2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Mesajımı bilen yada gören varsa cevaplasın lütfenn

canım banlanmayı soruyosan ranana ile bir arkadaş atıştılar biraz görüş farklılığı diyelim konusunada cezaları ne kadar bilmiyorum ama dönerler illaki yakın zamanda

Şuan çok panik oldum bi anda çoğaldı ağrılarım
hüngür hüngür ağlıyorum
beynim durdu ne yapacağımı şaşırdım

canım neden ağlıyorsun doktora git bugün bebişini gör rahatlaaa
doktorlar ağlamak kesinlikle iyi değil diyorlar

hanımlarrrrrr
benimde oglummmm geliyorrrrrrrrr
aslınnda yarındı muayenemiz ama biz dayanamadık erken gittik neyseki gösterdi pipisini yerim onunnnnn
artık alısverış yapmak istiyorum
birde acaba aldıklarımızı pylastıgımız topiğimiz varmı neler aldınız - hatta almamız lazım yardıma ihtiyacım varrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
canm agrılar için hiç endiselenme bende de var inanılmaz sırt ve kasık agrısı bikaç sabah resmen kitlendim zor duzeldım
doktora sordum bu hfatalarda bekliyoru zaten normal dedı rahım genişledigi ve kaslar gerildiği için oluyomus cok normal yani magnezyum verdi bana ama her içişimde kustum o yuzden devam edemedim bu kasılmalara iyi geliyomuş

Günaydın . Yeni yıl hepimize sağlık huzur ve mutluluk getirsin

günaydın kızlar...

Dün gece uyku arasında adetim başlarken olan sancıya benzer bir sancım oldu..Ama kısa süre..Aklım yerinden çıkacaktı..Ayakları üşüttüm galiba

günaydın yeni yılın güzel anneleri...bebişim kendini baya hissettiriyor artık...özellikle geceleri çok hareketli uyutmıcak beni sanırım
artık herkes hissediyor yavas yavas sanırım

cok tatlılar ya bayıldım..ben daha almadım bişey.bide dolaşamıyuorum şimdiden hemen yoruluyorum ağrılarım oluyo.ama bende almak istiyorum artık

hepsini yattığım yerden aldım canım
internetten alıyorum organik veya %100 pamuklu yazanlardan alıyorum beden de 0-3 ya da 3-6 aldım gelen ürünler çok güzel bi de kutunun içine küçük hediyeler kurabiye felan koyuyolar çok hoşuma gidiyoo
siteler bunlar:

unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
Butikbebe | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel İndirimli Alışverişin Adresi

Ilk yeni yıl müjdesi benden kızımızz olucakmışşşşşşşşşşşşşşşşş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cnm korkma bu aylarda rahim büyürken oluyor bu tip ağrılar kanaman yoka o kadar dert etme ama gene de tabi keşke dememek için tedbirli davranmak lazım benim de akıntım çoktu amniyon sıvısı diye korktum hemen gittim dr ye değilmiş şükür için rahatladı

bende internetten cok bakıyrum ama cesaret edmedim almaya görmeden ama internetten almaya başlıcam bende zaten cıkıp dolaşamıyorum napıyım..hemen bakıyım bu sitelere canım sağol

günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum belli olur inşallah cinsiyetimiz

günaydın, iyi seneler herkese.

kızlar geçen kış çok da sağlıklı beslenmeden 1 kez grip oldum meyveyi de çok yemediğim halde. şimdi ise sağlıklı besleniyorum meyvelerimi aksatmıyorum çok da kalabalığa girmiyorum etrafımda da çok hasta olan yok ama 2-3 haftada bir hasta oluyorum nerdeyse. 2 gündür yine hastayım ve sinüzit de var bende öyle hemen geçmiyorda hastalığım. çk canımı sıkıyo bu durum sakınan göze çöp batar gibi

gunaydın kızlar
hepımız ıcın en guzel yıl olucak sanırım bu yıl
ben de 1 ay sonra kı randevuda ıyıce kesınlestrcem cınsıyetı ondan sonra alısverıs yapıcam
ne olur ne olmaz

günaydın kızlar. iyi seneler herkese. 2013 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır kk ya giremiyorum mağlum yıl sonu ve işler yoğun geçti. geçmişi okumadan da ortama dalayım dedim. çünkü okursam bigün yetmez.
kızlar ben 2012 yi kötü bitirdim. geçen hafta perşembe günü 3 lü testimin sonucu için iş çıkışı doktora gittim ayrıca rahimde daralma vardı bahsetmiştim sizlere ilaç vermişti doktor bir hafta ilaç kullandıktan sonra perşembe günü rahimde genişleme varmı diye baktı .1. si rahim giderek darlaşıyor ve erken doğum olasılığı var.2. si üçlü testin sonuçları çok iyi çıkmadı. 365/1 olasılık diye bir değer çıktı doktor rahimden sıvı aldırmayı önerdi fakat eşim böyle birşeyi kabul etmiyor. en azından iyice bir araştıralım diyor. acıbadem hastanesine gittik oradauzman bir doktor da değerlerin çok normal olduğunu söyledi bu sonuca göre sıvı aldırmak gereksiz dedi. bu sonucu 10 tane doktora gösterin size vereceği cevap aynı olacaktır dedi. o doktor belliki kendini garantiye almak istemiş yada sovo alma merkezi ile anlaşmalı çalışıyor dedi. rahimden sıvı aldırmanın fiyatı da 1.500 tl civarıymış. ama hiç bir doktor yanaşmıyor. işte böyle kızlar sorduğumuz doktorlar sonuçlara normal deseler de benim içime kurt düştü bikere ve 4 lü testin sonucunu öğrenene kadarda rahat edemiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…