2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kilolar nasıl gidior kızlar ya uff ben 5,5-6 kilo civarında aldım
göbiş de hafif çıktı,
sizde durumlar nasıl

ben 5 kilo aldım bile :/ göbüş de çıktı biraz. eski pantolonlarıma hala giriyorum ama otururken karnımı çok sıkıştırıyorlar, ben de lastikle tutturuyorum hehe :) hamile pantolonu alana kadar idare eder beni.

göbiş de hafif çıktı,
sizde durumlar nasıl

Ben de 2,5-3 kg aldım neredeyse ama 51 kg ile kalmıştım hepte zayıf olduğum için gören herkez ne kadar şişmişsin diyorciddi anlamda 6 aylık karnışım var.

bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduum bole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın

göbiş de hafif çıktı,
sizde durumlar nasıl

3,5 kilo aldım. Ama göbek fena. Doktorum bile mıncıkladı göbeğimi kocaman olmuş bu annesi diye bu gidişimde.
Geçen gün hamile giyime girdim. Kadın maşallah büyümüş karnınız dedi, kaç aylık dedi. Sizce dedim. 6 vardır dedi.

9. ayımı düşünemiyorum.

4 kilo aldım, 51 ile hamile kalmıştım benimde göbek aldı başını gidiyor ilk aylardan itibaren, iştahım felan da pek açılmadı ama göbeğim balon yutmuş gibi, aldığım kilo pek belli olmasa da göbeğim 6-7 aylık var ve artık kesinlikle belli oluyor.

göbiş de hafif çıktı,
sizde durumlar nasıl

benim hala 1,5 kg. ama tabi hamile kalış kilosu çok önemli. ben zaten tombiktim. inşallah 90ı görmeden doğuma girmeyi hedefliyorum,bu da toplamda 10 kg.'ı geçmemem demek...bundan sonraki ilk aylarda 750 gr, son 3 ayda 1,5 kg alırsam hedefime ulaşırım gibigeliyo. tabi şöyle de bir durum var, ben önceden her akşam cips kola modundaydım, onları bırakınca diğer yiyeceklerden hiç kısmama gerek kalmadı.

Canım bende 54 le hamile kaldım 3 buçuk kiloyu aldım ama nereme bilmiyorum.
Karnım dışında değişen bir yerim yok gibi ama.

İştahım benimde çok açılmadı. Elevit açar dediler ama açmadı benimkini. Hala aynı düzende yemek yiyorum ama kilo alıyorum. Sanırım eskisi kadar hareketli değilim ondan alıyorum.

Allah Allah herkes alıyor ben tam aksine veriyorum 67 kulluğum gebe kaldığımda 62'ye düştüm bir ayda gobiş desen normal cokta sismedim bazen gaz oldugunda tam belli oluyor ama sizler gibi sismedim ama normal ben yeme içme gibi bir sorunum yok aç yasıyorum yani anlayacağınız aç karinlinin biriyim

canım gecmıs olsun.benımde olmustu lekelenmem,hatta yogunlastı ve kırmızıya dönmüstü.lekelenmeyse hıç korkma,progestanı kullan ve yatak ıstırahatı yap..geçer annesı,bişeycik kalmaz bende kalkmadan ıstırahat ettım ve progestan kullandım.bak geçti bitti..bırde igne yaptırdım,onun çok faydasını gördüm aslında..içini ferah tut,3.ay bıtınce bıtıyor genelde.Allahım esırgesın cümlemızın bebısını

Bende bir anormallik mi var ya, hala kilo almadım. herkesler 3-5 kilolardan bahsediyor. perşembe günü sorayım ben bunu doktoruma en iyisi... korktum valla

Bende bir anormallik mi var ya, hala kilo almadım. herkesler 3-5 kilolardan bahsediyor. perşembe günü sorayım ben bunu doktoruma en iyisi... korktum valla

Canim dur panik yapma sen panik yaparsan ya ben ne yapayım bir ayın icinde 5 kilo verdim ben önemli olan bebeğinin saglıgı masallAh hersey yolunda bebisim iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…