2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım testi yaptrdın mı?
bir daha tekrarlattıracağım diyordun:26:

Maşallah kızına gözün aydın, sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah

Kızlar benim dün geceden beri ağrılarım ve sancılarım var
hiç kesilmedi hemde rahmimde ve kasıklarımda bu ağrılar
korkuyorum.benim gibi olan var mı
şuan eşimi aradım yarın doktora gideceğiz
inşallah kötü bişey yoktur

Benim bebek arabalarıyla ilgili yaptığım bir çalışma var exel de ama tamamlamadım henüz. Fiyat,ağırlık,yapılan yorumlar gibi bilgiler var içinde bitince herkesle paylaşmak istedim ama malum bu aralar biraz yogun olunca bitiremedim. Yakın bir zamanda bitince paylaşırım, özellikle listede olmasını istediğiniz araba marka ve modeli olursa bana iletin, detayları ekler paylaşırım. Ben sanırım önce odasını hazırlamayı düşünüyorum daha sonra aldıklarımı yerleştirmeye başlarım..

kızlar bende süt sağma makinesine araştırmasına koyuldum. herkes elektrikli dio ama elektrikliler de çok pahalı. manuel almayı düşünmüorum gerçi ama acaba doğumdan sonra mı alsam.

eşim eczanede çalışıyor canım o tarz ürünlerde satıyorlar geçen sene eltim uygun diye manuel aldı 2 ay olmadan bozuldu.sonra eşimin dediğini aldılar avent marka elektirikli çok memnun.

Mesajımı bilen yada gören varsa cevaplasın lütfenn

araba olayına hiç bakmadım . pahalılar ya ondan bakamıorum sanırım. :)

eşim eczanede çalışıyor canım o tarz ürünlerde satıyorlar geçen sene eltim uygun diye manuel aldı 2 ay olmadan bozuldu.sonra eşimin dediğini aldılar avent marka elektirikli çok memnun.

manueller de pahalı aslında. o yüzden hiç almayı düşünmüordum ama bi sitede ucuz pompa tarzı bişi gördüm. ilk aylar evde olcam zaten. 5-10 milyonluk manuel bi pompayı acil zamanlar için alcam sadece

Mesajımı bilen yada gören varsa cevaplasın lütfenn

yazcaktım bende sana. benimde ağrılarım oluyor bu ara. pazar günü oldu baya. bi gün öncesinde yoğun bi gün geçirmiştim. belki ondandır. pazar dinlenince pazartesi hafif ağrım oldu. arada hafif hafif oluyor.

minikus arabaya bebek fuarından bakmak istiorum ama nedense araba olayı bana çok karmaşık gelior ya. öle böle değil yani.

Şuan çok panik oldum bi anda çoğaldı ağrılarım
hüngür hüngür ağlıyorum
beynim durdu ne yapacağımı şaşırdım

canım nasılsın?dün gittin mi doktora?merak ettim seni?

Canım benim sağol, biliyorsun geçenlerde Çapa'da sonuçsuz kalan bir maceram oldu..
Daha sonra bu pazartesi 3'lü testi tekrar yaptırmak istedim, yaklaşık 5 dk sürdü bu seferde bebeğim 20+2 günlük çıktı yani 11 günlük farkın ölçüldüğü günden yaklaşık 1 hafta sonra fark 15 gün oldu..
20+2 günlük yaptığı kafa ölçümüne 18+1 günlük hamile olmam sebebiyle kendisi de inanamayan doktor bey "eee o zaman 1 hafta düşelim 19+2 olsun" dedi o saniye testin güvenirliği de ortadan kalkmış oldu benim için.. hastaneden çıktığımda hissettiklerimi burada tarif edebilmem mümkün değil..
Velhasıl bir tanıdık bularak yarın Çapa'da başka bir dalda prof olan bir doktor ile görüşerek riskli gebelik uzmanına erken bir şekilde ulaşmaya çalışıcam..
Yarın fırsat bulursam Recep Has'tan randevu alıcam.
Net bir sonuç alamadım henüz hala aynı yerdeyim bu durumda canımı sıkıyor, belki yarın bir gelişme olur, sabahtan Çapa'dayım..

Şuan çok panik oldum bi anda çoğaldı ağrılarım
hüngür hüngür ağlıyorum
beynim durdu ne yapacağımı şaşırdım

sen gene doktoruna danış. ağlatcak kadarsa bilemiorum. istersen en yakın hastanenin aciline git. riske atmaya değmez

sen gene doktoruna danış. ağlatcak kadarsa bilemiorum. istersen en yakın hastanenin aciline git. riske atmaya değmez
yarın gideceğiz zaten duramam bebeğe bişey olmamıştır inşallah
ağlatacak kadar değil ama korkuyorum işte
mahvoldum şuan dondum resmen

minikus ben avcılarda yavuz aydına gidiorum. benim çocuk hemen olmamıştı. bu doktoru çok tavsiye ettiler. uzman doktor. işini bilen biri. gereksiz panik, yada abartı bir doktor değil, yada önemsemeyen bi doktor da değil. sıkılmışındır belki doktor tavsiyelerinden. o yüzden ilk başta sölemedim de. içimde de kalmasın. bna faydası oldu sana da olur belki die

yarın gideceğiz zaten duramam bebeğe bişey olmamıştır inşallah
ağlatacak kadar değil ama korkuyorum işte
mahvoldum şuan dondum resmen

yarın gideceksen dert etme. rahim genişliodur ondandır. senn daha önde sanırım. bu aralar hızla büyüyodur sanırım.

Canım testi yaptrdın mı?
bir daha tekrarlattıracağım diyordun:26:

Tekrarlatmak istedim ama saçma sapan şeyler oldu gene hatırladıkça sinirlerim bozuluyor, yarın tüm sonuçlarla tekrar Çapa'ya gidicem.
Belki 4'lü test yaparlar ya da ayrıntılı ultrason olabilir.
Bana ilk yaptırdığım 3'lü testteki 11 günlük fark tuhaf gelirken testi tekrarlattığımda fark 15'ü buldu..
Bir de fark doktora fazla gelince test kayıtlarına 19+2 olarak geçti, alınan kan örnekleri gebelik haftasıyla eşleştiriliyor, gel de saç baş yolma!
Artık birine patlarım gibime geliyor..

Canım çok geçmiş olsun, tabi ki bir doktora görün için rahat edecekse ancak bende de bazı ağrılar var şimdilerde göbek deliğimden aşağıya doğru ince bir sızı şeklinde ama ara ara giren kramp şeklinde ağrılarım var, rahim kasık ağrı ve kramplarına alıştım bile ben, doktorum hepsine normal dediği için. Yorgunluk durumunda sol kalçamda belimde acayip ağrılar oluyor..

araba olayına hiç bakmadım . pahalılar ya ondan bakamıorum sanırım. :)

minikus arabaya bebek fuarından bakmak istiorum ama nedense araba olayı bana çok karmaşık gelior ya. öle böle değil yani.

Canım benim, bebek arabalarıyla ilgili kafa karışıklığı çoğumuzda var, ben pek çok marka ve fiyat aralığında araba ekledim.. listeyi bitirmeden merak ettiğiniz marka ve modelleri gönderirseniz ekleyip inceler paylaşırım..

Hayatım, doktor tavsiyesinden sıkılmıyorum inan bana bu konuda açım.. ve her tavsiyeyi listeleyerek değerlendirmeye alıyorum zaten riskli gebelik uzmanına gittikten sonra kadım doğum uzmanına da ihtiyacım olacak.. Tavsiyen için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…