2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim de ilk gebeliğim 2 buçuk yıllık çabalarımız sonunda sonuç verdi umudumuzu kestiğimiz anda hamile olduğumu öğrendik.mükemmel bir duygu yaşadığım yüce rabbimden dilerim ki isteyen herkeze bu duyguları nasip etsin.herşey yolunda bakalım önümüzde ki hafta cinsiyetimizi öğrenebilecek miyiz.merakla bekliyoruz.rabbim tüm bebek bekleyenlere saglıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi de nasip etsin.

Evet, güzel fikir kesinlikle.. İzin dönemine maddi olarak sorunla girmememiz gerekiyor..Ev kredi borcumuz var bizimde, bu ay başı itibari ile deli gibi para biriktirmeye başlıyorum ben, arada da ufak tefek bebeğimin ihtiyaçlarını tamamlıycam, biriktirdiğim para izin dönemimde bizi maddi açıdan yormaması için..
Hamilelik izni 6 aya çıkıyor Rabbim nasib kısmet ederse, daha sıkı hazırlanmalıyım:)
Daha önce doğum yapan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre, ilk zamanlar genel olarak 40 gün, evde aileler, misafirler olacağı için ciddi bir nakit kaybına uğramaya hazırlıklı olun diyorlar..

Günaydın hanımlar. Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bir yıl geçirmesini diliyorum.

Kızlar bende çok eklem ağrısı oluyor. Geçen haftalarda başlamıştı ağrılarım. Önce sağ koluma bir ağrı girdi, hareket ettirirken acıyordu. Sonra ağrı sol koluma geçti. Bir haftadır da el bileklerim ve parmaklarımda var. Parmaklarımı kapatmak da zorlanıyorum. Bir süre hareketsiz yatayım, kollarım da çok ağrı oluyor. Ama evde işle uğraşırken ağrımıyor. Hareketsiz kalınca daha çok ağrıyor. Sanırım benim belimde değilde kollarımda oluştu eklem ağrıları. Sizde de böyle bir durum varmı?

2 li testi yaptırdın mı canım o iyi çıktıysa hiç korkma bence 3 lü test tam sonucu vermeye biliyormuş birde sen şuan yaptrıdıysam doktorum bana bu haftalarda doğru sonuç vermeyeceğini söyledi yaptıran var ama en iyi sonucu 10 gün sonra alırsın dedi 15+4 ken mesela erken demişti doğru sonuç vermez demişti ben 17+2 de gidicem bakalım nasıl sonuç vericek

böyle ağrılar oluyormuş canı hamilelikten kaynaklı normalmiş çok mu fazla

böyle ağrılar oluyormuş canı hamilelikten kaynaklı normalmiş çok mu fazla

Arada çok rahatsız ediyor. Sabah parmaklarımı oynatamadım. Bir de akşamları işten eve gidince dinlenirken kollarımda falan artmaya başlıyor. Dinlenmek iyi gelmiyor yani. Sürekli çalışması lazım kollarımın.

Eşim de, ben de rüya görüyoruz. Dün akşam ben gördüm dr gitmişiz doktorum kesinkle erkek artık belli oluyor diyor.. Sevinçle çıkıyoruz doktordan, aNNEM çok sevinecek çok mutlu olacak diye gülücükler saçıyorum. Biz de erkek bebek yok hep kız bebek var,her hamile kalandan erkek bekliyoruz ama olmuyordu:) ben de mi olacak acaba?:)
Doktorumun ilk tespiti erkek, cumartesi gidicez bakalımkesin belli olur:)

bende de acayip ağrılar oluyor..ama kalçamda özellikle kuyruk sokumunda FAZLA OTURAMIYORUM..BEL AĞRIUM OLUYOR.alışveriş bile yapamıyorum hemen ağrı giriyor kasıklarıma

İyi haftalar kızlar!

Koşu bandında yavaş ya da normal tempo yürüyüş yapıp yapamayacağımızı aranızda doktoruna soran oldu mu ya da bir şekilde bilgisi olan var mı?
Benim işim bilgisayar başında oldugu için ve haliyle daha hareketsiz bir yaşamada girdiğim için cok kilo almaktan endişeliyim. Özellikle basen ve bacaklarım da kilo almaya elverişli bölgelerimdir,ee göbekte ki bebekle de birleşince tostopak birşey olacagım sanırım:)) Endişeliyim yani hangi spor hareketleri sakıncalı olur bilemediğim için de sanırım bu durumda en risksiz gibi görünen yürüyüş yapmak.

Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
[QUOThE=HAFZAk;28062311]yaa bi hafta daha beklemesem mi gitsem mi acaba yarın yada arayayım mı önce bi :44:[/QUOTE]

arayabilirsin canim cunku seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayni

Artık yolu yarıladık biz teyzeleri Büyüdük iyice. Bebeğim kıpırtılarını, tekmelerini artırdı. Gün içinde birçok kez yokluyor

Birkaç tane çıtçıtlı body aldım oğluma. Açıp açıp bakıyorum hayaller kuruyorum. Sürekli oğlumla konuşuyorum. Artık duyabiliyormuş beni. Anı defterimiz de hazır. Bol bol yazarım artık

KIZLARR

Sizinde fikrinizi almak istiyorum kızımın adını BEREN koymak istiyorum ANLAMI : GÜÇLÜ, KUVVETLİ,AKILLI demek. Eşimde EYLÜL olsun istiyor onun anlamıda hepimiz biliyoruz senenin 9.ayı güz. Koyduğunuz ismin anlamıda çok önemli.
Bir de bizim şöle bir fikrimiz vardı evlenmeden önce sölerdik hep benım adım ELİF eşimin adı İSMAİL kızımızın adı da ELİS olsun felan derdik ama bir manası yok şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum :))

Aman canım milletin ağzı torba değilki büzesin boşver sıkma canını
sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla

KIZLAR COK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE destek oldunuz moral verdiniz haala konusan var ama artık umursamıyorum..saglıkla dogarlar insaallah

canım bugün inşallah işlerin kolaylaşır ve güzel haberlerle dönersin.merakta bırakma bizi:26:benim fikrimi sorarsan eğer çok aklını karıştırmadan recep hasa git derim

yarın gideceğiz zaten duramam bebeğe bişey olmamıştır inşallah
ağlatacak kadar değil ama korkuyorum işte
mahvoldum şuan dondum resmen

mervecim çok geçmiş olsun,bişey yoktur eminimki.ama sen içinin rahat etmesi için doktora git yinedekızını görde gel

Ilk yeni yıl müjdesi benden kızımızz olucakmışşşşşşşşşşşşşşşşş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım tebriklerbence elis ismi güzel,sizin ilk hecelerimizden oluştuğu içinde anlamlı.benimde erkek olsa özmen koyabilirdim aynı senin mantıktanistiyosan iki isim koy,biri elis olsun.

Ben sordum arkadaşım. Yapabilirsin dedi. Hatta yap lütfen dedi :) ben hamile kaldığım kiloya göre 500 gram fazlayım şuanda. kendini çok yormadan, daha önce spor yapıp yapmadığını göz önüne alarak, belirli bir temponun üzerine çıkmadan ve asla koşmadan tabi :) :)

gözün aydın canım sende öğrenmişsin cinsiyetini ne güzel
evet yaaa isimde anlam çok önemli anlamsız boş bir isim bende koymak istemezdim bebeğime

sllm kızlar herkese yeni yıldaa boool boool sağlık diliyorum
6 gümdür evde yoktum yaaa evime kavuştum snundaa
ilk 3 gün anamdaydım sonrada eltimdeydik
yılbaşım hiç güzel geçmediii iğrenç kasvetli bi ortamdı her neyseeee
CİNSİYETTE GELİNCEEEEEE
pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sağolsun baktı cihazlar çok kötüydü bu ayda bile el ayak ayırt etmek zordu
kesin değil ama bişey görmedim kızçennnnn olabilir dedi
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş

Selaam hamiş anneleer,hepinize mutlu sağlıklı bebişlerinizle güzel seneler diliyorum...yılbaşı tatilinden dolayı pek fazla giremedim...bu arada doktorumuz aradı,3lü test sonuçlarıız güzel çıktı.şöyle derin bir nefes aldık...bu zmna kadr hiiç alışveriş ypmamıştık,dün eşimle alışveriş merkezinde dolaşırken oğluşumuza ciciler aldık bi heveslendim,normalde hemen yorulan ben yorgunluğumu bile unuttum birde siz bebişlerinize uzun kollu çıtçıtlı bodyleri yada kışın giyeceği giysileri alırken kaç beden aldınız?ben dün çok kararsız kaldım,6-9aylıkmı 9-12 aylıkmı alsam diye??? bu arada bebek arabası araştırmalarımız tam gaz devam ediyor..concord neo da karar kılmış gibiydik ama dün gittiğimiz bi mağazadaki satıcı bugaboo markayıda önerince kafamız karıştı tekrardan...bakalım biraz daha araştırcaz galiba...

canım ben doktoruma sordum yavaş tempoda bir şey olmaz dedi 3 veya 4 de yürüyebilirsin dedi.

kızlar cok teşekkür ederim hepinize destek oldunuz moral verdiniz haala konusan var ama artık umursamıyorum..saglıkla dogarlar insaallah

canım o lafları söleyenler bigün gelicek senin kızlarından yerdım görücekler bizde 3 kız kardeştik erkek yoktu kız doğdu diyee suratını ekşitenler büyüyünce resmen elimize baktılar önemli olan hayırlı evlat olması hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç üzme tatlı canını ve kızlarını tabiki gönül ister birde oğlun olsaydı ama hayırlısı böylesiymiş oğlan olupta başka bir özrü olacağına hayırsız olacağına kız olsun yeterkiii

not: Dedimyaa bizde evde 3 kız büyüdük inan bu dünyada hiç bir şeye değişilmez bir mutluluktu kızkardeşler birbirine okadar bağlıyızkii bazen anne baba 2. Planda kalıyor gerçekten aramızdaki bağ ve evimizdeki mutluluk imrenilecek derecedeydi inşallah senin kızların bizden dahada mutlu sevgi dolu büyürler canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…