2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar şu ikili üçlü taramalar ne zaman yapılması gerekiyor doktorum birşey demedi bana...:44:

İkiliyi eltim yeni yaptırdı. 13. haftasında şuan. Çok şükür çok iyi çıktı sonuçları. :128: Ama üçlü ne zaman bilmiyorum. Daha var onlara canım.

İkili test sırasında cinsiyeti de yüksek ihtimal öğrenebiliyormuşuz.

Son düzenleme:
Tokoyaycim ben bi de okula gidip derse gircem aksama kadar, yarin hic mi gitmesem acaba. Akil verin kizlar bana. Simdiden arayayim muduru??

bu aylarda yaptırmamız gereken birşey yok değil mi?doktorum ilgili görünüyor...kafamda soru işaretleri kalmasın...

Benim doktorum henüz sadece 11 tane test istedi işte. Onları yaptırdın mı?

Ben doktoruma çok güveniyorum. Yakın arkadaşımı o takip etti ve doğumu yaptırdı. O arkadaşımın eşinin kardeşini de doktorum doğurttu.

Önlem alarak gitmeyi seven bir doktor. Adımlarını sağlam atmayı seviyor.

yok canım yaptırmadım 29unda keseyi gördük normalde bugün pıtpıtları duyacaktık...ama doktorum izinliymiş 3 gün haftaya kaldu benim kontrol haftaya ister herhaldee...

merhaba kızlar,
Bugün adet ağrısı gibi feci bi ağrı oldu,bi kanama(adet dönemindeki gibi) doktora ulaşmış bi tanıdık kanama çok mu demişherşey olabilir demiş doktor yarın alttan bakıcakmış

Kanaman cok mu canim. Lekekenme seklindeyse olumsuz dusunme. Sık rastlanan bi durum.

keseyi gördüm derken kesenin içni yolk kessesini gördünmü bebeği yani bende paartesi gidicem çatlıyorum :)::):)

kese dedi doktor. detayı bilmiorum. kapl atışı ve bebek için bayramdan sonra gitcem.

birşey soracağım size.. kızlar ya benim makatta problemler oluyor bir haftadır. sizde de öyle oluyor mu

Son düzenleyen: Moderatör:
kkoras akıntın çoksa neden acile gitmiyorsun? yarına kadar bekleyip bu şekilde canını sıkma bence.

2 li test konusu açılmış kızlar bize doktorumuz tarihi verdi 19 - 26 Kasım tarihleri arasında yaptırmamız gerekiyormuş, tavsiye edilen alanında uzman bir doktora yönlendirdi daha fiyat almadık biz. bu tarama testindede cinsiyet kesin olarak belli olur dedi.

bende yarı doktorumun verdiği kanda bakılan ön testleri yaptırıcam kızlar sağlık ocağında ve devlet hastanesinde yapılıyor mu bu testler?

Son düzenleme:

durduk yere mi geldi kanaman yoksa ters bi hareket mi yaptın her wc gıttıgınde kanama goruyo musun peki??

ben kızım da devlette yaptırmıstım 2 lıyı ama burda kı devlett te ıkılının makınası yokmus :/

bana hemen yaptı dr um ama ac karnına demedı actım ama neysekı :) tsh hepatıt bı de tam kan sayımne kan grubuna baktı bı de tam tetkıklı ıdrar tahlıı daha keseyı goremedık hemn yaptı??

kızlar üstte bi soru sordum cevap verin nolur birde bulantılarınız var mı. benim yok endişeleniyorum.

durduk yere mi geldi kanaman yoksa ters bi hareket mi yaptın her wc gıttıgınde kanama goruyo musun peki??

kkoras akıntın çoksa neden acile gitmiyorsun? yarına kadar bekleyip bu şekilde canını sıkma bence.

/FONT]

Çok değil adet kanaması gibi akıntım..Durduk yere değiildi..Normal adet olur gibi sanki.2 gün önce bikaç tane sivilce çıktı suratımda..Dünde lekelenme tarzında pembe akıntı (peçeteye)..Doktor yok ki orda gitsemde ..Doktor yarın gelin demiş..Bakalım

kızlar üstte bi soru sordum cevap verin nolur birde bulantılarınız var mı. benim yok endişeleniyorum.

Anladığım kadarıyla hiçbirimizin bulantısı yok daha erken sanırım. Benim de sadece karnım ağrıyo doktor rahim kasılmaları için fitil verdi dayanabilirim dedim kullanman senin ve bebek için daha iyi olur dedi..

Tahliller kalp atışlarını duyduktan sonra yapılıyo dimi kızlar??

ben kızım da devlette yaptırmıstım 2 lıyı ama burda kı devlett te ıkılının makınası yokmus :/

ben kontrollerime özel hastaneye gidiyorum fakat şu anda verilen kan testlerini gittiğim hastanede yaptırmak istemiyorum sanırım aile hekimliklerinden bir çoğu yaptırılabiliniyormuş.
2 li test içinde yine özel hastanede tavsiye edilen doktora gidicem fiyatınıda tahmini 2 li test+ ayrıntı ultrasyon 550 lira civarı sanırım biraz önce doktor tavsiyelerinde aynı doktordan bahsedip bir bayan yazmış öyle öğrendim:44:

devletede nedense hiçbir zaman ısınamadım güvenemedim benim şansızlığım sanırım hep çok ilgisiz doktorlara denk geldim bu yüzden devlettede nasıldır araştırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…