2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım biz onu bi siteril hale getiririz ki sormaa Aşınır temizlenmekten dimiii Ama başkasının kullandığını bilmek bile huzursuz etmeye yetiyor.
Sıfır kmleri çok mu pahalı :44:

kızlar bende süt sağma makinesine araştırmasına koyuldum. herkes elektrikli dio ama elektrikliler de çok pahalı. manuel almayı düşünmüorum gerçi ama acaba doğumdan sonra mı alsam.
ya o sanırım bana gerekecek. Bi de çalışıyorum, uzuun zaman kullanacağım. O yüzden elektriklilerden almayı düşünüyorum. Ben de başkasından alayım dedim (benim 2.el ile hiç bir sorunum olmaz hatta sevinirim) ama eşim sıcak bakmadı nihayetinde k.valide ben alırım dedi ve konu kapandı. Lansinoh ya da avent düşünüyorum ikisinin arasında kaldım:44:

aaaaa nasıl yani? eledik mi yani onu? neymiş problem? ay gitti favorilerimden biri o zmn
ya sorma, ben de üzüldüm ama o fiyatın oralara düşmesinden belliydi zaten. Görünüşte çok güzel araba çünkü

canım belkide süt sağma makinası lazım olmayacak sana araştır tabi ama hemen alma göğüs ucun yoksa o ayrı bi durum tabii

ben çalışcam ama gerçi doğum izni uzarsa belki sadece manuel işimi görür. uzayınca 5 aylık olmuş olcak çocuk. o zaman ek gıdaya geçiliomu bilmiorum gerçi.

seenin kayınvalideden başka varmıydı canımm

ben çalışcam ama gerçi doğum izni uzarsa belki sadece manuel işimi görür. Uzayınca 5 aylık olmuş olcak çocuk. O zaman ek gıdaya geçiliomu bilmiorum gerçi.

ben bugün pek bi leylayım yaaa bende çalışıcam banada lazım sağma makinasıııı

Inşallah canım yaaa uzasa ne güzel olurdu dimii bebişlerimiz büyürken daha çok yanlarında olurduk

canım biz onu bi siteril hale getiririz ki sormaa Aşınır temizlenmekten dimiii Ama başkasının kullandığını bilmek bile huzursuz etmeye yetiyor.
Sıfır kmleri çok mu pahalı :44:

yani aslında mantıken hijyene aykırı bi durum yok. sonuçta gerektiğinde başka kadın da emzirebilio çocuğunu. yada hastanelerde bu pompaları kiralıolarmış. hijyene aykırı olsa kiralamazlar. süt ve meme sonuçta. pisliğinden ne olurda :) azıcıkın takıntılı durumlar var bende de. ama mecbur kalırsam takıntıyı yastık altına koyarım :)

amiiinn bebişlerimizi kucakladığımız sağlık dolu bir sene olur inşallah

Amin canim amin haram aylarindayiz Rabbim emanetlerini korusun inşallah
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER ayindayiz. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim cekelim insallah.

elektirikliler min. 150 den başlıo. manuel alanlarda genelde sonradan elektirikli almak durumunda kalmışlar.

medikalcilerde bazen kampanya oluyormuş. birde anneler gününde nette kampanyalar oluyprmuş. anneler gününe kadar beklicem artık :)

ben çalışcam ama gerçi doğum izni uzarsa belki sadece manuel işimi görür. uzayınca 5 aylık olmuş olcak çocuk. o zaman ek gıdaya geçiliomu bilmiorum gerçi.
6.ayda ek gıdaya geçiliyor ama sonuçta ilk bi sene anne sütü verilecek. Kiralamak bana da mantıklı gelmişti, ne kadar lazımsa o kadar yani. Bir de birkaç bildiğim ,öğrendiğim şeyi de paylaşayım; Balmond dedi ki ilk günden biberona da alıştırmak lazımmış bi öğün de olsa. Biberonda da mutlaka 1 numara almak gerekiyormuş ilk başta, 2 no. dan süt fazla geliyormuş, bazı bebekler memeden vazgeçebiliyormuş (bu önemli) ...Bu süt işleri kiminde hiç sorunsuz oluyor ama benim vücut yapıma benzeyen insanların hep sorunluydu, oradan diyorum bana da lazım olur sanki ilk günden itibaren...

seenin kayınvalideden başka varmıydı canımm
ilk zamanlar "ben bakamam başka şehre taşınıcam" fln diyodu, sonra eşim bi konuşmuş herhalde şimdi torunum diyor başka bir şey demiyor yemekler yapıp gönderiyor, görümceme aldığı kıyafetlerden bana da almış göndermiş, sesini duyayım diye arıyor 49:) iyi yani bu ara aramız

Kizlar aranızda hala bulantilari gecmeyenler var mı 3.ayını dolduruyorum hala geçmedi cok zayıfladım birsey yiyemiyorum gene serum yiyecek bu gidişle korkuyorum ya geçmezse diye dua edin ya

ben nedense araba falan hiç araştırmıorum ya :) aslında onlara bakmak lazım. ufaktan taksitle almak lazım. daha iki yakam bi araya gelmedi ki. nasıl olcak bilmiorum :)

beşik için bi ara bakmıştım bi yerden. ordan almayı planlıorum. herşey dahil 500 demişlerdi.

beyaz karyola gibi. markasıda belis mi ne öle bişiydi.

ben hazırlıkları son zamana bırakmak istemiorum. şimdiden çabuk yoruluyorum o zamanlar zor olur diorum. param olsa hatta herşeyi alcam şimdiden de :)

Ohh iyi iyi Rabbim daimi kılsın inşallah anlayişli olmak cok guzel birsey Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun hele de ailesi uzakta gurbette olan kardeslerimizin

eşim de senin kafadan, hatta daha abartılı işleri var. Misal misafir gelir bize, onun yattığı yatakta nevresim takımı değiştirilmiş olsa da bi kaç hafta yatamaz Ben çok rahatımdır öyle şeylerde, çocuk da bana çeker inşallah hayat size zor be canım koy sen takıntıyı yastık altına bişicik olmaz

keep çalışmayanlar için kiralamak mantıklıda çalışanlar için aynı olur bence. hem alınca sonraki çocuklarda da kullanılabilir. bi medikalcinin sitesinde bi aylık kira için 85 diodu. nerdeyse 2. el fiyatı

hatırlarsan idrar testini bile saklamadım takıntıdan. bulaşık makinesinden çıkardığım şeyleri bile musluk altına tutuyorum bi daha.

çok hijyeniğimdir ama dağınıkımdır :) bunun adı takıntı işte napcan :)

param yetmeyince takıntıyı bi kenara bırakcam mecbur.

doğum sonrasına bıraksam almayı diorum ama bazen süt gelmeyincede lazım oluyormuş. almışken almak lazım aslında. oh ne ii kayınvaliden var ya :)

bizimkide ben doğum yapınca memlekete gidecekmiş gezmeye

Kizlar aranızda hala bulantilari gecmeyenler var mı 3.ayını dolduruyorum hala geçmedi cok zayıfladım birsey yiyemiyorum gene serum yiyecek bu gidişle korkuyorum ya geçmezse diye dua edin ya
benim de tam geçmedi hala, günde 3-4 oluyor ama kilo alabildim neyseki biraz. İlacı bıraktım geçen hafta, ilaçla hiç olmuoydu artık. Yediklerime çok dikkat ediyorum, hala bir çok şeyi yemiyorum. Bir de fark ettim ki stres çok etkiliyor. Mide kasılıyor ve tadaaaa, ben de önceden hissedersem yatıp bebek müziği fln dinliyorum her zaman olmasa da azıcık işe yarıyor. umarım geçer de bizim çilemiz de biter hayırlısıyla

son zamana bırakmak hiç akıl karı değil, çok şey var ve çok seçenek var çünkü, insanın aklı karışıveriyor ama büyük parçaları araştırıp indirim takip etmek için önceden model beğenmek iyi oluyormuş

arkadaslar bugun edindigim bilgileri sizinle paylasmak istiyorum. beslenmeyle ilgili...

1. meyveleri mutlaka ac karna tuketin, yemeklerden en az 1saat once yada yemeklerden en az 2 saat sonra, aksi halde midede curuyorlar ve vitaminlerinden cok daha az yararlaniyoruz. ara ogun olarak almak en iyisi. ve meyveleri tek baslarina yemek en iyisi, meyveler sadece diger meyvelerle uyumluymus.

2. hamilelere emziklilere ve cocuklara kepekli ekmek onermiyorlar. cunku kalsiyum, demir gibi onemli minarellerin emilimini azaltiyormus. tam bugday ekmegi veya trabzon vakfikebir ekmegi oneriliyor.

3. Et ile beyaz ekmek, beyaz pirinc, nisastali runler (pAtates, havuc...) yenmemeli, sindirim bozukluklarina sebep oluyor ve toksik maddeler uretiliyor.

4. gece yatmadan 1.5-2saat once yenen 1 kase yogurt hem protein kalsiyum kaynagi hem de metobolizmayi hizlandiriyor. yogurdu da mumkunse bu ogunde yalniz yiyin.

5. sabahlari kalkar kalkmaz 2 iyice cignenmis kuru kayisi ve ustune 1 bardak ilik su kabzligi onluyor. en az yarim saat sonra kahvalti.

6. gunde 10 adet findik, 2 adet ceviz,10 adet badem yeterli bulunuyr, fazlasinin yarari olmadigi gibi yag olarak depolaniyor.

7. omega 3 tabletlerine guvenmeyin, vitamin ilaclarina da. dogal yolardan almak daha etkili, cunku vitamin ve minareller dogal besinlerin icinde sindirilmeleri icin lazim olan diger maddeleri de dogal olarak iceriyorlar.

ben arastirmalarim sonucu paylastim, merak edenler internetten ve doktoruma programinin tekrarlarindan yararlanabilir, opuldunuz.

oo e o zaman almak daha karlı gerçekten, sonraki çocuk kısmı ise (çok büyük konuşmayayım da) bende pek imkan dahilinde değil

hatırlıyorum, hatırlamaz mıyım k.validelerin sağının solunun belli olmadığını ben artık anladım seninki de torunu görünce bi yere gitmez bence

ahaa işte bu, ben hamileliğin başından beri kepek ekmekten tiksiniyorum demek varmış bir nedeni bunu duyduğum çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…