bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmmmm, çok şükür sağlıklı bir KIZ bebeğimiz geliyor inşallah... erkek bebeğe ayrı kız bebeğe ayrı hayallerim vardı elimizde kız da erkek de olmadığı için her türlü haberi müjde alacak şekilde bekliyoduk öyle de oldu. Özellikle babamız için :) 18. haftamda yani dün girdiğim detaylı ultrasonda sonunda görebildik cinsiyetimizi, önceden net konuşamıyodu doktorumuz. Bu arada fatih hastanesine yüksel hanım a gidiyorum şimdilik çoooook memnunum doktor arayışındaki arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir. (Yalnız yüksel hanım gebeliğin son haftalarında KESİNLİKLE kabul etmiyo, tüm kontroller direkt benden geçsin, takibi bende olsun hastamın diyo)
Detaylı ultrasonda fotomuzu aldık, kızım düşünen bir halde çıkmış, sanırım annesi gibi bugün ne giysem derdinde dedik biz de babasıyla :)) çok şükür herşeyden önemlisi tarama testlerimiz temiz çıktı, gelişimimiz iyi çıktı. Buna özellikle seviniyorum çünkü yediğimi çıkarmalarım hala devam ediyor arkadaşalar inanın çok zor bi durum. Demek ki bebek alacağını anne çıkarsa da alıyomuş bunu net görmüş oldum
Merak eden olursa düzenli olarak her gün 2-3 hurma, ceviz, kuru üzüm, kendi mayaladığım yoğurdumdan bir kase yoğurt (ya da 1 bardak süt) tüketiyorum ve çıkarmadığım tek şey olan meyve tüketimim sınırsız. Kilo yapmıyo, ben son durum itibariyle 3 kilo almış durumdayım doktorum gayet iyi diyor. fotoğrafımızı ekliyorum başarabilirsem :)) sizde görebilirseniz maaşalah demeyi esirgemeyin olur mu?
kızlar bişiler alırsanız resim ve fiyatla birlikte paylaşın nolur :)
ben çalışıorum çok vaktim olmuyor, kafamda dalgın. araştırma yapıorum sonra unutuorum. azar azar bişiler almak istiorum. süt sağma makinesini doğumdan sonraya bıraktım. doğumdan önce bi medikalciden 10 tl lik manuel alcam sadece. hani süt gelmez lazım olur vs diye. işe yakın elektirikliye bakcam.
araştırmalarımı burayada yazayımda kendimde unutmayayım.
bu arada 17 ocakda istanbulda bebek fuarı varmış.
şimdi de lohusalık geceliklerini araştırıorum. aslında benim çeyizden var bir tane. hiç giymedim. ama zaten lekelenme falan oluyormuş. bir tane daha alcam. evdeki saten. alcağımı penye türü alırım diorum.
kızlar bende süt sağma makinesine araştırmasına koyuldum. herkes elektrikli dio ama elektrikliler de çok pahalı. manuel almayı düşünmüorum gerçi ama acaba doğumdan sonra mı alsam.
Benim bebek arabalarıyla ilgili yaptığım bir çalışma var exel de ama tamamlamadım henüz. Fiyat,ağırlık,yapılan yorumlar gibi bilgiler var içinde bitince herkesle paylaşmak istedim ama malum bu aralar biraz yogun olunca bitiremedim. Yakın bir zamanda bitince paylaşırım, özellikle listede olmasını istediğiniz araba marka ve modeli olursa bana iletin, detayları ekler paylaşırım. Ben sanırım önce odasını hazırlamayı düşünüyorum daha sonra aldıklarımı yerleştirmeye başlarım..
eşim eczanede çalışıyor canım o tarz ürünlerde satıyorlar geçen sene eltim uygun diye manuel aldı 2 ay olmadan bozuldu.sonra eşimin dediğini aldılar avent marka elektirikli çok memnun.
Mesajımı bilen yada gören varsa cevaplasın lütfenn
yazcaktım bende sana. benimde ağrılarım oluyor bu ara. pazar günü oldu baya. bi gün öncesinde yoğun bi gün geçirmiştim. belki ondandır. pazar dinlenince pazartesi hafif ağrım oldu. arada hafif hafif oluyor.
canım nasılsın?dün gittin mi doktora?merak ettim seni?
Şuan çok panik oldum bi anda çoğaldı ağrılarım
hüngür hüngür ağlıyorum
beynim durdu ne yapacağımı şaşırdım
yarın gideceğiz zaten duramam bebeğe bişey olmamıştır inşallahsen gene doktoruna danış. ağlatcak kadarsa bilemiorum. istersen en yakın hastanenin aciline git. riske atmaya değmez
yarın gideceğiz zaten duramam bebeğe bişey olmamıştır inşallah
ağlatacak kadar değil ama korkuyorum işte
mahvoldum şuan dondum resmen
Canım testi yaptrdın mı?
bir daha tekrarlattıracağım diyordun:26:
Kızlar benim dün geceden beri ağrılarım ve sancılarım var
hiç kesilmedi hemde rahmimde ve kasıklarımda bu ağrılar
korkuyorum.benim gibi olan var mı
şuan eşimi aradım yarın doktora gideceğiz
inşallah kötü bişey yoktur
araba olayına hiç bakmadım . pahalılar ya ondan bakamıorum sanırım. :)
minikus arabaya bebek fuarından bakmak istiorum ama nedense araba olayı bana çok karmaşık gelior ya. öle böle değil yani.
minikus ben avcılarda yavuz aydına gidiorum. benim çocuk hemen olmamıştı. bu doktoru çok tavsiye ettiler. uzman doktor. işini bilen biri. gereksiz panik, yada abartı bir doktor değil, yada önemsemeyen bi doktor da değil. sıkılmışındır belki doktor tavsiyelerinden. o yüzden ilk başta sölemedim de. içimde de kalmasın. bna faydası oldu sana da olur belki die
canim ben yaptirdim tetanoz asimi bir gorus istersen aile hekiminle
Ranana'yla Birdgirl atismislardi yanlis hatirlamiyorsam. Atisma din uzerine olunca yonetim de daha ciddiye aldi herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?