- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
İşletme okudum canım. Okumalara doyamadım şimdi de açıktan sosyoloji okuyorum.3. sınıftayım.
canım crinone jeli ne için kullanıyordun?
sezencim bana hiç düsük tehliken var denmedi ama progesteron içeren jel verildi..yanı genelde kanama falan olunca ya da düsük tehlikesi varsa veriliyo,bildiğim kadarıyla..
sanırım klomenle hamıs kaldığım için ve de ilk hamıleliğim oldUğu için verildi?
simdi de kalp atısı vs. hepsi normal diye kullanma dedi sanırım..ama bebisim daha bugün 8.haftasına girdi..yani daha küçük..azcık daha mı kullansaydım dıom kendi kendime
anladım canım..şu an demekki düşük tehdidi görünmediği için bıraktırdı doktor,zaten tedbir amaçlıymış..
Canım benimde seninle satlarımız aynı sanırım..senin sat 26 ağustosmu?bu takvim bir gün geç gösteriyor..bugün 7+0 olması lazım değilmi seninde?
bende haziran annesi olacam işallah
çok mutluyuz, çok heyecanlıyız.
28 yaşındayım, ilk çocuk ve tahmini doğum tarihim 7 haziran.
hayırlı ve sağlıklı bir bebek olur işallah.
Günaydın.
Sende benim gibi sabahları uyuyamayanlardansın sanırım. Bende 7 buçuk en geç 8 de ayaktayım. Ama gün içinde hiç affetmiyorum uyuyorum.
kızlar ya ben çok kötü grip oldum..hapşurup duruyomm.şimdi kendime nane limon yaptım ..bir zararı olmaz diye düşünüyorumm
ben sosyoloji bitirdim:)önceleri şu açıktan olayına çok kızıyodum valla açıkcasııı..bunu açanlar utansın
kızlar ya ben çok kötü grip oldum..hapşurup duruyomm.şimdi kendime nane limon yaptım ..bir zararı olmaz diye düşünüyorumm
canım geçmiş olsun,limon sık bal koy içine bide bunu iç.mandalina ye,bide zencefil bulabilirsen biraz acı ama zencefil,çubuk tarçın elma dilimlerini az bide ıhlamur koy az kaynat,bol limonlu iç.yat dinlen canım.anladığım kadarıyla sen doğuda öğretmenlik yapıyorsun.çocuklardanda çok geçer.onlarada dikkat et.benim geçen sene çocuklar yüzünden faranjitim hiç geçmedi.tüm koridorun sınıfın tozunu yutup geliyordum.geçmiş olsun dikkat et kendine...
sezencim bana hiç düsük tehliken var denmedi ama progesteron içeren jel verildi..yanı genelde kanama falan olunca ya da düsük tehlikesi varsa veriliyo,bildiğim kadarıyla..
sanırım klomenle hamıs kaldığım için ve de ilk hamıleliğim oldUğu için verildi?
simdi de kalp atısı vs. hepsi normal diye kullanma dedi sanırım..ama bebisim daha bugün 8.haftasına girdi..yani daha küçük..azcık daha mı kullansaydım dıom kendi kendime
Ben 8 sene önce üniversiteye girerkende çok istemiştim sosyoloji ve puanım İstanbulu tutuyordu. Ama çok aklıma girdiler :) İçimde kalmıştı anlayacağın. Ben okuyorum ama bende sistemine karşıyım.
Çalışmayıp geçmiş yıl sorularını ezberleyip ders geçen insanlar mezun oluyorlar açıköğretimden. Ben diploma için değil gerçekten bölümü çok sevdiğim için okuyorum. Ciddi ciddi de çalışıyorum sınavlarıma, hiç ders bırakmadım daha alttan.
Kizlar bu arada, kan ve idrar testlerini yaptiran varmi. Gebeligin en basinda yapiliyor biliyorsun baya uzun bir tetkik listesi var benim elimde. Cuma sabah gittim, ac karna gidilcekmis. Gitmeyenlere tavsiye olsun, ac karna gidin, zaman kaybi olmasin. Ben yarin sabah tekrar gidicem mecbur(
Yarın yaptırıcam bende canım. Perşembe kontolümüz var bakalım. Nerde yaptırıyorsun testlerini. Ben özelden fiyat aldım. 530 dediler.
Yarın yaptırıcam bende canım. Perşembe kontolümüz var bakalım. Nerde yaptırıyorsun testlerini. Ben özelden fiyat aldım. 530 dediler.
senin için bir şans olmuş o zaman:) canılm çalışıyo msuıun bir yerde devlete falan girdinmi
canım yaaa çok pahalıı..ben antepte bir hastaneden sordurttum 60 falan dediler..
Canim; ank dayim ben. Normalde gittigim hastane 650 fiyat verdi. Ben de devlet hastanesine gittim. Kizimda zaten hep devlet hastanesine gitmistim. 2li 3lu taramalari falan hep devlette yaptiricam. Belli bir limiti varmis sigortanin, sonlara sakliyorum haklarimi nst lere rahat rahat girerim diyorum:))
canım yaaa çok pahalıı..ben antepte bir hastaneden sordurttum 60 falan dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?