2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar dünki atışmanın yorumları silinmiş

ranana ceza almış balmond da aldımı acabaaa

bişey değil kazen kızmış hızını alamadı benim yorumumu da silmiş

evet bende farkettim.genelleme yapicam 3-4 aydir burayi takip ediyorum.nedense cogu kavga kendi gibi dusunmeyenlere karsi tepkilyle olusuyor.dusundugunu soylemekte ozgur olunmali.sonuna unlem isareti konulan cumleleri sevmiyorum.kimse kimseyi kendi kisilik haklaeina saldirmadikca elestirmemeli.farkliliklar olmasaydi dunya bir siyah bir beyaz renkte oludu.lutfen hosgoru.

Dun ne oldu kizlar kim kimle neden kavga etti.
Ya lutfen kimse kimseyle kavga etmesin burda herkes hamile ve dolayisiyoa
Herkesin sinirleri gergin.birbirimizin dusunce ve gorusleri saygi duyalim fikir ayriligina
Dusekte karsimizdakini inciltmeyelim.
Bu arada herkesin yeni yili kutlu olsun bebeklerimizle mutlu huzurlu bereketli bir yil olur insallah.

Merhaba kızlar ben 18. haftamdayım geçen hafta dr bebeğin cinsiyeti kız dedi emin bir şekilde herkese de söyledik bu konuda bir sürpriz olur mu ki ilerleyen haftalarda şüpheye düştüm:) bi de bebişin hareketlerini hissetmeye başladım erkekler erken hissettirirmiş diyolar :)

değişme ihtimali çok düşük canım
benim bebişimde kız ama ben hareketlerini çok erken hissettim baya erken topikte belkide ilk hisseden benimdir 3. Ayın içindeydim daha :44:

kesinlikle haklısın canım kişilerin görüşleri bakış açıları farklı olabilir biz buraya birbirimizi hamilelik yolunda desteklemek için toplandık görüşleri eleştirmek sen öle yazamazsın ben böle düşünüyorum gibi atışmalar hiç hoş olmuyor birbirimize saygı duyalım hoşgörülü olalım ve annelik heyecanımızı birbirimizle paylaşalım

çok sevinirim canım yaaa ben sağlık ocağına kayıt yaptıramadım henüz oradan takip edemiyorlar bizi o yüzden ben kendim gidicem banada haber verirsen çok sevinirim.

Slm hanımlar. Ben çok stresli bir hamilelk geçiriyorum aşırı duygusalım herşye ağlıyorum normal mi acaba sizde öyle msinz?

3. ay hareketler için erken maşallah yaramaz bir kızınız olucak galiba :) ben 4. aydan sonra hissettim ona bile erken dediler ama ultrasonda çok güzeldi taklalar atıyordu bebişimm:)

Slm hanımlar. Ben çok stresli bir hamilelk geçiriyorum aşırı duygusalım herşye ağlıyorum normal mi acaba sizde öyle msinz?

Çok normal hamilelikten önce televizyon haberlerine ya da dizilere ağladığımı hatırlamıyorum ama şimdi şakır şakır iniyor valla bi de eşime çok alınıyorum

çok sevinirim canım yaaa ben sağlık ocağına kayıt yaptıramadım henüz oradan takip edemiyorlar bizi o yüzden ben kendim gidicem banada haber verirsen çok sevinirim.

yazıl canım biran önce testler felan yapıyorlar onlar atkip ediyorlar aşıları felan sanırım

3. Ay hareketler için erken maşallah yaramaz bir kızınız olucak galiba :) ben 4. Aydan sonra hissettim ona bile erken dediler ama ultrasonda çok güzeldi taklalar atıyordu bebişimm:)

bende çok şaşırdım üstelik ilk hamileliğim korktumda biraz araştırdım istisnai durumlar olabiliyormuş nadirde olsa
doktorda öle söledi canım çok hareketli yaramaz olacak dedi annesine çekmiş napsınn

Oyy o taklalar atan popişini yerimmm beeeennnnnn

slm hanımlar. Ben çok stresli bir hamilelk geçiriyorum aşırı duygusalım herşye ağlıyorum normal mi acaba Sizde öyle msinz?

gayet normal bu durumun canım hormaonların esiri olmuşsun sen ben teşisini koydum Tedavin 5 ay beklemek

Böyle bir öküze en sağlam hormon olsa dayanamaz;(( hangisini anlatsam ki bitmez canlarım bitmezz;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…