2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Güle güle kullanın eşyalarınızı. Doğumla ilgili de şöyle düşünmeye çalış, bu kadınlara verilmiş bir lütuf o bebeği içinde oluşturdun bulantıydı ağrıydı bi sürü sıkıntıyla uğraştın bedenin bunların hepsini yapabilecek ve bunlara dayanabilecek güçte yaratılmış. Doğum ise bebeğine kavuşacağın en son en güzel an. Doktorunla konuş her ikinizin de sağlığı için hangi doğum şekli daha doğruysa ona karar verin ve o ana sadece miniğinin dünyayla ilk teması olarak bakmaya çalış. Ben normal doğum yapamıcam çünkü doğum sırasında nöbet geçirme ihtimalim varmış o yüzden epidural sezeryan istiyorum Allahın izniyle ki bebeğimi ilk ben göreyim ilk benim kucağıma versinler. Neyse bu bebeği doğurabilecek güçle yaratılmış böyle düşünmeye çalış :)

Kızlar bişey daha sorucam göğüsümün hafif altından göbek deliğimin altına kadar hatta daha da aşağı kadar hafif kahverengi bir çizgi var ? Bu nedir bilgisi olan varmı ?

Hamilelik çizgisi, çok normal :)

Kızlar benim karnım hiç büyümedi aranızda var mı benim gibi olan inanmıyolar 19 haftalık olduğuma sadece gaz sancısı olunca şişkinlik olur ya o kadar

Kızlar bişey daha sorucam göğüsümün hafif altından göbek deliğimin altına kadar hatta daha da aşağı kadar hafif kahverengi bir çizgi var ? Bu nedir bilgisi olan varmı ?
Hamilelik çigisi, doğumdan sonra geçiyormuş. Arkadaşlarımda olmuştu ama bende olmadı.

Bende de olmadı ben biraz bebeğin cinsiyetine de bağlıyorum bu durumu erkek bebek annelerinde daha çabuk belirginleşiyor kız çocuklarda biraz daha ilerleyen haftalarda belirginleşiyor böyle bişi okumuştum

Hamilelik çigisi, doğumdan sonra geçiyormuş. Arkadaşlarımda olmuştu ama bende olmadı.

hiç karşılaşamadık kaç zamandır arzum..
iyisiniz çok şükürr
Allah'ın izniyle güzel çıkar canım ölçümler,olumsuz düşünmee
çok hassas ölçümler yapılıyor bu detaylıda belliki..
herkesin detaylı usg side, testleride güzel çıksın inş..
canım ben girmedim detaylıya, ayın son gününe verdiler randevuyu
sizler erkencisiniz ne güzell bugün gireceksin demek, güzel haberlerini bekliyoruz..işleriniz rasgelsinn

canım ilk gebelikte daha geç olabiliyor..
ben ilk gebeliğimde 21.haftada hissetmiştim
ikincide haliyle daha erken algıladım..
hareketi keşfedince, aslında erken haftalarda içinde nasıl kıpır kıpır olduğunu ikinci gebelikte anlayabiliyormuşsun.. ilkinde insan dinlesede kendini anlayamıyormuş
eli kulağındadır annesiii seninde..

oy bi delikanlı daha geliyormuşş..
Allahım esirgesin sizi
Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görmeyi nasip etsin canımm

Merhaba anneler :) C.tesi günü doktora gittim ve paşam olacağını öğrendim :) Rüyamda görmüştüm 4-5 gün evvel erkek olduğunu fakat inanmamıştım :) Boyu 17 cm. gramı 220 imiş. İri ve uzun bir bebek dedi doktor :) (Maşallah) Eli ayağının düzgün olduğunu söyleyince en çok buna sevindim. Rabbim herkesin bebişlerini sağlıklı getirsin dünyaya inşallah...

Ayyy ne güzel cnm yaa güle güle kullan bebişinle ben de çok heves ediyorum ama önüme daha erken diyen bir düzüne insan diziliyo hıh neyse inşallah bigün ben de alışverişe çıkabileceğim

nöbet geçirme ihtimalini neye dayabarak söyledi canım onu merak ettim :)

günaydınşekerşler nasılsınız
İyiyiz canım
bende de henüz olmadı..
önceki hamileliliğimde 6 ayı bitirdiğimde olmuştu.. ama dediğin gibi doğumdan hemen sonra geçti
Bazılarında ileriki hamilelik döneminde oluyormuş.

Cinsiyet öğrenenleri toplu olarak tebrik ediyorum

Bu da oğluşumun anı defteri. Anneciği elleriyle yaptı

bence Ömer'in yanına modern birsey koy derim. Ama yazdıklarından en cok Yusuf'u begendim.

Mobilya konusunda bir arastirma yaptim paylasmak isterim.

Once, 3-5 kisiden tavsiye olarak duydugumuz Istanbul Caddebostan’daki Semart’a gittik. Giderken esim “max 4.000 TL derse, sorgulamadan aliriz, aksi durumda bakariz” dedi. Genislemeyen yatak + 2 kapili dolap + sifoniyer icin 4.950 TL dedi. Ben kursunsuz boya kullaniyorum, bu onemli dedi. Bakalim biraz daha dedik, ciktik.

Modoko’ya gittik, ayni takimi 2.500 TL’ye bulduk. Fakat nedense icimize sinmedi, girdigimiz bebek mobilyacilarinin hepsinde genizimizi yakan bir koku vardi. Sorsan, hepsi kursunsuz boya kullaniyor. Sirayla her magazaya bakalim, fiyatina gore karar verelim dedik. Son bir magazaya daha girdik, Modoko’daki tek masif bebek mobilyasi yapan magazaymis. Masif mobilyanin ustune de su bazli boya kullaniyorlarmis. Aklimiza yatti ama simdi de masif mobilya fiyati karsilastiralim dedik. Megerse masif pahali bir malzeme oldugundan, islemesinin zorlugu sebebiyle mobilyacilar pek bulasmazmis, zira iskartaya cikarsa cok yuksek kayiplar olusurmus.

Ozetle, diger bebek magazalarinda kullanilan malzeme mdf: yani sikistirilmis talas ve agac tozu. Sikistirilirken de kimyasal islem + tutkal kullaniliyor. Eger bebek mobilyasi denilen nane, normal mobilyadan farkliysa ve biz de ruh hastasi gibi cocugun sagligi zart zurt diye essek olusu para odeyeceksek, bari adam gibi masif olsun dedik. Masif = bildiginiz agac. Ustune de su bazli boya kullaniyorlar, ki zaten kursun yok icinde. Yani az miktarda mi az miktarda mi vs tartismalari da olmuyor haliyle. Su bazli boyanin kursunla alakasi yok. En sagliklisi kesinlikle masiften yapilmis mobilya.

Sonuc: İkitelli Masko’ya da baktik, orada StyleWood denilen bir firmadan genislemeyen yatak + 3 kapili dolap + oyuncak dolabi + sifoniyer + raf almaya karar verdik. fiyati 4.950 TL. Gunun sonunda ilk gun “olmaz” dedigimiz rakami odeyecegiz ama en azindan adam gibi mobilya olacak. Henuz almadik ama icimize sindi. Evimizde bir duzenleme yapip Mart gibi siparisi verecegiz 3 haftaya hazirlaniyor. Umarim kullanimi kolay ve dogru karardir zira yuksek rakamlar.

Sonunda unnado'dan Lierac kremim geldi. bu akşam kullanmaya başlıcam. Henüz çatlak gibi bişey yok ama belki faydası olur :))

nöbet geçirme ihtimalini neye dayabarak söyledi canım onu merak ettim :)

Çok çok pardon. kimseyi korkutmayayım. Söyledim sandım birden. Belirtmemişim. Ben epilepsi hastasıyım yani sara. Doğum sırasında fazla ıkınmak beyinde problem yaratıp sara nöbeti geçirmeme sebep olabilirmiş bu sebeple. Yani sizlerde olabilecek bir durum değil :)))) İçini ferah tut

slm kızlar
uzun zamandır girmedim
2li testim çok şükür temiz çıktı
size sormak istediğim bişey var
ben birkaç kere seyirti gibi hissettim bebeği ama sonra hiçbirşey olmadı
sizler hissediyormusunuz
birde ara sıra çok küçük sızı hissediyorum

M.nimoyda 9 parça uyku seti 59.90

But.k bebede de indirimli güzel ürünler var. Unn.do'nun sayfasını açamadım malesef

Merhaba bu haftasonu bizde modokoda bebek mobilyası baktık kervan mağazasında bir takım beğendim 4.500 tl dediler nakit ve pazarlıklı fiyatı , ancak kullanılan ürün mdf boya konusunun da hiç sormadık bile çok teşekkürler şimdi biraz daha detaylı araştırma yapmam gerekiyor zaten aşağı yukarı aynı rakamlar ama iyisi ve sağlıklısı olsun madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…