2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım crinone jeli ne için kullanıyordun?

sezencim bana hiç düsük tehliken var denmedi ama progesteron içeren jel verildi..yanı genelde kanama falan olunca ya da düsük tehlikesi varsa veriliyo,bildiğim kadarıyla..
sanırım klomenle hamıs kaldığım için ve de ilk hamıleliğim oldUğu için verildi?
simdi de kalp atısı vs. hepsi normal diye kullanma dedi sanırım..ama bebisim daha bugün 8.haftasına girdi..yani daha küçük..azcık daha mı kullansaydım dıom kendi kendime

anladım canım..şu an demekki düşük tehdidi görünmediği için bıraktırdı doktor,zaten tedbir amaçlıymış..
Canım benimde seninle satlarımız aynı sanırım..senin sat 26 ağustosmu?bu takvim bir gün geç gösteriyor..bugün 7+0 olması lazım değilmi seninde?

evet canım..benimde sat 26 agustos..bugün 8.hafta diye göstermesi gerekıo ama dediğin gibi hep bi gün geç geçıor..

kızlar ya ben çok kötü grip oldum..hapşurup duruyomm.şimdi kendime nane limon yaptım ..bir zararı olmaz diye düşünüyorumm

Son düzenleme:
bende haziran annesi olacam işallah
çok mutluyuz, çok heyecanlıyız.

28 yaşındayım, ilk çocuk ve tahmini doğum tarihim 7 haziran.
hayırlı ve sağlıklı bir bebek olur işallah.

hoşgeldin canım,hayırlı olsun tebrikler
tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninledoktora gittin mi?

Günaydın.

Sende benim gibi sabahları uyuyamayanlardansın sanırım. Bende 7 buçuk en geç 8 de ayaktayım. Ama gün içinde hiç affetmiyorum uyuyorum.

iyi yapıyosun canım,bende arada bir uyukluyorum.öle aman aman bi uyku halim yok çok şükür.zaten oldum olası uykuyu sevmem, bakalım inşallah bebek doğunca fikrim yine aynı kalıcak mı?

kızlar ya ben çok kötü grip oldum..hapşurup duruyomm.şimdi kendime nane limon yaptım ..bir zararı olmaz diye düşünüyorumm

canım geçmiş olsun,limon sık bal koy içine bide bunu iç.mandalina ye,bide zencefil bulabilirsen biraz acı ama zencefil,çubuk tarçın elma dilimlerini az bide ıhlamur koy az kaynat,bol limonlu iç.yat dinlen canım.anladığım kadarıyla sen doğuda öğretmenlik yapıyorsun.çocuklardanda çok geçer.onlarada dikkat et.benim geçen sene çocuklar yüzünden faranjitim hiç geçmedi.tüm koridorun sınıfın tozunu yutup geliyordum.geçmiş olsun dikkat et kendine...

Son düzenleme:
ben sosyoloji bitirdim:)önceleri şu açıktan olayına çok kızıyodum valla açıkcasııı..bunu açanlar utansın

Ben 8 sene önce üniversiteye girerkende çok istemiştim sosyoloji ve puanım İstanbulu tutuyordu. Ama çok aklıma girdiler :) İçimde kalmıştı anlayacağın. Ben okuyorum ama bende sistemine karşıyım.

Çalışmayıp geçmiş yıl sorularını ezberleyip ders geçen insanlar mezun oluyorlar açıköğretimden. Ben diploma için değil gerçekten bölümü çok sevdiğim için okuyorum. Ciddi ciddi de çalışıyorum sınavlarıma, hiç ders bırakmadım daha alttan.

Canim ben yeni iyilesiyorum 1 haftadir ne cektigimi bir ben bilirim. Tek tavsiyem dinlen, bol bol dinlen. İlac alamayinca sedece dinlenerek atlatiliyor bu hastalik. Ben dinelenemedim faranjite cevirdi, simdi oksurmekten harab oldum(

canım çok sağol...evet Şırnak'ta rehber öğretmenim..aslında mevsimsel bir hastalık..aslında hamile oldugumdan beri de çok dışarı çıkmıyorum..ama yolda git gel kaptım demkki..şimdilik nane limon içtim.hafiflemezse diğerlerinide denerim sağol canım:)

Kizlar bu arada, kan ve idrar testlerini yaptiran varmi. Gebeligin en basinda yapiliyor biliyorsun baya uzun bir tetkik listesi var benim elimde. Cuma sabah gittim, ac karna gidilcekmis. Gitmeyenlere tavsiye olsun, ac karna gidin, zaman kaybi olmasin. Ben yarin sabah tekrar gidicem mecbur(

Canım, benim doktorumda normal hayatına devam et. Her şey çok yolunda görünüyor dedi. Yalnızca çok ani hareket etme dedi o kadar. Ama ilk gebeliğin olduğu için önlem olarak progestan vericem dedi. Ben içiyorum yani.

senin için bir şans olmuş o zaman:) canılm çalışıyo msuıun bir yerde devlete falan girdinmi

Yarın yaptırıcam bende canım. Perşembe kontolümüz var bakalım. Nerde yaptırıyorsun testlerini. Ben özelden fiyat aldım. 530 dediler.

Yarın yaptırıcam bende canım. Perşembe kontolümüz var bakalım. Nerde yaptırıyorsun testlerini. Ben özelden fiyat aldım. 530 dediler.

Canim; ank dayim ben. Normalde gittigim hastane 650 fiyat verdi. Ben de devlet hastanesine gittim. Kizimda zaten hep devlet hastanesine gitmistim. 2li 3lu taramalari falan hep devlette yaptiricam. Belli bir limiti varmis sigortanin, sonlara sakliyorum haklarimi nst lere rahat rahat girerim diyorum:))

senin için bir şans olmuş o zaman:) canılm çalışıyo msuıun bir yerde devlete falan girdinmi

2 farklı yerde çalıştım çok kısa süre. Sonra ayrıldım. Şimdi de gezmek tozmak evde oturmak tatlı geldi. Eşimde ne çalışacaksın takıl kafana göre dedi. İşime geldi.

kızlar şu ikili üçlü taramalar ne zaman yapılması gerekiyor doktorum birşey demedi bana...:44:

canım yaaa çok pahalıı..ben antepte bir hastaneden sordurttum 60 falan dediler..

İki farklı hastaneden aldım fiyat biri 700 küsür dedi biri 530 işte.
Bir yer daha var baya indirim alabileceğimiz, yarın oraya gidicem yaptırmaya.:1 Ama 60'a çıkamam ordan da onu biliyorum. Devlet için geç kaldım ne yazık ki. Randevu almam lazım öncesinden. Ve benim o testleri yarın halletmem lazım. Aç karnına 5 tüp kan verince ne hale gelicem bakalım yarın. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…