Merhaba kızlar, uzun süreden beri takip ediyorum forumu ama ancak yazabiliyorum. Benim de bir oğlum olacak Allah kısmet ederse :) henüz 19. Haftadayım bebişimin hareketlerini geçen haftadan beri hissediyorum, muhteşem bir duygu. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız:)
Kızlar ben oğluma iki isim koymak istiyorum. Biliyorsunuz iki isim peygamberimizin sünneti. Birinci ismi Ömer olacak. Eşim de Müslüman olunca ismini Ömer yapmıştı. Oğlumuzada aynı ismi vermeye karar verdik. Ancak yanına ikinci bir isim arıyorum. Fikri olanlar yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
hamilelik takvimi yapsana kendine :) tam haftan beli olur :) kullanıcı kontrol panelinden yapıcaksın orda maddelrden biri muhtemel doğum tarihi yazan yere tarih giriyorsun okadra :)
canım bence ömer taha güzel olur benimde ollişim olucak inşallah taha düşünüyorum
benim oğlumun ismide taha,,kızımım isminide zeynep koymak istiyorum inşallah
Söyleme sekli biraz komik tabi ama en iyisini yapmış bize iki defa üst üste çıkıntı var erkek gibi dendi ikili test sonucu 14. Haftalikkende kiz dedi yani erken soylememesi benzese cok iyi olmuş çünkü yanılma payı yüksek insan kendini ister istemez kaptırıyor Rabbim saglık sıhhat versin de geç öğrenelim dert değil ama doktorunu sevdim valla yaşlı mı
senin sansınada benim doktorum gibi birisi denk gelmiş benimki üstüne birde surarsız...........
kızlar günaydın,sonunda bebek arabamızı aldık:118:
üstümden bi yük kalktı sanki
travel sistem aldık,kırmızı,bebeconfort markası loola modelini aldık.
hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah
Hahahahaha. Valla Ben çok beğendim doktorunu. Allah herkese böyle pozitif bir doktor nasip etsin.
Benim de en büyük sıkıntım yüz üstü yatamamak canım. İnternetten hamile yastığı aldım ve inanılmaz rahat ettim sonunda. Uyuyamıyordum yoksa. Çok mutluyuz kendisiyle.
Epey büyük bir şey ama. Eşim ilk gördüğünde 3 ümüz nasıl sığacağız yatağa diye sitem etse de şimdi beraber kullanalım mı diye tekliflerle gelmeye başladı bana.
Benim karnım baya büyüdü. Bende göbeğimin çıkmasına bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim.Bizim bugün 19. haftamız bitti. Yarın 20. haftamızın ilk günü. Kıpırdanmalarımız tekmelerimiz çok bariz artık. Bugün sınavda biraz iki büklüm durdum rahatsız oldu sanırım sürekli vurdu.
açım açııııız acıktııık :44: ne yeseem :26:
4-7 ay sebze olanlarını abartmadan yiyebileceğimiz aylar ama dikkat ediyorum rahim kasılmalarım olunca bi kesiyorum hepsini, kasılmalar da kesiliyor.Canım ellerine sağlık liste için..ya eşim tere almış yeşil yapraklı sebze yemeyi çok severim ben..ama şimdi tedirgin oldum..bi zararı olurmuki:26:
Kızlar ben oğluma iki isim koymak istiyorum. Biliyorsunuz iki isim peygamberimizin sünneti. Birinci ismi Ömer olacak. Eşim de Müslüman olunca ismini Ömer yapmıştı. Oğlumuzada aynı ismi vermeye karar verdik. Ancak yanına ikinci bir isim arıyorum. Fikri olanlar yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
4-7 ay sebze olanlarını abartmadan yiyebileceğimiz aylar ama dikkat ediyorum rahim kasılmalarım olunca bi kesiyorum hepsini, kasılmalar da kesiliyor.
kızlar İKEA'ya gitmiştik, beşik de baktık gitmişken. Hayal kırıklığına uğradık. Sadece 2 çeşit var ve çok vasatlardı. Oradan umutlyudum ben yaa
kabızıdm zor çıktı dışarı yanma oldu yara gibii sonra temizlrken baktım kan.2. gidişimde öyle oldu azdı kan bu defa ama hiç böyle olmamaıştı benm.yaşayan varmı .krem sürdüm içine girmedn üstten hemoroit kremim vardı ondan süürdüm belki geçer diye neyse yarın sağlık ocağına giidcm sorurum.yada ne yapmak lazım zararı olmaz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?