2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hadı hayırlısı olsun annesı
ya cok guzel bır duygu bılmek
ama yınede ocak sonuna kadar bekleyelım alısverıs ıcın
cnm nihayet ögrenmişsin , darısı ögrenemeyen annelereeee darısı kucaklarımıza almamıza inş

cnm ben doktoruma sordum koşu bandında yürüyebilirsin dedi , demesine ama ben totomu kaldırıp bitürlü yürüyemedim o kadar halsizim ki canım hiç istemiyooo

beren ismi çok hoş benceee , ama elis te çok tatlı olmuş

slm şekerler nasılsınız bebişler nasl inşallah iyilerdir zencefilden haber alan var mı

canım hoşgeldin , uzun zamandır yoktun bence içini rahat tutmaya çalış , inş hayırlı haberleri alırsın , ayrıca bidoktorun dediğine göre anormal olacak değil yaa

büyük ihtimal beren olcak canım sizlerinde fikribi almak istedim :)

esracım zencefilde bayagıdır girmiyooo , inş iyidirlerrr:44: bu arada seninde oglun oluyomuş , benim oglumun arkadaşları çoğalıyooo yaşasınn sağlıcakla inş pıtırcığımız gelir

offff onları sormayın yaaa:2: ev kredi araba kredi hersey kredi vaalllaaa , üstüne kocamda hala iş arıyooo valala allah yardım edecek inş , bütün sorumluluk benim üzerimde olacak bugidişle, para birikitirmiyorum daa , ufak ufak eşyalarını alıyorum bende sonra sıkışmak istemiyorum, odasını aldım mesela taksitle , kıyafette aldım ,araba konusunda da annemler sağolsunlar bana soramadan almışlar bitane onunla idare edicem artık bisüre , öyle aman aman bisey degil ama napim daha ortada bebek yokken aldık koyduk diyolar sağolsunlar , kayınvalidem de henüz bisey almadı , eşim işten ayrılnca 2 aylık ev kredisinin parasını verdi sağolsun
ama doğum sonrası için ne yaparız bilmiyorum artık yapcaz biseyler allah büyük

BEREN çok güzel bizim ama ELİS de çok orjinal bi isim olmş canım
söylenişi falan da çok hoş oluo, sen bilirsin

esracım zencefilde bayagıdır girmiyooo , inş iyidirlerrr:44: bu arada seninde oglun oluyomuş , benim oglumun arkadaşları çoğalıyooo yaşasınn sağlıcakla inş pıtırcığımız gelir

saüol canım benimbende üçlü sonucumu bekleiyorum böyle kötü uyunca insan korkuyor Rabbim kortularımıa uğratmasn

kızlar ne çok erkek annesi var ya bu sene erkek bebek yılı galiba, ben benmkini hep kız hissediyordm aama bu yoğunluğu gördkten snra erkek de olabilr diyorum şimdi hiiiç farketmez Rabbim hayrlı evlat nasip etsin herbirimize inşallah , dr. kontrolüm 14 ünde, 3 lü test için gittiğimde işte, çok sabırsızlanıyorum aslında, aacaba diyorum randevu alıp başka bi dr.a mı gitsem 14 ünü beklemden ne dersiniz?

Seni meraklı seni. Beklemen iyi olur ama 12 gün dayanamam diyorsan başka bir doktora gidip merakını giderebilirsin. Öğrenmek çok güzel

Seni meraklı seni. Beklemen iyi olur ama 12 gün dayanamam diyorsan başka bir doktora gidip merakını giderebilirsin. Öğrenmek çok güzel

aaa acemiperi , nasllsın , fatih üniversitesine mi gidiyosun? senin bebeğinin cinsiyeti ne canım, ne zaman öğrendin? kaç haftalıktı?

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum...bu ara anne-bebekle ilgili okuduğunuz kitaplar varmı?yada tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmıdır?ben bu aralar anne-bebek iletişimiyle ilgili kitaplara taktım kafayı ama araştırıyorum sürekli anne çocuk iletişimiyle ilgili var..ama çocukluktan önce anne karnındaki ve yeni doğmuş 1 yaşa kadar olan zman zarfındaki iletişimin çok önemli olduğunu düşünüyorum...bununla ilgili kitaplar araştırıyorum..tavsiye deceğiniz kitaplar varsa paylaşırsanız sevinirim...

cnm henüz tek bir kitap takip ediyorum , BEBEĞİMİ BEKLERKEN yazarı yabancı bir kitap..onun dışında henüz aldığım bisey yok

cnm henüz tek bir kitap takip ediyorum , BEBEĞİMİ BEKLERKEN yazarı yabancı bir kitap..onun dışında henüz aldığım bisey yok

cnm bende bilinçli bebek diye bir kitap aldım,ona başlıcam...ama istediğim gibi anne baba bebek iletişimiyle ilgili bir kitap bulamadım...bakalım araştırayım biraz daha

Hosgeldin canim cok gecmis olsun uzulmeyin sakin bebeginiz gayet sagliklidir bol bol dua edin
Allaha siginin.senin gibi testleri iyi cikmayan MINIKKUS ve baska arkadaslarimiz varsa
Hepinizinde bebegi bence cok iyidir .
Bu testlere fazla itimat etmeyin luften cok yaniltici cikyor sonuclar.

Benim bundan onceki oglum icinde ense kalinligi olcusu anormsl cikmisti doktorum bu testleti yaptirmam
Icin riskli gebelik klinigine gondermsti orda yapilan testlet hicmi hic iyi cikmadi
Daha beter bir durumla karsilastim bebegimin burun kemigi olusmamis
Bacakkari ve kollari normalinden cok kisayms yani buyuk ihtimalle hem fiziksel hemde zihinsel
Ozurlu dogarmis. Kesin sonuc icin aminosentez yapnamix gerek dedi tabi o uzuntu ve korkuyla ben hemen
Yapalim ne gerekiyorsa dedim doktor durrrrrrr bakalim okadar kolay degil hemrn yapilacak birsey dehil bu
Ustelik riskletide de var dedi.
Evet riskleride var dedi .merak ediyorum sizin doktorunuz bu riskkerdn bahstmiyirmu?
Riskine gelince sivi alma durumunda bebege istemeden zarar verilebiliyormus
Bebek gayet saglikli ise bu sivi alma durumjnda bebege zarar verilebilioy ve bebek saglikli iken ozurlu
Dogabiliyormus.yani sonucu elinize alip ohh be bebem saglikli diyordunuz ve dogunca bir sok tasiyorsunuz
Allah korusun kimseye boyle bir aci yasatmasin.ben burda kimseyi korkutmak ve fikrini degistirnek icin
Yazmadim yasadigim bir olayi anlattim sadece herkes ne yapcagini kendisi daha iyi bilur tabiki.

BuaradA oglum suan 9 yasinda ve gayet saglikli dogdu hatta kollari ve bacaklari gayet uzun.
Cok sukr hic bir sorun yok.

kızlar ; daha önceki konularda süt sağma makinesinden bahsedilmişti , bende ögle saatinde doğum yapan ve hala emziren bir arkadaşla konuştum onunda fikrini alamak istedim makine konusunda ,
medela süt sağma makinesinden bahsettti , hastanelerde de daha kapsamlı olanları varmış , elektrikli olan motor kısmı biberondan ayrı olması dolayısıyla anneyi rahatsız etmiyormuş , calısan anneler mutlaka edinilmesi gereken bir ürün olacak bu , ayrıca çalma emzigi de anne memesi kıvamında imiş , fiyat konusunda tabi biraz yüksek diğerlerine göre ama bikez alacağımız için iyi düşünmek lazım derim.

listende var mi bilemiorum ama bugaboo bee de eklersen cok seviirim:)

aaa acemiperi , nasllsın , fatih üniversitesine mi gidiyosun? senin bebeğinin cinsiyeti ne canım, ne zaman öğrendin? kaç haftalıktı?
Evet canım Fatihe devam ediyorum. Oğlum olacak inşallah. 17.haftanın sonuna doğru gittiğimde öğrendim. Hemen söylemedi doktor netleşsin dedi. Biz de bekledik.
Kızlar bebişimin ilk alışverişini yaptım pudra rengi tulum ve pembe body aldımmm:)
Şu pembeler, somonlar beni benden alıyor ama renk çetelem mavi,sarı, yeşil, beyaz ve krem. Oğluşumun hiç mavi bir şeyi yok. Annesi gibi rengarenk olacak. Ben onu sarılarla civciv gibi yapıcam inşallah

izin döneminde yani simdilik 4 aylık sure zaten ucretli izin siz sonrasi icin diyorsunuz herhalde dimi? Ben de 40 gun aileler olur onlar masrafları (yemek icmek vb) karsilar diyordum tam tersi mi oluyormus bi de :) ben simdiden ese dosta soyledim bebege tulum du zıbındı alana kadar hesap actım kendisine 25-50-100-200 artık gonlunuzden ne geliorsa gonderin dedim. Herkes sıcak baktı bu olaya. Bebek icin dogmadan babyshower yapılıyor ya orda da arkadaslarıma göndericem hesap numarasını böylece evde kıyafet ve oyuncak dolana kadar parası birikir hesabında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…