğe çalışıyoruz hersey onlar için tatlım ben almasalar olur hemde cok iyi olur bide vermesi var değil mı

aayy ne güzel ya bende merakla 17. haftayı bekliyorum:18:tekmedir çünkü bu ayda bebiş ayaklarını hiç olmadığı kadar çok hareket ettirirmiş
aslında daha öncede hissedilebilirmiş ama tam 17. haftada pleseta annenin karnına tam olarak yaklaşıyormuş o yüzden hissediyormuşuz
çok hassas olanlar 17. haftada hissedermiş normali 20. hafta imiş hissetmeyenler üzülmesin

ayy sen anlatırken ben yaşadım sanki bi tuhaf oldum ne güzel bişey ben bi kere hisseder gibi oldum başka da bişey yok

ayy sen anlatırken ben yaşadım sanki bi tuhaf oldum ne güzel bişey ben bi kere hisseder gibi oldum başka da bişey yok

Ben çok zayıfım ondan biraz da erken hissetmiş olabilirim. Akşamları yatarken tartılıyorum 49,5 kiloyum. Hayatımda ilk defa göbeğim çıktı. Hayatımda en fazla sahip olduğum kilo (o da bir kere oldu sadece) 53 kg. dı.

arkadasa : "Allah Allah hamile oldugum için olabılırmı acaba:44:" deseydin:) hiç üzme tatlı canını,yavrumuzun canı sagolsuno zaman gelsın,azimle sıyrılırız fazlalarımızdan

merhaba hanımlar
biz geldik
bugün 4 hafta aradan sonra doktor kontorülümüze gittik, çok şükür bebişimi gördüm nasıl özlemişim anlatmam
nasıl kıpır kıpır hareketler işve cilveler
bugün itibariyle 16+1 olduk ve boyumuz 15cm, kilomuzda 182gr olmuş biraz göbişli çıktık ama babamız aynı babasına çekmiş diye söylenip durdu

vee kesin olarak minik Prensesim Kızım oluyorrrrrr

inanılmaz sevindik eşimle gönlümüzdeki oldu :118:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhaatli evlat nasip etsin
Allahım sağlık sıhaatle herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin, hepsini nazarlardan korusun yarabbim
hepsinede kocaman MAŞALLAHH!

Son düzenleme:
Ben tekme atmasından korkabilirim, bana çok tuhaf geliyor :) ayağını elini bariz hissediyormusun?Ben korkuyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…