slm canım, alışveriş yapanlardan biri de ben olarak cvp verim dedimcanım ben büyük çogunlugu aldım diyebilirim, ufak tefek şeyler kadlı emzik biberon tulum zıbın gibi.. benim almamın sebebi herşeyi bir anda almak zor olacagı içindi. maddi durumun iyise son zamanlara bırakabilirsin.. ben üst üste çok borç olmasın diye aldım az az ödüyorum... çünkü izin dönemimde ekstra bir borç kalsın istemiyorum.
günaydın kızlar. iyi seneler herkese. 2013 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır kk ya giremiyorum mağlum yıl sonu ve işler yoğun geçti. geçmişi okumadan da ortama dalayım dedim. çünkü okursam bigün yetmez.
kızlar ben 2012 yi kötü bitirdim. geçen hafta perşembe günü 3 lü testimin sonucu için iş çıkışı doktora gittim ayrıca rahimde daralma vardı bahsetmiştim sizlere ilaç vermişti doktor bir hafta ilaç kullandıktan sonra perşembe günü rahimde genişleme varmı diye baktı .1. si rahim giderek darlaşıyor ve erken doğum olasılığı var.2. si üçlü testin sonuçları çok iyi çıkmadı. 365/1 olasılık diye bir değer çıktı doktor rahimden sıvı aldırmayı önerdi fakat eşim böyle birşeyi kabul etmiyor. en azından iyice bir araştıralım diyor. acıbadem hastanesine gittik oradauzman bir doktor da değerlerin çok normal olduğunu söyledi bu sonuca göre sıvı aldırmak gereksiz dedi. bu sonucu 10 tane doktora gösterin size vereceği cevap aynı olacaktır dedi. o doktor belliki kendini garantiye almak istemiş yada sovo alma merkezi ile anlaşmalı çalışıyor dedi. rahimden sıvı aldırmanın fiyatı da 1.500 tl civarıymış. ama hiç bir doktor yanaşmıyor. işte böyle kızlar sorduğumuz doktorlar sonuçlara normal deseler de benim içime kurt düştü bikere ve 4 lü testin sonucunu öğrenene kadarda rahat edemiycem.
Günaydın hanımlar. Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bir yıl geçirmesini diliyorum.
Kızlar bende çok eklem ağrısı oluyor. Geçen haftalarda başlamıştı ağrılarım. Önce sağ koluma bir ağrı girdi, hareket ettirirken acıyordu. Sonra ağrı sol koluma geçti. Bir haftadır da el bileklerim ve parmaklarımda var. Parmaklarımı kapatmak da zorlanıyorum. Bir süre hareketsiz yatayım, kollarım da çok ağrı oluyor. Ama evde işle uğraşırken ağrımıyor. Hareketsiz kalınca daha çok ağrıyor. Sanırım benim belimde değilde kollarımda oluştu eklem ağrıları. Sizde de böyle bir durum varmı?
böyle ağrılar oluyormuş canı hamilelikten kaynaklı normalmiş çok mu fazla
dün gece rüyamda eşimle beraber bir hocaya gidiyormuşuz (hayatımda böyle şeylerle uğraşmadım fal bile baktırmam rüya işte) hocayı yerinde bulamıyoruz eşimle çıkıyoruz yürürken eşim elini omzuma atıyor "bir şey olmaz yaa sağlıklı bir oğlumuz olacak bizim" diyor bu üççüncü erkek rüyam bunların üzerine kız çıkarsa bilemiyorum artık
Günaydın hanımlar. Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bir yıl geçirmesini diliyorum.
Kızlar bende çok eklem ağrısı oluyor. Geçen haftalarda başlamıştı ağrılarım. Önce sağ koluma bir ağrı girdi, hareket ettirirken acıyordu. Sonra ağrı sol koluma geçti. Bir haftadır da el bileklerim ve parmaklarımda var. Parmaklarımı kapatmak da zorlanıyorum. Bir süre hareketsiz yatayım, kollarım da çok ağrı oluyor. Ama evde işle uğraşırken ağrımıyor. Hareketsiz kalınca daha çok ağrıyor. Sanırım benim belimde değilde kollarımda oluştu eklem ağrıları. Sizde de böyle bir durum varmı?
Canım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ama ne güzel senin yerinde olmak isterdim ben kız çocuklarını çok severim kız kardeşimde yok hep olsun istemişşmdir.benimkide net değil ama hayırlısıysa kız olsun istiyorum.üzülme bence ileride artılarını daha iyi anlarsın.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Üç kız annesi olacaksın. Güzelce yetiştirirsen onları, hadislerden müjdeyle cennetteki yerin hazır, daha ne olsun
Saçma sapan konuşanları da Allaha havale et. O beğenmedikleri minik yavruları bulmak için ne acılar çekiyor insanlar. Erkek olup da özürlü olsa, hayırsız olsa, sağlık sorunu olsa daha mı iyi. Anlamıyorum ben bu insanları
Aman canım milletin ağzı torba değilki büzesin boşver sıkma canını
sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla
tamam anlaşma yapalım o zman beraber aynı günde öğrenelim kimseler çatlamasın
rabbim senin için onları hayırlı görmüş boşver kimseye fırsat verme erkek olupta hergün seni üzmektense,pişman etmektense kız olsun hayırlı ewlat olsun..
hem peygamber efendimizin(sav) ne buyurmuş; ''KIZ ANNE BABASI OLMAK HERKESE NASİP OLMAZMIŞ,İKİ VE ÜÇ KIZI OLAN ANNE VE BABAYA NE MUTLU Kİ ONLAR DAHA DÜNYADAYKEN CENNETİ GARANTİLEDİLER '' demiş..
Canım benim sağol, biliyorsun geçenlerde Çapa'da sonuçsuz kalan bir maceram oldu..
Daha sonra bu pazartesi 3'lü testi tekrar yaptırmak istedim, yaklaşık 5 dk sürdü bu seferde bebeğim 20+2 günlük çıktı yani 11 günlük farkın ölçüldüğü günden yaklaşık 1 hafta sonra fark 15 gün oldu..
20+2 günlük yaptığı kafa ölçümüne 18+1 günlük hamile olmam sebebiyle kendisi de inanamayan doktor bey "eee o zaman 1 hafta düşelim 19+2 olsun" dedi o saniye testin güvenirliği de ortadan kalkmış oldu benim için.. hastaneden çıktığımda hissettiklerimi burada tarif edebilmem mümkün değil..
Velhasıl bir tanıdık bularak yarın Çapa'da başka bir dalda prof olan bir doktor ile görüşerek riskli gebelik uzmanına erken bir şekilde ulaşmaya çalışıcam..
Yarın fırsat bulursam Recep Has'tan randevu alıcam.
Net bir sonuç alamadım henüz hala aynı yerdeyim bu durumda canımı sıkıyor, belki yarın bir gelişme olur, sabahtan Çapa'dayım..
yarın gideceğiz zaten duramam bebeğe bişey olmamıştır inşallah
ağlatacak kadar değil ama korkuyorum işte
mahvoldum şuan dondum resmen
Ilk yeni yıl müjdesi benden kızımızz olucakmışşşşşşşşşşşşşşşşş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İyi haftalar kızlar!
Koşu bandında yavaş ya da normal tempo yürüyüş yapıp yapamayacağımızı aranızda doktoruna soran oldu mu ya da bir şekilde bilgisi olan var mı?
Benim işim bilgisayar başında oldugu için ve haliyle daha hareketsiz bir yaşamada girdiğim için cok kilo almaktan endişeliyim. Özellikle basen ve bacaklarım da kilo almaya elverişli bölgelerimdir,ee göbekte ki bebekle de birleşince tostopak birşey olacagım sanırım:)) Endişeliyim yani hangi spor hareketleri sakıncalı olur bilemediğim için de sanırım bu durumda en risksiz gibi görünen yürüyüş yapmak.
Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
KIZLARR
Sizinde fikrinizi almak istiyorum kızımın adını BEREN koymak istiyorum ANLAMI : GÜÇLÜ, KUVVETLİ,AKILLI demek. Eşimde EYLÜL olsun istiyor onun anlamıda hepimiz biliyoruz senenin 9.ayı güz. Koyduğunuz ismin anlamıda çok önemli.
Bir de bizim şöle bir fikrimiz vardı evlenmeden önce sölerdik hep benım adım ELİF eşimin adı İSMAİL kızımızın adı da ELİS olsun felan derdik ama bir manası yok şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum :))
İyi haftalar kızlar!
Koşu bandında yavaş ya da normal tempo yürüyüş yapıp yapamayacağımızı aranızda doktoruna soran oldu mu ya da bir şekilde bilgisi olan var mı?
Benim işim bilgisayar başında oldugu için ve haliyle daha hareketsiz bir yaşamada girdiğim için cok kilo almaktan endişeliyim. Özellikle basen ve bacaklarım da kilo almaya elverişli bölgelerimdir,ee göbekte ki bebekle de birleşince tostopak birşey olacagım sanırım:)) Endişeliyim yani hangi spor hareketleri sakıncalı olur bilemediğim için de sanırım bu durumda en risksiz gibi görünen yürüyüş yapmak.
Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
kızlar cok teşekkür ederim hepinize destek oldunuz moral verdiniz haala konusan var ama artık umursamıyorum..saglıkla dogarlar insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?