merhaba kızlar,
Bugün adet ağrısı gibi feci bi ağrı oldu,bi kanama(adet dönemindeki gibi) doktora ulaşmış bi tanıdık kanama çok mu demişherşey olabilir demiş doktor yarın alttan bakıcakmış
merhaba kızlar,
Bugün adet ağrısı gibi feci bi ağrı oldu,bi kanama(adet dönemindeki gibi) doktora ulaşmış bi tanıdık kanama çok mu demişherşey olabilir demiş doktor yarın alttan bakıcakmış
kkoras akıntın çoksa neden acile gitmiyorsun? yarına kadar bekleyip bu şekilde canını sıkma bence.
2 li test konusu açılmış kızlar bize doktorumuz tarihi verdi 19 - 26 Kasım tarihleri arasında yaptırmamız gerekiyormuş, tavsiye edilen alanında uzman bir doktora yönlendirdi daha fiyat almadık biz. bu tarama testindede cinsiyet kesin olarak belli olur dedi.
bende yarı doktorumun verdiği kanda bakılan ön testleri yaptırıcam kızlar sağlık ocağında ve devlet hastanesinde yapılıyor mu bu testler?
merhaba kızlar,
kkoras akıntın çoksa neden acile gitmiyorsun? yarına kadar bekleyip bu şekilde canını sıkma bence.
2 li test konusu açılmış kızlar bize doktorumuz tarihi verdi 19 - 26 Kasım tarihleri arasında yaptırmamız gerekiyormuş, tavsiye edilen alanında uzman bir doktora yönlendirdi daha fiyat almadık biz. bu tarama testindede cinsiyet kesin olarak belli olur dedi.
bende yarı doktorumun verdiği kanda bakılan ön testleri yaptırıcam kızlar sağlık ocağında ve devlet hastanesinde yapılıyor mu bu testler?
Kizlar bu arada, kan ve idrar testlerini yaptiran varmi. Gebeligin en basinda yapiliyor biliyorsun baya uzun bir tetkik listesi var benim elimde. Cuma sabah gittim, ac karna gidilcekmis. Gitmeyenlere tavsiye olsun, ac karna gidin, zaman kaybi olmasin. Ben yarin sabah tekrar gidicem mecbur(
bana hemen yaptı dr um ama ac karnına demedı actım ama neysekı :) tsh hepatıt bı de tam kan sayımne kan grubuna baktı bı de tam tetkıklı ıdrar tahlıı daha keseyı goremedık hemn yaptı??
Çok değil adet kanaması gibi akıntım..Durduk yere değiildi..Normal adet olur gibi sanki.2 gün önce bikaç tane sivilce çıktı suratımda..Dünde lekelenme tarzında pembe akıntı (peçeteye)..Doktor yok ki orda gitsemde ..Doktor yarın gelin demiş..Bakalım
Anladığım kadarıyla hiçbirimizin bulantısı yok daha erken sanırım. Benim de sadece karnım ağrıyo doktor rahim kasılmaları için fitil verdi dayanabilirim dedim kullanman senin ve bebek için daha iyi olur dedi..
Kizlar bu arada, kan ve idrar testlerini yaptiran varmi. Gebeligin en basinda yapiliyor biliyorsun baya uzun bir tetkik listesi var benim elimde. Cuma sabah gittim, ac karna gidilcekmis. Gitmeyenlere tavsiye olsun, ac karna gidin, zaman kaybi olmasin. Ben yarin sabah tekrar gidicem mecbur(
ben kontrollerime özel hastaneye gidiyorum fakat şu anda verilen kan testlerini gittiğim hastanede yaptırmak istemiyorum sanırım aile hekimliklerinden bir çoğu yaptırılabiliniyormuş.
2 li test içinde yine özel hastanede tavsiye edilen doktora gidicem fiyatınıda tahmini 2 li test+ ayrıntı ultrasyon 550 lira civarı sanırım biraz önce doktor tavsiyelerinde aynı doktordan bahsedip bir bayan yazmış öyle öğrendim:44:
devletede nedense hiçbir zaman ısınamadım güvenemedim benim şansızlığım sanırım hep çok ilgisiz doktorlara denk geldim bu yüzden devlettede nasıldır araştırmadım