cnm nihayet ögrenmişsin , darısı ögrenemeyen annelereeeehadı hayırlısı olsun annesı
ya cok guzel bır duygu bılmek
ama yınede ocak sonuna kadar bekleyelım alısverıs ıcın
İyi haftalar kızlar!
Koşu bandında yavaş ya da normal tempo yürüyüş yapıp yapamayacağımızı aranızda doktoruna soran oldu mu ya da bir şekilde bilgisi olan var mı?
Benim işim bilgisayar başında oldugu için ve haliyle daha hareketsiz bir yaşamada girdiğim için cok kilo almaktan endişeliyim. Özellikle basen ve bacaklarım da kilo almaya elverişli bölgelerimdir,ee göbekte ki bebekle de birleşince tostopak birşey olacagım sanırım:)) Endişeliyim yani hangi spor hareketleri sakıncalı olur bilemediğim için de sanırım bu durumda en risksiz gibi görünen yürüyüş yapmak.
Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
KIZLARR
Sizinde fikrinizi almak istiyorum kızımın adını BEREN koymak istiyorum ANLAMI : GÜÇLÜ, KUVVETLİ,AKILLI demek. Eşimde EYLÜL olsun istiyor onun anlamıda hepimiz biliyoruz senenin 9.ayı güz. Koyduğunuz ismin anlamıda çok önemli.
Bir de bizim şöle bir fikrimiz vardı evlenmeden önce sölerdik hep benım adım ELİF eşimin adı İSMAİL kızımızın adı da ELİS olsun felan derdik ama bir manası yok şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum :))
cnm nihayet ögrenmişsin , darısı ögrenemeyen annelereeeedarısı kucaklarımıza almamıza inş
cnm ben doktoruma sordum koşu bandında yürüyebilirsin dedi , demesine ama ben totomu kaldırıp bitürlü yürüyemedim o kadar halsizim ki canım hiç istemiyooo
beren ismi çok hoş benceee , ama elis te çok tatlı olmuş
günaydın kızlar. iyi seneler herkese. 2013 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır kk ya giremiyorum mağlum yıl sonu ve işler yoğun geçti. geçmişi okumadan da ortama dalayım dedim. çünkü okursam bigün yetmez.
kızlar ben 2012 yi kötü bitirdim. geçen hafta perşembe günü 3 lü testimin sonucu için iş çıkışı doktora gittim ayrıca rahimde daralma vardı bahsetmiştim sizlere ilaç vermişti doktor bir hafta ilaç kullandıktan sonra perşembe günü rahimde genişleme varmı diye baktı .1. si rahim giderek darlaşıyor ve erken doğum olasılığı var.2. si üçlü testin sonuçları çok iyi çıkmadı. 365/1 olasılık diye bir değer çıktı doktor rahimden sıvı aldırmayı önerdi fakat eşim böyle birşeyi kabul etmiyor. en azından iyice bir araştıralım diyor. acıbadem hastanesine gittik oradauzman bir doktor da değerlerin çok normal olduğunu söyledi bu sonuca göre sıvı aldırmak gereksiz dedi. bu sonucu 10 tane doktora gösterin size vereceği cevap aynı olacaktır dedi. o doktor belliki kendini garantiye almak istemiş yada sovo alma merkezi ile anlaşmalı çalışıyor dedi. rahimden sıvı aldırmanın fiyatı da 1.500 tl civarıymış. ama hiç bir doktor yanaşmıyor. işte böyle kızlar sorduğumuz doktorlar sonuçlara normal deseler de benim içime kurt düştü bikere ve 4 lü testin sonucunu öğrenene kadarda rahat edemiycem.
cnm nihayet ögrenmişsin , darısı ögrenemeyen annelereeeeDarısı kucaklarımıza almamıza inş
Cnm ben doktoruma sordum koşu bandında yürüyebilirsin dedi , demesine ama ben totomu kaldırıp bitürlü yürüyemedim o kadar halsizim ki canım hiç istemiyooo
Beren ismi çok hoş benceee , ama elis te çok tatlı olmuş
Evet, güzel fikir kesinlikle.. İzin dönemine maddi olarak sorunla girmememiz gerekiyor..Ev kredi borcumuz var bizimde, bu ay başı itibari ile deli gibi para biriktirmeye başlıyorum ben, arada da ufak tefek bebeğimin ihtiyaçlarını tamamlıycam, biriktirdiğim para izin dönemimde bizi maddi açıdan yormaması için..
Hamilelik izni 6 aya çıkıyor Rabbim nasib kısmet ederse, daha sıkı hazırlanmalıyım:)
Daha önce doğum yapan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre, ilk zamanlar genel olarak 40 gün, evde aileler, misafirler olacağı için ciddi bir nakit kaybına uğramaya hazırlıklı olun diyorlar..
KIZLARR
Sizinde fikrinizi almak istiyorum kızımın adını BEREN koymak istiyorum ANLAMI : GÜÇLÜ, KUVVETLİ,AKILLI demek. Eşimde EYLÜL olsun istiyor onun anlamıda hepimiz biliyoruz senenin 9.ayı güz. Koyduğunuz ismin anlamıda çok önemli.
Bir de bizim şöle bir fikrimiz vardı evlenmeden önce sölerdik hep benım adım ELİF eşimin adı İSMAİL kızımızın adı da ELİS olsun felan derdik ama bir manası yok şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum :))
esracım zencefilde bayagıdır girmiyooo , inş iyidirlerrr:44: bu arada seninde oglun oluyomuş , benim oglumun arkadaşları çoğalıyooo yaşasınnsağlıcakla inş pıtırcığımız gelir
Seni meraklı seni. Beklemen iyi olur ama 12 gün dayanamam diyorsan başka bir doktora gidip merakını giderebilirsin. Öğrenmek çok güzelkızlar ne çok erkek annesi var ya bu sene erkek bebek yılı galiba, ben benmkini hep kız hissediyordm aama bu yoğunluğu gördkten snra erkek de olabilr diyorum şimdihiiiç farketmez Rabbim hayrlı evlat nasip etsin herbirimize inşallah , dr. kontrolüm 14 ünde, 3 lü test için gittiğimde işte, çok sabırsızlanıyorum aslında, aacaba diyorum randevu alıp başka bi dr.a mı gitsem 14 ünü beklemden ne dersiniz?
Seni meraklı seni. Beklemen iyi olur ama 12 gün dayanamam diyorsan başka bir doktora gidip merakını giderebilirsin. Öğrenmek çok güzel
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum...bu ara anne-bebekle ilgili okuduğunuz kitaplar varmı?yada tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmıdır?ben bu aralar anne-bebek iletişimiyle ilgili kitaplara taktım kafayı ama araştırıyorum sürekli anne çocuk iletişimiyle ilgili var..ama çocukluktan önce anne karnındaki ve yeni doğmuş 1 yaşa kadar olan zman zarfındaki iletişimin çok önemli olduğunu düşünüyorum...bununla ilgili kitaplar araştırıyorum..tavsiye deceğiniz kitaplar varsa paylaşırsanız sevinirim...
cnm henüz tek bir kitap takip ediyorum , BEBEĞİMİ BEKLERKEN yazarı yabancı bir kitap..onun dışında henüz aldığım bisey yok
günaydın kızlar. iyi seneler herkese. 2013 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır kk ya giremiyorum mağlum yıl sonu ve işler yoğun geçti. geçmişi okumadan da ortama dalayım dedim. çünkü okursam bigün yetmez.
kızlar ben 2012 yi kötü bitirdim. geçen hafta perşembe günü 3 lü testimin sonucu için iş çıkışı doktora gittim ayrıca rahimde daralma vardı bahsetmiştim sizlere ilaç vermişti doktor bir hafta ilaç kullandıktan sonra perşembe günü rahimde genişleme varmı diye baktı .1. si rahim giderek darlaşıyor ve erken doğum olasılığı var.2. si üçlü testin sonuçları çok iyi çıkmadı. 365/1 olasılık diye bir değer çıktı doktor rahimden sıvı aldırmayı önerdi fakat eşim böyle birşeyi kabul etmiyor. en azından iyice bir araştıralım diyor. acıbadem hastanesine gittik oradauzman bir doktor da değerlerin çok normal olduğunu söyledi bu sonuca göre sıvı aldırmak gereksiz dedi. bu sonucu 10 tane doktora gösterin size vereceği cevap aynı olacaktır dedi. o doktor belliki kendini garantiye almak istemiş yada sovo alma merkezi ile anlaşmalı çalışıyor dedi. rahimden sıvı aldırmanın fiyatı da 1.500 tl civarıymış. ama hiç bir doktor yanaşmıyor. işte böyle kızlar sorduğumuz doktorlar sonuçlara normal deseler de benim içime kurt düştü bikere ve 4 lü testin sonucunu öğrenene kadarda rahat edemiycem.
listende var mi bilemiorum ama bugaboo bee de eklersen cok seviirim:)Benim bebek arabalarıyla ilgili yaptığım bir çalışma var exel de ama tamamlamadım henüz. Fiyat,ağırlık,yapılan yorumlar gibi bilgiler var içinde bitince herkesle paylaşmak istedim ama malum bu aralar biraz yogun olunca bitiremedim. Yakın bir zamanda bitince paylaşırım, özellikle listede olmasını istediğiniz araba marka ve modeli olursa bana iletin, detayları ekler paylaşırım. Ben sanırım önce odasını hazırlamayı düşünüyorum daha sonra aldıklarımı yerleştirmeye başlarım..
Evet canım Fatihe devam ediyorum. Oğlum olacak inşallah. 17.haftanın sonuna doğru gittiğimde öğrendim. Hemen söylemedi doktor netleşsin dedi. Biz de bekledik.aaa acemiperi , nasllsın , fatih üniversitesine mi gidiyosun? senin bebeğinin cinsiyeti ne canım, ne zaman öğrendin? kaç haftalıktı?
Şu pembeler, somonlar beni benden alıyor ama renk çetelem mavi,sarı, yeşil, beyaz ve krem. Oğluşumun hiç mavi bir şeyi yok. Annesi gibi rengarenk olacak. Ben onu sarılarla civciv gibi yapıcam inşallahKızlar bebişimin ilk alışverişini yaptım pudra rengi tulum ve pembe body aldımmm:)
Evet, güzel fikir kesinlikle.. İzin dönemine maddi olarak sorunla girmememiz gerekiyor..Ev kredi borcumuz var bizimde, bu ay başı itibari ile deli gibi para biriktirmeye başlıyorum ben, arada da ufak tefek bebeğimin ihtiyaçlarını tamamlıycam, biriktirdiğim para izin dönemimde bizi maddi açıdan yormaması için..
Hamilelik izni 6 aya çıkıyor Rabbim nasib kısmet ederse, daha sıkı hazırlanmalıyım:)
Daha önce doğum yapan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre, ilk zamanlar genel olarak 40 gün, evde aileler, misafirler olacağı için ciddi bir nakit kaybına uğramaya hazırlıklı olun diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?