2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bana hiçbir ilac fayda etmedi herseyi denedim yok Rabbim sana da şifa versin canim inşallah tez zamanda gecer yoksa işim var demektir

kızlar merhaba,
2013 yılı bize hediyelerin en güzeli bebişlerimizi vericek inşallahAllahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.herkese güzel,sağlıklı,huzurlu bir yıl diliyorum

Canim bilgilerin için cok sagol suan bulantilarim nedeni ile uygulayamiyorum ama ılerde inşallah bulantilarim geçsin uygularım bende size küçük bı bilgi vereyim kabizlik yaşayan tüm arkadaslara yer elmasını şiddetle tavsiye ediyorum kalsiyum ecisindan da cok faydalı tam da mevsimi

kızlar merhaba,
2013 yılı bize hediyelerin en güzeli bebişlerimizi vericek inşallahAllahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.herkese güzel,sağlıklı,huzurlu bir yıl diliyorum

Merhaba canim amin cümlemizin inşallah sana da hayirli bereketli huzurlu sağlıklı bir yıl olur insallah

Kizlar aranızda hala bulantilari gecmeyenler var mı 3.ayını dolduruyorum hala geçmedi cok zayıfladım birsey yiyemiyorum gene serum yiyecek bu gidişle korkuyorum ya geçmezse diye dua edin ya

benim 18. haftaya girdiğimde kesildi canım
darısı senin başına 3 haftan var yani daha

benim 18. haftaya girdiğimde kesildi canım
darısı senin başına 3 haftan var yani daha

Gözün Aydın darısı bütün arkadaslarımın ve benim basıma ayy canim ben raziyim 3 haftaya bile ben 9ay sürecek diye korkuyorum senin kabizlik ne alemde peki

Gözün Aydın darısı bütün arkadaslarımın ve benim basıma ayy canim ben raziyim 3 haftaya bile ben 9ay sürecek diye korkuyorum senin kabizlik ne alemde peki

yok canım sürmez inşallah sürseydi benimki sürerdi:)
insan hiç geçmeyecek sanıyo doğru
kabızlık işte 4-5 güne bir çıkıyorum wc ye
sende nasıl durumlar devam ediyomu kabızlık

yok canım sürmez inşallah sürseydi benimki sürerdi:)
insan hiç geçmeyecek sanıyo doğru
kabızlık işte 4-5 güne bir çıkıyorum wc ye
sende nasıl durumlar devam ediyomu kabızlık

Evet öyle sanıyorum ama herkes gecer diyo hiçbirşey yiyemiyorum ağzımın tadi tuzu yok yine de cok şükür bebegim iyi benim kabizlik bitti ve sebebi de yer elması oldu canim ac karnına bı kac tane yiyorum cok faydalı tam mevsimi bulabilirsin yani Tavsiye ederim yararları bunlar

Ülkemizde bolca yetiştirilen dayanıklı patatese benzeyen bej, pembe-turuncu ya da açık kahverengi yumru kökleri olan bir bitkidir. Bol güneşli yerlerde, suyu iyi akıntılı (süzek) her türlü toprakta yetişen yerelmasının tarımı, daha çok fakir topraklarda yapılmaktadır. Ürün alındıktan sonra toprakta kalan minik yumruları ertesi yıl yeniden çimlendiğinden, aynı yerde başka tür bitkilerin yetişmesi güçleşir. Ancak, yerelması bitkisi aynı toprakta üst üste, yıllarca yetiştirilmeye dayanabildiğinden bu şekilde toprağı sarma durumu tarla sahibi için sakınca oluşturmaz. Bakıma da hiç gereksinim duymayan ve yetiştirilmesi çok kolay olan bitki, tohumlarıyla ya da yumru köklerinin bölünmesiyle üretilir.

Yerelmasının yumru köklerinin tadı enginara benzer. Bu tadı veren, yüksek oranda içerdiği inülin adlı maddedir. Nişasta bulundurmayan ve kalorisi sıfıra yakın olan tatlı yerelması kökleri çok iyi bir besin olduğu gibi, şeker hastalarına da tavsiye edilir.. bitkinin yumrucköklerinin mayalanmasıyla etanol (yani etil alkol ya da kısaca alkol) elde edilir. Yetiştirilmesi kolay olan, en fakir toprakta bile yılın dokuz ayında (sonbahar, kış ve ilkbaharda) ürün veren bitkinin alkol içermesi, ilerde enerji kaynağı olarak kullanılabileceğini akla getirmektedir.

Yer elmasının faydaları şöyle sıralanabilir
• Bedenin direncini artırırken kan şekerini yükseltmediği için şeker hastalarına her zaman tavsiye edilen bir besin olmuştur.

• Emzikli annelerde süt gelişini artırır.

• İdrar söktürücüdür. Böbreklerin çalışmasını hızlandırır.

• Safra gelişini artırır.

• Müshil etkisi vardır.

• Cildi güzelleştirir.

• Cinsel gücü artırıcı (afrodizyak) etkileri olduğu söylenmektedir.

Neden mesaj yazılmıyor :44::44::44::44::44:

AAA YAZDIMMM HAYRET

GÜNAYDIN KIZLAAARRRR

HERKEŞLER İYİDİR İNŞALLAH

Son düzenleme:
yarin doktor randevum vaaaar, 17+1 olacagim, insaallh doktor yuzde yuz olarak cinsiyetimizi soyler.. azcik bakinayim dedim, kafam karisti, 16. 17. haftalarda bile yanilanlar olabiliyormus ... yarin ogrencem belki ama yine de icim rahat etmicek emin olamicam... bi doktor bazi erkek bebeklerin yumurtaliklarinin 24. haftada inebildigini yazmis.. yani 6 ay bittiginde..uhhg..

bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmmmm, çok şükür sağlıklı bir KIZ bebeğimiz geliyor inşallah... erkek bebeğe ayrı kız bebeğe ayrı hayallerim vardı elimizde kız da erkek de olmadığı için her türlü haberi müjde alacak şekilde bekliyoduk öyle de oldu. Özellikle babamız için :) 18. haftamda yani dün girdiğim detaylı ultrasonda sonunda görebildik cinsiyetimizi, önceden net konuşamıyodu doktorumuz. Bu arada fatih hastanesine yüksel hanım a gidiyorum şimdilik çoooook memnunum doktor arayışındaki arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir. (Yalnız yüksel hanım gebeliğin son haftalarında KESİNLİKLE kabul etmiyo, tüm kontroller direkt benden geçsin, takibi bende olsun hastamın diyo)

Detaylı ultrasonda fotomuzu aldık, kızım düşünen bir halde çıkmış, sanırım annesi gibi bugün ne giysem derdinde dedik biz de babasıyla :)) çok şükür herşeyden önemlisi tarama testlerimiz temiz çıktı, gelişimimiz iyi çıktı. Buna özellikle seviniyorum çünkü yediğimi çıkarmalarım hala devam ediyor arkadaşalar inanın çok zor bi durum. Demek ki bebek alacağını anne çıkarsa da alıyomuş bunu net görmüş oldum

Merak eden olursa düzenli olarak her gün 2-3 hurma, ceviz, kuru üzüm, kendi mayaladığım yoğurdumdan bir kase yoğurt (ya da 1 bardak süt) tüketiyorum ve çıkarmadığım tek şey olan meyve tüketimim sınırsız. Kilo yapmıyo, ben son durum itibariyle 3 kilo almış durumdayım doktorum gayet iyi diyor. fotoğrafımızı ekliyorum başarabilirsem :)) sizde görebilirseniz maaşalah demeyi esirgemeyin olur mu?

Eklentiler

• $foto (4).webp
    14 KB · Görüntüleme: 20

Bende 17+1 de gidecem garanti olsun dimi..Artık alışveriş yapmak istiyorum

Bende 2,5 kilo civarı almışım..

oyy maşallah kıcına maşallah benimde kızım olucak teyzesi ama detaylı ultrasyon için 15 ocak tarihimiz biraz geç
canım tetanoz aşını nezaman vuruncan senle günlerimiz aynı :44:

canım bence o ultrasyon kalitesizliğinden oluyo net bi görüntü olsa doktorun elinde bence hemen söler bazı doktorlar nasıl ki 3. Ayda kesin diyolar çünkü net görüyolar banada doktor 16. Haftamda kıza benziyor diyebildi anca ben zaten onun sölediğine göre değil hissettiklerime göre biliyorum cinsiyetini

kızlar dünki atışmanın yorumları silinmiş

ranana ceza almış balmond da aldımı acabaaa

bişey değil kazen kızmış hızını alamadı benim yorumumu da silmiş

oyy maşallah kıcına maşallah benimde kızım olucak teyzesi ama detaylı ultrasyon için 15 ocak tarihimiz biraz geç
canım tetanoz aşını nezaman vuruncan senle günlerimiz aynı :44:

aşı tarihini konuşmadık henüz, aile hekimliğine gidip konuşacağım bugün haber veriririm inşallah sana da canım. 15 ocak ta gitmen çok daha güzel olur, daha büyümüş yüzü gözü etlenmiş olur annesi :) bizim doktor bu hafta istediği için 18. haftaya aldım ben ama ne kadar büyükse o kadar güzel bence :) bu arada kız çoçuğu olduğundan mıdır nedir bebek kıpır kıpırdı, doktor zor görüntü aldı bakalım seninki nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…