Çok değil adet kanaması gibi akıntım..Durduk yere değiildi..Normal adet olur gibi sanki.2 gün önce bikaç tane sivilce çıktı suratımda..Dünde lekelenme tarzında pembe akıntı (peçeteye)..Doktor yok ki orda gitsemde ..Doktor yarın gelin demiş..Bakalım
Anladığım kadarıyla hiçbirimizin bulantısı yok daha erken sanırım. Benim de sadece karnım ağrıyo doktor rahim kasılmaları için fitil verdi dayanabilirim dedim kullanman senin ve bebek için daha iyi olur dedi..
kızlar üstte bi soru sordum cevap verin nolurbirde bulantılarınız var mı. benim yok endişeleniyorum.
Çok değil adet kanaması gibi akıntım..Durduk yere değiildi..Normal adet olur gibi sanki.2 gün önce bikaç tane sivilce çıktı suratımda..Dünde lekelenme tarzında pembe akıntı (peçeteye)..Doktor yok ki orda gitsemde ..Doktor yarın gelin demiş..Bakalım
Tahliller kalp atışlarını duyduktan sonra yapılıyo dimi kızlar??
kızlar üstte bi soru sordum cevap verin nolurbirde bulantılarınız var mı. benim yok endişeleniyorum.
Canım çok telaş ediyosan acile git. Kan grubunu biliyosun dimi benim gibi eğer kan uyuşmazlığın varsa ya da grubunu bilmiyosan o zaman hemen git. Ben e bugün doktora gittim benim kanım 0- eşim A+ herhangi bi kanamada hemen hastaneye gideceksin iğne vurulman gerekir dedi. Her ay da düzenli tahlillerim olacakmış...
sıkma kendini canım bol bol dinlen uzan o zman kendini asla yorma[/FONT][/B]
.[/FONT][/B]
Kızlaaaaar biraz önce geldik doktordan. Keseyi gördük çok şükür daha içindekini göremedik 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını duyarız inşallah dedi. Çok heyecanlıyımmmmmm....
Tahlilleri de ondan sonra vericem dedi önce bi emin olalım ondan sonra dedi. Zaten bende kan uyuşmazlığı var o yüzden sıkı takip gerekecekmiş. En ufak bi kanamada hemen hastaneye gidip iğne vurulmam gerekiyomuş. Kan gurubunu henüz öğrenmeyen varsa mutlaka öğrensin bir çok sağlık ocağında yapılıyo zaten.
Bi de sürekli karnım ağrıdığı için fitil verdi üzerinde PROGESTERONE ULTROGESTAN yazıyo sanki bu ilacın ismini duymuştum burda. Ben aslında çok istemedim dayanabilirim öyle kıvrandıracak kadar değil dedim rahim kasılmalarını engeller o yüzden kullanman senin ve bebek için daha iyi olur dedi. Bu progesterone nedir bilen var mı??
7 eylul satımız sanırım aynıyız hıc bulantım olmadı sımye kadar daha da etrken 7. haftadan sonra olur makatta bı problem yok çok sukur nasıl bı sorunun var kabızlık gıbı mı
bazı doktorlar öncesinde veriyor ama bana doktorum kalp atışlarını bekledim ondan sonra testler dedi, doktora göre değişiyor yani canım.
Tahliller kalp atışlarını duyduktan sonra yapılıyo dimi kızlar??
yasın kaç sumeyye progestan dusuk tehlıkesı olabılecek olanlara verılıyo ama dr demedıyse tehlıken yoktur endıselenme yasla da alakalı 28 yas ustune ılk bebegınde verıldıgını duymustum
Yok canım 25 yaşındayım ama kanamam olmaması gerekiyo kan uyuşmazlığından dolayı belki tedbir olarak vermiştir. Bi de karnım hiç durmadan ağrıyo kahvaltı hazırladım mı başlıyo yatana kadar ki hiç yormuyorum kendimi. Şimdilik bi problem görmedi şu andan herşey normal gözüküyo ama kalp atışlarını duymadan bişey diyemeyiz dedi.
kızlar nedir bu Progestérone? Bu Fransızca yazılışı ingilizcesi de buna benzer bişiydir herhalde bilen varsa söyleyebilir mi???
bende de var kan uyusmazlıgı 2. gebeliğim 1.cı de sorun lmuyo benım hıc kanamam olmadı allaha sukur ama 7. ayda bı test yapılıdı sonucuna gore ıgne vurulacaktı kı gerek olmadıgını söledı progestan ılacı bı hormon ılacı rahımın kasılması ve bebgın tutunması ıcın vermıstır problem etme onu kullan ama çok halsızlık ve uyku yapar sarhosluk verırı bana çok agır gemıstı ve bulantı yapmıstı vajınadan almamı sölemıstı drum
bende de var kan uyusmazlıgı 2. gebeliğim 1.cı de sorun lmuyo benım hıc kanamam olmadı allaha sukur ama 7. ayda bı test yapılıdı sonucuna gore ıgne vurulacaktı kı gerek olmadıgını söledı progestan ılacı bı hormon ılacı rahımın kasılması ve bebgın tutunması ıcın vermıstır problem etme onu kullan ama çok halsızlık ve uyku yapar sarhosluk verırı bana çok agır gemıstı ve bulantı yapmıstı vajınadan almamı sölemıstı drum
Kızlar hepiniz Folic Asit kullanıyo musunuz? Bana progestan fitiliyle beraber folic asit de verdi 5 mg sabah akşam bebişin gelişimi için önemliymiş... Bi de ne kadar devam edicez bu ilaca? Bana 2 kutu verdi toplam 120 tane var
Doktorum banada verdi progestan ilk gebeliğim olduğu için. Çok şükür hiç kanamam falan olmadı. Ama inanılmaz uyku yapıyor. Kafam bir dünya oluyor ilacı içtikten 1 saat sonra falan.Ama ben alttan kullanmıyorum. İçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?