evet bende farkettim.genelleme yapicam 3-4 aydir burayi takip ediyorum.nedense cogu kavga kendi gibi dusunmeyenlere karsi tepkilyle olusuyor.dusundugunu soylemekte ozgur olunmali.sonuna unlem isareti konulan cumleleri sevmiyorum.kimse kimseyi kendi kisilik haklaeina saldirmadikca elestirmemeli.farkliliklar olmasaydi dunya bir siyah bir beyaz renkte oludu.lutfen hosgoru.
Dun ne oldu kizlar kim kimle neden kavga etti.
Ya lutfen kimse kimseyle kavga etmesin burda herkes hamile ve dolayisiyoa
Herkesin sinirleri gergin.birbirimizin dusunce ve gorusleri saygi duyalim fikir ayriligina
Dusekte karsimizdakini inciltmeyelim.
Bu arada herkesin yeni yili kutlu olsun bebeklerimizle mutlu huzurlu bereketli bir yil olur insallah.
Merhaba kızlar ben 18. haftamdayım geçen hafta dr bebeğin cinsiyeti kız dedi emin bir şekilde herkese de söyledik bu konuda bir sürpriz olur mu ki ilerleyen haftalarda şüpheye düştüm:) bi de bebişin hareketlerini hissetmeye başladım erkekler erken hissettirirmiş diyolar :)
merhaba kızlar ben 18. Haftamdayım geçen hafta dr bebeğin cinsiyeti kız dedi emin bir şekilde herkese de söyledik bu konuda bir sürpriz olur mu ki ilerleyen haftalarda şüpheye düştüm:) bi de bebişin hareketlerini hissetmeye başladım erkekler erken hissettirirmiş diyolar :)
değişme ihtimali çok düşük canım
benim bebişimde kız ama ben hareketlerini çok erken hissettim baya erken topikte belkide ilk hisseden benimdir 3. Ayın içindeydim daha :44:
evet bende farkettim.genelleme yapicam 3-4 aydir burayi takip ediyorum.nedense cogu kavga kendi gibi dusunmeyenlere karsi tepkilyle olusuyor.dusundugunu soylemekte ozgur olunmali.sonuna unlem isareti konulan cumleleri sevmiyorum.kimse kimseyi kendi kisilik haklaeina saldirmadikca elestirmemeli.farkliliklar olmasaydi dunya bir siyah bir beyaz renkte oludu.lutfen hosgoru.
kesinlikle haklısın canım kişilerin görüşleri bakış açıları farklı olabilir biz buraya birbirimizi hamilelik yolunda desteklemek için toplandık görüşleri eleştirmek sen öle yazamazsın ben böle düşünüyorum gibi atışmalar hiç hoş olmuyor birbirimize saygı duyalım hoşgörülü olalım ve annelik heyecanımızı birbirimizle paylaşalım
aşı tarihini konuşmadık henüz, aile hekimliğine gidip konuşacağım bugün haber veriririm inşallah sana da canım. 15 ocak ta gitmen çok daha güzel olur, daha büyümüş yüzü gözü etlenmiş olur annesi :) bizim doktor bu hafta istediği için 18. Haftaya aldım ben ama ne kadar büyükse o kadar güzel bence :) bu arada kız çoçuğu olduğundan mıdır nedir bebek kıpır kıpırdı, doktor zor görüntü aldı bakalım seninki nasıl olacak
çok sevinirim canım yaaa ben sağlık ocağına kayıt yaptıramadım henüz oradan takip edemiyorlar bizi o yüzden ben kendim gidicem banada haber verirsen çok sevinirim.
3. ay hareketler için erken maşallah yaramaz bir kızınız olucak galiba :) ben 4. aydan sonra hissettim ona bile erken dediler ama ultrasonda çok güzeldi taklalar atıyordu bebişimm:)
Çok normal hamilelikten önce televizyon haberlerine ya da dizilere ağladığımı hatırlamıyorum ama şimdi şakır şakır iniyor valla bi de eşime çok alınıyorum
çok sevinirim canım yaaa ben sağlık ocağına kayıt yaptıramadım henüz oradan takip edemiyorlar bizi o yüzden ben kendim gidicem banada haber verirsen çok sevinirim.
3. Ay hareketler için erken maşallah yaramaz bir kızınız olucak galiba :) ben 4. Aydan sonra hissettim ona bile erken dediler ama ultrasonda çok güzeldi taklalar atıyordu bebişimm:)
bende çok şaşırdım üstelik ilk hamileliğim korktumda biraz araştırdım istisnai durumlar olabiliyormuş nadirde olsa
doktorda öle söledi canım çok hareketli yaramaz olacak dedi annesine çekmiş napsınn