2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hamilelik takvimi yapsana kendine :) tam haftan beli olur :) kullanıcı kontrol panelinden yapıcaksın orda maddelrden biri muhtemel doğum tarihi yazan yere tarih giriyorsun okadra :)

canım bence ömer taha güzel olur benimde ollişim olucak inşallah taha düşünüyorum

salamlar en güzel anneler,yakışıklı prensler en güzel prensesler..kızlar hergün bakıyorum okuyorum ama telden olduğu için cevap yazamıyorum malesef..işten eve gelincede bilgisayarı açtığım an oğlum başıma gelip oyun oynamak istiyor o yüzden evde de pek açamıyorum..şimdi biraz çizgi filme daldıda rahat ettim
hepiniz iyisinizdir umarım..ben bu aralar çok paranoyak bişi oldum,ilk hamileliğimde çok relaxdım..bu sefer korkar oldum.doğumdan,bebeğimin sağlıklı olup olmamasından,doğumdan sonra sütümün gelip gelmeyeceğindenilkinde hiç emziremedim sağ göğsümden zaten hiç süt gelmedi soldan da damla damla geliyordu..herşeyi denedim ama çoğalmadı hiç..bu seferde öyle olmasından korkuyorum...umarım herşey hepimiz için yolunda gider..

Doktorum yaşlı değil.. 40'ların başında ama bize "gençler" diyor eşim uyuz oluyor

senin sansınada benim doktorum gibi birisi denk gelmiş benimki üstüne birde surarsız...........

Benim doktorda suratsız ama galiba artık alışıyorum hatta son gittiğimde ben ona surat salladım Korktu galiba benden

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın inşallah
Hahahahaha. Valla Ben çok beğendim doktorunu. Allah herkese böyle pozitif bir doktor nasip etsin.

Poizitif ya hemde nasıl ben 4. aya kadar beklemişim çatlamışım. Adam sayıyor cinsiyeti belli parmakları belli ağı belli burnu belli.. Ben nefesimi tutmuş ne diyecek derken bir de telefonu çaldı telefonla konuştu

Gelde çıldırma

Evdeki yastıklarla idare ediyordum ama bende bir hamile yastığı edinmeliyim.Ne kadara aldın?

Rahatsız olunca vuruyormu kıyamam yerimmmmm onu.. Annemde bugün bana hareketlerini hissetmeye başlarsın dedi ben ayırt edemiyorum galiba arada acıyo gibi birşey hissediyorum ama o hareketmiş gibi gelmiyor sadece dün gece yüzüstü yatınca tam bebeğin olduğu kısmı hissettim böyle kasılmamı diyim hafften sertleşti sadece, bir iki haftaya bende ufak ufak hissederim sanırım..

açım açııııız acıktııık :44: ne yeseem :26:

Hangi haftada kaçıncı aydayım olayını çözemiyorum mantığını anlayamadım başka bir topikden kopyaladım aşağıdaki çizelge doğru mu?

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

açım açııııız acıktııık :44: ne yeseem :26:

Yarın için yemeğimi hazırladım istanbul Ataşehire yakınsan buyur beklerim , yiyecek seçeneği için sanırım burdan fikir veremem malum hamileyiz herkesin evinde olduğunu düşünerek peynirli bir sandiviç yap ekmek arası bu saatde çok ağır birşey yememiş olursun hem..

kızlar bi gece önceydi yatakta yatıodum yatmadan önce baya hareket ettim aslında saatde geçti:)) burda herkes hareketlerini hissettim dioduya bende ben neden hissetmiorum diodum
sırt üstü yattım gözlerimi kapattım elimi karnıma koydum hadi bebğim bi işaret ver dedim artık orda oldugunu göster bana dedim bende gidip teyzeelre müjdemi verim ama sesli konuşmuorum içimden sonra ayetel kürsüyü okudum her gece okudugum için özel olarak diil yatcaktım çünkü aradan bi beş dakika geçti ve bebeğimi kesinlikle hisssettim hemde 3 defa:))) tekme diilde dönme gibi bişeydi:))))) süperdi ama o geceden sonra olmadı
saat 2.5 du gece dedim gelip yazsammı kızlara vazgeçtim sonra o saaatte uyyakalmışım zaten sabah rüyamı die düşündüm diildi :))))))

Canım ellerine sağlık liste için..ya eşim tere almış yeşil yapraklı sebze yemeyi çok severim ben..ama şimdi tedirgin oldum..bi zararı olurmuki:26:
4-7 ay sebze olanlarını abartmadan yiyebileceğimiz aylar ama dikkat ediyorum rahim kasılmalarım olunca bi kesiyorum hepsini, kasılmalar da kesiliyor.

kızlar İKEA'ya gitmiştik, beşik de baktık gitmişken. Hayal kırıklığına uğradık. Sadece 2 çeşit var ve çok vasatlardı. Oradan umutlyudum ben yaa

genelde ömer faruk koyuyorlar. eymen ismide çok güzel. benim kızım olacak oğlum olsaydı kağan ismini koymayı düşünmüştük. fikir olsun die paylaşıyım dedim.

Seyzen00

Kızlar, özellikle tereyi yemeden önce mutlaka ve mutlaka 10 dk sirkeli suda bekletin. yoksa pişince bile kaybolmayan bakteriler oluyormuş terede. sirkeli suda beklettikten sonra tekrar yıkayıp tüketebilirsiniz.

aklınızda olsun dedim

kabızıdm zor çıktı dışarı yanma oldu yara gibii sonra temizlrken baktım kan.2. gidişimde öyle oldu azdı kan bu defa ama hiç böyle olmamaıştı benm.yaşayan varmı .krem sürdüm içine girmedn üstten hemoroit kremim vardı ondan süürdüm belki geçer diye neyse yarın sağlık ocağına giidcm sorurum.yada ne yapmak lazım zararı olmaz inş..

Canim bEn'de yasadım büyük ihtimalle yırtılma olmuş benimde kan gelmişti doktor iki tane krem yazdi birbirine karıştırip sür dedi ben bı iki defa sürdüm geçmezse eğer cerrahi işlem gerekecek demişti sana tavsiyem yer elması ye kabizligimi o giderdi benim tamda mevsimi kalsiyum da zengin bı meyve

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…