Canim bEn'de yasadım büyük ihtimalle yırtılma olmuş benimde kan gelmişti doktor iki tane krem yazdi birbirine karıştırip sür dedi ben bı iki defa sürdüm geçmezse eğer cerrahi işlem gerekecek demişti sana tavsiyem yer elması ye kabizligimi o giderdi benim tamda mevsimi kalsiyum da zengin bı meyve
tşkrlr tatlım ayy cerrahi işlemdemi gerktirn bişymiş..inş geçer.tamm onuda yerm ..
Evdeki yastıklarla idare ediyordum ama bende bir hamile yastığı edinmeliyim.Ne kadara aldın?
Rahatsız olunca vuruyormukıyamam yerimmmmm onu.. Annemde bugün bana hareketlerini hissetmeye başlarsın dedi ben ayırt edemiyorum galiba arada acıyo gibi birşey hissediyorum ama o hareketmiş gibi gelmiyor sadece dün gece yüzüstü yatınca tam bebeğin olduğu kısmı hissettim böyle kasılmamı diyim hafften sertleşti sadece, bir iki haftaya bende ufak ufak hissederim sanırım..
:2:kızlar offf karnım cok acıyo yaa sizdede varmı bu sıkıntıdan bebek yagıda sürüyorum ama gecmiyo
Canım ben 100 tl ye aldım. Emzirme yastığı da hediyeydi yanında. Şu tek taraflı bacağını üstüne attıklarından değil ama. Bunun kelebek desenlisi müthiş rahatım onunla.
Eki Görüntüle 597431
Bu arada evet teyzesi bizimki ben iki büklüm oturduğumda, sırt üstü yattığımda ve de acıktığımda çok vuruyor.Asabi bir çocuk olacak sanırım. Onun beni tepikleyen minnak ayaklarını yirim ben.
Günaydın herkese
Kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum korkmaya başladımHisseden arkadaşlar nasıl bir şey hissediyorsunuz ben arada elimi koyunca ufak ufak pıt pıt eden birşey duyuyorum ama bebeğimmi gazmı anlayamadım henüz
Günaydın herkese
Kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum korkmaya başladımHisseden arkadaşlar nasıl bir şey hissediyorsunuz ben arada elimi koyunca ufak ufak pıt pıt eden birşey duyuyorum ama bebeğimmi gazmı anlayamadım henüz
Benim kız da sanırım korkuyo yüksek ses falan olursa özellikle sinemada yükses sesli yerlerde hopluyo zıplıyo:)
Hissedersin tatlım henüz çok geç değil. 20. haftana kadar mutlaka hissedersin. Ben de ilk 27 aralıkta hissettim. ama senin gibi emin olamadım. Ondan sonra düzenli bişey hissetmedim ben de demiştim ki değildi galiba ben yanlış anladım. Ama son 5 gündür gayet düzenli günde birkaç kere hissediyorum. Çeşitli tarifleri oluyor. Nette okudum. İçimde kelebek kanat çırpıyor, seğiriyor, minik balık yüzüyor ya da içimde mısır patlıyor gibi :) :) :) :)
Evet cnm aslında bende çok nadir mısır patlamasına benzer bişeyler hissediyorum belki bebeğimdir ??
ben de henüz hissedemedim canım, haftam da senden daha büyük (pardon, değilmiş)Dün eşimin rüyasına bile girmiş, biz de kafayı taktık bu duruma ama 20-22 haftaya kadar hissedilemeyebiliyormuş. Bir de ilk çocuklarda daha geç hissediliyormuşGünaydın herkese
Benim minikim de otururken aşağı doğru bükülüp iki büklüm olunca basıyor tekmeyi. Kaç kere acaba gaz falan mı dedim ama değil. "sıkıştırdın beni" diye bağırıyor çocuğumCanım ben 100 tl ye aldım. Emzirme yastığı da hediyeydi yanında. Şu tek taraflı bacağını üstüne attıklarından değil ama. Bunun kelebek desenlisi müthiş rahatım onunla.
Bu arada evet teyzesi bizimki ben iki büklüm oturduğumda, sırt üstü yattığımda ve de acıktığımda çok vuruyor.Asabi bir çocuk olacak sanırım. Onun beni tepikleyen minnak ayaklarını yirim ben.
Bunlardan birisi olacaksa Ömer Yusuf bana hoş geldi. Yusufu daha kolay söylerler hem, hem de çok modern bir isim.Teşekkür ederim kızlar. Taha ismini bende çok severim ama telaffuz edemedi eşim ilk hecenin uzaması lazım falan yapamadı(
Bende boş durmadım biraz isim baktım. Şimdilik şunları buldum. Aslında Ömer'in yanına modern bir isimde koyabilirim ama hiç bişey beğenemedim modern olanlardan.
Ömer Sait
Ömer Fatih
Ömer Mirza
Ömer Yusuf
Ömer Yavuz
Biliyorsunuz benim eşim ve annesi Türkçe bilmiyorlar. Onlarında dilinin döneceği isimler bulmaya çalıştım. Hem zaten Amerikalılar'ın telaffuz edebileceği bir isim olmalı yoksa habire değiştirirler. Birde malum ğçşüöı olmamalı. Ömer de zaten Omer diye yazılacak kimliğe.
Minik Beren güle güle kullansın odasını
Günaydın kızlarrrr
Kızımızın adını BEREN koymaya karar verdik.Mobilyalar için dolaşmıştık bayağı onlarıda belirledik bu aydan sonra alıcaz inş :) Ben takım halinde farklı bir kombine yaptım biraz daha uyguna mal etmek için annemler alıyor onlarada kıyamdım çünkü.
IKEA dan 3 lü şifonyer :300 TL
PRATİKER den 3 kapılı dolap ( bir bölümü raf ) :[U]150 TL[/U]
MODOKODAN Sallanan Beşiği Komidinli 5 yaşına kadar yatabiliyormuş geniş( Cibinlik ve Tülü , Yarı ortapedik yatağı , Uyku seti, Nevresim takımı ):850 TL
Bana toplam :1.300 TL ye geldi odası kızlar herseyı dahil. Beşiği aslında dahada uyguna alabilirdim aslında ananesi ve dededi tutturdu bu olcak diye :)
Evim kira o yüzden ne olacağim belli değil öle çok büyük eşyalar da almak istemedim açıkcası bunlarda benı uzun bir süre götürür diye düşündüm .Şubatın sonuna doğru alırız esyaları artık yavas yavas diğer eşyalarınıda tamamlarız. Yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin hepsi doğumdan çok korkuyorum çünkü. :18:
gebelık cızgısı canımKızlar bişey daha sorucam göğüsümün hafif altından göbek deliğimin altına kadar hatta daha da aşağı kadar hafif kahverengi bir çizgi var ? Bu nedir bilgisi olan varmı ?
Kızlar bişey daha sorucam göğüsümün hafif altından göbek deliğimin altına kadar hatta daha da aşağı kadar hafif kahverengi bir çizgi var ? Bu nedir bilgisi olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?